Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
jo lett a video grat hozzá mindenkinek.
Ez is egés jol sikerült föleg a hangok jol passzolnak hozzá igaz hogy ez a "konkurenciával készült" 😄
video
Nem tudoma méretét nekem egyböl streamen lejátszotta.

Balage esetleg még a videodba lehetne berakni olyan effektet mint a HDR hogy a napfény jöbban vakitson meg a lámpák fényei
Molnibalage
Egyes reptereknél magasságfüggõ textúra hiba van, de nagyon ritkán a játék motorja is hibázik és nem tölti be a megfelelõ LOD-lel rendelkezõ textúrát. Nekem már volt olyan is, hogy egyáltalán nem tölötte be a repteret, csak a tájtextúra volt a helyén.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Tegnap azt próbálgattam.
Az egyik F-4 századba beneveztem és vadászgattam egy kicsit.
Mig-23 Mig-19 hegyeket lõttem. Aztán az alternatív reptéren akartam leszállni, és a beton eltûnt a képrõl. Csak orbit nézetbõl magasan jött vissza, egyébként csak a szántóföldet láttam. De azért frankó volt!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Az egyik save.cam file az a jó hadjárat file-om! Kicsit már módosítottam is rajta és rakom fel most már korrekten. Örök hála. <#worship>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na, akkor némi idõt spórolok így. 😊

Viszont DivX-be akkor is át kell rakni, mert az XviD kódolás meglehetõsen érdekes. Ha megfelezem a felbontást és HARMADOLOM a bitrátát, akkor sem csökken a méret nagyon, de a minõség az igen. Ezért nincs a Sky Graffiti Display Team-bõl full verzió a youtubon, csak vágott. Megtettem a fent leírtakat és 150MB-ról a mérete csak 120MB körülire esett vissza, de a nyers felvételek nem voltak meg, ezért a kész vieót vágtam meg én kódoltam virtual dubba.

A javítás meg tényleg kell, mert nagyon riceg a reptér, mikor körbeforgatom. A MIG-29 mikor két rakétát indít egy kis ideig egyhelyben van. Mikor az F-15 leszáll, van egy feket villanás és mikor az F-15 elkezd fickándozni a végén, akkor is benne maradt egy kis pause. Ezeket javítani kell, nincs mese.

JoeDestroy
Én is szelektíven olvasok ma reggel.
Elküldtem a yahoos címre is a fileokat.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Boconadi
így kurva jó a vidi!!! 😄
Boconadi
tökéletes vele. Kösz!
JoeDestroy
Elküldtem a freemailedre, ami itt a fórumban meg van adva.
Üdv.
JD

L Viper
Próbáld ki a VLC Media Player-rel. Szedd le a netrõl. Ingyenes és magyar nyelvû.
Boconadi
én nem értem mit kell ezen ennyit csinálni :S

Berendereled egy szarabb minõségben azt fel youtube-ra. ennyi. Minek xvid javítás meg mittom én milyen bitráták állítása...
Molnibalage
Ja, ha valakinek megvan még az eredeti save2.cam file a korea2005 könyvtárból az küldje már el nekem, had ne kelljen újrarakni megint a játékot. Elõre is köszi. Cím a honlapon van.

Molnibalage
A 100MB alatti youtube-os verziót akkor feltöltöm csak neked, hogy simán fusson. A gond az lesz vele, hogy ez közel sem lesz olyan jó minõségû, mintha Xviddel készült volna és a másik, hogy erre akkor várnod kell még egy kicsit, mert ez sok idõbe telik.

1. Kell egy Xvid-es javított veriójú kódolás.
2. Ezt fel kell raknom.
3. Youtube-os kódolás (remélhetõleg elsõre sikerül belõni a megfelelõ méretet. Hiába állíom be a bitrátát a számológép segítségével, volt már olyan, hogy a tervezett érék MÁSFÉLSZERESÉNÉL lett nagyobb a kódolt file...)
4. Fel a youtubra.
5. Aztán a tárhelyre.

Molnibalage
Kb. 1-2 óra alatt megvan, de az akkor is intõ jel. Hogy lehettem ENNYIRE béna? El sem hiszem komolyan mondom...

Molnibalage
TÉNYLEG elkúrtam, nem is kicsit, nagyon. Bemásoltam és csekkoltam. A nagyobb gond, hogy a falcon raktáramban is valami gond van és ott meg nincs is a file. Valamit nagyon rossz helyre másoltam és nem is egyszer. Csinálhatom újra az egész hadjáratot..A k*@!?#....va életbe.

Molnibalage
Akkor lehet, hogy nincs normális codec hozzá.

Boconadi
az is szaggatott

minden új videód szaggat nálam
JoeDestroy
Nem kötekedni akarok, csak nézd meg a New campaign 88.rar-t. a honlapodon.
Nem azt a save2.cam filet tartalmazza amin az új hadjáratod lenne.
kb 20 perce letöltöttem megint, nehogy hülyeséget írjak, de a helyzet nem változott.
Ha tévednék megyek aludni.

Megvan mi a hiba.Nem néztem jobban a rar-ban található campaigne könyvtárba és csak úgy másoltam be az RV hadjárat könyvtárába.Bocs 😊.
A videó nagyon jó lett.Tényleg tettszik.Lesz majd mit mutogatnom a gyerekeknek 😊.

Molnibalage
A Save és Korea 2005 könyvtárban a 3 db hadjárat elnevezése ugyanaz! A játék a kezdet kezdetén csak egy helyszínt és 3db hadjáratot tartalmazott, és emiatt van ez. Ha a Save könyvtárba másoldo be, akkor az egyik ott levõ hadjárat lesz az enyim csak nem'tom, hogy melyik...

Molnibalage
Nem a felbontás a bitráta lehet a gond. 1800kbps-en lett kódolva. Az Sky Graffiti az megy nálad? Mert akkor holnap a javított verziót csak 1500kbs-en kódolom.

JoeDestroy
Nem jó fileok vannak a most az oldaladon fent lévõ és letölthetõ rar-ban.
A két file a standard korea elsõ kampánya.
Összevetettem a két helyszín indítását. Tökegyforma.
Ha valaki most letölti, felrakja, akkor két Tiger Spirit tartalmú kampánya lesz.
Ezért volt nekem a sok F-16 és nem volt hordozó.
Egy elõzõ letöltésemben csak egy reptéren van 2 F-16-os század.

Molnibalage
Igen, onnan jött a zene a végén ott van a listában. 😊

Az elõzõ posthoz pontosítanék, tehát a googlevide-ón levõ dolog az már Vegas editált minimálisan, csak akkor már vagy 3-szorra volt újrakódolva egy 512x384-es alapfelbontású cucc...

HungaroJET
Nos...az ilyen klipek élvezeti értékét döntõen befolyásolja a zene, persze innentõl kezdve szubjektív a dolog, de ez olyan ütõs lett, hogy 3x is megnéztem...tök állat ! 😊...a zene ha jól emlékszem a Speed-bõl v. féktelenül? Sandra Bullock + Keanu Reeves filmbõl való...nagyon jól összejön a Dogfight-val. !
Szaggatás nélkül simán futott a klip. ! Még1x GRAT !

HAVE A BANDIT DAY !

Boconadi
nekem sajnos iszonyatosan szaggat a nagy felbontás miatt..
Molnibalage
Na akkor most tessék szörnyûlködni, ezt a klippet gondoltam át és csináltam meg újra. Ezt még Vegas nélkül hoztam össze. Cool Edit pro programmal megcsináltam a zenét és Vitual dub progival meg aláraktam a képet de úgy, hogy közben nem lehetett hallani a zenét. Sokszor lett úrjrakódolva attól lett ilyen ócska. Honnan indultam és hová értem egy év alatt. 😊

Molnibalage
Bazz, elfelejettem, modjuk az FW topicban ott van a leírás, hogy mit hova kell és itt is leírtam, bár ez tényleg genyóság volt tõlem, mert vissza kell olvasni.

Tehát a korea2005 könyvtrába kell rakni a két save file-t, bár a másodikat MÉG nem változtattam meg. A többi meg ismerõs a realism MOD-ból.

L Viper
Itt lehet a bibi.
Majd ír Balage egy szépen pontokba rakot redme-t magyarul és angolul is a Frugalsosok számára is.
JoeDestroy
Szerintem sokan a SAVE könyvtárba teszik a fileokat a korea2005 helyett és e miatt az eredeti 83-as kampány kezdik.
(nincs readme írva.)

L Viper
GRATULÁLOK <#eljen>

Nagyon jól sikerült a videó. Szépen átgondolt az egész.
A cím azokkal a kék karakterekkel és effekttel nagyon ütõs.
A végén jók a leszállások.
JoeDestroy
A most letöltött rar-ban szerinten a standard KOREA save2.cam és .tri van benne. (dátum és méret szerint legalábbis)
Ezt látom most a letöltés után.

Molnibalage
Az újra belépés után is F-16 mindenhol a minimapen? Belépés után vannak küldetések? Ezeket fontos lenne tudnom, megkérek majd pár deves kollegát, hogy õk is próbálják ki.

Számomra ez érthetetlen, még az új nem publikus exe-vel is gond nélkül mûködött.

Molnibalage
Ja aki a két hibát felfedezi benne, az a köv multin kiátkozés veszélye nélkül létszer seggbelõhet.

Molnibalage
Nem vettem le semmit, minden maxon volt. Az új változat ennél picit szebb lesz. Nem'tom, hogy a küldöfiek hogyan csinálják, hogy nem "recések" a gépek a videóban.

JoeDestroy
Én is csatlakozom Bucser kollégához.
Igen jól sikerült a videó. Elismerésem a csapatnak.

JoeDestroy
Balage nálam az elsõ változat úgy megy ahogy leírtad. Csak a fõképen szerepel A-4-es de elsõ mentés után már azok vannak ami lentebb is látszik az OOB képen. Ellenben az új save2-vel nálam van valami prücök. Nincs hordozó, és majdnem minden reptéren van F-16. Visszatettem az elõzõleg letöltöttet. Az a Save2 ami most fent van biztos hogy az aminek fent kellene lenni?

Vadásztam egyet a frontvonal közeli F-4-ekkel. Király volt!!<#hehe>

Bucser
Jól sikerülta Videó!

Grat hozzá.

Már csak egy erõsebb gép kell neked hozzá, hogy teljes pompájában mehessen az FF4😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Megnéztem megint a tga képedet. Hová ámsoltad a két hadjárat file-t? Mert az a kétz hordozó az EREDETI hadjárat szerinti felállásban van!! Rossz file-t írtál feül. A korea 2005 könyvtárba kell másolni õket.

És íme. (nekem igazából a nyugis része tetszik a videónak)
freefalcon4.extra.hu/World of FreeFalcon Episode II.rar

Molnibalage
A félsziget midkét oldalán van hordozó? Nálad lehet valami kavarodás. Lehet, hogy újra fel kéne tenned a játékot. 11:50-ig mentem el a játékkal, sehol semmi horodozó aminek nem kéne lennie. Megnéztem a szerkesztõ programmal, azzal sem találtam semmit. Csekkold le, hogy a mentéseben Kunsannál van -e két F-16 század, azokat én raktam ki oda. Minden úgy mûködik, ahogy kell kivéve azt, hogy a OOB-ban a repterek litájának az állapot felsorolása néha nem egyezeik meg azzal, amig azzal nyerhetsz ha az objektumra jobklikkel nyomsz és statust kérsz. Ezt az OOB-ben is megteheted.

8 perc múlva fent van a movie.

Úgyanúgy van alapból A4-es,ugyanazon hordozón,már a kezdetek kezdetén is.
Ha esetleg kérdeznéd: Leszedtem az egész új mod-ot és mindent ugyanúgy cseréltem,mint eddig.Lehet itt a baj valahol.

Molnibalage
Szó sincs ilyesmirõl, ez NAGYON fontos hogy kiderült, hogy baj lehet!! Ezért kell tesztelni mielõtt továbbfejlesztem.

A render kész, de benne maradt két apró hiba, nektek lehet hogy fel sem tûnik, de azért javítva lesz. Ettõl függetlenül feltöltöm a mostani verziót.

Rendben ,megnézem.Bocs,nem okvetlenkedni akartam,csak gondoltam lehet ,hogy számít....de ha így az eddig jól menõ boltomat ,mindek kapcsán viszonylag szépen megállítottam az ellent,ellehetetleníted...bizony nagyon durci leszek 😊.

Molnibalage
Render indul.

Tgabbar, frissítettem a hadjárat packot. Elég, ha a save.cam és tri file-t másolod be. Kezd új hadjáratot, de csak hagyjad telni az idõt x64-es beállításon és csak figyeld, hogy lesz -e új hordozó csoport addigh a pillanatig, amíg eddig toltad. Ha a render kész, akkor én is csekkolom. Ez kb. 2 óra szerintem de lehet, hogy több...

Molnibalage
Már a végén dolgozok. Olyan lesz, hogy elsírjátok magatokat.

Molnibalage
Még tovább turbózom a klippet, kicsit csúszik a dolog.

L Viper
Várom. Na karácsonyra két videó, nem is rossz ajándék 😄
Molnibalage
Az akciódús része gyakorlatilag kész az új klipnek, már csak a levezetés van hátra.

Molnibalage
Akkor ezek Junsan, Seosan és Kimpo, nagy valószínûséggel.

A-4-et csekkolam, nincs benne. Az csak a hadjárat kiválasztásakopr van, de az a képernyõ, mint írtam hibás.

Semmihez nem nyúltam,mindnet ráhagytam a gépre.Hajtott a kíváncsiság,hogy mit is csinál 😊.

Ja igen,bocs ,nem a kérdésedre válaszoltam.Ebbõl 3 bázis (2 fehér, 1 kék),ami nem operatív.Mindhárom a félsziget nyugati partján van.