Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Én.Sõt.Nekem kintvan a pdf az asztalon, hogy csak egy klikk legyen és ne kelljen keresgélnem 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Éppen errõl beszélek. Ezért lesz a múlt az OF is. Csigatempóval fejlõdik, kokrétan alig készül hozzá valami, nyakatekert mutatványokkal hagesztenek alá soknmindent..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Bazz, egy kurva jó? Mennyi idõ alatt fejlõdtél ilyen szintre? Én ha egy harckocsit össze tudnék rakni ilyen rövid idõ alatt, akkor is bolgod lennék. Honnan lehet egyébként a geometriai adatokat ilyen pontosan megszerezni? Vagy ez csak "szemre" készül?

A másik amin elgondolkoztam, hogy ebben valós méretekkel dolgozik az ember? Tehát méter, cm stb.? Honnan tudja majd a progi, hogy mekkora ez a cucc? Tehát ha elkészítettem egy harckocsit, az ne akkora legyen a játékban, mint egy B-52 mondjuk?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Nincs egy oldal ahonnan le lehet ingyen OF-hez 16-os kabinokat tõlteni? Ne csináljátok már!<#falbav>

Bucser
"hogy valszeg az FF már behozhatatlan elõnyre tett szert."

kérdés, hogy miben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Balázs fizetett értük és én fizettem ki neki😄 tehát igen fizettem érte csak nem a saját pénzemmel😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Gyakran elég poénosra vesszük. 😊

Igen készül az új FF megapatch. Videó róla Parade névvel van fent pl. Youtube-on, de itt-ott talán az eredeti verzió is letölthetõ. Ennél többet nem fogsz tudni róla, mert a dev csapat nem ad ki sûrûn dolgokat, csak néha.

Más játékoból modell importálás több dolog miatt nem lehet.

1. A készítõ engedélye kell. Jogi következményei is lehetnek.
2. Minden játéknak vannak egyedi követelményei a modellekkel szemben, hogy be lehessen építeni õket a játékban. Ez a Falconnál is megvan.

Az hogy nem állnak összem nem véletlenül van, mert nem véletlenül váltak szét... Mindegyik csapat járja a saját útját, de amit én dev tagként látok azt tudom mondani, hogy valszeg az FF már behozhatatlan elõnyre tett szert. Nem'tom hogy az OF-et kik és hányan fejlesztik, de amekorra difit láttam a 4.3 és 4.5 között azt csigatempóval fejlesztik és még mindig a régi grafikus motorral megy. Az FF4-nek a köv. verzióban egy-két elemét leszámítva, már full DX7-es motorja lesz, új MP kód, új üfstök és egy rakat új kabin. Eddig ennyit tudhatott az egyszerû földi halandó. Ne ennél SOKKAL több lesz benne...

zsoltfireman
Te fizettél érte?

Bucser
Miért szerinted az Aeyes pit milyen ha nem fizetõs?

repvez
Hamár studiomaxnél tartunk én most ezen ugyködök,de még nagyon az elején járok és az sem biztos hogy be tudom fejezni, majd lehet átadom Balunak további felhasználás céljára.
Egyenlöre ne füzzetek sok reményt hozzá mert nagyon kezdö vagyok még én is ebben.
kép
kép2
Most jönne a huzosabb rész a mozgo alkatrészek külön választása,de texturázni és animálni nem tudok az mindenképpen külsösre maradna.
zsoltfireman
De ne fizetõst! Ezt az oldalt én is ismerem! Hely ahonnan le lehet OF-hez F-16 kabinokat tõlteni?

Én folyton arról álmodok hogy egyszer jön egy fejlesztõcsapat és összegyúrja a repszimeket, mindeggyikbe van valami ami miatt jobb mint a többi. Nemrég én is kipróbáltam az Open Falcont 4.4.1 -es verziót, nekem a RedViper néha picit akad texturaváltáskor, az OF-nál semmi akadás nem volt, pedig nincs erõs gépem, a 3d cockpit az OF-ba a legszebb és annál sem tapasztaltam akadást, a gép kivülrõl a RV-ben a legszebb, a felhõk a OF-ban, viszont bombázni sehogysem tudtam OF-ba, pedig RV-ben már megy, szóval elég vegyes tapasztalataim vannak, de se idõm se elég tudásom nincs hogy eldöntsem meik a jobb, igazából azt nem értem miért nem áll össze a két csapat hogy eggyütt fejlesszék tovább a Falcont, ez mindenkinek csak jó lenne. Nézegettem az MS Flight Simulátor kiegészítõket és arra gondoltam nem lehet "kölcsön venni" ezektõl a modelleket? az Alphasim Gripenje nagyon szépen kivan dolgozva, szerintem felesleges annyit veszõdni a modellezéssel ha már van kész modell. Sajnos elég ritkán jutok netközelbe, ezért nem vagyok teljesen képbe, és nincs mindig idõm végigolvasni a fórumot, de olyasmit vettem ki mintha készülne az új RedViper, vagy valami patch? ha igen mikkorra várható? és lehet-e már részleteket tudni? képe videók vannak? Remélem nemsokára összejön nekem is egy saját net és idõm is engedni fogja hogy jobban áttanulmányozhassam a Falcont, mert én is szeretném multiba is kipróbálni, amúgy mennyire komolyan nyomjátok? mert a képeken látom hogy néha eléggé poénosra veszitek.

Molnibalage
A-10-hez nemm, akkor írtam volna róla a kézikönyben. (olvassa egyáltalán valaki????)

Belekerült kb. 5 másodpercbe...

zsoltfireman
Létezik Dr Stop-os kabin CG,CJ,MLU az OF-hez??? A-10-hez 2D?

zsoltfireman
OF;1024X768X32 <#wink>

Molnibalage
Asszem van valami, de sohasem mûködött rendesen azoknak akik megpróbálták felrakni. Tehát igazából nincs. Mellesleg a FAQ és a kézikönyvem viccnek van?

zsoltfireman
Említett FS 2004-é

zsoltfireman
<#nyes> Igen sajnos!

Bucser
AZ MSFS legnagyobb baja, hogy pont a "szórakozás" része marad ki az egészbõl😄

zsoltfireman
ÚJ LOCKON-os A-10

zsoltfireman
Nincs semmilyen veszekedésrõl szó! Amúgy meg ezek az említett célmegjelölõk,részei az RV-nek,csak nem szabadon választott!
Ha pedig A-10 akkor csak ez!!!
Lockon se teljesen tökéletes,volt egy idõ amikor a disznóba "belemásztam",mert F-16 után nálam az a másik favorit,de a Lockon-nál is ez a modell inkább Öbölháborús,mint mai.Néztem a lockon fórumokat,most akarnak egy új A-10 modellt kidobni!
Ha tényleg jó A-10-est akar az ember akkor FS2004!Itt már megjelenik az upgradelt változat is; A-10 akkor csak ez!!!

LeonSilver
IMO = In My Opinion azaz véleményem szerint 😉

Azért ez igazán szép!

Persze az is igaz, hogy a két stuff között van majd 10 év külömbség és ha ezt nézzük azért a Falcon nem egy rossz darab.De tényleg lehetne egy kicsit szebb 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok, az AF-hez létezik jobb 3D cockpit mint ami alapból van? az se gong ha fizetõs, köszi.

Molnibalage
Én nem szóltam le a loncis A-10 modellt soha. (Mi az IMO?)
Tényleg meg kéne tanulni ezt a 3DS-t... Ha minden jól megy a vizsgaidõszakkal hamar végzek, akkor nekiállok ezt is megtanulni. 😊

L Viper
Tényleg felesleges a modelleken veszekedni egy olyan játék esetében, amit szabadidejükben fejlesztenek a lelkes rajongók.
A TGP / FLIR dolog is biztos szúrja még pár haditechnika megszállott szemét, de én mint játékos nagyvonalúbb vagyok annál, hogy ilyesmibe belekössek.
Mindig fogunk hibákat találni, akárhány javítás után is, de attól még szeretni fogjuk a Falcont.
Bucser
Bocs. Nem én voltam aki elkezdte ecsetelni, hogy "milyen jól néz ki párszáz polygonból"...

Ha valami ronda el kell ismerni, hogy ronda IMO. Nem vagyok híve az önámításnak. majd jobb lesz, de nem kell a "kicsi savanyú, de a mienk". És védekezni sem kell, mert senki sem támadott.

És lássuk itt példának az annyiszor leszólt Lock_on modellt.

Molnibalage
Ennek megvalósítása iszonyatosan nehéz lenne jelenleg. Új 3D modell kéne az összes géphez, a konténereket belerakni az adatbázisba (mert jelenleg exe kódolt), ehhez átírni az exe-t, stb. Embertelen meló egy ilyen semmiségért. Lehet, hogy téged zavar, de még egyetlen más ember sem akadt fent ezen, többség még azt sem vette észre, hogy a LANTIRN SNIPER-re cserélõdött le nemhogy ezt.

Nyugodtan írd le ezt is angolul és postolom be wishlistbe.

zsoltfireman
Én a FLIRT a TGP-vel???<#ravasz1> NEM!!! Csak akkor teszi fel a Block 40/42-nél ha GBU bombát viszel!!!
Én csak azért védtem az OF-et,mert ott egy síma F-16D is Sniper van
Épp azért kéne,hogy manuálisan rakhasd fel,pont amilyen küldetést repûlsz
Mivel már Irán,és a mostani Iraq is benne van a progiban!!!

Molnibalage
Vékonyak a szárnyak és a futószárak? A gond az, hogy nagyon kevés a 3D modeller és a modellt asszem nem akárhogy kell elkészíteni. Itt a bibi. Segítni bármikor lehet, nosza...

Molnibalage
Gondolom ugyanez.

Zsolti írd le a problémát angolul és akkor továbbítom.
Mellesleg ez félig meg rossz kérés, mert ugyebár a játék régebbi idõket is szimulálhat, akkor meg hiányzik róla az ami most szerinted pluszban van... A játék motorja megköti a fejlesztõk kezét.

(A FLIR az nem beépített cucc egyébként? A játkban meg akkor is tudod használni, ha nincs rajtad LGB. Vagy kevered FLIR-t a TGP-vel?)

zsoltfireman
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Bucser
Hasonlítsd össze. talán így szembetûnõbb a különbség

Bucser
Ami most benne van az igen. Az hogy a patch után milyen lesz nem tudom.

zsoltfireman
Teljesen igaza van! Az RV-ben nagyon csúnya az A-10! Aránytalan :-(

zsoltfireman
Nem érted vagy csak nem akarod érteni??? :-)
Baj az RV-ben ha Block 40/42-vel akarsz jelenlegi missiont repülni,GBU
bombázáshoz felrakja a FLIR-t is!Köztudott,hogy ezt már nem igazán használják! Engem rohadtúl zavar! Ez egy Kosovos Avianos küldetésben elmegy,de egy Iraq-i küldetésben nem! Igen is,ha már poligonokról beszélünk,meg frissitésekrõl meg még mittudomén,akkor ez is legyen jó!
Vagy meg lehetne legalább úgy oldani,hogy külön fel lehessen rakni,kinek milyen izlése van,mint a hangárban amikor válogatod a különbözõ fegyvereket.
Ma már egy síma F-16C Block 25-sön is Sniper Pod van!

Molnibalage
Ennyire ócska szerinted az A-10?

Bucser
Szerintem meg ronda. Olyan mint egy girhes ló és nem mint egy varacskosdisznó.

Bucser
Hagyni kell egyszer rendesen végigfutni. Azután rendbeteszi a gépedet. a windowsé szart sem ér ez legalább használ is valamit.

Nekem épp az O & O defragja tûnt sokkal lassúbbnak, mint a Windows-é. Gyakorlatilag nem volt türelmem végigvárni, fél nap után kikapcsoltam.

Molnibalage
Pár wireframe screenshot. Kövezzen meg érte sok ember, de nekem még ez az M-109 is tetszik, ha 2-szer ennyi poligonból állna már akkor is el lennék ájulva. A skinje sem olyan rossz.

Molnibalage
Nem igazán vágom, hogy mirõl is van szó. Mit értesz azalatt, hogy kifinolmultabb? A modifikácókra utaló megjegyzést sem értem. Sõt egyeneen semmit sem értek. 😊

zsoltfireman
OF védelmében,sokkal kifinomultabb a loadout-ja (felfüggesztései)!!!
Most F-16 esetében mondom,ezért nagyon hajlok rá.
Kár,hogy az RV-ben nem oldották meg ilyen élethûen
A Viper modifikációkról nem beszélve! Jó a kabint nem értem bele<#nemtudom>

Bucser
Elég sokszor el lett mondva, hogy az OF nem a polycount miatt szar. Az OF nem grafkártyalimitált hanem processzor és memória. (mint minden Falcon eddig)

Egyébként nem kell küldened WFrame képeket. nagyjából látszik a modelleken, hogy mennyi polygonból állnak. de 1000%-ig biztos vagyok, hogy a gépek legalább 10000 polygonból. a kabinok meg olyan 2000 körüliek. (legalább)

Molnibalage
Küldjek privátba pár wireframe-es képet RV-bõl? Ott az AIM-120 jó ha 50 poligonból áll. A 2000 meg szerintem felesleges. Talán ezér olyan szar az én szemeben az OF. Emiatt játszhatatlan. Kár.

Bucser
Egyébként Lod Editorban attól is függ, hogy melyik lodot nézed. Ugyanis a gép úgy könnyít a nehézségein hogy a különbözõ távolságból látható objectek különbözõ változatát jeleníti meg. (minél távolabb annál kisebb részletességû.

Elvileg a Lodolásnak ez a lényege real time grafikánál.

Bucser
Ezt megmondták. Meg látszik is a részletességen.

Molnibalage
Megnézted, vagy megmondták?

Molnibalage
Nekem van RV-hez jó LOD editrom, de nem találom, hogy hol nézhetném meg a poligonszámot. Wireframe-es képet tudok adni modellekrõl kérdés, hogy szabad -e? Megkérdezem.

Bucser
Ezek az Amraamok kb 2000 polysok.

Molnibalage
A 3DS azért kéne, mert univerzális és ebbõl tudnak a Falconba gyorsan implementálni dolgokat.