Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hadjárat teszt. Az AI szépen rámozdult Kunsan AB-re is. Szét is kapták hibába daráltak le sok gépet a légvédelmisek és mi is. Tényleg vicc, hogy a 200kg-os ARB annyit üt, mint az 500 kilós 2D/3D-ben. Ezt meg fogom változtatni, ahogy sok más dolgot.

A hajók légvédelme (ahogy az összes fejlett légvédelmi cucc szánalmasan dolgozik 2D-ben) viszont szintén csak 3D-ben eredményes 2D-ben szart sem ért. Egy Ulsan fregatt csoport mellett ment el az egyik kötelék, 2 gépet le is szedett ahogy kell. Egyet az AI gépágyúval a kötelékembõl és 2 gépet a Hawk ADS. Nekem ekkor már nem volt semmim...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

eLGi84
Az AF-ben a rádiózást ki lehet iratni? Vagy csak hang van?
repvez
Nem biztos hogy ellopták csak elkeveredett a bürökrácia utvesztöjébe és nem érkezett meg a cimzetthez.Volt hogy nekem is a szomszéd cuccát dobta be a postás,mert uj volt a postás és nem tudta ki hol lakik szám meg nem volt a házon igy a legközelebbihez dobta be.ÉS csak rajtam mulott hogy megkapja a csomagját.De valaki csak azt nézi hozott egy csomagot a postás fizetni nem kell érte akkor az enyém.
Dedúrva.Ezt mondjuk nem feltételeztem volna,legalább is ilyen mértékben, a postáról.

Molnibalage
A sok postai lopás miatt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Miért vagyunk tiltólistásak?

repvez
Akkor mégis postáz az amazon M.O-ra?Ugy tudtam hogy tiltolistások vagyunk náluk.
Egyébként nem vetted észre hogy kezdene osztodni mint az amöba. 😄
Molnibalage
Szétszórva, de megtaláltam majdnem az összeset amit én követtem el.

Molnibalage
Na ezt én is megnézném. Jövõ karácsonyra megvan az ajándék a faternak!

Szerintem még néhány hónap, és belátod majd, mekkora hiba volt ezt írásban nyilatkoznod épp itt...<#eplus2>

Más: nemrég vettem egy majd 3,5 órás Blue Angels DVD-t az amazon.com-on, na attól csarnok elsõre beleengedtem a savót a gatyámba... Új pilcsi kiválasztásától a tréningen keresztül a bemutatókig egy évet mutat be. Kib****tt jó belsõ-külsõ felvételek!... A pilcsik mentális tréningként reggelente csukott szemmel ülnek egy irodában egy íróasztal körül, miközben a Vezér szó szerint "végigénekli" a kottát, azaz amikett a rádióban mond majd, ezek meg a gázkar meg a botkormány mozgatását imitálják üres kézzel, a fejüket egyszerre forgatva-döntögetve, hát az valami fenomenális...

Boconadi
vedd meg az FC-t, és nem kell álmodoznod <#vigyor1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jajj én áruló 😞((
repvez
itt talán fennt van szinte az összes falcon verziobol készült video.
Molnibalage
Hej, de rossz lesz neked... 😊

A Thnuderbirds-ös vidinek csak az eleje tetszik, de midkettõ csapat úgy repül, amirõl én max. csak álmodni merek jelenleg.

Boconadi
annyiszor csinálnánk meg, ahány képkockából áll <#idiota>
repvez
Akkor ha megjelenik az uj patch majd szolok hogy mikor eszek ecetes uborkasalátát tejjel <#eplus2>
repvez
Azért megnézném hogy egy olyan matrixos körbevideozást mint ami a filmedbe volt hogy oldanál meg multiba több emberrel hogy mindenki pont ugyanoda kerüljön hogy ne ugráljon a kép a körbeforgás alatt 😄
Boconadi
jah, ajánlom figyelmetekbe ezt a vidit. Amit a VFAT-on is csináltak, az elképesztõ volt 😊 (van egy ugyanolyan felvétel ebben a vidiben mint amit linkeltél)

Másik... VFAT, hát szóhoz sem jutok <#gonosz1>

Na majd ha ilyet lehet csinálni az új RV-ben kinyalom a seggetek <#idiota>
Boconadi
megcsinálnánk többször ugyan azt, és más szemszögbõl vennénk 😄
Molnibalage
Aztak... Bazz, mintha a Fighter Ops-ot nézném.

Az ACMI fejlesztése a távlati tervek között van, legalábbis Balu még azt mondta úgy augusztus táján.

repvez
meg egy jobb track felvevövel amivel utolag is lehet modositani, vagy ugyan azt a jelenetet másik kameráböl felvenni.
repvez
Hát ha én valaha felrakom az FSX-et az max ezért lesz.
Ezen legalább lárszik hogy hasonlit az igazira mind kivül mind belül.Az alpha simes gépek nekem elég elnagyoltak egy fizetös cucchoz képest.
Molnibalage
redviper.extra.hu/Blue Angels.avi

Na, ha ezeket megcsinálnák mi is az zsír lenne. Persze csak az új multi kóddal.

Molnibalage
Nem kérdeztem, de valószínû.

tán csak nem a te füst mododat használja?

Molnibalage

Talán egy pár airfix 1:72-ben tudna 😊

Bucser
Szerintem egyet sem tudnál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
ha megnyerem a lottót tuti veszek pár huszonkettest kis hazánknak <#idiota>
Estét URAK!Igyekszem a pénteket én is szabaddá tenni!!!
L Viper
Szépek. Az én gépem sajna nem bírja az FSX-et, de a 2004-et elég jól. Tervezem a telepítését, már elférek a nagyobb vinyón.

Az ingyenes Pozsony kieg az egyik kedvencem. Nagyon jól sikerült.
Bucser
Asszem Alphasim addonok miatt telepíteni fogok egy FS-x-et megint😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser

Bucser
Nem Tudom látta-e már valaki

Egy igencsak igényes Gripen FS-x-hez 3d Cockpittel gyönyör. Kár, hogy payware.

Videjo is van

Molnibalage

Igen,ebben igazat adok neked....általában.
De mit tettek volna?Kérdezték volna a 22-es tervezõ teamet?
Vagy megkérdezhették volna függetlenként a Dassault embereit és hallgathattuk volna hogy a vajas csiga alegjobb meg a Rafale(ami tetszik nekem egyébbként)<#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

eLGi84
Stopworks-os 2d-s kabint "kostenlos" tud vki. Egyszer találtam egyett ami felment az AF-re, de már nem találom. (F-16 block52-höz)
Vagy a Lobbi......😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Péntek multi jó.
Innen ketten leszünk egy friss repülõ kollégával.
Egyenlõre még nem egy router mögül.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Igazán nincs mit, a hit legyen Veled :-)
L Viper
Szerintem is sima RV.

Ahogy nézem, ez a régi Falcon 4.0-hoz készült HiTiles tavaszi textúrákkal, Lee 5-ös felhõmodja és valamelyik kékebb skyfix (talán a skyfixnew nevû tod file.)

Gyönyörûek egyébként.
Molnibalage
23-nak a 22-vel szemben. Az a gép a szakértõk szerint közelebb is volt a szériagyártáshoz, mint a 23-as. Ez persze nem azt jelenti, hogy a 23-as rossz gép lett volna. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy az a gép is pont olyan világbajnos tudna lenni, mint most a 22-es, de nem így történt. Ilyen az élet...

eLGi84
Köszi a dicsérõ szavakat a logoról!
DE NEM AZ ÉN ÉRDEMEM, VIPERT kértem meg, hogy csináljon egyett.

Nagyon szépen köszönöm VIPERA! ISTEN FIZESSE MEG 😊
JoeDestroy
Az F-22 prototípus sem a kezdetekben csak késõbb.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

YF-23-nak az YF-23-mal szemben?Ezt nem értem😊.

Molnibalage
Nem, csak olyan helyen repül, ahol az átlag falconos ritkán. Ez simán 1.0.0.4 meg egy kis PS.

Molnibalage
Khöm. Azért az YF-23-nak voltak gyenge pontjai az YF-23-mal szemben. Nem volt tolóerõ vektorált például.

JoeDestroy
Ez a péntek még jó is lehet.
11 és 18 már biztosa foglalt.
Ha tudok megyek.

repvez
A frugalson a képek topikban az utolso hsz-ben a 2. és 3. kép nekem elég jonak tünik ahhoz hogy a mostanival készitette vollna a srác vagy leirhatná hogy milyen cuccok vannak még felrakva neki.
Legalább is a táj mintha kicsit gömbölyübbnek tünik
Bucser
Milyen furcsa, hogy csak a Northrop munkatársaival beszéltek az egész dok film során...

Nem szeretem a néphülyítést és az egyoldalú dok. filmeket. Az pedig az.

JoeDestroy
Annakidején én is az YF-23-nak szurkoltam, de lett ami lett. Ez már történelem. Mint az X-planek.

Egyébként csak kiegészítõnek szántam a melyik a jobb gép sztorihoz, mint a ragadozók csúcsának rövid egyedfejlõdése fejezettel.
Üdv.
JD