Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mi a harcfeladatokat, hadjáratot szeretjük lerepülni, nekünk ezért az avionika a fontosabb. Éjszaka úgyis csak a mûszerekre lehet csak hagyatkozni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fura, a legtöbb emernek ez az egyik utolsó szempont.
Konkréten mi nem tetszik a tájban? Részletes és szebb táj van a Lonciban, több épület és objektum, de a táj "felbontása" és textúrázása alig jobb. Az FS valóban szebb na de abban nem rabolja a CPU-t az avionika adatainak számolgatása.. A táj nem marad örökre így az FF-ben, az utóbbi kettõ tekintetében. Mellesleg iazán élethû tájat még sehol nem láthattál max. sceenshotban a jövõ szimjeibõl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Innentõl egy kis OFF.
Komolyan mondom sokszor azt érzem, hogy fel kéne adni. Fel nem fogom, hogy csinálnak (elvileg) kurva jó progikat, de rendes leírást adni róla esetleg oktatófilmmel adni/csinálni hozzá az luxus? 1 ember 1 témáról 1 hét alatt simán megcsinálná a filmeket, ha ért hozzá... ENNYIRE nincs erre idejük? Azért ez nevetséges szerintem. Éveket dolgoznak egy programon és utána egy ilyen dologra képtelenek?
Az XSI 3D modellezés részét azért volt ilyen könnyû megtanulni, mert a repvez által belinkelt oldalon szinte minenféle alapvetõ problémára való megoldásra mutat valamit a mester aki megcsinálta az oktatófilmet (örök hála neki). Csak sajna abban nincs textúrázás...
Annyit nem tudtam megcsinálni, hogy egy nyamvadt kockának a négy oldalára húzzak rá más egyszínû textúrákat 8 (!) óra szenvedés után pedig szinte az összes módon próbálkoztam! A fentiek tükrében látszik, ha csak EGY kb. 2 órás okatófilmet csinált volna errõl bárki (pl. a program készítõi) onnantól fogva szélvészként hasítanék. Így meg egyhelyben toporgom... Szerintem azért ez kicsit fura (inkább gáz) helyzet. Nem véletlen csináltam én is oktatófilmeket. Mindegyik simán meg volt csinálva kb. 2 óra alatt, ha a renderelést nem számítom bele.
Sopánkodás vége. (meg a 3DS-hez elvileg van ilyen, most töltöm le, az reméljük a legjobbakat)
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
http://www.taringa.net/posts/downloads/1036002/Abandonware-Games-Vol_-1---CD-MIX-16-CDs.html
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Multi hétvégén?
Nem tudja valaki hogy az EECH-hoz fejlesztett 3 d-s Apache kabin kész van e és le lehet tölteni valahonnét?
On
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Más programok forráskódja nem igazán kerül ki a napvilágra... ezért a moddereknek kb 10 ezerszer nehezebb dolguk van...
Valóban, katonai oldalon dolgozik a csapat, az Eurofighter szimulátorát õk csinálták. Utolsó PC-s munkájuk az Eurofighter Typhoon, ami már kissé árkádos vonásokat is mutat. Izlandon kell benne helytállni.
Digital valami nevûvel (DID, amelyik az EF2000-t+az F-22-t csinálta) meg ha jól emlékszem az történt, amivel az ED is takarózott/ik az FC meg a BS leszará*á*al kapcsolatban, hogy valami IRL katonai projektet megcsíptek, és kicsit
OFF2
Mérnem tetettek be ti is bannerbe linket Flakon vs Lonci gumis tápighoz. Sztem Kutter is unja már folyamatosan csak Boconadit aszogatni.
ON2
ON1
Isten nem bottal, hanem VMware.

Az yo.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A repmodell fejlesztése is terítéken van, a probléma a hogyan...
Ez kb olyan vitaindító beszólás minthogy a németek is lõttek le pilótát az ernyõn komment vagy a Német gépek nem is voltak olyan jók mint néhány legendárium szerint komment az Il-2 topicban😄
Néhány elvakult Fan ugyis ráugrik és elkezdi osztani az észt, hogy DE IGEN!
1. Valóban de ettõl még az ugyan úgy F-16 marad..
2. Ez lock on ban is így van...
3. Füst? Szerintem ez a legkevesebb de a lonciban is van többszínû sõt át is írható a színe a milyensége meg tökéletes.. általában a füstök azért egyformák irl...
4. UA mint az elsõ...
Azért mert sok újdonság belekerül a programba van amiben soha nem lesz jobb a Falcon a Lock Onnál és ez a grafika + repmodell... ezzel nem is érdemes vitázni mert így van és pont...
1. NAGYON könnyen moddolható a program, tényleg azzal repülsz amivel akarsz.
2. Olyan skinnel amivel akarsz.
3. Olyan füstökkel amilyennel akarsz.
4. És a kabin is azé a típusé amivel repülsz.
Falconnál soha nem mond, hogy soha.
www.smart-bus.hu