Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Mert nemkell keresgélnem templatest, ittvan készen. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Aranyos vagy! De miért kapom??? <#integet2>

LeonSilver
<#worship><#worship><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Tegnapi Dogfight képek:

zsoltfireman
Molnibalage
Nem igazán, én meg fõleg... Tudtommal õ segített qawa-nak megtanulni ezt-azt... Azóta a srác csak úgy ontja a kabinokat, mint látható. Azért persze arra ne számítsatok, hogy minden esteben full clickable Aeyes féle F-15E kabin lesz, de nem rosszakat hegeszt az tuti.

Aeyes-tõl pl. kérdeztem kb. fél éve, hogy mikor lesz F-16A, ha már ez a FALCON szim. Akkor azt írta, hogy anyaga az van már hozzá és igen, rajta van a listáján. Szóval egyszer talán lesz belõle valami remélhetõleg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Ergó rontjátok Aeyes üzletét?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nálam nincs semmi problem,de talán töltsd be a "BMSKeystrokes"-t a setup,controllers menüben.Akkor uazt a bill.kiosztást kapod mint az RV-nél.

Molnibalage
Bocs, elfelejtettem. Az az egy kivétel van. Aeyes tudtommal soha többet nem fog asszem még OF alá sem kabint csinálni. Nem véletlenül...
Annyit elárulhatok, hogy NAGYON sok új kabin lesz. A kiszivárgott 1.0.0.5-ben is láthattatok ezt azt. Az csak a kezdet!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A tegnapi képeket majd felrakom, ha otthon leszek.
JoeDestroy
Nekem az AEYES van fenn az AF-hez.
Csináltak ahoz is.
Falcon.4.AF.16CJ.wide.Superpit.v1.2.rar

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Eléggé fáradtak voltunk, én sem bírtam koncentrálni eléggé :-)
Molnibalage
Igen, sajnos ilyen hibák vannak. Egyszer biztos javítva lesznek.

LeonSilver
lol

Ezek a szerencsétlenek jobb helyet is találhattak volna a teázásra ... <#idiota>

Gundark
A stopworks kabinok királyok 😊 Még a furi blokk 40es is jól néz ki. Balázs, legközelebb átirom a validacot, lehet menni a hadjáratunkban 117essel? Belopakodnék és lebombáznám a köcsögöket 😊 De 15össel is szivesen mennék. Megtanulnának kesztyûbe dudálni a 29esek, és nem szegény bombával megrakott 16osokkal keménykednének 😊

Molnibalage
A Stopworks kabin eredetileg is az AF-hez készült, csak jó a másik két verzióhoz is. Más kabin nincs AF-hez, hogy már a kézikönyvben is írtam.

A Stopworks meg az Aeyes kabinok (a 16 os)mûködnek AF alatt?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

LeonSilver
Azt azért elárulhatná nekem valaki ( aki ismeri mindkettõt ), hogy miért külömbözik ennyire az RV és az OF kezelése.A célok befogására gondolok elsõsorban.Mert úgy ahogy RV-ben belehet fogni ( teszem azt AGM-65-el ) egy célt na úgy OF-ben nemmegy.Biztos énvagyok a béna de akkor se megy 😛

eLGi84
Bocs, hogy tegnap nem voltam, bár megigértem... csakhát az alkohol, remélem nem kell kifejtenem... 😄
Jó bizony,fõleg a végén a dogfájtozás.Köszi mindenkinek!!!
JoeDestroy
Jó kis multi volt ez is.
Köszönet a résztvevõknek mindkettõnk nevében.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Kösz mindenkinek, képeket majd rakok fel, de most pihi.
Gundark
Leszállás után minimál üzemanyaggal 😊

Scottt
Józanodást😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bocs fiúk,atom másnapos vagyok úgyhogy ma forgolódok..nagyon nem vagyok jól(...bár ahogy mesélték a tegnapit annyitól már illik is nem jól lenni 😊 )

L Viper
Hadjárat IP: 78.131.91.96
JoeDestroy
IP 88.209.212.245

zsoltfireman
Hááát? Nem tudom én a Jasc-ot használom az bevált<#nevetes1>

Molnibalage
Csináltam TS szobát, de senkit nem látok rajtam kívûl.

Gundark
Én vagyok.

JoeDestroy
Multi kezdés?

LeonSilver
Corel vs. Jasc ??Vagy ugyan az??Igazán nemtudom <#conf>

Töltsd fel ide:
http://data.hu
,és írd ide a linket....ráér...

zsoltfireman
Ok! Ma átküldöm,hova is?<#conf>

Nem sürgõs,csak az F16 void érdekel...

zsoltfireman
DXTbmp konverter + Paint Shop Pro 9 + idõ + türelem + háttéranyag...<#vigyor3>

LeonSilver
Mi a rákkal tudjátok a dds-t szerkeszteni??
Én töltöttem le egy ilyent ( Photoshop_Plugins_8.23.1101.1715.exe ) de nemtudom megnyitni vele 😞

Sõt!Meg sem jelenik a pluginek között.

zsoltfireman

zsoltfireman
Nagyon köszi!!!
Küldöm én is a színeket ahogy tudom,most is kisérletezek
a Thai Air Force F-16 farkaival...<#email>
<#integet2>

Természetesen,ha lecsekkolod a dds-ek sorszámát.

LeonSilver
Ez használható RV-hez is?

rev 1.0.2.0

Zsolti,ITT van pár F16skin,a legszebbek közül,az OF-ból,ahogy ígértem...

zsoltfireman
Ez már igen...

zsoltfireman

LeonSilver
Nnna.Akkor igen 😉

zsoltfireman
Igen! WWII alatt Mustangokkal repült ez a század,most ANG A-10-ek

LeonSilver
Háát mostanié biztos nem.De már nem emlékszem, hogy honnan szedtem.Azt tudom, hogy megvan már lassan 8 éve ( 2000.03.) ez a kép.

Molnibalage
Jópofa. Ez a figura egy létezõ század emblémája?

LeonSilver

Molnibalage
Fél kilenc fele elkezdhetünk gyûlni szerintem. Legalább egy olyan ember kell akinek 512kb/s uploadja van.