Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Az uj RV patch-el készült az anim? <#idiota>
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Lesz még ebbõl A-50 is talán.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

LeonSilver
A jó büdös francba .... Kórházban voltam amikor eladtam a régi gépem ( nej bonyolította ) és mondtam neki, hogy adja csak oda ( kb. 10-20 eredeti szoftver, xp-t, anyámkinnyát ) az EE-t is.Most meg megnézném ezt a modot.Mondjuk eddig nem is hallottam róla.Én nagyon szeretek helikufferrel repülni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez relalív.

Gundark
Csak pár nap telt el... 😊

At EECH-t brutálisan megdobja a mod.....tényleg ugy mint az RV-t.Kár hogy nincs Supercobra pit😞

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Üdv Gundark
Jó rég voltál......<#integet2>

Molnibalage
A Jet Thunder erõssége elvileg a Harrier lesz és a dinamikus hadjárat.

Molnibalage
Akkor még szomorúbb vagyok. Így tényleg elég "vicces" a DCS.

Gundark
Hát az a Jet Thunder... A legutolsó video amit kiadtak a "légvédelmi tûz"... Hmm. Ilyet már láttam a Falconban is .Meg kicsit furául is mozog az egész. Szóval szerintem ettõl túl sok jóra nem számithatunk. Bár tévednék.. Rövidtávon az új RV hosszabban meg a Fighter Ops ami érdekes lesz. És szintén ne legyen igazam, de a DCS sem lesz átütõ siker. Kopterrel még kevesebben játszanak, és nekik ott van a szétmoddolt EECH. És megint ne legyen igazam 😊

Bucser
te tévedsz. Mert ilyet nem ígértek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Utoljára még február végét emlegettek és két helikoptert ígértek elsõre tudtommal. Persze én is tévedhetek.

LeonSilver
A DCS-vel csak annyi bajom van, hogy túl sok benne a ha a majd és a valamikor .... 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
Senki nem mondta, hogy AH-64 meg A-10 lesz az elsõ kiadásban.

Az esõ kiadásban Ka-50 lesz és semmi több. Majd a köv évben 2 újabb modul fog jönni biztosan az A-10 és az AH-64.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
A DCS igazából az lesz kezdetben, ha minden igaz. AH-64 áés KA-50 lesz az elsõ kiadásban benne, meg talán A-10. A többi gép meg jön késõbb.

Molnibalage
Nagy kiadó által pénzelt egy sem. Az ED csinál egy DCS-t ami egy Lock On upgrade, de nem kompatibilis az elõzõkkel.

Fighter Ops, sunfi project. Bucser szerint is leghamarabb 2 év múlva lesz belõle valami. Van topicja itt, olvasd végig infóért.

Jet Thunder, ez is sufni fejlesztés tudtommal.

Egyiknek sincs kiadója, a fejlesztõk terjesztik majd.

Röviden ez a helyzet.

LeonSilver
Éppen errõl beszélgettem az elõbb az öcsémmel, hogy mivel a si meléggé réteg stuff ezért nem nagyon csinálnak ilyent a gyártók.
Viszont az is igaz, hogy akit érdekel annak a Falcon & Lokkon megfelelõ páros.Én egy helikuffer szimre vágyok nagyon.Mert az EE2 nem az.
Tankosoknak meg ott a Steel Beast ami ugyan nem olcsó de állítólag igen jó stuff.

repvez
Az attol függ mit értesz mostanába alatt.Mert van 2 szimulátor aminek már meg kelett volna tavaly jelennie,de az is lehet hogy még az idén sem fog.(LockonBS 1.2,Bo😎és van amire még legalább 3 évet kell várni (FighterOps).Sajna elég idö és költségigényes ez a fajta program és nem nagyon térül meg mert eléggé réteg termék.
A legközelebbi várható ujjitás az ehhez a falconhoz várható egy nagyobb patch formályában talán május körül.
Sziasztok!

Kicsit off topic:

Fog mostanában megjelenni valami újabb szimálátor. Az utolsó használható a Lock😮n volt lassan már 3-4éve vagy a fejlesztõk annyira nem látnak piacot ezen a területen?!

Kösz
repvez
Ha meglenne a pontos info hogy mit hogyan kell csinálni akkor jo lenne,de most pár hétig nem leszek igy nem tudok érdemben foglalkozni ilyennel.
Sztem a modellezös kérdéseket folytassuk itt ne offoljuk annyira szét ezt.És lehet hogy betéved oda pár hozzábbértö aki tud tanácsokat adni,ha valahol elakad az ember.
Molnibalage
Ha belejössz a modell készítésbe, akkor akár be is dolgozhatál csapatnak szerintem. Ha más nem én megtanulom, hogy hogyan kell berakni cuccokat a játékba és én majd megcsinálom. Nem tudnád elküldeni nekem azt amit eddig csináltál. Be tudom olvasni XSI-vel.

Molnibalage
Fura, mert azokat az éleket a srác monda, hogy töröljem ki, aki segít nekem. Lehet, hogy félreértettem valamit?

Ja és a repcsi nyugodtan állhat akár 10-12k poligonból is (legalábbis az elsõ vonalbeli gépek).

A srác tervezi, hogy készít majd guide-ot az új modellereknek.

repvez
1 polygon jobb esetben 1 négyszög és 2 háromszög.
Ha megnézed az én modellemet a #12858 hsz-ban akkor láthatod a bal felsö sarokban hogy hány polyból és hány tris(háromszögböl áll.Azért kell négyszögböl dolgozni mert egy átló huzásával máris háromszög lesz belöle amit maxban ha bekapcsolod a nem látható elek kijelzését már láthatová is válnak.
Nálad a toronnyal nincs gond de a lánctalpnál 17 szögü polygonod van amit meg kéne szüntetni ugy hogy csak 4 szögek legyenek

A smooth az amikor egy polygon éleit megfelezi a progi és plusz éleket és vertexet rak be igy simább lesz a modell.
Molnibalage
Bucser, mostanában nagyon agresszív vagy.

"megcsinálom ahogy nekem tetszik"

Ki mondta, hogy én így csinálom? A skacok meg sem említették, hogy én ez nekem kell megcsinálni. Érdekes. Ekkora poligonszámnál még kézileg is meg tudom csinálni, de tuti van automatizált módszer szer.

Bucser
Neked kell megcsinálnod kézzel a 3 szögesítést...(így kell csinálni a jármûvet alapból.)

Ezért mondtam, hogy modellezni nem annyi, hogy leülök és megcsinálom ahogy nekem tetszik.

Molnibalage
Így jobban látszik. (Mikor konvertálódnak át az elemek vajon háromszögekké? Vajon a LOD Editor csinálja, vagy majd én 3DS-sel vagy XSI-vel?)

Molnibalage
Max 3 triangle-t használhatok földi egységeknél. Namármost egy szégszög az 2 hármoszög lesz nem? Saccold meg, hogy ez most mennyibõl állhat. Közel van a 300-hoz.

Milyen smootholásról van szó? Nekem a skacok azt mondták, hogy amit látsz EZ fog bekerülni a játékba, nem használnak semmilyen beépített mgasabbrendû interpolációs eljárást, mert nehezen kontrollálható az elemek száma így és bizonytalan a végeredmény. Érthetõ, hogy mire gondolok?

repvez
Arra ugyelj,hogy soha ne legyen ilyen nagy egybefüggö sökszöged egy modellnél,mert gond lehet a smootolásnál.A legjobb ha csak négyszögekböl áll az egész modell a játékok igy könnyebben elboldogulnak vele,mert sokkal egyszerübben tudnak belöle 3 szögeket csinálni.
Molnibalage
Haladok a T-55-tel. Az egész tornyot újrakezdtem és a torony, csõ és test külön vannak. Így mozoghatnak külön is.

Molnibalage
Lesz ez még jobb is. 😊

L Viper
Errõl van szó, 28 és félszer szebb <#hehe>

LeonSilver
Igen.Ez egy támadás után van OF-ben és nekem például az RV füstje kb. 28* jobban tetszik.

L Viper
Ami abban a kiszivárgott cuccban volt az új RV-bõl (már jó régen), már ott látszott, hogy jó sok dologba belenyúlnak. A kabinokra is nagyon kíváncsi vagyok.
A jól mûködõ F4-kabin meggyõzõ volt.
Molnibalage
Talán azért, mert még az õsrégi DX5 támogatása van a motornak...
Az új FF füstjei enyén szólva világbajnokok lesznek.

L Viper
Igen, OF-ben másabb a füst. Sokkal feketébb és nem száll olyan szép magasra, mint RV-ben és nem is oszlik el, végig egyforma fekete, majd hirtelen ér véget.

Ja és a Frugalson már voltak képek az új RV még szebb füstjeirõl és robbanásairól is.
L Viper
Nehogy az Allied Force-ra telepítsd a RedVipert !!! Az alap Falcon 4.0 kell neki.

RedViper és patchek letöltése itt !

Mind a két javítás kell a megapatch után.
Molnibalage
Most már tényleg el vagyok keseredve. 4. oldal alájn ott van felsorolova prá cím.

http://falcon.tonych.info

Az RV könyvtár meg kiszúrja a szemed.

Google-be redviper torrent beírva. Elsõ helyen ezt dobja ki..

TÉNYLEG ennyire nehéz?<#rinya>

Molnibalage
Természetesen nem nekem készül. A játékból látott screenshotok alapján a topicokban az emberek nagy része az alap felhõket használja.

A füst amit betettél az valami elpusztítása után van? Mi ebben a túlzás. A átlagos háztûz által gerjesztett füst a valóságban is 10 km-rõl látható az elején, mikor intenzíven füstöl. Vagy ezek gyárfüstök?

LeonSilver
Nem megbántani akarlak de most akkor az RV neked készül vagy esetleg másnak is??Mert az egy dolog, hogy Neked lényegtelen az, hogy milyen a külsõ.Azért azthiszem van sok-sok ember akinek meg igen is számít.És ha eyecandy kell nekik akkor megkell adni azt IS.Van sok dolog ami jobb RV-ben.Például szerintem OF-ben a füst enyhén szólva is túlzás.Egy nagy, fekete mûfal az egész míg RV-ben teljesen rendben van.

De például ( apró, lényegtelen dolog mondhatnánk ) az, hogy az oktató küldetések kétüléses géppel repülhetõek qrva nagy ötlet.Vagy például az rohattttt jó RV-ben, hogy a 2d-s kabinban lehet látni alapból a variométert.
Szóval szó mi szó az Rv egy igen jól öszerakott mod és azthiszem nyugodtan mondhatom : epedve várjuk a következõ kiadást.

@ diesel963 PM ment

Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet leszedni a RV 1.0 -t. Már mindenütt kerestem de sehol se találom.
Molnibalage
Igen? 😊

L Viper
Az elõbb néztem, Mover ki lett bannolva. Vajon hol és kinek szólt már be megint ?

<#vigyor1>
L Viper
Az OF-esek sem tétlenkednek teljesen, már belsõ körökben folyik a tesztje a 4.6-nak.
Bucser
"Az új FF mellett asszem az összes többi Falcon verzió egy rossz viccnek fog tûnni..."

majd elválik ha kijött.

Addig pedig minden szentnek maga felé görbül a keze. Csak bele ne törjön😄

Molnibalage
Az új FF mellett asszem az összes többi Falcon verzió egy rossz viccnek fog tûnni...

Amugy tényleg röhej hogy a "profi"szimulátor mennyire az "amatõr"mod mögött van mindenben
Mióta az RV fenn van nem is nyultam az AF hez,de most ugyanez áll azEEComanche EE2 párosra is.

Molnibalage
Nekem meg az alap felhõk tetszenek az RV-ben. Csak az OF felhõi szebbek talán. Nem túl lényeges nekem.

L Viper
Igen, gyönyörû az biztos. Az RV-ben nem bírok kibékülni a felhõkkel a mai napig. Fõleg amióta ismerem a Lazystone féléket, ami még a SuperPak 4.2-höz készült és az OF 4.5-ben már alapból választhatóak.