Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Viszont szép 😛 Nem mintha az RV csúnya lenne.Az AF viszont az.Randa.

( neke mfentvan az RV, OF és az AF is 😛 )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
FF4 = RV1. Ez is benne van már az ELEJÉN! Komolyan modnom, midjárt felrobbanok. NEM VÉLETLENÜL ÍRTAM LE EZEKET!!! A 3. oldal alján van a LEGELEJÉN...

Én általában kedves és segítõkész vagyok, de most kicsit elszakadt a cérna.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szóval ha jol értelmezem akkor a FF4 és az RV1.0 megapatchek és ezek közül vmelyiket kell a régi falcon 4.0ra feltelepiteni.
Így van?
L Viper
Többnyire RV és AF van fent egyszerre.
OF-ben a hadjáratban nagyon kevés az FPS egy olyan gépen, amin az RV és az AF jól megy.
Molnibalage
Kézikönyv elsõ oldalai mirõl is szólnak??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

te melyiktet jaánlod hogy leszedjem a Of-et vagy az RV-t? melyik a jobb vagy miben különböznek? légyszi irj már roluk pár szot köszi
L Viper
Az AF-et használjuk multis hadjáratok repülésekor, mert jelenleg ennek a verziónak a legjobb a netkódja, de grafikailag és sok egyéb dologban nagyon le van maradva az OpenFalconhoz és a RedViperhez képest.

Ha kijön az új RedViper megapatch akkor az AF valószínûleg eltûnik a süllyesztõben, hacsak nem készülnek titokban ott is valami nagy dobásra.
Molnibalage
AF-ben nincs IFF csak AWACS.

Ja, az Allied Force van meg nekem, már regeltem is a hyper lobby-ra csak még várok az email-re.

És az AF-ben hogy kell megcsinálni azokat amiket kérdeztem mert h nem mûködik ahogy ezt te leirtad.
LeonSilver
1. Balage is csinált egy ( nem is rossz ) videjót.Én ezeket használom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát én ismerek olyan emberkét aki a Maxal is qrva gyorsan dolgozik és semmi másra nemcserélné le 😉 Sajnos nem Falcon õrütt mint mi 😞 Mondjuk ideje se lenne rá annyit melózik.

repvez
Ja és ez a Redviper nevü modra vonatkozik.
Te melyikkel szeretnél játszani,mert az Allied Forcet lehet Hyper lobby-n is játszani.
repvez
1.Bár nem ezzel kellene kezdeni hogy egyböl nulláról akarod inditani a gépet,de a játék mappájában a docs mappápan SP3 néven van egy másik ahol van egy rampstart tréner.exe az elmutatja mit kell csinálnod és jol begyakorolni.
2.Jobb CTRL+bal kurzor nyil lenyomásával lehet az idegen barát felismerést bekapcsolni.Ami nem változik át zold körré az MFD-n az ellenség.
3.A HUD alatti konzolon lenyomod a COM1 vagy COM2-t és a DED-en tudod léptetni hogy mit akarsz halani,de Balage ezt jobban tudja.
4.Nincsen központi server igy oda annak a gépnek az IP-jét kell beirni aki elválalja a server szerepét és a többiek rá kapcsolodnak.Végülis ez is olyan mintha LANon játszanál csak nem direktbe vannak a gépek kötve.
szevasztok!
Pár napja próbáltam ki a progit és nagyon megtetszett. Lenne is 1 pár kérdésem:
1. Valaki le tudná irni nekem, hogy hogyen kell beinditani a gépet
2. Azt honnan tudom hogy ellenséges vagy barát gépet fogtam be azon kivül hogy megkérdezem az AWACS et
3. Azt hol kell beéllitani hogy milyen rádioadásokat halljak mert néha idegesit hogy mindenkit hallok. ugy tudom hogy a DED en be lehet állitani.
4 neten h lehet játszani? kér egy server cimet oda mit kell beírni? légyszi mondjatok már egyet

Tudom eléggé amatõr kérdések de az vagyok 😞 remélem tudtok segiteni
Szereztem magyar nyelvü kézikönyvet hozzá de ezekre a kérdésekre nem kaptam választ. Légyszi valaki magyarázza már el ezeket nekem. Válaszaitokat elõre is köszönöm
Molnibalage
Hát azért ez erõs lenne.

A földi egységeket még viszonylag könnyû megcsinálni, mert a nagy részükön még mozgó alkatrész sincs bár ezen is talán változtatni kéne, mert a harkocsiknál és más egységeknél kicsit gáz, hogy egy merev cucc az egész és a "textúrán" gurul. A harckocsi alja még nálam is most egyetlen szilárd tömb, de ezen tervezek változtatni. Ezt egyébként kb. 1,5 óra alatt dobtam össze. Eszméletlen gyorsna lehet dolgozni az XSI-vel.

L Viper
Eszméletlen ez az oplogó. Értjük a célzást. :-)
L Viper
Fél év? Szerintem egy hónap múlva már lecseréled az összes régi csúnya modellt <#vigyor1>
Molnibalage
Ott még közel sem tartnuk. Csak gyorsan összedobtam egyet tesztelésre, hogy 3DS mit tud kezdeni az exportált adattal. NAGYON sok kérdõjel van még a dologba. Ha 6 hónap múlva eljutok oda, hogy már önállóan be tudok rakni ilyen primtív dolgot, akkor boldog leszek.

L Viper
Jó lenne textúrával is látni, az sokat dobna rajta.
Molnibalage
T-55.

Molnibalage
Nem, éppen ez a gond és a fura. 3D-s felületet létrehozni tényleg baromi könnyû vele. A túxtúrázásig még naná, hogy nem jutottam el, csak egy ötlet volt a folyamat gyorsítására.

repvez
Csak azt ne mond hogy 1 nap alatt eljutottál odáig ,hogy bármilyen formát be tudsz mappolni és texturázni.
A mappolás tulképpen a textura készités az hogy mit festesz rá az már részletkérdés.
(2 ora mulva megláttom én is, hogy mennyire egyszerü ez a progi)
Molnibalage
A 3D modellezésem kapcsán lehet, hogy szükségem lenne olyan emberekre akik tudnak textúrázni. Ha megcsinálom a textúra mappinget, akkor "csak" magát a textrúát kéne elkészíteni.

L Viper
Én a Photoshoppal jártam úgy, hogy kezdetektõl angolt használtam, aztán kipróbáltam a magyar verziót, de vissza kellett térnem az angolra, mert a magyarban semmit nem találtam meg, pedig ugyanaz a progi.

Akinek nincs sok ideje, érthetõen a számára könnyebben megtanulható, kézreállóbb progit fogja használni.
Molnibalage
Ahogy mondtam ez csak egy próbálkozás volt, hogy lássam mit tudok. Ahhoz képest, hogy a 3DS-sel gyakorlatilag semmit nem tudtam megcsinálni ez nagy elõrelépés szerintem.

Ezek után nem'tom miért szánjak rá 3-4 hetet a 3DS-re, mikor ennyi idõ alatt az XSI-vel már rég normális modelleket is hegeszthetek talán és nem azt fogom találgatni, hogy megértsem miért nem mûködik úgy a snap funkció ahogy én akarom. Ahogy írtam elismerem, hogy jó progi lehet a 3DS csak nem NEKEM! Valaki a BMW-re esküszik valaki a Mercire. Valaki szerint F-15 az insten valaki szerint a Szu-27. Kinek mi...

Boconadi
ez olyan mint valami vibrátor 😄
Bucser
Anélkül, hogy tüzetesebb idõt szánnál egy program megismerésére kijelented, hogy egy másik jobb (nem ismétlem 1 nap nem elég a max megismerésére. legalább 3-4 hetet rá kell szánni az alapokra). De te tudod.

Bár ettõl kék mûbrokitól nem vagyok elájulva (nem nem fogok modellezni, mert nem érdekel).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Mi kellene repvez modelljéhez? Nem értem.

Milyen modellelt akarsz összerakni?

3DS-sel én nem foglalkozom. Nem tudom használni és XSI után már nem is akarom. Egy ÁLOM ez a program.

JoeDestroy
Alakul. Sõt!
De a használhatóság fõ kérdése még midig a tagoltság.
Engem is érdekel a téma, és repvez modelljéhez is kellene.
Ha szerzel errõl infót akkor lehet hogy hatékonyan tudnánk esetleg
egy két modellt összerakni (ahogy a szabadidõ engedi).
A 3DSMax beépülõ tutoriálban látszik néhány részlet, de jól jönne a szükséges spec infó.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Sok helyen elrontottam és használhatatlan ez, de úgy érzem menni fog a dolog. Kérdés, hogy jó lesz ez csapatnak is...

Molnibalage
Egyébként erõsen gondolkodom, hogy gyakorlás után megpróbálom majd egyszer az A-10 modelljét feljavítani. Az ehhez képest sokkal egyszerûbb felületnek tûnik...

Molnibalage
Egyre jobban kiismerem a XSI-t. Határozottan tetszik.

L Viper
Üdv! Látom tegnap volt multi, nekem nagyon összejött most ez a hétvége és még nincs vége.
Scottt
Kezdõként szerintem nagyon jó RESPECT!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

Molnibalage
Na ilyet raktam össze kb. 1 óra alatt XSI-vel úgy, hogy még soha nem csináltam ilyet. Nekem nagyon tetszik.

Molnibalage
OFF

Gyerekek ez a XSI egy világbajnok cucc.

ON

Molnibalage
Hogy én? Én már csak tudom, hogy õ mirõl beszél...

Bucser
Kicsit túlértékeled Aragorn szavait.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bizony ,jó volt és köszönet a résztvevõknek.

JoeDestroy
Ez is jó kis lövészet volt.

és a státb + LG

Üdv.
JD

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
lövünk!

Pedig ahonnan letöltöttem,ott 2004-ben töltötték ezt fel,és úgy látom,h
a fájlok is akkoriak...

Molnibalage
Az, hogy valaki kiszivárogtatta, mint az 1.0.0.5-öt. Azt lehet, hogy én tévedek, de pályafutásom alatt ilyen 2D-s kabinnal soha nem akadtam össze.

Már nemtom hol találtam,de publikus oldalon az biztos.
Holnap felteszem majd vhova.
Eredetileg OF-hez készült,de fél perc alatt átszerkeszthetõ az RV-re.
Mi az a "leak" ?????

Molnibalage

Molnibalage
Ezt honnan szerezted??? Mert ez akkor leak a javából. Ezt még én is csak dev movie-n láttam..

Molnibalage
A mai multiról lekéstem. Sok volt a sör. Megint....<#vigyor2><#zavart1><#vigyor1><#nyes><#idiota>

JoeDestroy
88.209.213.243
IP 320 Up

JoeDestroy
HAHÓ!
Lent az elérés!