Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
VFAT 2007 HD (950 mega vigyázat)

56 perc. Meg lehet nézni online is

Itt

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Az, mert õ indította a topicok és a bannert is õ varázsolta fel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Yoda001
Csak ha házigazda,egyébként nem

http://9gag.com/gag/5135249

L Viper
Elvileg Neuro tudja ezeket rendezni, de ezer éve nem járt erre.
Molnibalage
Megkértem a moderátorokat. Azért elég ormótlan, hogy nagyobb betûkkel van kiiírva és, hogy fehér háttérrel van. Ugyanaz a kékes szín kéne, mint a benner mellett. Remélem megteszik ezt a kedvünkért.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A raktár linket te tetted be a fejlécbe ? Nagyon jó.
Molnibalage
A hívek dícsérik urukat. Helyes. 😊

<#eljen> 😊
..és a videókat valóban nézegesd,mert hasznosak.

LeonSilver
Annyival egészíteném ki, hogy igen, lehet benne szimplán is röpködni bár úgy az egész egy mezei árkáddá degradálódik aminek nemsok értelme van.Árkádra ott a JetFighter huszonnyóc.ÉS ha már a magyar kézikönyvet leszeded akkor töltsd le a videjókat is.Eszméletlen sokat lehet tanulni belõlük. (AF-nél nem igaz, hogy nem olyan szép.Egyenesen randa 😛 )

**--**

#13158 -- Ööööö izéé....lehetne már május :-

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A netkód elvielg még az AF-nél is jobb lesz.

Molnibalage
Én május környékére tippelnék. Nincs fix idõpont, mert bugosan nem adjuk ki. Most kapjuk majd meg tesztelésre az új megacuccot.

eh..elkéstem.😊.

Hali!

Gyorsan próbálok válaszolni ,mielõtt Balázs végérvényesen befordulna 😄.
Akkor szép sorjában.
Alapvetõen 3 féle falcont különböztetünk meg.Van az újabb,remek netkóddal ellátot Allied Force,ezzel szoktunk mi is többnyire multizni és lehet vele hyperlobbyn is repkedni(grafikailag viszont nem olyan szép ,mint a másik 2 verzió).
Volt ugye anno egy falcon nevû játék,amihez a lelkes rajongók elkészítettek 2 (vagy több?) modot ,ami a leginkább felkapottak.
Az egyiket Open Falconnak nevezték el(ez biza tényleg szép csak sajnos gépigényesebb és bizonyos mûszerkezelési procedúrák is összetettebbek), a másikat Red Vipernek (Free Falcon 4)hívják.Az RV is szép,mûszerek kezelhetõek.
Próbáld ki õket és majd döntsd el.Én pl RV-zek(igaz az OF-et még enm próbáltam,mert sajnos több negaívumot hallotam róla,minnt jót így inkább nem erõltetem).
Gépigény?Hát nézd.Nálam egy 3,2 +os 64 bites athlon dobog 1 Gb ram-mal,valamint egy 6600 gt és nem panaszkodhatok a grafikát illetõen,bár van aki egy mx 440-essel játszik,szóval nem kell izgulni.
"A szimplán lehet-e benne repülni.." kérdést nemértem teljesen így erre nem válaszolok.
A játék lényege pedig : Rep. szimulátor.
Javaslom ,fent kattints a Magyar Honlap feliratra és az ott megjelenõ oldalnál a segédletek fülre és szedd le az ott található FreeFalcon 4 magyar nyelvû kézikönyvét és olvasd végig.Esetleg nézd meg az Allied Force-ét is.
Nm.

Yoda001
kösz a gyors választ,akkor nem tudom mi legyen,igazából joyom sincs,meg semmi.. (playstationos,külön joy,meg kormány van,dehát nem gondolom,h egy harci szimulátort ezekkel lehetne irányítani normálisan<#nyes>)

LeonSilver
Az "új" RV-ben javítanak a netkódon is??
És úgy kb. mikorra várható??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sztem mi már hamarabb leszedjük innen az új RV-t,mint ahogy azt Balázs letesztelné...<#buck>

Molnibalage
Kézikönyv? Ott a link a honlapon hozzá...
Igen van multi, de hadjáratban JELENLEG csak AF tolható a netkód gyengesége miatt. Ez vérbeli harci szim, nem csak repkedés.

Yoda001
Hali,csak azt szeretném kérdezni,hogy multiplayer van-e a játékban,pontosan mi a lényege a gémnek,és hogy a gépigény mekkora. Egyikre sem találtam választ,sem a faq-ban,sem gugliban,sem pedig wiki-n.. És szimplán lehet benne repülni,vagy erre Lock On alkalmasabb? Nem ismerem semelyiket,szóval valaki felvilágosítana? Köszönöm 😊

L Viper
Sindel, mi lassan már "hazajárunk" erre a japán oldalra <#vigyor1>
L Viper
Az biztos, hogy az AF-ben egy borzalom a vizuális észlelése pl. egy tanknak. RV-ben nem annyira nehéz, mivel elég nagy port kavarnak.

Én AF-ben megkeresem a radaron a menetoszlopot és utána már észre lehet venni õket, ha CCIP-ben vizuálisan akarsz operálni és nem AGM-65 -el.
Molnibalage
Zsolti, az AH-64 skint nem tudnád átrakni dds-be és megzéni, hogy jó -e FF4 alatt? Jobb, mint ami most van.

Molnibalage
Vannak itt jópofa jármû skinek is.

Ez nincs az alap FF4-ben,a hitilest javítja fel,sokkal több részletes dds van benne,mint az OF-hez kiadott "homebase" textúra.
Mindegy,aki akarja INNEN
töltheti....

zsoltfireman
Boconadi
RV-rõl, AF-rõl. OF-et nem ismerem.
zsoltfireman
Mi ez,mi ez?????????
<#wow1> <#integet2>

zsoltfireman
Ez így van!
<#vigyor2>
De az OF-ben nagyon komoly a JSOW találati aránya!!!
Meg azok az infrák....hmmmm...

Molnibalage
Akkor meg valszeg tartalmazza az FF4.

repvez
sztem felrakhatod,mert a googléval rákerestem és már 2006 ban feltették a rapidsarre az egyik forumon.
Molnibalage
Hol?

Molnibalage
Most RV-rõl beszélsz? LOD probléma lehet.

Molnibalage
OF-ben a JSOW MAV célzási módszerrel mûködik RV-ben nem...

Balázs,a régebben említett japán,v kínai oldalon ismét van egy
frissítés AirbaseTilesUpgrade02 néven.
Ez most "lék",vagy feltehetjük???

Boconadi
fogalmazhatunk így is
Bucser
BS-el 1000 láb alatt élmény lesz repülni majd, RV-vel meg 5000 láb felett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Akár milyen vicces a BS, úgy érzem, hogy egy ideig még nem fogunk látni ilyen grafikájú szimulátort (feltéve ha egyszer ez is kijön...). Nem hiszem hogy majd ez az új rv olyan verhetetlenül istenkirálycsászár lesz, mint ahogyan Ti azt istenítitek.

Biztos vagyok benne, hogy az RV sosem fog kezelni annyi fát, házakat mint a lock on. (jó kedves Balázs tudom hogy miért nem, már párszor megvolt beszélve ez a téma, ne menjünk bele)

Lényeg a lényeg, hogy én szeretem mindkét szimulátort, és vannak még itt egy páran akik ugyan így vannak ezzel. Ugyan úgy fogok repülni RV-vel mint falconnal, ugyanolyan élvezettel. Ennnnnnyi! Mindenki verje szét magán a joyzsinórt és játszatok ti is billentyûvel és egérrel! Hagyjunk már fel ezzel a flakon vs loncicica háborúval kéremszépen.
Boconadi
na majd a bs! <#idiota>
Boconadi
Szerintem itt az a gáz, ill. az a túlzás, hogy a füstöket még 10 km-rõl is látod, míg egy konvojt néha 2-3 kmrõl sem lehet kiszúrni csak mfd-n...

Undorító egy dolognak tartom, hogy tudom hogy áthúzok felettük, de sehol semmi, ha pedig fordulok egyet, és más szögbõl nézem (tegyük fel zoomolok egyet, vagy másik oldalról megyek a konvojra) akkor már látszanak a jármûvek. <#nemtudom>
LeonSilver
A-G
2* MFD roll ( jobb MFD)
2* HSD RDY
TGP
STBY
A-G ( MFD-n)

Kész.

zsoltfireman
Ez volt az elsõ,amire rájöttem az OF-ben,de érdekes módon Lézeres bombázás nem megy,nem jön be az MFD-n,a POD képe....
Aki tudja....

Molnibalage

Elég ha valamelyik ismerõsöd dolgozik ott,neked meg max valamelyik surfcam progi is szerintem.Te megtervezed,a progi lemodellezi a gyártást is és átadod az illetõnek a kész fájlt😊.Többnyire egymással összefordíthatók,úgyhogy nemhinném,hogy nagyon gond lenne az exportálásokkal.Bár nem mostanában csináltam ilyeneket.

LeonSilver
Én még a cdgalakszisban vettem anno ....

Molnibalage
Aha...

repvez
Mennyivel könnyebb dolga van annak akinek van CNC-s maró gépe:
képek
L Viper
Még szerencse, hogy megvettem eredetiben ( piros Tesco-s <#vigyor1> )
1000 Forintért anno. A megapatsz tényleg jó. Nézd meg a fórumot bövebb infókért.

Ide katt !
L Viper
A távollétért a szokásos büntetés: 30 Rampstart egér nélkül és 25 önkorbács a Joy zsinórral <#hehe>

Tényleg jól eltûntél.
Molnibalage
Jaja. 😊