Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Ugy látszik a terület választás volt a gond most megy,de találtam pár hibát a fegyverfelfüggesztéseknél.

JoeDestroy
Nekem tetszik!!!<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A zene sajnos nem jön be most sem, de ennek ellenére is tetszett a jó vágás miatt, nem semmi meló lehetett összehozni...
(Miért nem szóltál, hogy nincs Aeyes F-14 kabin? Átküldtem volna.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Királyos lett!! meg is kapta az 5 csillagot😊

Szeretem az ilyen klippeket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

www.smart-bus.hu

Boconadi
Hát akkor Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

A credits-ben elírtam egy dolgot, amit javítani próbáltam, de javítás helyett véletlenül kétszer írtam bele. Az illetõtõl elnézést szeretnék kérni, a nagy változatban javítva van a hiba.
A videóba sok olyan dolog nem került bele amit ígértem (csapattárs vesztés, anyahajóra leszállás), a következõ videóban remélhetõleg benne lesz, de a mostani zenék, illetve külsõ körülmények most nem hozták ezeket. Talán a következõ videóban.
A youtube összenyomta a vidit, ezért ilyen rossz a minõség, ha lesz kedvem, idõm és türelmem, akkor majd feltöltöm egy szebb minõségben is.
Remélem mindenkinek elnyeri tetszését, ismét elnézést a sok késésért, valóban nem volt idõm rá.
Ha balázs engedi, akkor a nagyobb videót (150M😎 feltöltöm a tárhelyére (?), és onnan letölthetitek.

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek és családjának mégegyszer, jók legyetek, vigyázzatok magatokra, az alkohollal pedig csak finoman! 😊
[/spoiler]
Molnibalage
Carrier take off küldetést vagy hajóról akarsz felszállni a hadjáratban? Én õszintén bevalomm a legújabb verziót nem próbáltam még ki, de ha TGabbar még A-6-tal is fel tudott kerülni egy hordozóra akkor nem lehet baj.

A videóhoz NAGYON állat felvételeket tudtam szólóban is megcsinálni, majd meglátjátok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ajjajjj.A Korea 2005 alól megy a kampány,azt a szinteret válsazd,és ot is a 83-as kampányt.Bár amúgy fura ,amit csinál nálad.Lehet jobban jársz,ha újra rakod,persze nem akarok vészmadár lenni,lõttek ma rám már elegen 😊.

repvez
Balage egy kis manuált mellékelhetnél a mododhoz hogy kell elinditani?Mert én bemásoltam mindent a megfelelö helyre kiválasztom a standard koreai helyszint nyomok egy savet és kiválasztom a carrier take off részt majd az f16-os századot és a commit nyomása után hibaüzi és kilép a vindizba.
Bucser
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden topiclakónak!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ahogy a mondás is tartja.Szegény(pláne ha családos) ember vízzel fõz 😊.

Molnibalage
Haladok az új movie-val. 😊

JoeDestroy
A LED-es FreeTrack 2+ webcam cucc sem vonult nyugdíjba. A haverral 2 gép LAN szoktunk így repülni. Rakéták lekövetése, egymás mögül kilõtt ellen, bombakioldás több hullámban. Lényegesen egyszerûbb és élvezetesebb így a repülés.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A TrackIR-el immáron én is a 3d-s fülkében repülök a Falconnal, csak a manuális bombacélzáshoz használom a HUD nézetet(pontosabb bár a 3d-s nézetben is megvan az a pozíció ahonnan pontos) . Maverick képernyõ, LGB TGP képernyõ rá van renderelve a kijelzõre, és klikkelhetõ a 3d-s kabin. Csak ránézel az MFD-re és lehet egerészni. Bár csak az RV-ben és az OF-ben van rendesen megoldva ez. Az AF 3d-s fülkéje csak dogfight alatt jelent elõnyt, és nincs 6DOF támogatás, nincs az MFD-n TV kép és nem klikkelhetõ rendesen. Egyébként 6DOF használatával még a féklapok állását is látom hátranézve és megemelkedve.

Bucser
Tök mindegy, hogy szaladgálsz a szemüveggel a fejeden, vagy ülsz a gép elõtt és a fejedet forgatod. nem? csak minnél nagyobb a távolság az érzékelõk között annál nagyobb mozgást kell beadni adott input eléréséhez.

Wii-zni i lehet a kijelzõ elé ülve csak csuklóból, meg lehet bolond módjára ugráéndozni a szobában a végeredmény ugyanaz.

Bucser
ugyanezt tudja a TrackIR 4 pro vagy a Trackir 3 + vector expansion. csak sokkal pontosabb pozíciómeghatározással mivel 4 visszaverõfelület van és nem 2.

repvez
Azt tudom hogy a 6dof-ot támogatja söt többen használják is itt RV alatt is mert azzal is kompatibilis csak a video alapján máshogy jott le nekem az elv,de aztán rájöttem hogy csak a készülékek mások az elv ugyan az .
Lassan elérkezünk oda hogy egy külön játszo szoba kell hogy szabadon lehessen jobbra balra elöre átra meg mindenfele mozogni a projektor elött amikor egy FPS-el játszunk.
Bucser
Pont ezt csinálja a TrackIR.

De asszem az újabb TrackIr is tudja ezt.Legalább is láttam egy videót ahol a Black Shark alatt mutogatták ,hogy a srác benézet a bak mögé a pilóta fülkében és ehhez hasonlók.Nézd csak meg. Itt meg láthatjátok,hogy miért is jó ez 😊.

Durva.Egy ilyennel RV-zni...hm..persze a multiról nem is beszélve<#idiota>

repvez
Elég jol néz ki ez a kis találmány tényleg ugy néz ki mintha kilogna a tvböl a kép. lehet hogy venni kéne egy wii-t
wii headtrack
Vagy ezt tudná a trackir vagy a hasonlo eszközök is?
repvez
http://rapidshare.com/files/78777920/pictures.rar.html

ide felraktam azokat a képeket amiket a saját készitésû farokskinjeimet mutatják.Némelyik eléggé fun kategoria és félkész állapotu.Pár tanács jol jonne hogy még mivel kéne kiegésziteni öket.
42nd Intruder
Boldog és békés karácsonyi ünnepeket!

Molnibalage
Jó a hatzáras tartó a gépen 4 FAB-100-sal! 😊

repvez
Nekem ebböl a 05-ös oldalszámú van elkészitve igaz én csak ecsettel dolgozok ugyhogy a tiéd jobb.
Amugy tényleg 4ohmra raktam,mert a manuál azt irja hogy párhuzamosan van kötve a front igy az eredö ellenálás 4 lesz.,De probáltam mindkét változatba,de ezekszerint csak rosz a szobám ehhez 😞
Molnibalage
Az egyetlen helyszín amit soha nem használtam. Még régen SP-hez felraktam, de CTD volt mindig. Azóta ki sem próbáltam. A játék motorja nem alkalmas jelenleg a korrekt szimulálásra ebben az idõben.

A mig23 asszem airfix,de a Szu22 az,amit szívesen mutogatok.A mélyek inkább csak a sarokban szólmnak igazán jól,ez a szoba elég kicsi a jó akusztikához,az is lehet hogy 4 Ohmos kimenetre illesztetted a 8 ohmos hangfalakat,más ötlet nincs...

repvez
Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek és a családjainak!

Látom néhány emberke makettezik is.Ugy néz ki az egyik ajándékom nekem is az lesz egy szu-24-es.
Sindelnet a 23-as az az italeri féle változat?Mert az nekem is itt porosodik a polcomon még dobozba, mert igértek hozzá egy feljavitó készletet és addig nem akarom megcsinálni.Amugy jol sikerült gratula.
A zenészekhez is lenne egy kérdésem.Megleptem magam egy ilyen házimozi hangfallal,de valamiért nagyon gyenge rajta a basszushang és a hangereje se olyan hüdenyagy,mi lehet a probléma?
A tipusa SAL2610 és egy onkyo TX-SR505e erösitö.

Hogy ne csak offolja probálta már valaki az uj vietnámi területet?
vietnám
Boldog Karácsonyt az Uraknak és Családjaiknak!

Boconadi
Nagyon baba, tök jó látni magam egy klipben, mégha keveset is (Igaz elég barom voltam, és gyakran nem csináltam amit kéne, de a következõ forgatáson megígérem komoly leszek, csak már oly rég multiztam, muszáj volt kiélni magam 😄)

más

Déli vonattal megyek haza, kb 2,5 órás az út. Amint hazaértem, megpróbálom mihamarabb feltölteni a videót. (sajnos így is késésben vagyunk, mert már a 10-essel elkellett volna indulni...)
Majd jelentkezek. Akinek már akkor dolga lesz, és nem kerül gépközelbe, annak elõre is boldog karácsonyt!
zsoltfireman
Ok!
Skacok,holnap kreálom a " Ne fürgggyéééé le" farkat (F-16)-ra
Kívánok mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Molnibalage
Elõnézet a klipbõl. Most még tötlöm fel, de mire ezt olvassa valaki addigra fent lesz.

freefalcon4.extra.hu/Pre.rar

NEM ilyen sorrendben lesznek a felvételek és nem is biztos, hogy ezek közül mind benne lesz, de ilyesféle dinamizmus lesz várható és ennyibõl aki ismeri már tudja mi lesz a zene, de ezenkívûl lesz még más zene is benne. A sorrend azért nem marad ez, mert belsõ nézetes felvételekkel kell sûrûn váltogatni és akkor még gyorsabbnak tûnik a dolog.

Molnibalage
Hasonló szépeket.

Az L_Viper Mikulás skin elõzetesét látták. 😊

L Viper
Molnibalage
AI még NAGYON sokáig nem fog felszállni hordozóról szerintem, leszállni meg végképp.

Még a hátuljából sem.Bár gondolom fegyverzet függõ,de így akkor meg nem sok értelme van az Intrudernek ha nem lehet rátenni 12 db bsu 49-est(..asszem).És igen furcsa kontrasztot alkot a következõ felszállásra váró repcsi,amint épp a vizen huzza az anyahajó maga után.Nem kötöszködés képpen 😊.

Molnibalage
A játék elején csak a mélyrepülés szinte a nyerõ és amíg a SAM-ek mással vannak elfoglalva, adj nekik CBU-val ami belefér, aztán SPURI!
Az ATO-t meg kell manuálisan babrálni rendesen a rázós bevetéseknél. Mondtam, ez igazi hardcore játékosoknak készült, itt TÉNLYEG meg kell tervezni a bevetést és ne nagyon kóricálj el a céltól, mert ott már fingod sincs, hogy mi vár rád. Ja és a DATA link valóságban akkor asszem még nem volt, tehát igazából úgy kéne repülnöd, hogy az HSD képernyõn nem is létezik, csak az RWR és nincsnek threat circle-k!!
Én így repülök!

Molnibalage
Még a hajó közepérõl sem?

Wow,valóban nem egyszerû.Egyszer egy sead&dead-et repültem,de még csak a cél közelébe se nagyon tudtam menni...körbe-körbe széép pirossal egymás hegyén-hát csak ennyi látszódott: air defenses.Volt ott minden ,mint a búcsúban, a halál 3 újjától kezdve a válon hordott kályhacsõig minden.Egyedüli szívfájdalmam,hogy az A-6-ossal nem tudtam felszállni valamiért.A szorzó nem lépett életbe ,így egy darabb kõként csobbantam egyet,pedig próbáltam mindent.. :S

Molnibalage
A 83-as hadjáratot írja felül, ezt elfelejtettem írni.
Elõször lépjél be, ments lépj ki és válaszd a mentést. Ekkor látható jól a minimap. Az ATO-t majd ez alapján lõdd be.

Feltettem a cuccot ,de nem látom az új kampányt.Hogy lehet elérni ?

Molnibalage
Jelentem a klipen dolgozgatok, de ez most tovább fog tartani az átlagosnál, az introhoz méltó klipet akarok.

Molnibalage

L Viper
Szép gityók ! Zenész, mûvész repülõs lelkek <#eljen>
Molnibalage
Ennyi mûvész lelket egy helyen. 😊

Na fent van a hadjárat erõsen beta verziója, csak a légi egységek, légvédelmisek meg a hajók lettek pozícionálva.

Ennek modja tartalmaz minden eddig módosítást, de ebben már benne vannak a lentebb említett 2D-s változtatások is.

Egyetlen új monmentum az alkalmazásban, hogy a save.cam és tri file az a \campagin\saves könyvtárba megy.

Jó szórakozást!

Hasonló jókat,kedves gitáros kollega...<#wave>

<#wave><#wave><#wave>

JoeDestroy
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kíván a csapatnak a Destroy család.

Üdv mindenkinek.
Balage és Zsolti a munkáitokhoz csak gratulálni tudok.
Várom a videót. Az ünnepek közt ráérek, ha lesz multi végre debütálnék.
Tisztelettel:
JD

Molnibalage
Na kész az adatbázis része. Figyelem, ezt TESZTVERZIÓ, nem végeleges.
Csekkolom a hadjáratot és teszem is fel, aztán a zsolti újabb pack-jét. Sok új nem lesz benne, de azért van.

Molnibalage
Még nem tudtam elkezdeni, sûrû volt a mai nap. Nagy vita van a dev csapatban, hogy akkor most miért is van, hogy a MIG-29 és SU-27-nek azonos RWR szimbóluma van. CCC írta, hogy azért mert a két gép radarja ugyanaz, csak más erõsséggel dolgozik. Erre közöltem, hogy ez nem így van és még tettem pár kieget. A MOD-ot fésülgetem, már szinte készen van.

A durva az, hogy a "sima" Relism MOD-ben benne felejtettem a USA századok fix nagyságát, de ez úgy tûnik nem tûnt fel senkinek eddig...

Most már csak a 2D-s editálás maradt hátra és ellenõrzés, hogy a hadjárat abban a teszfázisban van -e, ahogy én gonodoltam. Szerintem 2 órán belül fent lesz a cucc.

L Viper
Még szerencse, hogy van több kampány.

Apropó, a rombolós videó is készülget, vagy egyenlõre csak az intróra kattantál rá?