Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nem teszem be a képeket, de olyan talajt láttam realtime renderben az FO-ból ami mellett elbújhat a LockON FS-x meg Bárki aki repszimet fejleszt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Legközelebb remélem nem ütközik a hétvége és tudok menni végre.
JoeDestroy
Volt multi.
LG egy kép erejéig sikerült megcsípnem.
Egyébként nem. Õ lõtt szitává engem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Iskola😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
IP 88.209.215.194

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ne szaladj el LG.
Megyünk ketten.

eLGi84
TS-en Falcon szoba pass: falcon
eLGi84
jelentkezem!
L Viper
Gyakorlatilag a 3.0-ban is ugyanolyan volt az avionika, mint az újabb grafikusan feljavított verziókban.
JoeDestroy
Ha van valaki jelezzen.
Akkor indítok egy szervert.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Tényleg nekem is ismerõs az MCD-n a térkép a Hornet 3.ból.....azért tényleg eszement durva.

JoeDestroy
No kipróbáltam (mivel eddig még soha), 2x rampstart RV AF
Egérrel no meg anékû. Király volt.
A navigációt elõször rosszul kapcsoltam be, de a levegõben helyrehoztam.
(nem oda tette a pontokat ahová kellett volna, de inflight align és jó lett).

Gundark
Én nem megyek srácok, nem mintha hiányoznék 😊 de SH3mal az új (nekem új😊 gwx2 moddal multizom pár fanatikussal , és az sokáig tart. A tengózás nem gyorsjárat 😊

JoeDestroy
320 körüli az upload.

JoeDestroy
Nem volt.
Ma 22 körül. Ha kevesen leszünk, akkor valami TE-t reppenünk.
~ majd megbeszéljük.

Molnibalage
Tegnap nem volt, én legalábbis nem láttam fent senkit. Igazából most nincs nagy kedvem hozzá, túl sok más dolgom van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tegnap játszottatok, sajnálom, hogy megint nem tudok menni, már 3-an lennénk.
JoeDestroy
Lehetne!

Boconadi
hát akkor 😄😄DDDDDDDD😄😄D😄:d
JoeDestroy
3MFt körüli euroért láttam a neten F-16 kabint gyártótól.
Korrekt kidolgozás, teljes funkció, F4.0-hoz illesztõ stb..
Vagy gyártasz egyet.

Molnibalage
Ja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Hú de durva, de még durvább, hogy az F/A-18 Hornet Korea (vagy a Gold ami már D3D-n is fut) szimulátor megy alatta a Graphsimtõl. Eszméletlen sokat játszottam vele.

Ezen a másik videón látszik igazán, hogy tényleg ez a szim. A kabinban a képernyõknél mikor mutatja a térképet, ott látszik a legjobban - 02:35-nél
Hawaii térkép.
Boconadi
layer egyenlõ a rétegekkel?
eLGi84
Lesz este multi?
zsoltfireman
<#nemtudom> <#action>

Molnibalage
Hú, ebbõl nem értek semmit.

zsoltfireman
Húúúúú ba.....eg!!!!!<#wow1> <#wow1> <#wow1>

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Megnyitod a képet egy másik PS-ben duplicate background (ha jpg akkor csak Backgroundod van) azután copy layer vagy Irfanviewban nyomsz rá egy ctr+c-t, majd kijelölöd a layert ahova rakni akarod aztán ctrl+v. Bár érdemesebb elõbb egy különálló layerre tenni és a layert testreszabni mert a PS nem csinál alapból nyújtást és nagyítást hanem abban a méretben illeszti be amekkorát kivágtál.

Molnibalage
OFF

Árulja már el nekem valaki, hogy PS-ben az egyes layerekhez hogyan lehet képet betölteni? Fél óra alatt sem találtam meg...

ON

L Viper
Te merre melózol, földi ?
Scottt
<#vigyor2><#wink>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
<#lookaround> <#wave>

Molnibalage
3 nap szenvedés után végre egyszer már sikerült azt összehozni amire elõzetesen számítottam. Hihetetlen...

zsoltfireman
<#violent> <#gun> <#violent> <#gun>
Rambo 20

Molnibalage
Az nem menne, elég durva dolgokat kell hozzá csinálni.

Most egy darabig asszem nem lesz Falcon videó készítés (egy speciálisat kivéve) más dolgom van. A héten CSAK 3D modellezést és textúrázást tanultam vagy egyéb fejlesztéseken dolgoztam. Játszani már nem is játszok az FF-fel fõleg, hogy hamarosan új exe-t kapunk és azt nagyon kell majd nyúzni...

Végül is nehéz fegyver,nem?

Boconadi
kicsit érdekes lenne tankokkal lövöldözni 😄

Az kéne következõ funfalcon videóba... Aim-9-es rakétára ráhúzni valamelyik tank modelljét 😄
Molnibalage
Képzeld el ez válról indítható formában. <#vigyor1><#idiota>

Boconadi
Lõdd rá a tankot valamelyik ellenségre 😄DDDDDDD
Molnibalage
Rossz CT bejegyzés lehet. A rack 3D modellje helyett ez van.

zsoltfireman
Az igazi érdekesség az egészbe,hoy még repülni is lehet ilyen terheléssel!

zsoltfireman
Igen....Ez OF!
Europe theatre
Dán F-16-ra fel lehet függeszteni nehéz fegyvereket is!
Van olyan funkció,hogy csak pilonokat raksz fel,és akkor ez a kép fogad!
No comment......
<#conf> <#action>

eLGi84
Sziaztok! Lesz ma multi?
Ez hogy jött össze?

zsoltfireman
Vagy csak a jövõ fegyverét látjuk...???

zsoltfireman
Total Force...
Azért mindennek van határa...

<#wow1>

L Viper
A Frieslandnál Lémisztek<#zavart1>
Nem szeressem a nyüzsit......azt szeretem mikor kisz szálga embelt bumm bumm adios.
De amugy meg az én stars 'n'stripes repülõterem körül köröztek!!!!
Hát a fa...(cenzurázott rész)...ba a kis kö...g sárga ku...(erõsen cenzurázott rész)..t a kis Kim Ir Szen imádó pi...(igen igen erõsen cenzurázott rész)..ba
<#integet2>