Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hozzászokok?? Ember, én gépész vagyok. <#vigyor1>
Régen voltam ilyen, csak sokba került ezt gyakran megcsinálni és, mint írtam elég önpusztító is..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

eLGi84
Mekkora lesz az esti multi létszáma??
-Én leszek.
Boconadi
madj hozzászoksz <#idiota>
Molnibalage
Hát államvizsga után én is így tennék, de az még 5 hónap. 😊
Nagyon rég nem csináltam ilyet, de ma eszembe jutott, hogy miért. Még most is kótyagos vagyok és billegek egy kicsit, a fejfájásról meg nem is szólva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
http://www.portforward.com

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

valaki küldött nekem 1 olyan oldalt ahol fönt volt hogy melyik játéknak milyen port kell. kéne nekem az oldal

LeonSilver
Kössz.Gyorsan fel is dobtam.Qrva idegesítõ tud lenni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
Kiveszi azt az idiota "guns guns guns" hangot gépágyú tüzelésekor.
Boconadi
10 mp alatt 3 feles jéger rulz <#idiota>

Rohatt alkesz, a pápa mutasson pédát hívõinek <#vigyor1>
LeonSilver
RVGunsCommFix.zip <--- Ez miez?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Most indulok sportolni, azért nem fogok így járni, ez most nem errõl szól :-)
Este próbálok jönni.
Bucser
"5 sör és egy feles két és fél óra alatt"

Elég lassú ivó vagy akkor😄

Államvizsga után 1 óra alatt már letoltam ennyit csak ahány sör annyi Jaeger társaságában😄 Mindezt délután 3-kor.<#zavart1>A Szar az volt, hogy a kocsmiban hûs volt (pince) kint meg dúlt a 35 fok. Még jó, hogy fater várt kocsival és mentünk haza😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
Köszi!<#taps>

Molnibalage
Hej, ma NAGYON kirúgtam a hámból. 5 sör és egy feles két és fél óra alatt. Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy be bagyok nyomva, hogy ehaj....

A szemközti, kb. 16-17 éves csajokkal olyam jól elvoltam, hogy szinte szégyelem magam.. (ez kb. 20-adszorra sikerült leírni...)
<#vigyor1><#vigyor2><#law><#love11>

L Viper
Egész komoly skingyûjtemény lesz már, hála Neked <#eljen>
L Viper
Itt lesz a környéken. Tavak, jég, erdõ, kilátó csak sajnos hó nem igazán van errefelé.
Azért jó lesz az tuti.
Molnibalage
Akkor valszeg ez a bibi.

Bucser
Falconhoz heggesztettek egy külsõ progit, hogy kinyerje a repülési adatokat FS meg alapból tudja és az X-plane is elég sok helyen ilyen kütyün fut.

Lock-ont nem tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
"ez még eléggé magánál van..."

Az a duvra, hogy ez tényleg igaz és ezen azért röhögök is rendesen.
Azért az fura mindenesetre, hogy eddig csak FS-t és Falcon-t láttam ilyen cuccokon futni. Lock On miért nem látni soha? Fura.
(nem flém akar lenni)

Bucser
EZ??? dehogy... amikor vannak pl olyan amerikaiak akik kimennek repülõbontóba és vesznek szétvágott kibelezett F-15-ös orrt és elkezdik rendbehozni, hogy legyen egy cockpitjük? 3-4 projectorral meg atyámfaszával... ez még eléggé magánál van...

Molnibalage
Aragorn kommentje a lényeges.

Ezek szerint az MP kód, MINDEN eddigi verziót túl fog szárnyalni. Ha csak ez lenne az új FF4-bem, akkor is az én szememben lealázná az összes többi verziót, de ennél SOKKAL több lesz benne.

Szóval semmi konkrétat nem mondhatok, de csak a felsorolás eddig word formátumban 7 oldal és ebben egy sor az, hogy data tweaks... 😊

A többit el lehet képzelni.

LeonSilver
Ez kell nekünk 😊
Nem is régen beszélgettünk róla.

LeonSilver
Ez nagyon ottvan... Azé kicsinyt félõrütt a manus 😉

eLGi84
Szombaton jövök én is 😊
Továbbra is keresek olyan számgéphez "jól" értõ embert aki feltudná törni az emailfiókomat, mert én hülye elfelejtettem 😞
Boconadi
kösz!
repvez
Azért igy elég jo lehet repkedni:
sim
Bár lehetne 4DOF-os mert az oldalkormány szimulálása még mehetne bele
Molnibalage

zsoltfireman

Írtam megint privit

Boconadi
azt már adtam neki, kettõt is, de sajnos mind2 megállt, emellett a legtöbb keresletre csak AF-et dobott ki.
Tudom,hogy nincs warez,de többnyire csak torrentrõl fog menni.

Boconadi
Az alap 4.0-ás verzió letöltéséhez tud adni valaki egy linket? Ugyanis lenne egy új jelentkezõ a játékra 😊
repvez
Mivel én fele annyira sem tudom hogy mi van jol leszimulálva és mi nem ezért nem akarok hülyeséget mondani.
Esetleg a dlink és a rádiozás.A dlinknél hogy más is kijelölhessen célt és az megjelenjen a többi gépen is.
zsoltfireman
Nagyon jó!
<#eljen>

Molnibalage
Miért, tudsz ilyet? Nem fogom ezt átböngészi...

Molnibalage
Faternak meg asszem F-5-ös géphez van ilyen cucca. 😊

repvez
Ha valakit érdekel elég részletesen az F-16-os lelkivilága az itt megnézhet egykét dolgot.
Balage eetleg pár dolog ami nem igy müködik a játékba azon lehet modositani?MFD,HUD kijelzés, dlink és IFF.stb..
MLU_M1.pdf
Molnibalage
Hol lesz ez? Még soha nem volt alkalmam hóban túrázni, pedig biztos van hangulata. Nyáron szoktunk a cimbikkel

zsoltfireman

L Viper
A szombati multival kapcsolatban: Úgy volt, hogy nem lesz gépem hétvégén, de kész lesz, de én meg más programot csináltam szombatra és lehet fáradt leszek a multihoz ( 25 km -es téli gyalogtúra ).

Ha lesz erõm és nem lesz túl sok "szívmelegítõ" a túrán, benézek azért :-)
Molnibalage
Fingom nincs miért postolták be újra ezt, emlékeim szerint ez már volt. 14 (!!) perces videó, nagy része dögunalom.

Molnibalage

Molnibalage
Ez egy elvileg Redviperrel kompatibilis cucc, DX9 alapú enginnel és számtalan újítással. Ígértek 3D-ben (!!) ejtõernyõs hadmûveletektõl kezdve mindnent. Gyönyörûszép Gripen, régebbi Mirage gépek, Buccanier, Szu-25, MB-339, C-47 (!!) és egyéb Dél-Afrika környékén repülõ gépeket full 2D/3D kabinnal.

(Az FF4 maualjában a 90. oldal környékén van valami inó errõl emlékeim szerint.)

Családi okok miatt szakad félbe a fejlesztés még 1-1,5 éve, de folytatni fogják azután, hogy értékes idõt töltenek el a családjukkal. A dev fórumon így írták. (vagy az FW-n?)

Molnibalage
Bucser, ez a tavalyi oldal egy az egyben ahogy én látom! 😞
Szó sincs semmi ilyesmirõl. A fórumjukon asszem olyan két hete lehettem szó nincs arról, hogy közeljövõben megjelenene.

L Viper
Hol írják, hogy 2008 ?
L Viper
Hoppá, ha ez igaz és végre lesz belõle valami a Falconos tábor örülhet.
LeonSilver
Ez miez?Valami kieg vagy külön stuff??
Qrva lassu az egész és ilyen internal server errorokat dobál 😞

Bucser
Nem tudom láttátok-e de újév alkalmából volt egy szép kis posta SAAFOPS oldalon.

Azt írják március április között jön a SAAFOPS Angolan Theater

Erre tessék

Boconadi
ez gáz
eLGi84
SEGÍTSÉG Ó SEGÍTSÉG! Nagyon amatõr hibát követtem el:
-freemail fiókomban megváltoztattam a jelszót és elfelejtettem, jelszó emlékeztetõt nem adtam meg.
Valaki tud segíteni?