Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az oldalsó nézeteket nem csinálod meg?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
jó ötlet, ha ez igy müködik akkor esetleg több gépnek is javulhat a kabinja.De lehet hogy elsökörbe jobb választás lett volna a szu 25T kabinja abban van TV képernyö igy oda mehetett volna az MFD képe és lehetne irányitott fegyvereket kilöni vele.
Molnibalage
Az már húzósabb..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A mutatók is mûködni fognak a mûszerekben ?
Molnibalage
Ez már RV screen? Honnan szereztél számot? Vagy találtál magadtól egy szabadot?

Idézet egy köztiszteletben álló barátunktól:
#13174 "Falconnál soha nem mond, hogy soha."

Bucser
tudtommal BMP-bõl tudsz DDS-be konvertálni. tehát két lépés. De a plugint pl nem tudom hogyan mûködik. szerintem az elsõ biztosabb megoldás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Majd a dds konvertálásra leszek kíváncsi még. A plugint sem szedtem még le. Régen egyszer próbáltam felrakni, de akkor nem sikerült.

Bucser
igen. a merge erre való. de amikor pl jpg-t csinálsz belõle vagy mást akkor automatice mergeli a layereket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Az animáció egy egyszerû kameramozgatási pálya leírása lenne csak nagyjából mgvilágítással és háttérrel.

A UWV mapping felejtõs az UWV unwrap opciót használom és mûködik. Azon vagyok, hogy SZÉP skint hozzak össze. Nem egyszerû, mert nem vagyok mûvész és soha nem csináltam ilyen és PS-t sem használtam. Ugye lehet olyat csinálni a PS-sel, hogy külön layeren rajzolgatok aztán meg egyesítem õket? Én így tervezem.

Bucser
Azzal ne fáraszd magad.

Ott van hozzá a Xsara 3d.

ráadásul modellezni és animációt készíteni 3 különbözõ dolog...

Ha sz ilyen egyszerû dolog mint az UWV mapping tépted a hajad mit csinálsz egy esetleges anim miatt majd, mert nem úgy mûködik ahogy esetleg szerinted kéne???

Molnibalage
Most esett le valami. Most, hogy végre úgy ahogy tudok 3D modellezni ezzel még jobb introkat lehet összehozni a Falcon klippekhez. 3D-s karakterek. 😊

egy kis könyvecske az F-16 ról kb 130 oldal pdf.
http://rapidshare.com/files/80716253/Lockheed_Martin_F16.pdf
ha már volt akkor elnézést!

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Molnibalage

Molnibalage
Kapaszkodj meg, NINCS szám rendelve hozzá jelenleg...
A probléma az, hogy jelenleg neked nincs olyan szerkesztõd amivel alá tudnád varázsolni az RV-nek, de még ha lenne is, hogy mindenki számára repühetõ legyen a cucc és benne legyen az installba meg kéne várnod a köv kiadást. Szóval szerintem inkább légy türelemmel. 😉

zsoltfireman
<#wow1> <#wow1> <#wow1> <#taps> <#taps> <#taps> <#email>

Lesz több nézet is,a mûszerek egyébként is mûködnének,csak a kép más pontján.A HUD helyét lehet változtatni,de nem érdemes,mert a géppityunál,meg a rakétáknál elmászik a célkereszt.
Igazából csak a kért számok érdekelnek,hogy RV-n is fusson,kösz h
megkérdezted.

Molnibalage
Ezt nem igazán értem. Mondtam, hogy RÉSZLETEZD hogy mit csinálsz így nem tudok segítséget kérni.

1. Nyomtál egy print screen-t és ebbõl lett egy kabinkép.
2. Ezt gondolom átnevezted a megfelelõ formátumra, hogy legyen elõrefele egy nézeted a játékban.
3. A HUD pozíciója az a program kódjában van eltárolva, az ott van ahol eddig is volt.
4. A mûszerekek a cockpit edtiorral hoztad mûködésbe?

Már kértem a cockpit számot, válasz még nem jött.

Szerintem túl sok értelme nincs ezzel foglalkozni, mer az összes többi nézet is kéne már akkor és a jövõre nézve is mit lehet tudni. 😉

Ezek mûködnek,folyt.köv.RV-re is ha be sikerül szereznem a kért infókat.

Molnibalage

Nekem dettó, nem találja az eredeti (?) falcon4.vcd filet az objects2005 mappában, bár ugyanilyen néven talált egy "másikat". Nooormááliiiis?

Molnibalage
OFF, de egyszerûen szép.

JoeDestroy
Nekem csontnélkül felment.

No egy kis crosswind land. Az idõjárás buzeráló segédprogrammal az egyik gyakorló file-ba generáltam egy kisebb hurrikánt, Közepes köddel és 40 kts oldalszéllel.
A képek önmagukért beszélnek. Az fpm már nincs is a HUD-on. Izgalmas így leszállni.

Másik külsõ nézetbõl:

Érdekesség hogy az AI korrekciózás nélkül tudott leszállni, meg sem látszott rajta a szél.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

eLGi84
Valszeg igen, mert nem engedi telepíteni és a terrdata\objects2005 mappában hibát észlel.
Most telepítem újra az egész AF-et.
Molnibalage
"BLK40 F16 given more chaff and flare."

Khöm. Csak halgattak rám végül? El sem hiszem...

Elõször is,ez csak egy "fapados" változat lesz,a legfontosabb kapcsolókkal,és mûszerekkel,nem célom rászánni a teljes szabadidõm.
A cockpit editor nem túl bonyolult.
Az rv-ben a repcsi mappájában van egy txt fájl,pl az F5 esetében ez van benne:
F5
cockpit2d 2377 2377

Na ezt a számot kéne tudnom,és a mappanév sem biztos,h SU-25,
lásd fentebb az F5 sem F-5...

Molnibalage
Miért kéne? A játék szerkezete nem változik.

L Viper
Köszi eLGi, már lógott a levegõben. Pár apróbb javítás és Vistahoz, ennyit lehetett tudni. Olvasom az oldalukon, miket variáltak, de szebb füst nincs :-(
Holnap fel is rakom. Akkor most Balázsnak újra kell írni az AF-es realism modot vajon ?
L Viper
Vagy a TFX-ben ( D.I.D. )
eLGi84
!
-------------------------------------

1.013 as patch a Lead pursuit oldalán

-------------------------------------
!
Molnibalage
Ja és az RV-ben már nem kell cockpit number. Vagy szám vagy a neve is elég. Nézd meg a kabinok neveit. Ha csinálsz egy Su-25 könyvtárat és átmásolsz oda más kabint elvileg az lesz. Javaslom a F-18C tartalmát átmásolni, repülj egyet és láss csodát (elvileg).

Molnibalage
Gondolom a kapcsolók nem mûködnek ugye? Tudod használni a cockpit editort? Ez OF screemshot nem?

Légyszíves részletezd, hogy mit csináltál, mert ez közel sem olyan egyszerû, mint amilyennek látszik.

LeonSilver
"Ja és elõször végig KELL csinálni egy kiképzést."

Ez már volt jó régen.C=64 F-14 Tomcat-ben 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Nagyon jó lesz :-)
Tetszik <#eljen>
Az biztos ,hogy szépnek szép lessz.

Sindelnet: Húú...nagy ötlet volt,csak így tovább,már várom,hogy kész legyen..és persze bízok benne,hogy megosztod majd velünk 😊.Csak így tovább.

Balázs!Megkérdeznéd nekem a fejlesztõgárdától,h a Su-25 2D-nek
mi a mappa neve,és a ckpit.dat-ban mi a 2D sorszáma?
Of alá csináltam egy 2D cockpitot a Lonci screenjébõl(még csak 25%-ban kész,a cockpit editorral még helyére kell tenni az kijelzõket)
jó lenne RV-ben is kipróbálni.
Gondolom ez nem hadititok....

Molnibalage

Elolvastam a hozzászólásokat és kívánom,hogy úgy legyen,ahogy ott is taglalva van..de majd meglátjuk 😊.

Molnibalage
Ez valszeg nem fog azok közé tartozni, mert NAGYON nem kapkodják el nem egy összegányolt valamit adnak ki, mint Lock On 1.0 és Falcon 4.0 az õsidõkben. (Ez is lehet az oka annak, hogy a szimektõl teljesen elpártolnak az emberek, a sok meló miatt szinte félkészen adják ki õket, vagy sokkal jobban ledagradálva, mint eredetileg tervezétk)

Én 2005 januárjában láttam screent róla elõször és akkor dörzsölgettem a kezem, hogy elsõ képektõl kezdve egy átlag játék azért 2-3 év alatt eljut a kiadás állapotáig. Na most 2008 janurája van és még 2-3 év míg kijön az LEGALAPABB cucc. Olvasd el a topicját, hogy mit várható kb.
Az alap kiadásban lesz Texan és T-38 iskolagép és passz! Ezek után jön csak a többi repülhetúõ típus. Ja és elõször végig KELL csinálni egy kiképzést. Na a többit a FO topicban nem itt.

Most néztem meg õket.Szépek,de ugye konkrét véleményt még nem mondanék,majd ha kijön a teljes.Sajnos nem egy projectról derült ki,hogy nem annyira jók ,mint ahogy azt az addigi képekk sejtették,ezért inkább óvatos vagyok.De azért azt elmondhatom,hogy szép és tetszik.És kösz,hogy beraktad...mármint a képeket😊.

Molnibalage
Semmi ováció a képek kapcsán? 😊

L Viper
Skacok, ez a videó az EECH topikban volt 124 mega, de megéri megnézni:

Jó kis Helis mozi, jó szórakozást.

Molnibalage
Pár kép itt.
Elég impresszív. Emelett tényleg minden más vicc, max a Crysis (amit nem tartok sokra, csak a grafikai motorja jó) veheti feé a verseny vele pedig az FPS.

Molnibalage
Á, ez semmi ahhoz képest amikor kijött az FF4...

Akkor asszem 6 óra alatt volt 500 post asszem és 1 hét alatt majd 1500 ha jól emlékszem. Ha kijön az FF5 akkor megint igen nagy mozgás lesz. Ez tavaly jan. 30-án volt asszem. Lapozz vissza és nézd meg. Azóta pörög nagyon a topic pedig már akkor az AF-fel nagyon nem foglalkoztunk. AF csak azért került elõ, mert multiban az a jó. Az új után max. néha OF lesz téma itt szerintem a Falcon verziók közül. Amennyire én látom pár OF avionikai apróságot leszámítva az OF-bõl AGYONVERI a többi verziót simán! Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy nem FF4 lesz az új neve a cuccnak. 😊

Scottt
Úristen jól pörög a topik😊Szvsz mindennap minimum 40üzenet.Ki fogja vajon ellõni az 15k-s üzit?😊)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A régbbi képeid elérhetõek ingyenes reg után a Dev diary 19-ben a Fighter Ops fórumon.

Bucser
Nem teszek be képet.

Ha elolvasod a Fighterops: Area 51 szabályzatot megtudod miért. (btw egyszer már bannoltak 2 hóra emiatt úgyhogy nem játszom el mégegyszer)

Tegyél be kérlek képeket.Engem érdekel,de az is jó ha csak linket rakod be.Thx.

Bucser
Mozogni még nem. Azt majd csak hó végén elvileg.

Molnibalage
Tehát láttad már az mozogni amit mi csak állóképen? Ez jó hír, halad a dolog. A gépigénytõl azért rettegek egy kicsit.