Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Én is mindenkinek Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Céges bulira mentem,karácsonyig nem leszek írástudó állapotban,úgyhogy mindenkinek:KELLEMES ÜNNEPEKET kívánok.<#wave>

zsoltfireman
Ja,ahelyett,hogy otthon zabálnám a bejglit,itt rohadok a másodállásomban...
Szóval ráérek

Még az a szerencse ,hogy ráérsz.Persze jó értelembe véve 😊

zsoltfireman
Most dobtam össze...

L Viper
Ma majdnem csaltam a közös hadjáratban, szólóban akartam folytatni, kicsit takarítgatni a DMZ-t, de nem akartam nélkületek aratni, így nem tettem.

Ha precíziós fegyverekkel is kell operálni én azokat szeretem, bár ha a videó '80-as évek feeling akkor nem kellenek.
"sztabil és mekbiszható"...mit értesz ez alatt?

L Viper
9 után jó nekem is.
Molnibalage
Ma este jó nektek? Bzonytalan, hogy mikor jövök haza, de 9 fele azért csak itthon leszek... (Carcassone party van délután elvileg.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Kösz 😊 Olyan precizen mint a tegnapi köztetek való áthúzást 😊 Az nagyon furi lett mert beálltam veletek szemben aztán egy pillanat alatt jobbra kerültetek vagy 10 mérföldet. Csak néha laggolt nekem Lémisztõ CicusVipera nagy netje miatt, de akkor izmosat. No meg ha jönnének a tettestársak, akkor a film után játszhatnánk megint vagy TEset vagy kampányosat. (vissza kéne adni a kölcsönt a kisköcög iglásoknak 😊)

Molnibalage
Skacok mi az az új tárhely ahol fényképek is vannak? Bettenném a manualba linknek vagy ide fel, a banner alá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Azért lenne elég a két ember, mert akkor nem laggol akkorákat, bár nem kell majd nagyon agresszív manõverek csinálni sokat. Gundark, de igenis profin repülsz. Minden videó OLYAN precízen csinálod amit kell, hogy majd magam alá csinálok. 😊

Gundark
Megtisztelõ hogy nagy tapasztalatú pilótnának nevezel, de én csak egy egyszerû hülye vagyok aki nem szereti a preciziós fegyvereket. Mk, CBU, az igen 😊 Ledobom oszt robban 😊Nincs trükközés 😊 De szerintem jöhet Boci is (aki erõt vesz magán, ifjú padawan, és nem flarezik, nem füstöl, tartja a helyét a kötelékben 😊 és Tgabbarról (sztabil és mekbiszható 😊 nem is beszélve. Tegnap mikor AFeztünk, Lémisztõ volt a vezér, és felszállás után nem szóródtunk szét hanem meglepõ módon egyben maradtunk és igazi harci kötelék módjára hajtottuk végre a támadást. Csak a sok kis iglás köcsögre nem számitottunk 😊 Szóval döntsétek el ki ér rá és mikor, aztán mehet felõlem.

zsoltfireman

Molnibalage
Földi célok elleni támadásokat és azt is venném külsõ nézetbõl. Nektek unalmas és precíz munka lenne, de rohatd jól néze ki a videókban. Nem biztos, hogy pont a következõben lenne benne, de nagyon kéne. Gondlojatok arra ami a World of FF4 klip elején van, mikor az F-16 húz a SU-27 után. Na OLYAN felvételek kellenének még!

Más, új intró lesz az új kiphez, hasonlóan fennkölt zenével. 😊

L Viper
Mit kellene csinálni ?
Molnibalage
Sakcok lehet, hogy szükségem lenne még multis felvételekre. NAGY tapasztalatú pilóták kellenének. (Gundark?, L_Viper?)

Molnibalage
A Francia-Svájci Alpok nagy része ilyen.

repvez
Ez melyik részén van europának?Nálam nem igy néz ki a táj.Igy elég elfogadhatoan néz ki.Majd még megnézem én is jobban ezt azért
L Viper
Kössz mindenkinek, remélem ebbõl is jó klip lesz.

Együtt a csapat:

Nagyvasak:

Hornet:

A védelmezõk egyike:

A földi mumusok:

A leendõ égi mumusok:

Gundark
111 kivülrõl. Itt még hagyján 😊

Belülrõl. Hmm

Kötelék

Boconadi
F-18 a hegyekben:

Gundark

Gundark

L_Viper

Ezt meg ígértem:

Molnibalage
molnibalage.extra.hu/Cross.rar

Ez fú de durva.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
A Spitfire-es még készülõben...

Molnibalage
Nagyjából, de iszonyat pontatlanul. Csomó katonai reptér hiányzik és olyan repterek vannak benne amirõl csak fatertõl tudtam meg, hogy létezik. Füves repterek. Pl.: Benne van Õcsény, de nincs se Kiskunlacháza sem Kunmadaras, pedig ott igen komoly gépek voltak. MIG-29 és SU-24. A hadjárat is olyan amilyen....

Boconadi
Europe modban benne van Magyarország is?
Molnibalage
Akkor nem lesz Europe, ez csak egy eshetõség volt. Majd legközelebb. 😊

L Viper
Már nincs is idõm felrakni az Europe modot...
L Viper
Na most jutottam gépközelbe, az Europe mod nincs fent nekem sem.

Mindenki rakja fel a modokat, AF-hez is, hogy ne akkor kelljen bajlódni.
Hangokat, joyt, neveket (pilot logban) elõre lõjük be, nehogy akkor szúrjon el valamit.

Elérhetõség:

tss.thomi.hu - Falco 4 szoba, falcon jelszóval.

Falcon szerver IP : 78.131.45.158

9-kor kezdhetünk, próbálok elõtte már TS-en lenni.
HungaroJET
A C64 játékokból kb. a fele volt ismerõs ...persze soknak a nevére/címére már nem emlékszem, de volt ott: The Last Ninja, Spy vs. Spy, Iridium, Blue Max, World Olimpics Games vagy hasonló, Rambo, Karate Fist + a csomó autóst is ismertem...viszont egy szim sem volt: mint a Digital Integration- Fighter Pilot 😞 Tomahawk (AH-64..Spectrumon indult)...

Lockon: Orosz gépek:
http://lockon.co.uk/img/about_game/pic5.jpg
http://lockon.co.uk/img/about_game/pic3.jpg
Többi: katt a képekre
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=44&scr=list&lang=en

Este lehet, hogy én is jövök...legújabb realism MODot felraktam..., de hol találom az Európai terepet ?

HAVE A BANDIT DAY !

Boconadi
Na mikor kezdünk? Már áll a peckes 😄
Boconadi
áhh ne haragudjatok, egyszerûen nincs idõm mostanában a géphez. Ma is sokat kellett szervezgetnem, hogy résztvehessek az esti partin. Holnap korán megyek fel pestre, ott is dolgom lesz, szal komolyan nem tudom mikor fogom feltölteni. De egyet ígérhetek: Szenteste napján meglesz.

Tudom hogy sokat ígérgettem már, de egyszerûen nem tehetek róla... :S

Ez az európa helyszín tetszik nekem!
Molnibalage
Europe.

És a NAGYBETÛS csapásmérõ gép.

Molnibalage
Vagy feltehetjük az Europe helyszínt is és ott lehet gyönyörû hegyek közötti repkedést csinálni.

Molnibalage
Multi elõtt mindenki tegye fel a relism modomat, a legújabbat.

Molnibalage
Valóban megjött. Ezt egyelõre külön rakom fel, mert nincs kedvem most csak ezért 35MB-ot feltölteni.

zsoltfireman
A postádban, a már UPGRADE-elt évfordulós verzió!!!!!!

Megpróbálok jönni ,de mára lekehesedtem,így nem ígérhetek semmi konkrétumot..meg kell hagyni ,elég szarul vagyok.

Molnibalage
Akkor 9-kor. Addigra összedobok TE-t.

L Viper
Ha minden okés és addig csend lesz itthon, megpróbálok 9 elõtt valamivel.
Gundark
Én 9 elõtt nem tudok jönni.

Molnibalage
Boci, hol van a videód amit ígértél?

Molnibalage
Minél hamarabb! 😊 Akár 8-tól is kezdhetünk.

L Viper
Mikor akartok ma este kezdeni multizni ?
Gundark
<#eljen><#wink><#worship>

zsoltfireman
Na,kész....

Gundark
Hmm... Vigyázz félkarú, vigyázz. Már gyúrom a hógolyót amit a szõrmók fejedhez vágok 😊

zsoltfireman
<#integet2> <#email>

<#wave><#eljen>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!