Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát elindul a software (trackir) azután profiles fül. Ott az alsó ablakban New gomb lenyomása.
Azután beírom a nevet meg egy rövid leírást, hogy mihez van a profil. Ezután fent a füleken kattintva lehet eljutni az érzékenyég állításhoz (motion) és a beállító gombokhoz (hotkeys)
Ezek változtathatóak profilonként. Igazából neked kell kitalálnod, hogy mennyire jó egy adott profil. Ha bepipálod a Motion panelen a heads melletti boxot akkor feljön egy ablak ami a 2 fejet mutatja. Eléggé egyértelmû, hogy melyik van a játékbeli pozícióhoz és melyika sajátodhoz. Ja meg állítsd be, hogy mit használsz a követéshez TrackClip-et vagy Vector expansiont.
A tengelyek érzéeknységét meg állíthatod az edit gombal (ráállsz a motion fülön, hogy mit akarsz editálni és azt áttolod a customra majd alul az edit gomb)
Ezeket beállítod kész is a profil. Majd vagy megtalálod a játékot a listában amihez használni akarod vagy beállítod a profilt állandóra.
Egyébként redviperen belül is állítani kell az érzékenységen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Track IR4 beállításhoz kéne némi segítség. AF alatt döbbenetesen simán megy, de FF4 alatt meg valamiért riceg. Nem tudnád esetleg átküldeni a ter prfilodat? A misk az, hogy F12-re lehet centerbe hozni a fejedet, ha valami gond lenne, de valamire az F7 billenytût is használja a progi. Hol lehet ezeket átrakni valam másra a Track IR szoftverében?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De szép fülkéd van,ez melyik "gyártóé"?
Nekem is van hasonló de nem tudom behozni.
A privihez annyit,mert félreérthetõ,én a mi padavanunk mellett beszéltem,uff.......
A sötét lovag fejét szándékoztam volt geosztacionárius pályára állitani.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Boci távol.
Boci közel
Boci mégközelebb :
Hadjáratban hazafelé kissé meghibásodva. Ez volt a futómû végállás 😊
Iszmeretlen tipusz 😊
Ufóó 😊
Lémisztõ Vipela 😊
Még üzemképesen és harcrakészen

http://users.cwi.hu/sgupload/1199057163.jpg
Szép F betû.
Sok jó falconos kis helyen is elfér.

Mikor kb.?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Rengeteg dolgot tudsz ízlés szerint variálni, moddolni. A kabinoktól kezdve a fákat, felhõket égboltot, füstöket stb.
Pár kép a teljesség igénye nélkül:

Egyébként megoldotta a Routeresek problémáját, a két port megnyitásával kapcsolatban. A Routernél kellett a kivételekhez adni és utána tudott joinolni. A részleteket nem tudom, de jó lett.
kíváncsi vagyok.
köszi.
A lockon legnagyobb hibája a hadjárat hiánya.Ugy lehetne legjobban összehasonlitani mintha egy multis FPS és egy MMO lenne.Ugye az FPSnél van 1 pálya max 32 játékossal +AI nélkül ha mindenki meghalt lehet uj pályát kezdeni vagy állandó respawn, ez a lockon. MMO-ban meg van egy küldetés több száz játékossal és mégtöbb AI-val és csak akkor van vége a pályának ha minden föküldetést teljesitettél.Na ez a Falcon.
nekem ez is teccik meg a LockOn is. Megtartom mindkettõt. 😊 Kiegészitik egymást.
Ezt kifejtenéd bõvebben?
Szerintem az nemgyengén abnormális a falcon-ban, hogy miután elfogy az aim-120 hajtóanyaga ugyanúgy suhan tovább mintha még lenne neki, csak nagyon gyengén lassul, majd hiába kezdel el fordulókat csinálni, alig kopik a sebessége. Én ezt nem tartom realisztikusnak.
A levegõ-föld rakéták kezelése már talán annál inkább az, ebben egyet is értek.
Az itt fórumozóknak fent van az Allied Force és a Falcon 4.0-ra telepíthetõ RedViper is.
Az Allied Force-val multiban játszunk hadjáratot, mert noha csúnyább a RedVipernél a netkódja jelenleg a legjobb az összes Falcon verzió közül.
A RedViperrel is multizunk, dogfighthoz nagyon jó és videók készítéséhez is ezt "toljuk"
Javaslom, mindkét verzió fentlétét. Az OpenFalcon-nak nagy az erõforrásigénye és sokmindenben kiforratlanabb, bugosabb, de nagyon szép sokmindenben grafikailag, de nem nagyon használjuk.
FF és OF nem egymásra települnek, hanem eltérõ verziók és egyszerre nem is lehetnek fent. (ez nem teljesen igaz, de maradjunk ennyiben)
Megint kicsit sajnálozom, minek írtam meg a kétzikönyvet, ha nem olvastad. Szerintem NAGYON világosan le van benne írva mindez, amit kérdtél.