Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a gép is szebb.Érdekes.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Egyébként meg én is így gondoltam. trackIR monitorra kamera talajra és gond nélkül mehet a dolog.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Drótok, kütyük, ledek, tápok, stb.
Ha gyorsan kell kimenni, akkor jöhet a szitkozódás.
félóra a ramp start elõtt a beöltözés
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ezt így betegyem a wishlistbe? Szerintem erre már lenne hajlandóság, mert a kettõ egymás mellett már mehet nem? "Csak" a kód kéne hozzá.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
Revatív kameramozgás+ követés= igen széles mozdulatok.
FIx kamera + követés ~~ tablet mód.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A Freetracket minek a fejedre? azt is úgy rakod hogy a kamera látószögében mozgatod a kezed és akkor nincsen gond. Lévén a Freetrack csak a szemben mozgást követi le és alakítja át. (szerintem)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
már csak a gyakorlat van hátra.
Esetleg az még meg lehetne probálni, hogy a TrackIR-t hagyományos modon használva a Freetack-ot meg ugy hogy a webkamot a fejre helyezve az ujjakra ledeket szerelve az egérmozrást figyelné és kezelné.
Ha müködik akkor levédetem az ötletet és copyraited by repvez 😄
Freetrack 1 v. 2 DOTS egér emulációval (a klikk kérdéses még egérként nem próbáltam) direct input nélkül (nincs dupla hardware), + TrackIR 6DOF.
Két kézen a ledek (1 v. 2 így bármelyik kéz lehet az egér), kamera a monitor és bill közt lent ~45deg szög.
Esélyes lehet, és az op rendszer több egeret tud kezelni, és a falconban sem lesz fennforgás a hardweres ütközésekbõl.
Egyébként reopvez ötlete nem rossz és megvalósítható 2 trackIR-al biztosan csak összeakadnának. mivela program nem fogja tudni elkülöníteni a 2 eszközt. de szerintem megoldható. Az egyik TRackir-t egérmozgatásra (erre van is profil) a másikat pedig a hagyományos funkciójában használod.
így menni kell nagyobb felbontásban is...
www.smart-bus.hu
Leon, -hires opciót nem próbáltad? Azzal mennie kell. Kb. te vagy az 5. aki kérdi és eddig mindenkinek mûködött..
Csak hogy egy eszköz 2 funkciot töltsön be az nem tiszta még
A võm vett egy ilyen sz@rságot.Ezt a wii nevü õrületet.Nos ennek egy "sima" infás irányítója van de simán érzékeli a mozgást fel-le, oldalra és elõre-hátra.Szóval azon a zelven meglehetne ezt is csinálni szerintem.
Szomorúan tapasztaltam, hogy az RV-ben is csak 1280*960-as felbontás van 😞
Csak ez a mélységen tulmenöen már böksz dolog nem a legjobb,mert nem egyenlö távolságokra vannak a gombok mélységbe a kabinba és nincs viszonyitásod, hogy hol van az a pont amin tul már kattintás lesz a dologbol.Valami direktebb eljárás kéne ,hogy csak akkor kattintson amikor én akarom.
Ha gondolod mehet a wihst-be akár csak ugy is, hogy mint most az egérrel irányitva.
Ilyen egyhamar nem lesz, mert amíg a pilóta keze nem mozog a kabinban addig hiú ábránd, hogy azt találd el amire gondolsz...
Menjen a wishlistbe?
Jo lenne valahogy megoldani ezt a fajta eljárást a falconba is.Mégpedig azt hogy a fejmozgást a TrackIR végezné az egér nyil mozgását meg egy freetrack szerü progi ami az ujj végére szerelt ledeket érzékelné.
Vagy egy eszköz külön tudná kezelni a fej és az egérmozgást.Csak még azt nem tudom hogyan tudná a progi hogy mikor akarok kattintani az egérrel.
Ha ezt meg lehetne valositani akkor simán lehetne nyomkodni a 3D-s fülkébe a gombokat az egér és bill nélkül is.
Esetleg az egérnyilat hozzárendelni a pilota kezéhez igy az is oda mozogna ahova kell.
(bilibe log a keze)<#idiota>#idiota>
Szerintem és többünk szerint is az RV menüjét totál elcseszték, nagyon gyatrára sikerült. Jobb lett volna, ha meghagyják a régi FreeFalcon 3 elrendezést. Az új térképen meg a parti vizek mélysége is jelezve van, ráadásul nagyítva összemosódik a parttal.
Az új patch-ben új, gyönyörû menü is lesz, voltak képelõzetesek a Frugalson.
Majd meglátod, sokkal szebb, mint az Allied Force és még szebbé tehetõ.
Majd jön az új patch, (ha minden igaz tavasszal) abban lesznek iszonyatosan jó dolgok, mind grafikailag, mind realizmus terén.
Ahhoz az 1.012-es javítás kell és a realism Mod a magyar honlapról.
RedViper letöltés itt
A két patch is ott van hozzá. Egyenlõre ennyit rakj fel, ha tetszik akkor lehet moddolni tovább.
Aztán rakhatsz még fel HiTilest ( magasabb felbontású táj ) és kabinokat.
Én a fákat, a felhõket szoktam lecserélni és más égboltmodot is használok.
Ha valami nem világos a MAGYAR HONLAP-ra katt és szedd le a kézikönyvet.
Jelenleg a 4-es a legújabb. Freefalcon 4, RedViper a hivatalos elnevezés.
FreeFalcon 3 Installer
ERROR 404 - PAGE NOT FOUND
AF CSAK multihoz jó, egyébként inkább RV-t kell tolni.
Jaa.És a felbontást valahol nemlehet buherálni mert nekem az 1280*1024 - 4:3 kellene de az nincs csak 5:4.
szó nincs ilyenrõl, évek óta szoktam venni könyveket meg DVD-ket. VISA kártyám van, lerántják róla a supákot, oszt küldik, kb. 2 hét alatt itt is van. Esetleg más, számukra kevésbé biztonságosnak tûnõ fizetési mód esetében el tudom képzelni, sõt egyet tudok is, amikor nem tõlük veszel direktben könyvet, hanem valami beszállítótól, na azoknak a használt (de egyébként meg baromi olcsó) könyveit valamiért nem szállítják. Egyébként bármit szállítanak.