Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De amugy jogos hogy ez még eléggé elvenné az eröforrást a tobbi fontos dologtol.
Amugy szerintem ha nem haragszol meg nyugodtan felvetheted ezeket a kérdéseket ha már a wishlistbe vannak ennél örültebb felvetések is.És soha nem lehet tudni,lehet a legbonyolultabbnak tünõ dolgot lehet a legegyszerübben megvalositani.
Sztem már az is megtenné ha egy flare villanna fel az ulés alatt.
Habár a japán az Nippon és akkor meg a jappán mégis a helyes ???
<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
Nyelvész fórum, Grétsy László tanárúrnak ajánlással.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hangrobbanást eddig nem említettem meg. A-10 füst kapcsán nem kell aggódni. 😉
A nyomjelzõknek nem kéne fényhatást adni a torkolattüzet leszámítva közben, mert ezt szerintem egy szimben sincs idáig. NAGYON vinné az erõforrást, de az esetek 99%-ban nem lenne látható a hatás.
Bár gondolom vannak fontosabb dolgok is.
Már rég tervezgetjük egy virtuális század megalapítását. Az online repülések már mennek pár hónapja de csak nemrég fogtunk neki hogy tényleg megalapítsunk egy századot 😄
A katapultáláskor addhatnának az ülés kilövö rakétához egy kis lángot és füstöt esetleg a kabin lerobbanásakor is.És hamár a 3d-s fülkébe ugyis ki kell rajzolni a pilotát akkor a katapultáláskor nem lehetne felhasználni azt az ulést és pilotát?Ne az a 2d-s textura legyen csak.
Ugyancsak a lánggal kapcsolatos, hogy a gépáhyu lövésekor is lehetne láng és füst a lövéskor, föleg az A10 és a keleti gépeknél eléggé látható a torkolattüz.Tudom,hogy most is van egy halovány füst,de annál egy kicsit lehet markánsabb is.Esetleg este fénylö nyomjelzök.
A hangrobbanásra jött valami visszajelzés?
Nem csoda, ha sokan rosszul tudják, de azért ne vágjuk már el kedves barátunk torkát <#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Egyébként én is hívhatom a szomszéd arabs telivérét rohadt gebének attól még nem az lesz a fajtája és nem aképpen hivatkoznak rá mindenhol.
Ha meg ha megnézed hol írják grippennek láthatod, hogy kb a félkomoly sajtóban emlegetik úgy, meg aki azt sem tudja mit fényképez....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
+
AutoCad 2006, Autodesk Inventor 11, Mechanikal Desktop, MathCadR11
néha 3DSMax R8
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Boldog szülinapot Gundark.....milyen érzés Ötvennek lenni?<#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Az USAF ráadásul eredeti volt csak amikor a régi géprm rladtam akkor odaadtam vele együtt jópár szoftvert is, köztük az USAF-ot is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Jane's USAF-re nagyon sokáig vágytam, de soha nem tudtam megszerezni, most már nem is érdekel.
US NAVY Fighters ('95) nincs meg neked vagy a továbbfejlesztett változtata a Jane's US NAVY fighters? (full CD-s verzió kéne)
EgyéPként Lokkonos manusként megkell mondanom semmivel rosszabb vagy élvezhetetlenebb ( omfg ) a Falcon.Régóta itt porosodott már de valahogy sohasem szenteltem neki kellõ figyelmet.Annak idején kellõen lekötött a Jane's féle USAF ( gondolom vannak akik ismerik ) aztán az IL2 majd a Lonci.De igazán mondom igen jó kis gém ez a Falcon és ha a korát is nézzük akkor meg nem is lehet mit mondani.
Azt nemértem, hogy miért nincs teszem azt 5-ös belõle.
redviper.extra.hu/TBS.mp3
képek
Boldog szülelésnapot Gundark, bár tegnap kellett volna mondanom <#vigyor1>#vigyor1>
Nemtudom láttátok-e ezt ,de elég jo belsös kamerás bemutatórepülés:
F16 solo
Kínai oldalakon 😊 Ez jó.
Egyébként a link a magyar kézikönyvben is benne van, rögtön a 4. oldalon :-)
Isten bizony mondom reggel vagy 1.5 órán keresztül keresgéltem.Még kínai oldalakon is voltam ahol a max szöveg a ????.??.????? volt 😄 😄
Torrenten egy helyen találtam de az meg nem mûködött már 😞
Beta tester és fejlesztõ is vagyok emelett vizsgaidõszak van fél év múlva diplomázok és nyelvvizsgára is készülök. Elég sokminden van most aq fejemben. Namármost te emellett várod el, hogy emlékezzek arra, hogy ki csinált egy sknit kb. 2 hónappal ezelõtt.
Akkor biztos gratuláltam a király skinhez, nem kéne megsértõdni, hogy most éppen nem jutott eszembe, hogy ki követte el. Bocs.
Ilyenkor kicsit elgondolkodok azon, hogy figyelnek-e rám egyáltalán.
Tehát komolyan gondolom.
Elõre is Köszi <#worship>#worship>
Sindelnet is asszem tudja hogyan kell, õ csinálta a Bluse Angels skint.