Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A gombok és az érzékenység profilhoz van rendelve. Én RV-hez a default flight profilt babráltam meg kicsit.

Tehát elindul a software (trackir) azután profiles fül. Ott az alsó ablakban New gomb lenyomása.

Azután beírom a nevet meg egy rövid leírást, hogy mihez van a profil. Ezután fent a füleken kattintva lehet eljutni az érzékenyég állításhoz (motion) és a beállító gombokhoz (hotkeys)

Ezek változtathatóak profilonként. Igazából neked kell kitalálnod, hogy mennyire jó egy adott profil. Ha bepipálod a Motion panelen a heads melletti boxot akkor feljön egy ablak ami a 2 fejet mutatja. Eléggé egyértelmû, hogy melyik van a játékbeli pozícióhoz és melyika sajátodhoz. Ja meg állítsd be, hogy mit használsz a követéshez TrackClip-et vagy Vector expansiont.

A tengelyek érzéeknységét meg állíthatod az edit gombal (ráállsz a motion fülön, hogy mit akarsz editálni és azt áttolod a customra majd alul az edit gomb)

Ezeket beállítod kész is a profil. Majd vagy megtalálod a játékot a listában amihez használni akarod vagy beállítod a profilt állandóra.

Egyébként redviperen belül is állítani kell az érzékenységen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Mármint demo?

A Track IR4 beállításhoz kéne némi segítség. AF alatt döbbenetesen simán megy, de FF4 alatt meg valamiért riceg. Nem tudnád esetleg átküldeni a ter prfilodat? A misk az, hogy F12-re lehet centerbe hozni a fejedet, ha valami gond lenne, de valamire az F7 billenytût is használja a progi. Hol lehet ezeket átrakni valam másra a Track IR szoftverében?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Csak gondoltam beírom, hogy kint van a 9-es X-plane új sceneryvel. (már pár napja ez a final nem beta ha minden igaz)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Stopworks féle kabin.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv Gundark
De szép fülkéd van,ez melyik "gyártóé"?
Nekem is van hasonló de nem tudom behozni.
A privihez annyit,mert félreérthetõ,én a mi padavanunk mellett beszéltem,uff.......
A sötét lovag fejét szándékoztam volt geosztacionárius pályára állitani.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

Gundark
Boci képek :

Boci távol.

Boci közel

Boci mégközelebb :

Hadjáratban hazafelé kissé meghibásodva. Ez volt a futómû végállás 😊

Iszmeretlen tipusz 😊

Ufóó 😊

Lémisztõ Vipela 😊

Még üzemképesen és harcrakészen

Boconadi
Köszönet a mai multiért 😊.

L Viper
Hát ez jó kis buli volt !
Heten, mint a Gonoszok, kösz a résztvevõknek:

Molnibalage
Kötelék Puan kikötõje felett.

http://users.cwi.hu/sgupload/1199057163.jpg

Szép F betû.

Sok jó falconos kis helyen is elfér.

L Viper
Hadjárat IP címe : 78.131.45.81
L Viper
Megyek már.

Szokásos helyen vagyunk: tss.thomi.hu Falcon 4.0 szoba és a jelszó falcon.
Molnibalage
Várjuk meg L_Viper fõesperest, mert õ nagyon jó szerver és nála van hadjárat mentés.

JoeDestroy
Megy a TS megyek én is.
Mikor kb.?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Tudom én.

42nd Intruder
1.02-õt veszed alapúl amikor Lock On-ról beszélsz? Hehe.... Akkor megértem miért nem is érted miért borulunk ki néha, mikor szidod... Tudod 1.12-vel kicsit más már azért a Loncki is 😉

ha gondolod próbáld ki,mi fent vagyok Bocival ts-en most.

L Viper
Na ez elég nehéz kérdés, milyen is az RV.
Rengeteg dolgot tudsz ízlés szerint variálni, moddolni. A kabinoktól kezdve a fákat, felhõket égboltot, füstöket stb.
Pár kép a teljesség igénye nélkül:

L Viper
Nem PZolika volt, hanem eLGi.
Egyébként megoldotta a Routeresek problémáját, a két port megnyitásával kapcsolatban. A Routernél kellett a kivételekhez adni és utána tudott joinolni. A részleteket nem tudom, de jó lett.
Molnibalage
Még valami, láttam tegnap Pzolinak sikerült csatlakozni AF-ben. Juhééé.

Nekem jó,csak elötte annyiban szeretném a segítségedet kérni,hogy kipróbáljuk a TS-t,mert nem biztos hogy mûködik és ne akkor keljen vele tökölni.
Molnibalage
Fél kilenc?

Molnibalage
Nézegesd kezdésnek a videóimat.

Üdv URAK!!!Este mikorra tervezitek a csoportfoglalkozást?
Lambo fan
kérhetnék egy képet akkor valakitõl ami nem AF-bõl van, hogy milyen a mûszerfal meg a környezet texturái?
kíváncsi vagyok.

köszi.

repvez
Az AF alapján ne vonj le messzemenõ következtetéseket! RV és OF grafika terén is sokkal jobb nála.A Dinamikus hadjárat hangulata meg kárpotol a grafikai hiányosságok miatt,de pár hónap és még az is sokat fog javulni.
A lockon legnagyobb hibája a hadjárat hiánya.Ugy lehetne legjobban összehasonlitani mintha egy multis FPS és egy MMO lenne.Ugye az FPSnél van 1 pálya max 32 játékossal +AI nélkül ha mindenki meghalt lehet uj pályát kezdeni vagy állandó respawn, ez a lockon. MMO-ban meg van egy küldetés több száz játékossal és mégtöbb AI-val és csak akkor van vége a pályának ha minden föküldetést teljesitettél.Na ez a Falcon.
Molnibalage
A grafika az naná. A Falcon AF (most kapaszkodj) az DX5 alatt is elkaristolna.

Lambo fan
hmmmm. Egy kis játszogatás után azt a következtetés vontam le, hogy a LockOn-ban mintha realisztikusabb lenne a repülés fizikája és a grafika is jobb, mint a Falcon AF-ben. De azért megtartom ezt is, tetszik ez is.

Lambo fan
hûdejó, elindult az AF 😊
nekem ez is teccik meg a LockOn is. Megtartom mindkettõt. 😊 Kiegészitik egymást.

Boconadi
jóvammá 😄

Inkább menj biciklizni téleg 😄
Molnibalage
Álljon meg a rohanás, eddig csak a légellenállásról és sebességvesztésrõl volt szó. Ez mind a két verzióban egész jó, egyedül a maximális G értékeke túl nagyon egyes légiharcrakétáknál és SAM egységeknél az RV-ben.

Boconadi
de az a gond tudod, hogy te mindent az 1.02 -höz viszonyítassz, ami mondhatni ultragagyi és tele van bugokkal a fegyverrendszerek terén.
Boconadi
Amúgy nem értem, én mindig mögöttetek és mellettetek voltam, de minden képeteken én elörrébb vagyok mint ti. Ez most hogy van? Rosszkor fényképeztetek, vagy valami bug?
Molnibalage
Vegyel fel egyet gyorsan a kedvedért?

Molnibalage
Ez egyáltalán nem igaz, max nem értesz a kitérõ manõverekhez. Nézd meg az oktatófilmjeimet, hogyan kopik el a rakéta sebessége. Mellesleg azért tûnik lassúnak, mert itt csomóban van kírva és nem km/h-ban. Ha összeveted a kettõt méréssel, majdnem ugyanaz jön ki... Mellesleg a Falconban szinte bármi megváltoztatható, a Lonciban sajnos minden kõbe van vésve, és még azt sem tudom, hogy mi van leszimulálva és mi nem. Abból kiindulva, hogy a radar alapból átlátott a hegyen abban sem lennék meggyõzõdve, hogy a földháttér itt gyengítik e a radarok hatékonyságát és az IR keresõk érzékenységét...

Molnibalage
Töröld le az intro moviet a játékban, valszeg rossz codec van fent és az bekavarat. Fura, rövid idõn belül te vagy a második ember akinél ez bejön, pedig eddig nem is találkoztam ilyennel.

Boconadi
Én benne vok, de akkor adjatok egy olyat ahol egyedül vok <#vigyor1>
Lambo fan
leszedtem az AF-et, de sajna install után az inditáskor csak egy fekete képernyõ jön el 😞 DirectX-et is telepitettem, nem értem 😞(

Boconadi
Fegyverrendszer sokkal realisztikusabb mint a lockonban?

Ezt kifejtenéd bõvebben?
Szerintem az nemgyengén abnormális a falcon-ban, hogy miután elfogy az aim-120 hajtóanyaga ugyanúgy suhan tovább mintha még lenne neki, csak nagyon gyengén lassul, majd hiába kezdel el fordulókat csinálni, alig kopik a sebessége. Én ezt nem tartom realisztikusnak.

A levegõ-föld rakéták kezelése már talán annál inkább az, ebben egyet is értek.
L Viper
Nem jó nekem a kora este 😞
Molnibalage
Ma kora este AF multi?

Lambo fan
ooks, köszönöm a felvilágositást.

L Viper
Na hogy a legegyszerûbb legyen:

Az itt fórumozóknak fent van az Allied Force és a Falcon 4.0-ra telepíthetõ RedViper is.

Az Allied Force-val multiban játszunk hadjáratot, mert noha csúnyább a RedVipernél a netkódja jelenleg a legjobb az összes Falcon verzió közül.

A RedViperrel is multizunk, dogfighthoz nagyon jó és videók készítéséhez is ezt "toljuk"

Javaslom, mindkét verzió fentlétét. Az OpenFalcon-nak nagy az erõforrásigénye és sokmindenben kiforratlanabb, bugosabb, de nagyon szép sokmindenben grafikailag, de nem nagyon használjuk.
Molnibalage
Nem olvastad a kézikönyvet? Abban világosan le van írva, hogy FF,OF és AF három különbözõ verzió és az elsõ kettõhöz 1998-as Falcon 4.0 kell.
FF és OF nem egymásra települnek, hanem eltérõ verziók és egyszerre nem is lehetnek fent. (ez nem teljesen igaz, de maradjunk ennyiben)

Megint kicsit sajnálozom, minek írtam meg a kétzikönyvet, ha nem olvastad. Szerintem NAGYON világosan le van benne írva mindez, amit kérdtél.

Lambo fan
tehát azt mondod hogy jobban járok ha a sima 4.0-át szerzem be és azt moddolom meg evvel a Redviper-el és az Openfalcon-al, mintha a a sima verzionál sokkal ujabb 4.0 Allied Force-t szerezem be?

repvez
Nem a kiegekhez a Sima 98-ban készült falcon 4.0 kell nem az allied force.És a repülés fizikája nem annyira jo mint a locskonba,de nem is annyira rossz,de az avionika és a fegyverrendszer sokkal realisztikusabb mint a lockonba.És nem 2 gombbal indul a hajtömü se 😊
Lambo fan
egyébként a repülés fizikája ebben realisztikusabb mint a Lock On-ban?

Lambo fan
tehát ha jol értem akkor a Falcon 4.0 Allied Force-st szerezzem be, majd a Redviper kiegészitõt és ezt az Openfalcon kiegészitõt is, és akkor örülhetek mint marci hevesen, és teljes lesz a játék amennyire csak lehet? 😊

repvez
Állitolag már veszprémbe is elérhetö az L_Viper féle net.Az egyik koléga már be is kötette csak tölem az még mindig messze van és egyenlöre csak tömbházakhoz kötik be 😞
Remélem ez megmozgatja majd az állovizet és a többi szolgáltato is lép valamit vagy az árakkal vagy a feltöltéssel.