52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
JanKo72 #49760 Maga a torrent nem okés. Nem otthon vagyok, és nem akarok büntetést fizetni. -
#49759 Működni fog. Egyébként fent van a tárhelyemen is az Falcon 4.0. Én alapvetően azt mondom, hogy ilyen minőségi alkotás esetén legyen már meg egy pizza ára az alap F4.0-hoz. 7 EUR s Steamen és 9 EUR a GoG-on az összes Falcon alkotással együtt. -
#49758 Ok, már megoldódott, és már halad a telepítés .
Gondolom az eredeti falcont is regystryn keresztül ellenőrzi, mert nem kellett megadni neki ,hogy hova telepítettem, pedig nem az alapértelmezett helyre tettem. DE elindult a menü idáig, reméljük akkor már nem lesz vele gondja.
Akik most akarják beszerezni, sztem a legjobb megoldás amit lentebb ajánlottuk, hogy steamen vagy a GOG-on keresztül 9 dollárért vagy euróért meg lehet venni a teljes sorozatot és legalább ennyivel támogassuk a program fennmaradását, hogy lássák, hogy még mindig mennyi érdeklődő van iránta , hamár a mod ingyen van.
Azt mondjuk, jó lenne tudni, hogy a megállapodás mit tartalmaz, mert jó lenne ha megkapták volna az engedélyt az exe módosítására is és igy olyan dolgokat is javíthatnának ami eddig emiatt hátráltatta a csapatot.
A tulaj , ha jól tudom csak kereskedő tehát nem fejlesztő cég így csak úgymond a pénzt szedi be egy újra kiadott játék után. Így nekik is érdekük lenne, hogy minél jobb és több dolgot ki tudjanak a moderek hozni belőle minél több emberhez eljutva.Az uj módosítás miatt , hogy kell az eredeti alap igy befektetés nélkül is növekedne a bevételük. -
#49757 Akkor megvárhatod, amíg felrakom direkt linkben a tárhelyemre. Mi nem megy egyébként torrenttel? -
JanKo72 #49756 Sziasztok! Ha valaki nem tudja torrentről letölteni, annak van egyéb megoldás esetleg? -
#49755 Igen, Molni jól mondja. Falcont leszedni CSAK a falcon telepítőt futtatva lehet!! Ott az első lehetőségnél kiválasztod, hogy uninstall és kész. Ha nem így szeded le, akkor annyira mélyen benne ragad a windowsban, registryben, hogy csak nagy szenvedések árán irtható ki - és addig vissza sem lehet telepíteni. Mivel ez teljesen új telepítés, ez most nem akkora gáz, de akkor is csomó szemetet hagyna a gépen ami sosem jó. -
Lysandus #49754 Szia!
Működik a "talált" verzió? -
#49753 A 4.33 telepítőt futtava van uninstall lehetőség. Minden letöröl, semmit nem hagy hátra. Utána mehet az 4.33.1. Tegnap feltettem, de elindítani már nem volt erőm. -
#49752 A falcon BMS-t hogyan célszerű letörölni, hogy minden dolgát kitisztítsa maga után?
A vezérlőpult/programok eltávolítása részen nincs feltüntetve.
A mappák között uninstallt nem találok , a sima törléssel ,meg a registryből nem törli magát, meg gondolom az egyéb helyekről sem . -
#49751 én nála veszem meg :)
de ő is megbízható
még várom, hogy mennyi az az annyi :) forintban
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2016.04.06. 22:15:04 -
#49750 Nehogy már nincs erre pár ezer HUF-od... -
#49749 Én is úgy voltam vele, hogy eddig a BMS mellé adott exe-vel telepítettem, de ha már ilyen egyezség van az új tulaj és a BMS csapat között, akkor az a 10 euro nem pénz érte. Ennek többszörösét költöttem már olyan szarokra, amiket tized ennyit nem használom. -
Talon11 #49748 Hasznos ötlet amit mondasz, majd meggondolom, hogy jó ötlet-e
(de mellesleg találtam egy eredeti falcon 4.0-t egy torrentoldalon...hátha működni fog)
Utoljára szerkesztette: Talon11, 2016.04.06. 19:04:39 -
#49747 Ha sokat használod akkor azt a 3k-t is megéri ahogy a steamen adják,ráadásul azért megkapod mind a 4 részt -
Talon11 #49746 Hmmm, akkor majd valamit akkor kitalálok ennek megoldására -
#49745 Sajnos már nem akciós -
#49744 Pár hsz-el lejebb van egy link a gog oldala ahol talán még akciósan megveheted,nincs egy ezres vagy a steamen is -
Talon11 #49743 Szóval akkor most mihez kezdjek? Hallottam ugyan, hogy rajta van a Steamen, de nem tudom megvásárolni. (Egyébként is csak az F4AF van meg CD-n) -
#49742 Igen. Nem csak telepítéskor, hanem minden induláskor lecsekkolja, hogy eredeti install fent van-e. -
Talon11 #49741 Nekem nincs meg az eredeti F4.0, szóval nekem problémás lesz a feltelepítése a 4.33 U1-nek. -
#49740 Az F2 még nincs készen. Az AH-64, MiG-25, Szu-24 és P-3 gépeket kell csekkolni. -
#49739 Igen én sem találtam erre utaló sort a change logban.azt hittem hogy a F2-es vagy azok amik már voltak a játékból képek orosz rephordozó stb.
Bár még az alappal sem játszottam sokat.
A keyfileok változására kíváncsi vagyok. -
#49738 Új gép egy sem volt a changelogban. Pár gép textúrája lett fejlesztve illetve az OPFOR rack-ek végre bekerültek. Az, hogy Hayab egyéb veres gépei bekerültek-ez nem tudom. Én csak este tudok nekiállni egyáltalán leszedni, mert egyelőre csak torrent link van.
Serilat nem kért a Falcon és másolásvédelme sem volt. Én időtlen idők óta image fájlból mutattam meg az exe-t vagy raktam fel az F4.0-át kímélve az eredeti CD-met. -
#49737 Igen az új szerző o jogok miatt és az eredeti falcon 4 ellenőrzés miatt kell újratelepíteni.
Bár nem tudom hogy hogy ellenőrzi,hogy eredeti e vagy másolt mert abban az időben még nem volt másolásvédelem és talán seri alt sem kér telepítéskor.
Valaki próbálta már? Milyen új gépek lettek? -
#49736 jól látom, hogy ez teljesen új installt tesz fel, nem a 4.33-at patcheli? -
#49735 Akkor asszem megcsinálom az első tervezett videót. :) -
#49734 Please note: BMS 4.33 U1 requires a legit installation of a Falcon 4.0
If no valid installation is found, BMS will exit with a corresponding error message.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2016.04.06. 09:22:15 -
#49733 és meg is jelent itt az update 1 -
#49732 A kinti fórumon lezárták az 4.33-mal kapcsolatos feeback topikokat. Asszem közeleg az 4.33 update. -
#49731 Én azt használom, működik, és nem produkált fertőzési tüneteket.
Feltöltöttem a mediás tárhelyemre.
http://www.mediafire.com/download/pfywt4tln03208a/Falcon_MFD_Extractor_v0_6_1_1__x86.zip -
#49730 Valakit megkérhetnék hogy ránéz az mfd extractor 0611-re?
Újra letöltöttem.
Telepítés után nekem az AVG trójai vírust jelez a telepített mfd extractor "common.inputsupport.dll" file-on.
Ez most vak riasztás vagy tényleg vírus lehet?
0611 letöltése
https://www.assembla.com/spaces/lightningstools/subversion/source/HEAD/releases/End%20User%20Applications/Falcon%20MFD%20Extractor
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.04.03. 07:45:10 -
#49729 x-56
csak 250 dollár -
#49728 Sztem win alá még egyszerübb is a mutatvány, mert a beépitett share MFD menüvel csak a tablet IP cimét beállitod mintha külön PC lenne és kész.
De ezt csak igy gondolom, nem próbáltam még.
De valami hálózati megosztás félére gondolnák. -
#49727 Van olyan alkalmazás amivel a falconhoz való műszereket lehet kitenni Windows 8.1-es tábla gépre?
RÉgebben Repvez linkelgetett ilyesmit de az ha jól emlékszem androidos táblagépre volt. -
#49726 -
#49725 A kiadott Falcon változatok már eleve tudtommal 1.08us változatok szóval ez nem gond. Még a régebbi CD-k egy része is asszam talán olyan, de hogy a Steam-se és GOG-os, az tuti. -
#49724 Így van. Az 1.08 patch-et állítólag macerás feltenni win 8.1 alá, írták, hogy nem kell szórakozni vele, alap 4.0 elég. BMS 4.33.1 úgyis külön mappába kerül telepítésre, ahogy az előzőek is. -
#49723 Én úgy értelmeztem a BMS-ék szövegét hogy nem kell 1.08. Elég a legócskább F4.0.
Konkrétan le is írták kb a 2-3. oldalon, mert az elején nem egyértelműen fogalmaztak. -
#49722 Szerintem a GOG-osat sem kell kiírni, külön gog-os telepítő exe-vel installálod. Ez a Falcon Collection is teljesen jó, Falcon 4 benne van. -
#49721 Elvileg jó. 1.08, ennyi a követelmény. És ezért nem csak az F4.0-át kapod meg.