Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem nekik készül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Akkor lesz kihívás a kampányban. Erõs északiak. Jó lesz, de a kezdõknek nem veszi el a kedvét remélem a kampánytól !?
L Viper
Igen ? Akkor megártott a bor, amit kortyolgattam este 😄
Gundark
Akkoriban ha jól emlékszem kicsit elszabadultak itt a dolgok 😊 csetszoba jelleggel üzemelt a fórum 😊 Ja és még szerencse Lémisztõ, hogy nem te mondtad tegnap hogy ne felejtsek el szólni 😊

L Viper
Emlékszem, akkor volt rossz a képfeltöltõ és jó ronda lett a topik a rossz linkektõl és akkor tettél be egy nagy képet ide a piktogrammal.
Na az kéne a farokkódra a Gundarknak 😊
zsoltfireman
Már nem is tudom 1-2 hónapja kaptam ezért dorgálást,hogy ez izléstelen,meg nem is olyan vicces és,hogy ne rontsam le a forum image-ét,ecetera,ecetera.....
Akkor csak egy kicsit jó kedvem volt,de nagyon le lettem ugatva érte
Szóval,én megcsinálom,de ti tudjátok

Molnibalage
Zsolti skinpack még ma frissül megint. Felkerül majd az új hadjárat és a hozzá tartozó Realism MOD. Lehet, hogy csak késõ este, de nagyon dolgozom rajta. Egyes részeit át fogom raki sima modba is és javasolni fogom, hogy benne legyen az új FF4 cuccban is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Zsolti lehetne még egy kérésünk? Tudom hogy már sok szép ajándékot kaptunk tõled, de L_Vipernek és nekem a titkos vágyunk egy "ne fürgyé le" farokkód lenne. Ha esetleg lenne idõd meg kedved megcsinálnád egyszer?

Molnibalage
A többi akkor az mind új? Akkor asszem megint befrissítem a packot. 😊

zsoltfireman
Küldtem neked egy új USAF F-16C+ packot,ill az évfordulóst az upgrade-lt
verziót

Molnibalage
Lesz, éppen ma volt egy kedvezõ post errõl a témáról. 😊

A következõbe esetleg egy fejletteb multikód..? <#idiota><#vigyor1>.

Molnibalage
És még a déli légvédelmi egységek és HQ egységek nagyságát átszabom itt-ott, mert azért az durva, hogy 3 Pegasus rakétás jármû van bennük (K-SAM rakétával) és néha 10-12 légvédelmi gépágyús jármû. Ez kb. olyan mintha összevonnál 12 ZSU-23-4 Shilkát és 3 SA-13-ast, de inkább még fejlettebb csapatlégvédelmi eszközt. Ilyen nincs szerintem a valóságban.

Molnibalage
A hadjárat modjával is halaod szépen, hamarosan kész lesz. Szeparálva kerül fel majd. MINDEN érték ugyanaz lesz, mint a másik Relism MOD-ban pár apró kivétellel.

- A HADJÁRATBAN szereplõ századok nagysága fix lesz (a többi nem) rookie nehézségi szint felett. (én csak ilyen AI ellen tolom.)
- 2D-s részben a Hawk és Patriot erõsebb lesz.
- Orosz kifutó elleni bombák gyengítve vannak 2D-s világban (kisebb találati arány). A BLU-107 is kicsit gyengébb lesz. 200kg ARB sebzése jelenleg ugyanannyi, mint a BetAB-500ShP bombának, sebzés megfelez. Ezek majd valszeg átkerülen a másik MOD-ba is egy tesztidõszak után.
- Egyes GBU bombák pontosabbak lesznek a 2D-s világban.

A hadjárat a '83-as hadjáratot írja majd felül, de lesz backup is mellékelve. Kezdetben a minimap rossz, de elsõ mentés és belépés után jó lesz. Valszeg mellékelek majd azért egy hadrendet is, hogy mi hol van, és ennek megfelelõen lehet belõni az ATO-t. Ajánlott igencsak megpiszkálni elején az ATO-t és NAGYON sok DCA bevetés elrendelni, mert a tenger felõli repterek viszonylag sebezhetõek. TUTIRA lesz szétkapott bázisod még így is. 😊

A hadjárat elég hardcore lesz azt kell, hogy mondjam és igencsak fennál a vereség lehetõsége is. Az eddigi hadjáratokban ez fel sem merült, legalábbis nálam. Teszteléskor sikerült az északiaknak lebénítani Kunsan-t (itt van a két F-16 század, kezdetben csak ennyi van) és Suwont-t is, ahol az A-10-ek vannak és még egy-két másik repteret is.

- Végre darlálják a gépeik a földi csapatokat ahogy kell.
- A FLOT mentén VÉGIG van SAM ernyõ ahogy kell.
- F-4G alapból nincs, csak erõsítésként jön, ahogy EF-111, F-111 és F-15E is.
- Kaneda reptéren viszont van 3x12 F-15A vadász, ezek gyakrolatilag sérthetetlenek, tehát ezekkel jól operálva elég komoly védelmet lehet fenntartani. Érdemes manuálisan a legveszélyeztetebb helyekre küldeni õket.
- Néhány hajót átmozgatok déli oldaon, tenger felõli védelem repcsik ellen. Ulsan fregatton K-SAM van.
- Déli csapatlégédelmi egységeket is felturbózóom egy kicsit 2D-ben, mert 3D-ben eszméletlen táposak, de 2D-ben nem.

Röviden ennyi. 😊

Molnibalage
Iszonyat nehezen, egyszer láttam valahol leírva. Kb. 10 oldalnyi szöveg volt, de olyan editálásokkal, hogy s hajam égnekállt. Megy a withlistbe.

L Viper
Balázs egy kérdés: Azt tudd már meg, hogyan lehetne a Dogfightban több típust repülni, mint pl. at OpenFalconban.
Lenne még pár gép, amit szívesen látnék a Dogfightban, mint pl. az An 2-es <#vigyor1>
Molnibalage
Realism MOD frissítve, pár füst színhiba javítva és SU-39 megcsinálva. Figyelem, CSAK a VÖRÖS oldalról repülhetõ CTD nélkül, ha AT-16-ot használ az AI!!!

Molnibalage
Pápa is hasonló jókat kíván a híveknek. <#vigyor2>

L Viper
Köszi, Neked is és a többieknek is ! <#integet2>
Gundark
Nos, Uraim, mivel közeleg a bevetés ideje, nem marad más hátra, minthogy :

Boldog és békés Karácsonyi ünnepeket kivánok Nektek!

Molnibalage
Még tettem pár apróbb változtatást, asszem most már ez marad. 😊

Molnibalage
A régebbi verzió mindenesetre fent van már.

Molnibalage
Ezt küldted el nekem?

Molnibalage
Ok.

Halad a MOD hegesztése, a SU-39 nagyon fejlesztve van. 4x4 AT-16 és jammer pod is van már (sajna a SU-27-ét kell használni) és AA-12 és AA-10 is van a gépen, bár az elõbbi ma még valszeg csak elméleti lehetõség a gépnek.

L Viper
Az a karc jó lesz, maradjon benne. A beúszó movie is jó, jobb mintha külön jelenne meg magában. Én ezt a legutóbbi verziót támogatom.
Molnibalage
Tehát akkr ez a legjobb? Az elején szerintetek kell a karcosság?

L Viper
Nagyon ütõs, a videó utána is az legyen 😊
<#eljen>
<#eljen><#eljen><#eljen>

zsoltfireman
Ez a végleges

Molnibalage
freefalcon4.extra.hu/Intro test3.rar

Ez eddig a legjobb szerintem. Nagyon kis karcok a filmen az elején és a végén a movie felirat szépen becsusszan. 😊

Molnibalage
freefalcon4.extra.hu/Intro test2.rar

L Viper
Hülye A-10-es !

Hát igen dinamikus idõjárás, jönnek a felhõk:

Már hazafelé a takarítás után:

Leszállás:

Köszi a repkedést.Tényleg jók lettek a képek és várjuk a folytatást.

L Viper
Emberek, köszi a mai repkedést, ritka jó vollt az RV-s videófelvétel és az AF-es kampány is. A DMZ szépen ki lett takarítva, az ellen légitevékenysége is lanyhul. Elmentettem, folytatása következik...
Gundark
A mai multi képek. (AF)
Kis kötelék

A Társ

Eltalált egy SA 7.

Ez meg én vagyok. Gondterhelten nézek. De hazament a gép 😊 Igaz a pályáról nem tudtam leállni 😊

L Viper
Ekkora inntrót vazze !
Telitalálat az írógépes karakterkészlet az elején. <#eljen>
Molnibalage
Az új intro elõzetese.

freefalcon4.extra.hu/Intro test.rar

Amin vacilálok az elején levõ szöveg típusa. Amikor a FreeFalcon felirat bejön, az köv. verzión lassabban lesz világos és még pár apróbb változás lehet benne.

Neuro mester honlapja. Vajon mi lehet vele? Hónapok óta nem járt erre.

L Viper
Na TS -en vagyunk:

tss.thomi.hu Falcon szoba - jelszó: falcon

Egyébként megnéztem ezt is, amit tegnap a bejelentkezett moderátor ajánlott: www.vignet.hu:8777 de nem láttam Falcon szobát.
Molnibalage
LGB????? Naná, ne vicceljél már.

Nos kéne az F-111-es repkedés viszont kéne egy kicsit állatab forma is. Kirakok egy SA-3-ast és HAGYNI kéne, hogy lövöldözzön rátok, bár ez lehet, hogy kimarad.

Boconadi
Én nagyon szeretem a GBU-10 -est, illetve a 12-est. Az preciziós fegyvernek számít? (emellett a mevrikk is a kedvenceim közé tartozik)

Én szívesen segítenék, de most pesten vagyok...
L Viper
Tudjuk be fiatalságának és lelkesedésének.
Az biztos, hogy hiába mondta Balage, hogy mit kér tõlünk a felvételekhez, ifjú titánunknak néha ráragadt az ujja a kioldógombra. <#vigyor1>

Gundark
Nem 😊 Mindenkire úgy engedte 😊 Ha láttál egy füstzónát akkor levehetted hogy Bockó rátapadt valakire 😊

Jól van,akkor készültségbe helyezem magam este 9 és 10 között😊.Esetleg priviben elküldhetem a telószámomat valakinek,hogy csörgessen meg ha mennem kell 😊.

Bucser
" És nem négyesével inditjuk a rakétákat 😊"

Tán csak nem meleg volt a fülkében?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Na akkor sorjában. Tgabbar. Mit értek alatta? Pl azt amikor az AFben mentünk én mentem L_Vipcsi után, akkor nem azt kellett nézni hogy éppen merre jársz (ugye Bocicica 😊 hanem tudtam hogy ott vagy és passz. Na meg amikor hátbalõttél csörgõvel mert az imperialiszta kiszbarátodat kaptam lencsevégre a szuhojjal. (Bocicica, neked ismét nagy tanulság lesz 😊 Bill a galaktika hõse cimû regénybõl idézek neked, egy ominózus lövegállás feliratot: A monitoron a kékek a mieink, a piros az ellenség. Akik kékre lõ az hadbíróság elé kerül 😊 És nem négyesével inditjuk a rakétákat 😊

Akkor legyen a találka 10kor. Addigra biztos hazaérek.

Békés Karácsonyt Mindenkibe!

De jó vagy....megcsináltad hogy a két smiley-ka egyszerre integet

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Az a felvételen úgy sem látszik, hogy milyen bomba repül majd le a géperõl. Továbbiakat késõbb rendezem.

zsoltfireman
<#integet2>

<#integet2> Te skinjeid lenni nagyon jók <#worship>

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!