Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ha teljesen letöltötte a böngészõd a videót, akkor a \Documents and Settings\Felhnév\Local setting mappában (rejtett!!) keresd meg a nagy méretû fájlokat és másold ki õket és nevezd át flv-re. Flv player meg annyi van, mint a szemét, talán még codec is van ami lejátszhatóvá teszi BSPlayer számára vagy Win MP-nek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Tud valaki egy "jó" YouTube videó letöltõ progit??????

zsoltfireman
Molnibalage
Tökéletesen tisztában vagyok, hogy hogyan kell OF-ben MFD-t használni. Még repveznek modtam el a múlban jó párszor. A vicc az, hogy pont úgy kell, mint RV-ben egy apró különbséggel. Mai napig nem fogom fel, hogy mi nem ment neki...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sajnos ez igaz,nálam az arány ennél kedvezõbb,5 indításból 1 CTD...
Az MFD-nél sem üres képernyõrõl kezdesz,ha a TE-nél az M szimbólumnál beállítod,h mirõl induljon az AG,AA MasterMode.

Gundark
"Egyelõre tanulom ezerrel a kezelést.Egészen más mint a Lonci és hát szokni kell."

Kifogás 😊 Gyere velünk multizni legközelebb.

Molnibalage
Hát igen, a stabilitása sem az igazi, ezt elfelejtettem közölni. Mikor teszteltem az 4.5-öt akkor is 3 indításból 2-ször CTD volt a vége, pedig zsír új rendszer volt akkor fönt a gépemen. Ehhez képest a szétmoddolt hadjáratom és sok egyéb mással képest volt kb. 20 bevetésbõl 1 CTD-t összehozni, de az egy ismert bug miatt volt. Néha katapultáláskor van CTD (fõleg, ha elõtte pause-ban van a játék).

LeonSilver
Nnnna.Feltettem, megnéztem, leszedtem 😄
Rövid pályafutása alatt 2* ledöglött ( RV ecccer sem ) és én annyira nemvoltam elragadtatva tõle.

**--**

Asszem nekem is ott szarakodott és nemértem miért.2 magos proci, 2giga ram, felesleges processek kilõve.
Végülis egy próbát megért.

**--**

Egyelõre tanulom ezerrel a kezelést.Egészen más mint a Lonci és hát szokni kell.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
De legalább valami új. Annyira meg nem lehet azért, ha full dinamikus hadjárat lesz benne és teljesen korrekt Harrer gázsugár modellezés.

Leon örülök, hogy tetszik. Hadjáratot is tolsz, vagy csak próbálgatod a cuccot?

repvez
Nemtudom engem eddig a jettunder a látottak alapján nem hozott lázba.Sztem árkádos kis szim lesz .
Molnibalage
Hmmmm... Tényleg sokáig telepít, de nekem asszem fél óra alatt fent volt. A BazTerrain-nal szórakozik sokat, a nagyobb felbonátsú térképpel. Igazából nem tudom, hogy miért tart eddig másohol más tapasztaltam. 😉

Bucser
na bumm. DX 9 lesz az FF az FO meg DX11😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Én is, de addigra mire az kijön már lesz vagy két új FF (nem viccelek, addigra van rá esély, hogy DX9-es lesz az FF..), DCS és talán Jetthunder is.

LeonSilver
Gondoltam megnézem magamnak ezt az OF-et is habár az RV-vel nagyon elvagyok ( qrvára teccik 😉 ).
Megcsináltam amit írtak a lentebb adott linken és elkezdtem telepíteni.Ezzel nincs is semmi baj de ilyen iszonyú lassu sz**t mint ez a csomagolosdi.... Már legalább 1 órája megy a telepítõ.fakk

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Ja igen a libiai dologra gondoltam .
repvez
Szerintem is hamár van 3d-s kabin akkor legalább legyen valami visszajelzés vizuálisan is a gombok állásárol,hogy be van e kapcsolva vagy nincs.És ezen a 3d-s gombok sokat segitenek.Arról nem is beszélve ha késöbb modosul az árnyékmegjelenités akkor a gombok is vettnek majd árnyékot,de akkor már nem kell modositani a kabint miatta.
Bucser
Nekem 8😊 Én úgyis várok az FO-ra😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Menjen a wishlistbe?

Bucser
Szerintem meg fontos<#ejnye1><#vigyor5><#beka2>

Bucser
rammal nincs gond 2 giga + egy 2 magos 4200-es AMD... ezt talán majd cserélem idén egy C2D-re.

Molnibalage
A gombok kapcsán pár szó. Nos ez lehet, hogy változni fog. Egyébként szerintem meg huszadrangú.

Molnibalage
A baj az, hogy nem videókari kell a géphez, hanem RAM és CPU. Nekem régen Radeon 9200 volt 128MB-os és régaebbi alaplap és AMD3000-es. Nézd meg a konfigomat most mi van. SEMMIVEL sem lett gyorsabb a játék, egy gyûyzûnyivel sem. A Crysis elvan olyan gépen ami az OF-hez kell. Azért ez durva..

Bucser
ráadásul az OF kabinban minden 3d-s és nem csak textúraként vannak a gombok ez baromi nagy plus. igaz nem tökéletes a HUD 6DOF-al. Lehet én is feldobom majd az új vid kártyám amint megérkezik.

JoeDestroy
Csatlakozom a Pápához. Írd le a jelenségeket, hátha tudunk segíteni behatárolni a gondot.
Nekem biztos hogy csak a szombat lesz jó.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Konkrétan mi a gond vele? Hátha tudunk segíteni. Én is azt hittem egy darabig, hogy a vinyóm haldoklik, közben meg a tápkábelekkel és a IDE kábelekkel volt a gond.

A L_Viper nem tud jönni ki lesz a szerver? Ha 4 embernél több van, akkor LEGALÁBB 512 upload kell szerver oldalról. (Játékosonként kb. 96k upload kell, én annyira szoktam rakni és nem laggolok nálatok.)

Bucser
én az RV-ben is mindig rampstartoltam.

L Viper
Jó az OF, nem kövezlek meg.
Nekem sajnos a kampányban 15 az fps a repterek körül a hadjáratban induláskor, a 4.5-ös nagyon szép, de nálam nem játszható sajnos, meg kicsit agyalósabb az RV-nél is.
Mindent alapállapotból kell a fülkében életre kelteni, ezzel nem szeretek bíbelõdni, megszoktam az RV-t és az AF-et.

Egyébként van OF-es virtuális Falcon század, tehát valószínûleg nagyon jó a netkód is.

Ha minden jól megy tavasszal gépet fejlesztek, de addig talán lesz új RV is.
L Viper
Sajnos a multi nekem ugrott, legalábbis eddig úgy néz ki. A gépem gyengélkedik. Valami nagyon elszállt benne.

4.5,de olvass utána,hogy miként lehet az RV mellé feltenni.
Multit majd meglátjuk...
OpenFalcon

A mûködõ LodEditor miatt lehet jobban moddolni,a hadjáratot úgy próbáltam,h csak 25db gép,és 3-as PlyrBubble volt engedélyezve,ennyi fps megvolt.
P4 3Ghz,1GbRam,Nv6800

Gundark
Melyik a legújabb? A multi után kipróbálom. Kell valamit töcskölni vele vagy csak felrakom oszt megy? Ja meg Sindel gyere muuutizni 😊 A múltkori az profi volt mikor voltál 😊 Mikor a 21es rámugrott hátulról (elöl meg a kis barátját kergettem 😊 hátranézek mielõtt bármit mondhatnék megszólalsz, rajtad van egy leszedem : és a csörgõ már bele is vágódott 😊Ennyit ér a kötelék 😊)

Molnibalage
Mit értesz jobban moddolható alatt? LOD Editor és cockpit editor nem jó az RV-hez. Azonkívûl azt csinálsz amit akarsz bár kétlem, hogy ezt az áltag falconos használná. Még az F4Browse-ot sem, pedig csak klikkelgetni kell és ismerni a program lelkivilágát egy kicsit.

Én is OF-et tolnék, ha menne gépemen... Milyen konfigon futtatod egyébként? Hadjáratban is megvan a 24-30 FPS az elején mikor nagy a mozgás akár nagyobb bubble melett?

Már miért köveznénk meg érte?Ha neked ez tetszik jobban,akkor ez tetszik.Nem hinném,hogy bárki elítélne ezért.Õszíntén megmondom,én még nem is próbáltam az of-et,de majd egyszer😊.És ami azt illeti ez a falcon topik,szóval még csak nem is off-oltál 😊.Ez nem az a társaság,szerintem..az egy másik😊.

Két napja tesztelgetem a legfrisebb OF-et,és(nyugodtan kövezzetek meg érte)gépigény ide,v oda,nálam szépen fut,már alapból tele van Tigeres,és szebbnél szebb skinekkel,jobban moddolható,supportja is nagyobb,egyedül a 6DOF támogatás gyengébb azok közül,amik nekem fontosak.Lehet reagálni,de valszeg lepereg rólam.Azért még fogok RedViperezni is......

Molnibalage
Ja, majd elfelejtettem! A köv Funfalcon klipben, ha majd csinálnuk olyat lehete repülni An-225-tel is. Az TÉNYLEG nagydarab. 😊

Molnibalage
Két zene a jövendõbeli klippekhez.

redviper.extra.hu/Intro1.mp3
redviper.extra.hu/Intro2.mp3

Molnibalage
Hát van élet. 😊

Gundark
Ööö 😊 Jól látom? Megelõztük hozzászólás számban a Lock-ont és az Il2-õt? NA ezt nem gondoltam volna 😊

eLGi84
Boci! Az Aim-9 rakétának nem fogy el az üag-a olyan hamar, mert ez a rakéta egyfokozatú, a rakétákat nem úgy tervezik, hogy a találatig dolgozzon a hajtómû, hanem egy bizonyos sebesség elérése után a hajtómû kiég és onnantól a saját kinematikai energiával dolgozik a rakéta.
Boconadi
Hülyeség. Nincs butítva én úgy érzem. Inkább csak javítva. (1.02-ben olyanokat csinált az aim-120-as, hogy elment a cél mellett, utána pedig megfordult és belevágódott...)

Nincs lebutítva, aki a lámpavillanáskor egybõl tüzel az nem hinném hogy olyan tapasztalt lenne (ellentétben az ellenféllel, ugyanis nem nagy kunszt lerázni egyik raksit sem ha tudod melyik helyzetben mit csinálj éppen). Béna AI-k ellen még jó, de neten, illetve expertes ai (ami mellesleg csal) ellen már nem talál, ez igaz (de a 77-es sem).

A videót nézve pedig nem értem miért nem robbant szét az Aim-120 mellette, biztos valami bug, én sosem tapasztaltam még ilyet...

Az hogy az Aim-7 az eleinte nem talált az pedig egyértelmû volt részemrõl hogy miért.

Az aim9-es eset is. Egyszerûen nem érte utól a raksi 😄 (Mondjuk azt nem értem miért fogyott el a hajtóanyag olyan hamar, szerintem más esetben nem szokott... Úgy érzem mintha meg lett volna buherálva a játék? )

Az hogy másodpercenként indítja a rakétákat az pedig tényleg baromság.
Molnibalage
Érthetõ? (ezt akartam írni, kérdés akart lenni..)

Molnibalage
Az adatbázist bogarászva érdekes felfedezésre jutottam.

Ez F-4J. Elviheti a TELJES légiharc fegyverzetet és még ezen felül 2 kétezer fontos vagy 6 250 fontos bombát és két póttartályt. A többi F-4 verziónál érdekes módon ez nincs benne a játéban. Nem'tom, hogy azért mert tényleg nem létezett vagy azért, mert a gépek 3D modellje nem azonos. Az F-4D és E és G gépeken a külsõ felfüggeszõre a dupla AIM-9 az rack-bõl megy. A J/K és a másik angol verzión az AIM-9 insító sín az a 3D modell része és még alá mehet rack. Érthetõ.

(A fater régen sokszor sulykolta, hogy képes a gép teljes légiharc fegyverzettel csatába menni és még mellette elvinni ezt-azt. EZ LENNE az?)

Molnibalage

Gundark
Nekem is mindegy. De azért jó lenne eldönteni, mert úgy irányitom az életemet. J.D. nek a szombat jó ha jól emlékszem 😊 És õk mindjárt ketten is vannak 😊

Molnibalage
Épp ezt kérdezte eLGi is tegnap. Nekem bármelyik nap jó, de az alapján kéne dönteni, hogy mikor érünk rá többen, de fõleg L_Viper kell szervernek.

Gundark
Melyik nap lesz a multi?

és mintha a visualra sem váltott volna a srác.

Az F-15-nél van egy olyan befogási mód,hogy Flood és csak az aim-7-re vonatkozik.Nem akarok hülyeséget írni,mert pontosoan nem tudom,hogy mûködik,de gondolom a radart állítja be fix tartományra,de persze az is lehet,hogy a rakéta radarját használja(mondom,nem tudom pontosan).A lényeg : aim-7,flood,célra tart(tán 10 mérföldön belül kell lennie,de erre sem emlékszem a változatosság kedvéért és persze függ az iránytól ,sebességtõl is ez 😊 ),a kabinba fönt ha kigyullad a két piros visszajelzõ,tûz.Hm..amúgy mintha lenne egy amolyan Visual befogási mód(asszem alapból a 6-os gomb) ahol csak rátartod a célra és elengeded,minden a rakétára van bízva.De lehet,hogy ez csak aim-120-ra vonatkozik(de szerintem nem 😊 ).

Molnibalage
Mibe nem kapcsol? Ezeket be kéne írni az FW fórumba is..

Ami azt illeti az amraam-mal hasonló tapasztalataim vannak fc alatt.Mintha butították volna korábbi verziókhoz képest,de az biztos,hogy fele annyiszor sem találok vele,mint eddig.A sidewinder-es résznél látható,hogy Voodoo 1200-vel majd 1400 fölött száguldozik és a raksi bizony gyorsan felemészti a sebességét.Nem varázslat.Amikor meg csak közvetlen közelrõl tud csak rázárni az aim-7-sel,hát..érdekes,hogy flood-ba nem kapcsol csak 1-szer 1 pillanatra 😉,így hiába lövöldöz ész nélkül ,persze,hogy nem talál.