Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Azzal a nagyon ratyi beállítással vettem fel az elsõ 3 klipemet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Igen? És hogy?

Mert ha beállítom ott a settingsében hogy "half size" az úgy nagyon ratyi.
Molnibalage
Még. 😊

"És egyszer majd eljõ az üdvözülés pillanata, mikor a vieó készítõk beléphetenk a mennyek országába."

Pápa 12.2 😊

RÁJÖTTEM, hogy javíhatok a kezdõképen, a hordozóra már ki bírtam pakolni a gépeket!!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
lehet fele akkorában is felvenni a frapsal....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Nekem nem volt világos (amúgy sem vagyok most jó paccban) Igaz, hogy a lock on-ban szabadabban válogathatsz a kameramozgások között, emellett visszanézés közben szerkesztheted. Ez egy nagy elõny. Kár hogy a falcon-ban erre nincs lehetõség.
Molnibalage
Nem pontosan fogalamztam, ezalatt értem azt, hogy késõbb jött ki az a cucc amivel felvett anyaggal azt csinálsz amit akarsz. Ilyen nincs a Falconhoz. Nem volt világos, hogy erre gondoltam?

Molnibalage
Felajnálottam, elvileg benne lesz. Mit értesz azon, hogy ahhoz átdolgozva? A hadjáratok a legkompatibilsebbek talán az egész játék rendszerében. Lásd, az OF-es küldetések prímán mentek RV alatt is.

Ez amt most csiánlok, HA nem kerülne bele, akkor is egy másolással belekerül. 😊

A gond a rossz kezdõképernyõ helyrepofouása. Snakeman-t már kérdeztem, de õ csak arra emlékezett, hogy volt egy guy aki tudta mit kell csinálni. Már az összes fómumon szerepelt legalább egyszer a problema, de igazából nem mozgatott meg senkit. Talán majd akkor, ha hivatalosan is bekerül.

Boconadi
hogyan tudod azt beállítani, hogy olyan felbontásban vegye a kívánt részt amilyenben akarod? Nálam amilyen felbontásban van a játék, olyanban veszi a fraps... Nem értem hogy ti most itt mirõl beszéltek.

A beépített videószerkesztõ meg elmondom hogy loszart sem ér.
Boconadi
Video fx-ben ott vannak az ilyen effektek. Hõ effekt pedig alapból van lokonban...
L Viper
Az új RV-patchez nem lesz beintegrálva a hadjáratod ? Természetesen ahhoz átdolgozva.
Molnibalage
A hadjárat készítése szépen halad. A kínai légierõ madjnem kész, és mindkét oldal megkapta a sok-sok plusz mûszaki egységét. A déli oldalon kitettem van 15-öt, az északin vagy 25-30-at. Javítottam egy hibát is, az elõzõ verzióban véletlenül lecsúszott az EA-6B a hordozóról.

zsoltfireman

Molnibalage
Bazz, az agyam elszáll. 100,7MB lett kódolás után youtube-os verzió.
A Bitráta calculatornek benyögtem, hogy 70MB-os file-t szerenék 5:20-as videóhoz. Errõ õ mond 1700 valamennyit. Levettem 1000-re és ez lett a vége. Röhej.

Bucser
Nem, de majdnem az lettem, de idõben észbekaptam, hogy a kódírás nem az én világom😊 3d graffal elég sokáig foglalkoztam. De mostanra csak egy szimpla közgazdász lett belõlem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Tehát a magasságkooridnáták nem külön vannak, hanem a színskálából vannak számolva? (gépész agyam így könnyebben érti)

Hááááát. Nem'tok róla, hogy ez lenne, tudtommal a táj még mindig az eredeti Falcon motorral megy. Modjuk az idevágó részt nem nagyon olvashattam. Azt lehet, hogy neked van igazad. Te programozó vagy egyébként, hogy ilyeneket tudsz?

Bucser
bump maping az az amikor egy sík textúra színmélyíségei alapján határozzak meg egy felületen a térbeli formákat, bemélyedéseket. így könnyen lehet térbelivé tenni nagy felületeket úgy, hogy alacsony marad a polygonköltséged és nagy felületet tudsz teríteni. Az a baj, hogy csak mélyedéseket lehet így megalkotni és a kiemelkedéseket külön rá kell generálni a doboz tetejére.

Molnibalage
Ez mit is akar jelenteni?

Molnibalage
Két hiba még mindig benne maradt a klipben. <#falbav>
A youtube-ra már a jó verzió megy.

Molnibalage
Az AI gépek is a hordozóról szálltak fel? Ilyen még soha nem tapasztaltam. Mi a fene...

Molnibalage
Ez csaj benne volt, nem azt jelenti, hogy ezzel foglalkoznak is. Szerintem ez talán soha nem fog megvalósulni.

Gundark
Nem rossz, kicsit a Me-262esek elsõ szériáira emlékeztet 😊 De tény hogy nem egy nagyhatótávolságú dolog. Engem a mûszaki személyzet is lenyûgözött. Szóval ha megépited én megyek filmezni. legalább 5x optikai zoommal, ki tudja mi lesz a vége 😊

repvez
Ilyet össze kéne dobnom 😄
Már néztem, hogy csak egy turbofeltöltö kéne hozzá
repvez
Ez igy is lenne rendjén 😊 ,de akkor azt a pilotához is valahogy hozzá kéne kötni vagy csapatszállitoval visszaviszik a kiindulobázisra és más viszi majd a gépet? lesz belöle valami?
JoeDestroy
Csak nem bírtam.
F-18 hordozóról, (felszállt az egész kötelék) 4 MIG-21 2 SA-2 állomás,
az AI nem bombázott (lehet hogy rosszul adtam ki a parancsot), de legalább a migekkel foglalkoztak.
Aztán 2 SA-2 eltalált 😞
Mára ennyi.
A hordozóról viszont mindenki felszállt utánam. 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Javított movie fent van. 😊

Molnibalage
Voltak ott a wishlistben cifrábbak is. Az egyik azt javasolta amit én. MINDEN egyes gépet számítson külön a program. Ha leszállt a gép X bázison, akkor a köv bevetés beza onnan indul. Ezzel lehetõvé válik még az is, hogy a sérült gép X ideig ne is repüljön...

Molnibalage
Más különbség alig van benne, kivettem 2 Hawk üteget, de betettem 2 K-SAM üteget. Az orosz és kínai gépekbõl nem érzel semmit amíg be nem lpének. Ha nem lesz gond, akkot hamarosan nagyobb írvû fejlesztés lesz benne, földi csapatok terén teszek be több tartalékot (omzgósítás szimuláélása) és több javító egységet. A 2D-s értékeken is gyúrok lehet egy kicsit, bár mindenestre már most reálisabb, mint eddig. Ha a gép támadt repteret akkor eddig utána csak 100, 50 vagy 0%-ot láttam. Most már van mindenféle eloszlásban és 4 vacak kis j-5 nem töröl el kétkufitós repteret, ráadásul tesz alatt figyeltem, végre ritkítják az ellent, ahogy kell. 2 gépet szint mindig le tunka lõni, de szélsõséges esetben lelõtték mind a négyet! Kettõt még támadás elõtt, kettõt meg hazafele.

JoeDestroy
Ma bowling lesz (családias), de holnap meló után délután repülök egy kicsit vele.
Már letöltöttem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
Találjak még ki ilyeneket ? <#idiota>
Mint elméleti kreativ tag
Molnibalage
Fura, ezek még a wishlistben sem merültek fel. További gond, hogy a hanghatárnál nem mindig van párakicsapódás, ez túl bonyolult folyamat, hogy szépen lehessen betenni. Hangrobbanás az még valóban beleférne.

Páraleválásról nem tudok semmit. Azok egyébként a gép 3D modelljében vannak benne, szóval szerintem nem. Egyes gépeknél textúrahibát okoz a pára, talán azok javítva lesznek.

repvez
Esetleg a páralevállás is modosul a gép körül?Vagy az marad a texturás változat.Esetleg a hangrobbanáskor is megjelenhetne a gép körul.Plusz hangefektként is bekerülhetne a hanghatár átlépése.
Molnibalage
Nem csak ez a füst lesz új.

Töltöm fel a javított movie-t. Az elõzõ linkjével lesz elérhetõ.

Molnibalage
Nos ami látszik, de nem mondták eddig, új falre fény effekt lesz és a flare is szebb lett. Én már láttam mozgás közben is, csak nappal. Éjszaka láttam képet róla, valami DÖBBENETESEN jól néz ki. Látszik milyen szépen megvilágítja a gép hasát a falre, na ezt képzeljétek el éjszaka. 😊

A füst is új. 😊

Elvileg lesz még egy újítás a fények terén a kabinban, de ebben nem vagyok biztos és nem is beszélhetek róla, ha igazam lenne.

Molnibalage

Molnibalage
Remélem elmentetted és fel tudok rakni ide is, mert én nem látok a fórumon semmi képet már, mert törölve lett. Én persze tudom, hogy hogyan néz ki az új cucc, de jó lenne tudni, hogy Ara mit rakott fel.

Molnibalage
Tudom én lentebb írtam is, hogy mi a hatása, de már régebben is leírtam. Applictaion controllede beállításon pont olyan szép, mintha jól felrántanám, de mégsem olyan erõforrás igényes és tudok mellette felvenni is.

Bucser
és utána CTRL f5 hogy frissítse az ablakot.

Egyébként az igazi érdekesség mintha bump mappelve lenne a talaj a textúra alapján...

repvez
Remélem akkor linkelni engedi,ha nem akkor jobb gomb tulajdonságok link kimásol uj ablakba megnyit 😊
Kép
Szép Béka 😊

repvez

jol gondolom hogy ez az uj patchböl valo?Aragorn tette be FW-re csak kár hogy erösen elzajositotta.Azért a zavarotoltet fénye és fustje jobbnak tunik nem egyforma vastagságu mindenhol.
Bucser
Nem. felveszed 1024/768-ban, a videot meg rögzíted fele felbontásban. Így eltûnnek a recék. (ha minden igaz)

Egyébként Antialiasinget (élsímítás néven) meg Anisotrop filteringet(anizotrópikus szûrést) videokártya driverbõl tudsz beállítani.

Molnibalage
Nincs ilyen effekt az enyiében.

Tehát váltsak felbontást mondjuk 800x600-ra. Én úgy vettem észre, hogy attól csúnyább lesz.

Molnibalage
Application controlled beállításon van, más esetben 1-2 FPS-sel vesz fel a Fraps.

L Viper
A lejátszó grafikus felülete eléggé puritán, de ez legalább jó mindenhez. Én szeretem.
Bucser
Antialiasing meg aniso és gond nélkül megy.

De szerintem vegasban utólag is ehet antialiasolni a felvételt. másik régi módszer peig felbontás csökkentése. azaz felveszed 1024*768-ban antialias nélkül aztán csökkented a méretet. Az is olyn mintha ntialiassal vetted volna fel.

rtfmZoli
Antialiasing?

Molnibalage
Fent van az újabb hadjárat pack. Itt már kicsit fogalkoztam a kínai és szovjet légierõkkel is. Csak tesztelésképpen van az orosz bázison egy MIG-25/29/31 és SU-27 század egyelõre. Bombázókat nem fogok betenni, max. SU-17/24-et, mert a valóságban kevéssé valószínû, hogy startégiai atomfegyver hordozó vagy haditengerészeti légierejüket bevetnék.

Kínai légierõt egyelõre 3xH-6 és 3xJ-7B és 2xQ-5 képviseli, de persze ez is változni fog. Valszeg a felek haáborúba történõ belépését is meg fogom változtatni és az elfoglalandó célokat a gyõzelemhez, a célokat meg is fogom nevezni majd mindkét oldalon.

Az USA rephordozót kicsit lejjebb húztam, hogy ne a DMZ felett járkáljanak bevetésre a félsziget tulsó felére a gépek...

Földi csapatokkal hamarosan foglalkozok, kezdetnek több mûszaki/javító zsászlóaljat teszek be, mert röhejesen kevés van.

Bucser
240 mega. egyébként jobb gomb save as ha már ilyen szépen belinkelted😊😊

Molnibalage
AZONNAL tedd be a Lonci topciba is. Még csak 2 percnél járok, de ez valami atombrutál. Persze beépített szerkesztõvel én is tudnék ilyet...

Molnibalage
Halvány fogalmam sincs, hogy ilyen dolgokat hogyan lehet csinálni és nem nagyon van olyan fény amivel ezt megtehetném. A DS az nagyon túl volt effektelve, azóta kerülöm az ilyesmir. Nem azt teszi a szép videór. A hajtómû hõ effektjét talán megcsinálom legközelebb, ha rájövök hogyan kell...