Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Nem egyedi eset. Sajnos a hud képe az üveg széleinél nincs "levágva" mint az RV-ben, és a nézõponttal együtt mozogva akár a mûszerekbe is beúszik.
Ez az egy dolog rontja le erõsen az egyébként kiváló 3d-s kabint.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Így ahogy mondod Repvez.
Az Of-nél sajna még a kabintükrözõdésbõl is ki lehet hajolni...
Az RV-nél a 6DOF rendesen meg van csinálva.

Molnibalage
A játéban van AI által irányított squadron relocaton. Szökõévenkét egyszer teszi meg a Koreai helyszínen ezt, fingom sincs, hogy mi alapján dönt. Kék oldalon még soha nem láttam ezt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Most nem találom azt a videot,de lehet hogy csak egyedi esetröl lehet szo,de azon ugy látszott hogy amikor elhajolt a hud mellett akkor a hud feliratai és vonalai is a hud mellé kerültek és a levegöben logtak.
Basszus! Meg mertem volna esküdni, hogy játék közben is lehet "költöztetni". Azért köszi. A múltkor írtam, hogy a taktikákra még rá kell jönnöm. Csak azért akartam közelebb vinni a századot a flot-hoz, mert akkor hamarabb próbálkozhatok. Néha a húsz perces repülés végén seperc alatt kilõnek 😞
Szia repvez,

mit értesz az alatt, hogy a HUD elmegy a helyérõl? Ha arra gondolsz, hogy oldalra hajolva a feliratok "együtt mozognak a fejeddel", és emiatt kimegy a HUD-üvegrõl oldalra, az tök normális, a valóságban is így mûködik, hisz csak így van biztosítva, hogy a HUD-on keresztülnézve mindig ugyanoda mutasson a célkereszt, FPM, stb. Nem tudom, mennyire érthetõ a fogalmazásom, szerintem vágod, nem?

JoeDestroy
Hazaértem.
Falconswitcher használat:
Az elsõ képen vagy cancel vagy az utolsó telepítés általad adott neve kell és save

Aztán jön a következõ képernyõ.
Itt lehet hozzáadni a további telepítés fõkönyvtárait
Just switch és a registryben az értékek az adott telepítéshez igazodnak.

Mint látható lehet bûvészkedni mindenféle exportálásokkal is.
Ha windows reinstall kell, (mert az általában kell), és a falcon fenn maradt pl: D:\games\f4rv, akkor a progival add install utána just switch és a regisrty már kész is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ha mûködne a Hypercam progim, akkor fél perc alatt összeütnék egy videót, hogy hogyan kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én nagy OpenFalcon hívõ lennék, ha menne a gépemen...
Az RV avionikájához képest azért valljuk be, elõrébb jár, de a többi téren. Hát...

Annyit azért elmodok, hogy az RV IR számítási kódjával vannak bajok és ez még a régi idõkbõl maradt, tehát gyanítom az OF-ben is ócska.

Molnibalage
Tacedittel. A bop.agria.hu-n van egy õsrégi és elavult moddolási útmutató, annak a segítségével meg tudod tenni. A repszázadok nem véletlenül vannak messze, bár az alaphadjáratokban még ez sem igaz, mert közel vannak. Van idõgyorsítás is.

repvez
Csak az az egy baja van hogy a HUD elmegy a helyéröl 6Dof-nál.Egyébként a 4.6-os is már béta állapotba van.
Molnibalage
Csak az RV-hez új fajta, nem publikus LOD editor van...

Hi!

Én jelentkezem! Bár igazából baromi sok vásárlónk van, csak én nem veszek róluk tudomást. 😊

Nem tudja valaki, hogy lehet a repszázadomat áttelepíteni egy a frontvonalhoz közelebbi reptérre (mintha olvastam volna ilyet)? Olyan rossz, hogy néha egy csomót kell röpködni, fõleg ha utána fél perc alatt kilõnek 😊
OF 4.5 új 3D pitlight,elég jól sikerült...jutub

Itt van róla szó,de a részletes útmutatót nem találom,Naldót kérdezd...
GlobalFalconForum

Valahol az OpenFalconos fórumban vki megcsinálta,hogy a 4.3 F16 egyik modelljét átintegrálta a 4.5-be.Úgy emlékszem nem volt túl bonyolult,F4Browse,és a LodEditor kellett hozzá...

Molnibalage
Nem fog menni, hidd el. Én megtaláltam valahol, hogy mit kell csinálni. Kb. tíz oldalnyi szöveg volt, és a felét sem értettem, pedig én már buherálom egy ideje. Ha megkérjük a skacokat lehet, hogy visszateszik. Nem'tom miért tûnt el. Az is fura, hogy volt MIG-23MS az elsõ RV-ben, de aztán eltûnt...

Ha csak a száguldás miatt akarod betenni, akkor inkább próbáld a MIG-25-öt, az is túlmegy 3 Mach-on. A F-15 modellje viszont atomszar. Még a 2 Mach-ot sem tudom elérni fegyverzet nélkül 12km-en...

HungaroJET
A FF3-t csak azért akarom feltenni megint mert gondoltam megpróbálkozom az SR-71-t +géppként átteni a RV-be ! 😊...ozt persze a többit is 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Bucser
Egy kis batot kéne írni a váltáshoz. Aztán abban csak az útvonalakat berhelni. A gond, hogy nem vagyok otthon így nem tudom megcsinálni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
jelentkezzen aki szintén bent van melóhelyen és szintén nincs mit csinálnia.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Igaz én OF RV párossal probáltam egyszerre,de nálam ez az elv müködött.
Feltelepited az elsõ modot majd megkeresed a regitrybe a microprosehoz tartozó bejegyzést majd kiexportálod olyan helyre hogy készöbb megtaláld ezután törlöd a registryböl.Majd jöhet a második mod egy másik mappába és ugyan igy kiexportáni a reg filet.
Ezek után nincs más hátra mint 2x rákattintani a regfájlra amikor el akarod inditani a játékot.Természetesen az ahhoz tartozo reg fájlt kell hozzáadni a rendszerhez.A switcher nálam se müködött.
JoeDestroy
Hát nekem pedig átváltja a regisztry bejegyzéseket.
Teljesen külön könyvtárba telepítve kell legyenek. A switcher indulás utáni képernyõn asszem cancel kell és utána jön fel az az ablak ahová a verziók köndvtárai megadhatók. Lehet csak kapcsolni vele de lehet paraméterezett indítást is megadni (ez a paraméteres képernyõ jön fel elõször). Nekem az RV és az OF közt vált, de tökmindegy milyen verzió van fenn. Csak a registrybe írkálja bele az eléréseket a telepítési könyvtáraknak megfelelõen. Sõt hasonló verziók esetén mozgathatók a TE-k Kampánymentések, Logbook-ok is.

Két verzió esetén mindig az utolsó bejegyzései maradnak, tehát az F4-BMS az RV könyvtáraiban akar túrkálni, ami más tartalomra épül.

Telepíted az RV-t.Mentsd el a két reget

Ha kész,átnevezed a C/Microprose mappát bármire,kitörlöd a két reg bejegyzést,és mehet fel az FF3,a két regrõl mentés ugyanúgy.
Az a verzió mûködik majd,aminek a mappája Microprose,és a két registry bejegyzése benne van az adatbázisban.
Remélem érthetõ.....?

Molnibalage
Miért akarsz FF3-at feltenni? Az már ERÕSEN a MÚLT!! Abban az AI még csak, nem használja rendsesen szenzorait. Grfaikalig elavult és a gépigénye is nagyobb, csúnya rosszabb grafika mellett.

Ha még az OF-et akarnád feltenni RV mellé azt mmegérteném, de ezt nem igazán értem.

HungaroJET
Az RV telpítése elõtt a teljes FF3 könyvtárat átmásoltam máshova... onnan akarom indítani az F4-BMS.exe-t...kattintás után semmi nem történik, illetve a háttérben fut a folyamat, csak a képernyõn nem történik semmi !

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Van-e valakinek konkrét tapasztalata ugyanazon OP rendszer alatt telepített RV és FF3- val ? Falcon Swither semmire nem jó !
Registry-ben túrjak ?
...hogyan lehet mindkettõ futtatható ?

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Statikus (épületek) cél ellen ugyanúgy kell használni, én utoljára kb. fél éve próbákoztam vele egy multin. Nem szoktam ilyen korban repkedni.
A CBU altöltetes verziójával kínszenvedés eltalálni földi célokat, mozgót meg végképp.

Molnibalage
Hááát... Ammenyire én tudom igen, de ott is szenvedni kell.

JoeDestroy
Egy kérdés.
AGM-154 JSOW az istennek sem akar találni. Az AI-k összes bombája betalál, az enyémbõl meg egy sem. Próbáltam már az összes célzási módot. Van egy Bombing Range TE pack abban próbálgattam. Ha van megoldás szívesen venném.
A JDAM bombákkal nincs semmi gondom. Ledobom, talál.
Egyébként én is gépész vagyok '98 NME. Elõször Szolnokra akartam menni (az egyik volt osztálytársam báttya ott szolgál~), de meggondoltam magam.

JoeDestroy
Máshonnan nem nagyon tudtak.
Én felszálltam, de nem számítottam az AI-re, mivel csak az én gépem látszott a hajón, aztán sorban bejelentkeztek hogy felszálltak. Sajnos magát a manõvert nem láttam, lehet hogy csak kirakta õket a víz közepére, mivel még igen távol voltan a parttól.
Egy a lényeg, az én kötelékem is jött és a támogatott kötelék is. És nem repülés közben csatlakoztam a játékba, hanem felszállás elõtt.

Bucser
NOD32-höz egy megoldás. Tedd kivételbe a falcon könyvtáradat, hogy az on access scan ne fusson rá. egy korábbi hyperlobby is képes volt megdögleni a nod32-tõl ez a megoldás azt is kikerülte.

Próbáld ki elvileg mûködnie kell.

Apropó mûködik Flakon Rv és OF Vista alatt?

..Ja bocs,látom már sikerült 😄(..nem figyeltem oda,sry)

Hali!
A srácnak,akinek 8800-a van végül hosszas kísérletezgetésd után így sikerült megoldania:
"desktop resolution has to be the same as Falcon (in my case 1200x1600) and FSAA has to be in Q mode (8xQ for example)"
Remélem nálad is jó lesz.Ha nem akkor nyugodtan tedd fel ott,a Frugals World-on a kérdésed,biztos ,hogy segíteni fognak.

42nd Intruder
Nod32-õt nem lövöm, de mint írtam a hadjárat gyorsan bent van a saját meg hát ez van. Fõ a védelem. Úgyis amolyan havonta egyszer elõveszem dolog lesz ez nagyon nincs idõm semmire :S

Boconadi
kapcsold ki a tûzfalad, meg a vírusírtód. Asszem valami ilyesmi megoldás volt a sok töltésre.
Molnibalage
A hosszú töltési idõ valszeg a tûzfalad vagy vírusirtó (a NOD32-õt asszem utálja a progi) miatt van. Mit használsz. (Valakinél a hangbeállításoknál a gyorsítást kellett kikapcsolni az egyik fejleszõ szerint.)

42nd Intruder
Köszi mostmár megy! Az AA beálítással kell játszani. Mondjuk még így is a saját küldit jó 10 percig tölti, de a hadjárat pl egybõl bent van... Nah majd kiforrja ez magát, fõleg ha lesz még RV javítás. Na meg persze Superhornet kabin 😉

L Viper
Gondolom az RedViper nem indul el.

Nézd meg itt,

Esetleg itt olvasgass...
Molnibalage
Van egy ilyen topic az FW-n asszem, bár az a 8800-ról szól. Ott nincs leírva a megoldás? Hátha az mûködik nálad is.

Mivel én nem találkoztam se ilyen kártyával az életben, és asszem senkinek nincs itt ilyen durba, sajnos nem tudok segíteni.

42nd Intruder
Üdv Falconos nép! 😊

Azt szeretném megtudni, hogy van-e már valami megoldás a GeForce 8600GTS-el való elindításra? Tehát ne csak fekete képernyõ legyen a fõmenüben, hanem rendesen bejöjjön, aminek be kell jönnie.

Másik, hogy a Superhornetrõl tudsz linket varázsolni Bucser, mert az érdekelne 😊

Köszike!

Molnibalage
Qawa csinálja az új FF kabinok nagy részét. Eszméletlen tempóban dolgozik. Olyan mint Zsolti, csak kabinokban.

A Superhornet annyira nem hoz lázba, mert van rajta AMRAAM, a gyávák fegyvere. 😊

Bucser
csak halkan mejegyzem, hogy lassan készítheted a pénzt egy Superhornet Pitre is😊 Qawa már képeket kunyerál róla FF fórumon😊 gondolom aeyessel karoltve csinálnak egyet belõle is😊 Mondjuk ha azt vesszük, hogy az F-15E pitet együtt csinálták akkor kíváncsi leszek milyen lesz a Suprhornet pit😊

Molnibalage
Ó, csak 13 euró. Akkor simán jöhet bármikor, nem abba fogok belehalni. 😊

Molnibalage
Na most megint AKKORA állat voltam, mit disznó! EGYETLEN kattintással jóvá lehet tenni a kezdõképet. Megnéztem a helpjét, és mint kiderült megtaláltam bene az elsõ használható dolgot!

Megnyitom a mostani állapotban a hadjáratot és rebuild squadrons. Voilá, és mér kész is. <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Ismét hátbaveregethetem magam...

Bucser
Hehhe akkor teszek félre addig😊 bár ha nem ökör ár akkor lehet megveszem én😊

Molnibalage
Az F-15E. Január végén is megteszi? Addigra megtudom, hogy mennyi lesz az ösztöndíjam. 😊

Bucser
Balázs melyik cckpitet kell majd megvenni? Januárban szólj majd rám.

Molnibalage
Mit?

Boconadi
hát nemtom
Molnibalage
Lehet, hogy mégiscsak elõrõl kell kezdenem a hadjárat editálást, mert az a baj, hogy azokat a ID-ket amit régen az eredeti repszázadok használtak, már más használja (nem csak repszázadok) és nem tudok velük mit kezdeni. Tehát a módszer elvileg az, hogy minden egyes kitörölt század helyére, ha berakok egy újat, annak a régi ID-t kjnálja fel, és akkor azt tudom módosítani, de még azért kísérletezgetek.