Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Értem én, de azért tényleg elég érdekes eredmények, mit ne mondjak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Különben a koncepciót én se értem,nem lehet hogy csak fitogtatni küldték õket és
közben elkapta õket az arab hevület?
Itt összefoglalják: Link

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Pl%C3%A1gium😊]Na, mégegyszer

De valaki lelopta az ötleteteket....Plágium😊

Molnibalage
Valszeg arra. Elõször volt a két Szu-22 (rejély, hogy miért ilyet küldtek egy vadászgép ellen..) és késõbb volt az két MIG-23 ledurrantása. ('81-ben és '89-ben volt a két incidens)

Nem a libiaira gondolsz?

Molnibalage
MIG-23 lelövés az volt F-15C által, de F-14 csak egy szál Mi-8-at durrantott le. Még postwar killt sem találtam a Stan Morse féle könyv felsorolásában.

Szu-22-õt is csak F-14 lõtt le. Egyet a ODS alatt ketõtt meg márciusban van késõbb.

repvez
Azokra a fekete részekre rakjon alpha csatornát, hogy átlátszodjon az ami alatta van és már jo is lesz.
repvez
F-14-esek lekapnak az égröl 1 vagy 2 szu 22-est.Még festményen is meg van örökitve.Söt van mig-23-as lelövés is az öbölháborubol.Na majd megkeresem valahol az az oldalt.
Molnibalage

Molnibalage
Szaúdi SZU-22-es légigyõzelem? Errõl se halottam még. Kettõs gyõzelmet Mirage F-1 felett azt ismerem.

repvez
Valahol találtam egy oldalt ahol összevolt gyüjtve egy pár ilyen rádioforgalmazás.(csak tudnám hol találtam<#fejvakaras>)Például a saudi su22-es lelövések ,a szerbiai mig29-esek .Azokba több élet volt a szu22-est szinte forguloharcba szedték le 1,5 milesrol.
Molnibalage
Nem sok olyan van a valósában amirõl ezt meg lehetne tenni. Errõl sem tudi, hogy hogyan történt pontosan és mivel éjszaka volt, nem is látszódna pontosan. További gond, hogy baromi unalmas lenne. Replü, repül és csak repül a gép. Az egyszercsak PAFF! Hát ezen nem sokat lehet cifrázni...

repvez
Esetleg lehetne egy olyan videot is osszeütni ami megtörtént eseteket rekonstruál az eredeti rádioforgalmazást alájátszva.
Akár ezt is:f117 shot down
Molnibalage
A lenti képen az illetõ félelmetesen hasonlít az egyik tanáromra.

Molnibalage
Track IR pici lábaival úgy néz ki a monitor tetjén, mint valami pók.

Molnibalage
Gyere TS-re.

repvez
Szegény eLGi-t meg kilapitotta és most azt nézgeti <#idiota><#nevetes1>

Remélem nemsokára az én félcicusomhoz is sikerül az elektronikát átalakitani.
eLGi84
Dícsértessék!
Már gépközelben vok és várom az ATYÁT.
Ámen
L Viper
Nagyon komoly <#eljen>
JoeDestroy
Utánpótlás:

és viperafészek nálunk:

Én egy kicsit faragtam.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
Na egy ilyen állvány kéne az én cougaromnak is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JoeDestroy
Így megy ez a multi manapság:
Példák:

Öreg pilóta, nem vén pilóta.

A péntek most nem jó, szombat az igen.
Ha lesz akkor szombaton ketten megyünk. Letesztelve mûködik mostmár minden.
Hálózati és Driveres ráolvasások után kliensként is megszólalt az AF.
Érdekes módon míg az AF a másik masinán csak szerverként ment, addig az RV 'régi' kódjával mindkét funkciót ellátta. (Hálózati csatolók és netelérési pontok keveredése volt a gond.)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
Az egyetlen bajom vele a felbontása. csak 2880*900. alacsony a magasság és a széllesség felbontás is a szélességhez képest.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Ezzel TrsckIR nélkül is körbe lehetne nézni a kabinba 😄
Molnibalage
OFF

Légyszíves használj már írásjeleket tisztességesen, mert igen nehéz enélkül elsõre megérteni, hogy mit akarsz. A mondatoknak van eleje és vége is.

ON

helo ha minden igaz akkor ezen a héten vagy a jövõhéten meg lessz rendelve a gépem és akkor már joban nekifekszek a falconak. erre a gépre meg szerintem nem rakom föl csak ha jövõ héten se lessz megrendelve addig is játszatok helyettem is

Gundark
Hmm. Na, jó, azt hiszem itt az ideje hogy elõvegyem a spejzból a wampafül befõtteket. Fogyhat, mert lesz utánpótlás 😊 Még annyit jegyeznék meg, hogy egyszer belekötöttél egy nálad jóval kisebb kétlábúba. A fél karod bánta. Szerinted egy akkora mint Te mit fog veled csinálni? Csinálni kell helyet a fagyasztóban. Ennyi hús ne menjen már kárba 😊))

Molnibalage
Lehet, hogy már linkeltem egyszer.

Olyan mint a FunFalcon csak FS-sel.

Ettem már repülõ gundarkot is,nokedlivel hires wampa eledel.....😊))))
A hires Top Gun(dark) c.filmben,a fõszereplõ Tom Wampa is ezt majszolgatta...

Molnibalage
Ok. Ha más nincs, akkor AI kíséretében is lerepülheted, mert egy társat még viszonylag könnyû pesztrálni. Max. csöves légvédelem lesz a környéken. Ha a FLOT elõtt 20 mérföldnyire lemész talajszintre nem hinném, hogy sok ellenbe botlanál bele. Valszeg úgy is a többi gépre fognak moccani. F-15 gépeket szándékosan magasabban zavartam be. Õket nem annyira könnyû leszedni.

A többiek is iratkozhatnak fel szépen sorjában. 😊

Gundark
Balázs, a következõ hadjáratnál elõjegyeztetném a helyjegyemet a két gépes nagy távolságú bombázó küldetés egyik madarára. 😊

Molnibalage

L Viper
Azért ez is jó multi lehetett : KLIKK IDE 😊
L Viper
Azthittem, a játékban is recés. Lehet nekem azért jó mert kisebb felbontásban használom.
LeonSilver
4*-es értéken van.Most feltettem 8-ra az élsimítást.De a játékban eddig sem volt recés.Az az érdekes, hogy csak a shot ilyen.Minnyá keresek valami külsõ stuffot.A fraps azért van kilõve mert az eleve rosszabb képet csinál mint a valós.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Gondolom az: RV - Setup - Graphic - Advancedben is kipipáltál minden opciót.
L Viper
Már a kétszeres élsimítás ennyire eltünteti a "recéket" :

L Viper
Épp ezért írtam, hogy a videókártya külsõ menüjében adok rá 2x-es élsimítást.
Ha erõsebb a masinád, lehet még többet is adni rá. Már a kétszeres is eltünteti a te képeden látható "recéket".
Molnibalage
Próbáld application controlled beállítással hátha. Vagy kérdezd meg a skacokat, hogy õk hogyan csinálják.

Van még HyperCam nevezetû progi azzal videót lehet felvenni, de van valami HyperShot (?) nevezetû progi is.

repvez
Gyanitom azért mert a lockon jobban kihasználja a VGA-t és ezért hatékonyabb az élsimitás is mint a falconba.Mert az nagyrészt CPU-t használ és ugye a 3dmarknál is a cpu teszt alatt is recések az alakok hiába viszi a géped 100FPS-el
Valószínûleg akkor egy másik fórumon látthattalak,azért volt ismerõs.

LeonSilver
16 és 4*
Minden maxra van húzva de nekem nemtetszenek a képek amiket csinál.A fraps meg egy rakat .... Mást nempróbáltam még.De amit csinálok az nem olyan mint a játékban.
A Falconon látszik, hogy eléggé fûrészes míg a 25T szép.
( félre ne értsétek, ez nem a játék fikázása akar lenni )

L Viper
Hát azt a fajta fórumozást nagyon pocséknak tartom én is.

Én meg vagyok elégedve a BMP minõségével. Azokat konvertálom át jpg-be, kb 100-120 kb átlagos méretûek.

1024x768 -ban játszom a Falcont 2x-es élsimítás és 4x-es anizotrópszûrés a videókártya "külsõ" setupjában beállítva.

Tettem be pár képet ide Nálam ilyen a kép. Felhõ a Sindelnet féle, skyfix : donustv3, (az a sötétebb, mélykék) ,skyfixnew, illetve a tbonepe és a panther amit még szeretek.
Mostanában a skyfixnew van fent.
Molnibalage

Molnibalage
Ezalatt nem vágom, hogy mit értesz. Nézelõdj az FW-n és FF fórumon a screenshot topicokban. Normális screenek vannak ott. Ha más külsõ porgrammal csinálsz, akkor is ilyen lesz...
(AF és AA milyen beállításon van?)

LeonSilver

Engem inkább az olyanok idegesítenek ( amnesian tettünk róla és kezdenek ott leszokni róla az emberek), hogy ien,oan,vok,meik,hadjuk,létszives,muszály és a többi ....

**--**

Tudom, hogy kb. huszadrangu de azt például nemlehetne megcsinálni, hogy normális minõségû shotot csináljon a stuff??Az még csak-csak elmegy, hogy bmp de valami iszonyatos a minõsége.

L Viper
Igen ezért régen nagyon kardoskodtak a nyelvészek, hogy ezek a régies formák kellenek a nyelvünkbe és bõszen adták a tanárok is az elégtelent azoknak, akik nem így használták. Én úgy veszem észre, mára változott a dolog és kezd lanyhulni az ezirányú szigorúság. Egyébként az én szám is nehezen áll rá ezeket ilyen régiesen mondani.

Na hová jutottunk a Grip(p)entõl... <#wink>