Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A 3D modelleim nagyon tetszenek a Dev csapatnak csak textúra nélkül szart sem érnek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A program biztos jó, ha olyan sokan használják és szeretik. Gondolom aki otthon van a témában, pont olyan gyorsan textúrázik, mint ahogy Te a moddolást csinálod.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A T-55 szerintem 7 darabból kijönne.
'86-'89 között szereztek be kb. 30 Szu-25 gépet és kb. 20 MIG-29-et és 40-45 MIG-23ML-t. Ekkor vettek egy rakás helikoptert is.
A Joe által betett képeken látható Su/hornet-ben se volt soha egyszerû leszállni,fõleg a seggedben egy Mig-el,ami egész addig kent(az ökör)amég a Phalanx szétlõtte.Annak is volt sok hibája,de nekem eszement feelingje volt.
Nekem amugy sok a Falcon kampány,a multkor dörgettem hazafelé,több koreai gép volt a levegõben mint amcsi.Én nekem az RV egyértelmûen a toppon áll és a Lock On A10 es része.EECH rulez,meg az Il-2 uj része,de ott nehezebben boldogulok.
Ezért is szokták minnél több darabból összerakni a modelleket. A Másik indok pedig, mert így sokkal egyszerübb az egész modellen változtatni. Ugyanis ha van egy sok polygonból álló bonyollt objected amivel különbözõ mûveleteket is hajtottál végre egyetlen plygon törlési is óriási gubancokat tud okozni egy smoothing vagy éppen egy egyszerûsítés során.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van jelentkezõ? Mert vagy sörözgetek, vagy repülünk (és sörözgetés).<#hehe>#hehe>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A múltkori tapasztalat, ~15min után engedett szobát csinálni.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Értem ezalatt azt, hogy vagy egy dds kép aminek az egyes részei vannak rávetítve a 3D modellre. A végeredményt látom hogy mi, de mindeddig képtelen voltam reprodukálni...
Máris nézem a linket. Igen, ezzel a funkcióval próbálkoztam eddig is.
amit te keresel azaz UVW texture mapping. Ahhoz elõször a modellrõl le kell generálnod egy mapot azt photoshopban editzálni vagy más progiban aztán visszarakni a modellre.
Rövid tutorial a dologról.
Egyébként nem a program a hülye, hanem te gondolkodsz rosszul... Ezen még nem gondolkodtál el?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tehát nem konkrét eseteket akarok kérdezni, annak nincs értelme.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Egy az egybe lekövetem az oktató filmet. Neki rávakarja a textúrát jól, nekem meg nem. Esküszöm nem értem ezeknek a programoknak a lelkivilágát.
Nem tud segíteni valaki az ittlevõk közül?
Így néz ki a T-55.

Voltak igen jó szimek már akkor is, sõt hangulatban jobbak is, mint a maiak.
A maiakban már nincs úgy kidolgozva a kerettörténet. De jó is volt az Overlordban lapozgatni a naplónkat, mászkálni a reptéren, benézni a külömbözõ termekbe. Jó eligazítás volt benne, filmvetítés, egyebek.
Még jó, hogy nagy részük megy a DOSBOX alatt.
Kipróbálnám mert az alap lockon-repkedés nekem nem jön be.
(Vízszintesbe lötyögi magát mintha hintázna.)
Ha valaki tud gyógyírt erre jelezhetne.
Kis retro:
Csaptam egy kanyart.
SZÓ nincs arról, hogy árkádosítanák a játékoz! Sõt, elég vad dolgok is felmerültek.
Bucser jól mondja, a kampány és avionika az elsõ, meg amiket felsorolt.
A repmodellel kapcsolatban csak annyit írnék, hogy valóban nem kell "szenvedni" az irányítással, nem rángatózik ide-oda a gép.
Ez nekem megfelel, tudok figyelni a feladatokra. Érdekes módon a nem tapasztalt szimesek meg kijelentik, hogy lehetetlen leszállni a Falconban :-) Ez a része nagyon jó, meg az oldalszél is. Én sem vezettem még F-16-ost, de a Fly by Wire irányításnál azért a pilóta dolga elég rendesen meg van könnyítve, pont azért, hogy ne a gép irányításával kelljen kínlódnia. :-)
Pedig kiwarezolnám a szemüket,mert mondom még a kecskék mekegésérõl is az jut eszembe
hogy amég más féláron szórakozik,én dupla áron csak szivtam vele.
Abban van igazság,hogy az a jó, hogyha törekszünk a realizmusra.Minnél jobban törekszünk rá,annál jobb.Csak azt mondom,hogy én nem tudom megitélni,igazából mennyire közelit a valóságoshoz akármelyik szimo.
Lehet hogy igénytelen vagyok,de én szeretem a RV-is,a Lock On-t is.Sõt az emlegetett
SU/Hornet a mai napig a kedvencem.Meg azEECH.Nekem ezek már tul vannak azon a határon
ameddig egy- egy hiba idegesit.Ezeknél annyira leköt az élmény hogy észre se veszem ezeket.
Persze,ha fejlõdik az jó,allons-y!De nekem igy is OK.
Hát az FSX fura jószág.....az 1GB RAM ra meg az 1600Prora közepes beállnál ránézett,köpött egyet és ellovagolt ba felkelõ napba😊
Flacon Kampány és Avionika elsõrangú! ATO is egész jó és az awacs kezelése is, de a repmodell az kritikán aluli jelenleg. nyílván mert máson volt a hangsúly.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a jövõben mennyire tud még fejlõdni.
Nem beszélve arról, hogy össze lehet hasonlítani egymás repüléseit és kiértékelni a végén szinte méterre pontosan külsõ progival.
Nekem a Condor 10/10-es hangulatban és hatásában is.
Valaki leirhatná már hogy mi a baj a Falcon repmodeljével és a többié miért jobb.
Elõrebocsátom én ugyanugy szeretem a Lock On-t is,nekem az A-10 es igen sok örömet szerzett és az anyahajós(Su-33)bevetéseken szerettem az orosz gépet is.
(Az más kérdés hogy mennyire felháborit,hogy a 10000 jó magyar forintért megvett cucc csak az 1.2 patchel lett repülhetõ normálisan,azota nekem támogatás nuku,vegyem meg még egyszer, mert õk FC néven uj bõrt huznak a rókáról......)
Na,mindegy,a lényeg hogy ezek szimulációk.Tehát megkisérlik a valóságot lemodelezni,több kevesebb sikerrel.Van amelyik ebben jó,van amelyik abban.
Én szeretem Louis Armstrongot is meg Linda Ronstandot is,és nem azon filózok hogy
a f...ért nincs fehér segge az egyiknek vagy rekedtebb hangja a másiknak.
Elõsször is ,ha valaki olyan valóságos szimót akar,ültesse Bözsi nénit a mellére és minden 4-5 G-s manõvernél dobja magát hanyat a padlón.Mert ha igy nézzük alapból szar mindegyik szimó és már nem is érdemes tovább taglalni.
Nem véletlen hogy 16-ost electric jet nek is becézik,a pilóták szerint(!)tényleg
annyival simábban,könnyebben repülhetõ.Azért tettem felkiálltójelet,mert tudtommal senki nem repült még közülünk annyit😊vele hogy abszolut igazságokat jelentsünk ki.
Viper baromira rokonszenvesen mondja,hogy mindkettõt szereti.Aki a 16-ost szereti annak nincs jobb a RV-nél aki meg a Migeket .szuhojokat,annak nincs jobb a Lock Onnál.Nem szabad hasonlitgatni.
Ezt a hozzászólást nem kapcsoltam konkrétan másikhoz,csak régóta gondolkozom
azon hogy mi a tökömért piszkálják egymást a két tábor tagjai.
Azért mondjuk az is szembeötlõ hogy ha ide beirom azt:"Köcsög Falcon"akkor a
legdurvább Viper lesz(bocs hogy ennyit emlegetlek) aki azt mondja:"Well,izlések és pofonok különböznek, uraim!"
Más Falconos fórumon láttam már elküldeni"megszentelt "személyt Kukutyinba,mert annyit mert irni kb. hogy ez egy jó szimulátor.
Hozzáteszem ,nehogy vita legyen,Repvez,Hungarojet,Deux Ex ott is nagyon rokonszenvesen és jókat ir.
<#wave>#wave>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A Flacon ezen tekintetben bármely mostani repszim mögött elbújhat...