Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Állitolag jövö év elején jön egy uj patch az AF-hez.Legalábbis a hivatalos oldalon ezt irták,de sztem csak vista kompatibilitás lesz benne.
L Viper
eLGi elküldtem a freemail címedre a logóidat, van több is, majd nézd meg.
L Viper
Halló ! Nincs warez tudtommal. 😊
Az AF megrendelhetõ webáruházból, az eredeti Falcon 4 már nehezebb ügy, az eredetit nehéz beszerezni, a felszabadult forráskód miatt senkit nem is érdekelt míg az LP meg nem vette a jogokat. Elég kacifántos.
Juhúújjj...nem tudod mit indíthatsz el ezzel a kérdéssel😄.Mindkettõnek megvan az elõnye és a hátránya.Alapvetõen ha falcon 4.0-ról beszélünk ,akkor elsõsorban a RedViper-t említjük,ami ugyan egy nem hivatalos "kiegészítõje",de mégis elég sokan ezzel tolják.A Lomac tán szebb és van olyan része,ami realisztikusabb a Falconnál és fordítva.A falconnak viszont megvan az az elõnye ,hogy a hadjáratai dinamikusak,ami tényleg egyedivé teszi a játékot.Ezek a részletek,hogy melyik a jobb és miért,szubjektík dolgok.Attól függ,hogy mit keresel egy adott játékban.Próbáld ki mindkettõt,az a legtisztább,mert ugye ami mondjuk nekem tetszik,az lehet,hogy neked nem.Hogy honnan lehet leszedni a falcont?Többnyire torrent oldalakon keresztül,ahogy a Redvipert is.

Molnibalage
Aha. Voltál ennél közelebb is, csak nem mertem akkor screent menteni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
1. Magyar honnlapon töltsed le az újabb manualt és olvasd el az elsõ 4 odalt, mert több fajta Falcon van.

2. FULL dinamikus hadjrat van ebben és mindegyik Falcon verzióban sokkal bonyolultabb abionaika, mint Lonciban, OpenFalcon verzióban fõleg.

3. Az OF/FF veruiókhoz kell, az alap Microprose flle Falcon 4.0 max. külföldrõl lehet venni használtan. Ha kell megírom és elpostázom neked, de ez már csak jövõre lehetséges. Vagy megkérjük L_Vipert, hogy töltse fel neked valahova és aztán delete onnan azonnal. 15Mbit-es uploaddal hamar fent van a iso-ja, 437MB tömörítve asszem, de még az sem éri meg, mert 10 perc alatt tömöríti össze a gép, annyi idõ alatt már feltölti azt a +100 megát amit ezzel lehet nyerni.

4. AF-ben, csak F-16 kabin van és hivatalosan csak azzal lehet repülni, de ezen egy kis trükkel lehet változtatni.

5. A repmodell azért a Falconban gyengébb, de nem olyan szar amennyire egyesek tartják.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lambo fan
hello.
Le tudná nekem irni valaki hogy a Falcon 4.0 és a Lock On Air Combat Simulation közt mennyi különbség van, melyik realisztikusabb, melyiknek mi az elõnye/hátránya? Köszi.
Jah és itt mik repülhetõek, kapható e még a game?

Boconadi
Balázzsal:

nem is volt ez olyan közel

És az esti kötelék:

És csak leszálltunk Tgabbarral is <#smile>
Mi is köszönjük a lehetõséget...és Bociciának a respawn lehetõségeket.Köszönjük.

Gundark
Premier plán Gabi fénykép.

Harc egy kisgéppel dogfightban.

Hadjáratban hazafelé eltalálva

Kötelék képek

L Viper
Köszönöm uraim a részvételt :

Molnibalage
Oda. Meg volt még ott egy Cooledit pro intsall, bár az csak egy 30 napig használható demó volt.... Akkor meg L_Viperrel regeltetek egy új tárhelyet és majd õ felrakja oda a dolgokat. Elvileg csak a legutolsó két videó volt ott fent.

Bucser
Ha oda tetted fel a falcon 4 iso-t akkor szimplán csak törölték a tárhelyed.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Bocsánat, hadjárat IP : 78.131.45.18
L Viper
Elérhetõség:

tss.thomi.hu Falcon 4 szoba , jelszó falcon

Hadjárat szerver címe: 78.131.48.15
Boconadi
sly.hu
eLGi84
ajaj, Ts ip-t kérhetek?
L Viper
Késni fogok, legkésõbb TeamSpeak-en leszek 21:30 -kor.
Molnibalage
freefalcon4-es tárhelyre feltett dolgokat letölteni sem lehet. Hát ez kurva jó...

Boconadi
csak az van
Molnibalage
Olyanokat próbálunk választani a listából, ahol együtt tud maradni a csapat, ha ilyen nincs akkor és gyorsan editálok egy kicsit, én megtalálom a többieket, ha muszály.

eLGi84
felraktam az AF realism modot. Melyik hadjáratot repülitek mostanában, és milyen package-k vannak, gépcsoportok, csapásmérõ, vadász, ww, ...stb.
Csak azért kérdem, mert már régen nyomtak a gamet és estig feltudjak készülni, vmilyen szintre.
Gundark
De "már nem sokáig" igaz Májsztró? 😊

Molnibalage
Ahhoz is van relism mod, de a simdata az nem berhelhetõ, AF csak azért vant fel, mert azzal lehet hadjáratot repülni.

Sajna,nem tudok ma jönni.Közbe jött valami és el kell mennem itthonról.sry

eLGi84
Köszi Gundark!
Gondolom akkor csak 16ossal megyünk majd.
Gundark
Utolsóig. 12ig. Folytatjuk a régit, mert akkor szét kéne ütni pár repterüket, meg kivivni a légifölényt, mert múltkor nagyon pezsegtek, mint aranyhal a királyvízben, vagy elkezdjük a balkánt? 😊

eLGi84
Az AF meddig van patchelve?
Pápa abba is belenyultál v. azt hagytad simán alapn, gondolok itt simdata-ra és társaira.
Molnibalage
Hát nekem is, fõleg a jó kabinja miatt és szerintem valszeg új repmodelleje van.

Molnibalage
Mindig elfelejtem megkérdezni, hogy mi a helyzet. Nem is nagyon merem.

Bucser
Csak azért kérdezem, mert már nagyon fáj a szívem ezért a csoffadt C Gripenért...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Balázs te mint RV fejlesztõ nem hallottál semmit SAAFOPS-ról? úgy tudtam, hogy tartják a kapcsolatot egymással a srácok.

Molnibalage
Szerintem AF.

eLGi84
Most akkor a multi rv v. af lesz?
Molnibalage
AF hadjárat? Asszem én is becsatlakozok.

L Viper
Megpróbálok multira ittlenni, olyan 9 után picivel én is jövök.
JoeDestroy
Csak a direct game interface legyen bepipálva a Freetrack outputra.
AF-el megy?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Boconadi
minden beállítást úgy lemásoltam ahogyan nálad volt, a mellékelt képekrõl. Minden ugyan az, semmi külömbség nincs. Szerintem a profilnál kavar be valami, mert nekem nem volt engedélyezve a 3d trackir, és hogy most engedélyeztem, ugyan úgy nemjó. Nem értem <#nemtudom>
Molnibalage
Honlapon fent van.

JoeDestroy
A config editorban valamelyik menü alatt asszem még külön engedélyezni kell a TrackIR használatát. Nézd át a pontokat. Este meg tudom nézni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Bocs Boci a 12120-ra írtam az elõzõt.

JoeDestroy
Melózok, de megpróbálok segíteni.
Az RV-ben nint ahogy sindelnet is írta, a cf editorban az XYZ-s beállítást kell kiválasztani. Benn a játékban pedig a Controll menü advanced részén a TrackIR 3d cockpit kell. Semmi más nem kell. Az OF ben kell a fülkéknél külön külön mindegyiknél szerkeszteni a 3dckpit.dat filet a 6DOF hoz.
Ha a LOMAC alatt megy akkor csak az RV beállításával van bibi. A Freetrack falcon profilját a Default részbõl veszi. Este otthon leszek ha addig sem akar menni írj.

eLGi84
Üdv mindenkinek!
A ma esti multiban benne lennék 😊
Csak majd kérném az ujjításokat a pápától<#worship>
Molnibalage
Már írtam a supportnak. Majd meglátjuk.

Boconadi
engem sem enged fel... Azt írja, hogy "530 login incorrect" + "Újra ugyan ezzel a névvel és jelszóval vagy írj újat?"

Lehet valami gáz van az extrával.
Molnibalage
Nem tudok hozzáférni az egyik tárhelyemhez, a kettõ közül, blokkolva lett a felhasználó nevem. Miért lehet ez?? A másik tárhelyen meg van kb. 30 mega szabad hely összesen. (a freefalcon4-es tárhelyre nem tudok belépni)

Boconadi
hát nem tudom én sem. Mutathatok képet ha kell :S
HungaroJET
...bocsika...nem tudtam kihagyni..annyira meglepõdtem...fogalmam sincs mitõl jobb úgy az FPS %)

HAVE A BANDIT DAY !

Gundark
Tõlem. Az Agresszorok mindig harcra készek 😊 De csak 9-tõl érek rá.

HungaroJET
Nagyobb fényforrás ?

Lehet, hogy fotoszintetizál ! 😄

vagy egy kis NITRO (by Lumen) 😄

HAVE A BANDIT DAY !