Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
1. A HARM az nem jegyzi meg a radarsugár pozícióját? Mintha ilyesmit olvastam volna valahol, de passz 😄 ....

2. ha nálatok is minden okésan mûködik akkor biztosan "rosszul" volt patch-elve haver RV-je...

Kösz a segítséget!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Asszem '86-ban állsz szolgálatban, de az elsõ olyan gép volt az USA légierejében ami újfajta koncepcióval lett tervezve. Bár külsõleg szinte teljsen azonos az F-15 vadász verziójával a gép teljsen újra lett tervezve, asszem kevesebb, mint 5% az azonos alkatrész a kettõben, az F-15E 60%-kal(!) kevesebb alkatrészbõl épül fel. Ez nagy különbség.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hát ez nagyon összetett probléma, forgógépek teljesítményét szokás LE-ben megadni. A gond az, hogy a gázturbinás sugárhajtómû alapvetõen a gázsugár tolóerejével hajtja elõre a vadászgépeket, de a kompresszor felé is vesznek le tengelyteljesítményt.

Namármost a tólóerõ az Newton dimenziójú, de az LE meg teljesítmény, tehát az Newton*méter/sec. Ergo nem lehet egymásba váltani. Tehát azt lehet modnani, hogy az meg tudod mondani egy gépnél, hogy mekkora teljesítményt tudnak maximálisan levenni a hajtómû tengelyérõl és emellett mekkora a maximális tolóerõ. A MIG-21F verziónál a faternak az õsidõkben ezt a két számot adták meg, kb. 3900kp és 25000 LE.

A légcsavaros gázturbinás gépeknél szinte a teljes teljesítmény a tengelyen van, ez a TU-95-ös gépnél asszem hajtómûvenként 100'000 LE! (ezt cask így hirtelen fejbõl írtam)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
KOrábbi:😄

Meg az.... Az amerikai!!!!<#gonosz1><#hehe><#mf2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A repülõgépek hajtóereje az a tolóerõ miután sugárhajtómû. Ez fékpadon mérhetõ teljesítmény. Majd hogy maga a repülõszerkezet arányait is lehessen hasonlítani elosztják a gép tömegével. Persze ez sem tökéletes lévén az aerodinamikai sajátosságokat nem írja le.

egyébként jól láttad a harci gépek tolóerejét KiloNewtonban adják meg.

Természetesen ezen tolóerõ által leadott teljesítmény átváltható kilowattba is mint a hagyományos belsõégésû motorok esetén, de miután nem vagyok fizikus sem mérnök ezt nem tudom pontosan hogyan lehet számítani😊 (lehet röhögni, de ilyen átváltásokra utoljára gimi 2.-ban volt szükségem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Mert az F-15 mikori gép? 😄

Lambo fan
Ahogy nézegettem az ilyen gépek hajtómûveinek a teljesítményét Newtonban adják meg. Ez ugye nem átváltható lóerõre? Mert ha jól emlékszem, a kettõ erõ kissé különbözõ.

Molnibalage
Ez igaz a SU-30 szériára is, ráadásul fokozottan. A gép egy olyan másik gép alapjain nyugszik amit hidegháborús felfogás szerint terveztek és ennek megfelelõen a költségvonzatai is ugyanazok.

Bucser
meg hogy zabálja a kero-t és drága az üzemeltetése.

Bucser
másik milyen RV-t használ haverod? fel van patchelve rendesen?

Molnibalage
Nálam az F-15E a favorit, egyetlen gyenge pontja, hogy nem tehetõ rá HARM. Fel nem fogom miért, így ahol van légvédelem a jóval kisebb hatótávolságú F-16 kíséretre szorul.

Molnibalage
Hát ez nagyon fura.

1. A HARM-on nem bütyköltem semmit, egyszerûen az újkóf ilyen. Ha messziról indítod és a radar lekapcsolja magát az eredény ez. Mellesleg igen reális, olvads el a kézikönyvem idevágó részét. ('99 Op. AF kb. 1000 HARM indítás a kis szerb légvédelem ellen, akkor el lehet képzelni a találati arányt...)

2. MINDENKINÉL jól megy a Realism MOD halvány fogalmam sincs, hogy ez miért lehet. A munitionsra való kattintásánál NÉHA tényleg CTD van, de csak akkor amikor a gép kicsit le van terhelve és töpreng. Van pár tabu típus is, de azokkal az átlagjátékos a büdös életben nem repül. (H-5, TU-95)

3. A Szu-27 bugról jó lenne kép is. Ez nem dogfightban volt esetleg? Mondom és mindig letesztelem a dolgokat, de SOHA nem találkoztam ilyen buggal, abszolúte tökéletesen megy minden.

Bucser
Nincs ilyen, hogy legjobb. (szerintem)

Bár ezzel páran innen nem értenek egyet.

Hisz csak vedd alapul a kérdést. Mennyire legyen gyors? Mi alapján erõs? Mennyi végsebességet vagyunk hajlandóak feláldozni a manõverezõképesség érdekében? Mennyire számít a fegyverrendszerek fejlettsége, mennyi az a pénz amit rá tudunk szánni mind beszerzés mind üzemeltetés szerint. Összetett kérdéskör.

Én mindenestre a SU-30MKI és F/A-18 E/F családra voksolok. Szeretek port felverni, gyorsan menni, de érdekel a gyorsaság és hogy ne legyen hatalmas összeg üzemben tartani.

Lambo fan
Sziasztok!

Én igazából egy laikus vagyok, egy friss vadászrepülõgép rajongó. Nagyon megtetszettek a vadászrepülõgépek (eddig gyerekkorom óta sportautó rajongó voltam) és az ûrrepülõgépek is.
Egy kérdésem lenne hozzátok, mint hozzáértõbb személyekhez! Szerintetek jelenleg mely vadászrepülõgépek az úgymond "legjobbak"? Már ha létezik ilyen csoport. Gondolok ez alatt arra, hogy a legerõsebb, legkönyebb típúsok, melyek ezáltal a leggyorsabbak is.

Kössz,
Ádám.

Borisz80
Az RV-hez való RealismMod-ról lenne szó az elõzõ HSZ-ben.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
A sima RealismMod-ban haveromnak felmerült némi probléma... (én még nem próbáltam ki)

"...elég sok minden nem mûködött nálam.Pl.: a SU-27-esen a szárnyak végén az R-73-as helyett 2 Sparrow(vagy PL-11A),míg a 2 beömlõ alatt 4-4 vállról indítható IR légvédelmi rakéta volt.Ráadásúl,ha a muníció gombra kattintottam a játék kilõtte saját magát.És még sorolhatnám azokat a dogokat amik nem mûködtek nálam.
A HARM-nak 10-15%-os lett a találati aránya.12 indításból csak egyszer értem el találatot,az AI-nak csak egy kicsivel volt jobb az aránya."

Please HELP!
THX

Molnibalage
Nálad milyen az FPS difi? Érezhetõ a fejlõdés?

L Viper
Jó lett, annyira nem feltûnõ a grafikai külömbség.
Molnibalage
Meg az aktív radaros légiharcrakéták chaff érzékenysége is meg lett növelve.

Molnibalage
A legmoderneb IR rakéták zavarvédelmét növeli meg amik hadjáratban is vannak (R-73 Mod1, AIM-9M/X) és a radarosokét is. Az F-16 gépeken röhejesen kevés zavarótöltet van a valóságohoz képest...
Az R-73 Mod2 el lett távolítva mert azt nem tudom, hogy melyik raketta az adatbázisban. (Hosszú lenne ezt elmagyarázni.) Fel lehet rakni 3 Mavericket az repülhetõ F-16 típusokra. Kb. ennyi.

Lambo fan
hello

megkérdezhetném, hogy a weboldaladon a Falcon AF-hez való "realism mod" mit csinál ha felrakom a játékhoz? Valósabb fizikát ad a játéknak? A nevébõl ítélve ilyesmit sejtek.

kössz, ádám

L Viper
Köszi <#eljen>
Molnibalage
Fent is van.

Molnibalage
Belerakom a MOD-ba.

Boconadi
b.u.é.k!
L Viper
Pont kérdezni akartam, hogy mikor lesz kész ? Megelõztél.

A trail.txt-t rakod csak fel a tárhelyedre, vagy a modba lesz ugyanúgy, mint régen ?
Molnibalage
Megcsináltam az új füstöket, kicsit módosítgattam ezt-azt. A kondenzcsík és a gép füstölése már nem annyira FPS zabáló, de még mindig szép. Ez alatt azt értem, hogy kb. fele akkora FPS csökkenést csinál.

BUÉK

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Velük is el tudnék képzelni egy hatalmas multiplayer sessiont. 😊

repvez

Mindenkinek BUÉK
Bucser
B.U.É.K. mindenkinek mára már kiléptem.

Sziasztok kellemes ünnwepeket.,

BUÉK mindenkinek, és remélem hogy jövõre többet tudunk majd multizni. és úgy néz ki hogy a gépem is meglessz jövõre mert már csak az alkatrészre várok.

L Viper
Molnibalage
Minden szépet mindenkinek. 😊

B.Ú.É.K. Az Uraknak!

JoeDestroy
Bocs a szóismétlésért, de elragadtak az érzések.
B.Ú.É.K. mindenkinek.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Boldog,és tapasztalatokban, megértésben és az asszonyokkal családdal történõ megértésben gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek.
Szal: BÚÉK

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
És PZolika és neuro. Vele összesen egyszer repültem, akkor is IL-2-õt próba jelleggel.

Tényleg jó volt tegnap újra multizni,már hiányzott!köszi mindenkinek,na meg BUÉK!!!
Boconadi
értem <#gonosz1>
zsoltfireman

Bucser
Bucsernek kevés esélye van. 3 hónapja költöztem be Szegedre és még ki sem csomagoltam a joystickot.

Boconadi
és még jönne BUCSER, sindelnet, wampa, scott? Hát magyar légierõ... <#vigyor1>
JoeDestroy
Majdnem nyolcan lettünk, de sajnos a router mögötti második gépet nem engedte csatlakozni a szerver. Megpróbálom majd itthon kigyakorolni a megoldást erre is. Utána ha megy közkincsé teszem.

L Viper
Nincs mit, tényleg rohadt jó volt heten kötelékezni.
A hadjáratot majd folytatjuk, jó kis buli volt eddig, már kezd tisztulni a kép, ahogy takarítgatjuk az ellent. A légierejük még mindig eszméletlen aktív.

Az örömrepkedés a végén, meg a földön az összeállások is jól sikerültek.
JoeDestroy
Köszönet a tegnapi repnapért a csapatnak.
Nekem a TrackIR Flight profilnál a yaw tengelyen kellett egy kicsit állítani. Kezdetben kisebb mozgást állítottam a görbén, a végére nagyobbat. Így a mûszerek kezelése finomabb, de teljes hátranézéshez sem kell kitekeredni. Próbálgatni kell a görbe pontjaival a használható mozgásokat.

Bucser
tökmindegy miután a jelfeldolgozást a TrackIR hardverbõl csinálja. A szoftver csak azért fut, hogy összahangolja a profilokat és a jelet. (ugyanúgy mint az X52 esetén a profilkészítõ)

Molnibalage
Álítottam a smooth éréket és most minden fasza, de ha gond lesz, akkor ezt is kipróbálom.

Más. Az új hadjáratom mellékelt objects-ben levõ file-kal tényleg van valami, de fogalam sincs, hogy mi lehet. Az új hadjárathoz NE használjátok a mellékelt fileokat!!

A régi Relism MOD is tartalmaz véletlenül benne egy-két dolgot, a déli légierõ nagysága így is fix! Veteran nehézségi szintre téve, kb. ugyanannyi gép van északon amennyit én terveztem, csak így sajna nincsenek benne a 2D-s változtatások. Ez van. Így viszont NAGYON hardcore az egész, ha nem birizgálod az ATO-t, akkor igen hamar véged van, mint a botnak.

Adj nagyobb prioritást a TrackIr-nek,nálam ez segített...

Bucser
Mármint full. fellelhetõ látogatott oldalakon.