Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
25K-s OF F-16? Hát az erõsen kétlem, de aki tudja nézze már meg LOD Editorral. Nem nagy szám. Elindítod, kiválasztod a listából és meg lehet nézni, hogy mennyibõl áll az egyes LOD-oj poligonszáma. Én az FF3 alatt nézegettem és ott asszem egyetlen gép sem volt 1200 felett... Persze lehet, hogy rosszul emlékezek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
NEm nincs trial verzió, de ha valaki kicsit otthon van torrentezésben le tudja szedni a legfrissebbet. Aztán mehet alapnak a Max saját tutorialja. MIre azt végitolod és megvan a saját kísérletezõ kedved közben egy csomó dolgot magad is megtanulsz. Ha ez is kevés lenne szerezz be egy Max bibliát.

mondjuk van aki Maya-t van aki Lightwave-t helyez elõnybe.

3D modellezéssel elég sokáig próbálkoztam, de a gazdasági kérdések jobban lekötnek meg melóban is ezzel foglalkozom (értsd szeretem is amit csinálok) így a szabadidõmet nem 3d modellezéssel töltöm már hanem asszonnyal, lakás szépítéssel, olvasással és némi játékkal. Többre nincs idõm és ezért szelektálni kell.

De neki kell ülni és ki kell próbálni. te mérnöknek tanulsz ha jól tudom talán autocadet is tudod kezelni. Max sem sokkal nehezebb ha megtanulod az alapvetõ különbségeket.

Mellesleg a Mai GPU-k mellett az a 6-8k polygon kb semmi.... Az OF polygonszáma tudod mennyi az F-16-os modellhez? Ha jól tudom olyan 25K polygon. és nincs directX8-9-10 benne semmi.

Az újabb DirectX-ek nagy elõnye a küönbözõ mapping eljárások amik a polygon countok csökkentését teszik lehetõvé és shaderek amik a megvilágítási tulajdonságokat képesek predefiniálni ezzel is levéve mind a GPU mind a CPU válláról a tervet. csak nem szabad velük pazarolni... (normal mapping anisotropic filtering és bump mapping. ezek mind alap képességei a mostani generációknak és a megvilágítást is már dedikáltan a GPU számolja.)

Szóval van ám mozgástér bõven. Kérdés mennyire optimalizált a kód.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Lehet, hogy egyszer eljön a pillanat amikor ráunok mindenre és megtanulom a 3DS használatot.

Bucser az egy dolog, hogy ne dobozokra lõjünk, de azért 6-8k-s poligonszám alkalmazása az nálam már az elvetemült kategória. A skienzéssel is lehet jót és rosszat tenni. Most a játékban az AH-64 és AH-1 jobban járna, ha nem lenne skinje...
Te értesz ilyesmihez egyébként? Kitõl, hogyan és honnan lehet az alapokat megtanulni? Van valami trialos 3DS esetleg?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Remélem neki is fog állni valami fanatikus ennek is. A hajókról nem is beszélve.
Bucser
Látszik nem sokat 3d modelleztél még...

Azért a BS földi jármûvei szükségesek másrészt meg azért 2008-2009-ben ne dobozokra lövöldözzünk már amit elképzelünk, hogy "ez most egy M113"...

Ráadásul helikopter szimulátor szóval elég sokszor szinte testközelbõl leszel jó közel sokkal alacsonyabb sebességgel mint eddig. Kellenek a high Poly földi modellek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Nagyon jó, köszi. Szerintem a linket postold be a Frugalsra is.
Molnibalage
És ez most mire is jó?

Molnibalage
Azoknak meg azért nincs nagy létjogosultsága, mert hacsak nem videót késztesz úgysem látszik belõle semmi. Soha nem értettem miért kel olyan rohad nagy poligonszám és sok minden más az (akkor még) BS-be...
Olyan screeneket tettek be, ami még egy háborús FPS-ben is megállná a helyét. Egy repszimbe viszont a halál felesleges kategória. 100-140 pilognoból elég muatós földi jármûveket lehet készíteni. Mellesleg ez a opció is nyitva áll a lelkes 3D modellereknek. Én sajnos ehhez nem értek.

Kabintükrözõdés+lift line:LETÖLT

L Viper
Jó ez a modell, jó 10 éve még senkit nem zavart, ha egy szimulátorban egy henger volt a gép törzse, a szárnyaknak nem volt vastagsága. :-)

A földi harci egységekre kéne ráállni inkább, azok közt vannak elég kezdetleges modellek.
Molnibalage
Nosza, csinálj jobbat. Igény lenne rá. 😊

Boconadi
hát szerintem az egész modell kaki 😊
Molnibalage
Na most pislogok, mert nem látok semmi különbséget.<#nemtudom><#fejvakaras>

L Viper
Lecserélte a signaturáját is <#hehe>.
Virtuális OF századtag lett.

Egyszer nekem is beszólt, mikor valami olyasmit mertem írni az RV-rõl, hogy szerintem a legjobb Falcon verzió. <#vigyor1>

Azért azon jókat szórakozok, mikor osztja az igét, ha valakinek esetleg a Lock On jobban tetszik, mint a Falcon.
zsoltfireman
Szépûl a Varacskos bõr is!!! Mert ami eddig vót a siralmas!

Az elsõ elkészûlt a 25FS Osan AFB disznaja

Molnibalage
Hát igen. Ez is tõle egy idézet.

"OF 4.5 may as well be called Falcon 5.0."

Ezen azért rögöhnöm kell, fõleg ha látott volna már a készülõ új FreeFalcon-ból. TGP, manual rado tuning és D-LINK rendszeren kívûl semmi sem fejlettebb benne. Külön oldala van az ARM rakétának, de ettõl nem esek hasra. A 3D kabijai meg olyan szinten eszik az FPS-t, hogy az már gáz...

Bucser
Mower néha kifejezetten gyökér ha OF védelmérõl van szó😄

Molnibalage
Beszélgettem egy kicsit Mower-ral. Eddig azt hittem, hogy OF fejlesztõ pedig nem az. Ettõl függetlenül tud dolgokat. Új grafikus motorról kérdezgettem és azt írtam LEHETSÉGES, hogy a következõ patchekben lesz ilyen. Erre kíváncsi leszek.

Nálam EZ fut a windózos mellett,persze vannak bonyolultabbak is,melyek bejegyzési dátum,vagy abc sorrend szerint dolgoznak,és az MFT-t is rendberakják.

Bucser
O&O defrag megy pl nálam. Vagy a rextornak van Diskkeeper Suiteja.

Te mit használsz? Csak azé kérdem, mert nekem a vindózos defrag is sokat segített a betöltés idején (RV), de CTD-m eddig sem volt, csak érdekelne, mi jobb, mint a vindóz defragja. Próbáltam már egyszer egy másikat, de az meg 4-5-ször anyi idõt töltött el egy komplett defragolással, mint a windows-é.

Molnibalage
Hát igen, az üzemanyag beosztása nagy gyakorlatot igényel. Hadjáratokban igen gyakran elõfodul nálam, hogy 100-200 font keróval szállok le és nem a kiindulási reptéren. A keleti part veszélyesebb, mert arrafele kevés a reptér.

LeonSilver
Hehe.Kicsit hízott a búrám így korán reggel.
Hazafelé menet a rÖptértõl néhány mérföldre elfogyott a naftalinom.Szerencsére még elég magasa nvoltam és szépen hazaevickéltem.
alt+g és már lent is voltam 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mit találtam. 😊

Az egyik dev tag FW-s linkje.

Nálam nincs ilyen gond,és uazt a felbontást használom...1280x1024

L Viper
Ez rohadt jóóóóó <#eljen>
Töredezettségmentesítés után nekem drámaian lecsökkent a CTD,érdemes a windózos defrag helyett másikat használni!

Más,holnap kész leszek a liftlájnos kabintükrözõdéssel(RV-hez is),majd felrakom vhova.

L Viper
OF -ben baromi jók a 16-os kabinok, de sajnos sok a CTD.
Molnibalage
OF is olyan, mint RV. Azzal repülsz amivel nem szégyelsz, kivétel a helikopterek.

zsoltfireman
Na,ez Balázsnak írtam! Bocsánat
Ezekkel a 16-sokkal mind lehet repûlni???????

zsoltfireman
Hja...Azon kaptunk össze vagy mi...Azt nálla láttam

LeonSilver

De maradok az RV-nél.Az igaz, hogy az OF szebb de az RV jobb és stabilabb 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Bocs, összekevertem Thaiföldet Tajvannal.<#falbav>

zsoltfireman
Milyen F-16 verziókkal lehet az OF-ben repülni???

zsoltfireman
Miért is? Kellet volna???
<#gun>

LeonSilver
Megvan a gond!Ez valami bág lesz vagy nemtudom.
"D:\Falcon4 Open Falcon\F4-BMS.exe" -hires <-- Így indítottam, hogy legyen 1028*1024-es felbontás.És hát azért nemtudtam például AGM-88-al befogni a célt mert nemjelentek meg a szimbólumok az MFD-n.Ahogy kivettem a -hires kapcsolót és 1280*960-ra tettem a felbontást egybõl jó lett.Az érdekes az, hogy RV-ben faszán mûködik minden 😉 Hála Istennek.Vagy valaki másnak.

Molnibalage
Remélem derstefnek is elküldted.

Molnibalage
Még nem néztem meg.

zsoltfireman
Jók a Thai szinek? <#email>

Molnibalage
Szó se róla, de két (három) fajta F-16 kabin van és mindegyik a Block 40-es szérái a valóságban asszem, csak máshogy néznek ki kicsit. Az MLU kabin tér még el-itt ott és van az a "nagyon digitális" verzió.

zsoltfireman
A-nak nem tökéletes,de még mindíg jobb mint,ha CG cockpit-ban ülnél és A-val repülsz

Molnibalage
Miért lenne jó? Nekem kifejezetten nem tetszik.

zsoltfireman
Jóóóvan...De addig ez is jó lesz <#idiota>

Molnibalage
Ez? Mióta? Ez a Dr. Stop féle F-16 kabin... F-16A kabin jelenleg nincs.

Például ilyen...

zsoltfireman
zsoltfireman
Nem rossz kis kabin ezen,még az ACES II-en a karmok is lecsukott helyzetben vannak,igaz ez az új sisakcélzó rendszer miatt van,
Szóval, F-16A OCU :-)

Molnibalage
Hát azért ez túlzás. De most esik le! Hát szólok qawa-nak. 😊

zsoltfireman
Mindjárt itt lesz hozzá egy kabin is...

zsoltfireman
THX