Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked ez kell: 1.013.exe
Ha az alap falcon is meg van akkor az általad linkelt oldalról A red viper1-hez tartozok.
REAL MADRID
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
feltettem az AF et és kérdezném melyik patch et tegyem fel?
REAL MADRID
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Legyetek lyók, és had éllyen mindenki békeségbe.
na mek is cuppikázlak titeket (L)(K)
Remélem Bucser nem figyel! <#vigyor>#vigyor> Ehhez csak gratulálni tudok! Ezt kéne mindenhol! <#eljen>#eljen>
Wampa: Az a nagyobbik baj, hogy sokan már így is beszélnek: "it vok"
Na tényleg befejeztem! 😊
www.smart-bus.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
F-14 Tomcat Járõrözik alacsonyan,és meglát egy An-2-est a pilóta.Ilyet még nem látott,ezért meg akarja nézni közelrõl.Lelassít,nyitja a féklapokat,nyilazza a szárnyát,kinyitja a futókat meg a fékezõhorgot.Aztán rádiózik.
-Nem tudom mi ez,de ártalmatlannak néz ki.
-Rendben repüljön el felette,aztán irány haza!
-Értettem.
Ahogy elrepül felette a fékezõhorog bele akad az Ancsa drótozatába.
-Baj van ez elkezdett követni!
-Rázza le!
-Nem megy ez valami spéci gép!Úgy tapad rám mint a pióca akármit csinálok!
Fáklya beakaszt,szárnyak 45 fokban sebesség 450 mérföld.-Még mindig követ!Mit csináljak?!-Nyilazza a szárnyat teljesen,és rázza már le!
Tomcat szárnyai már tökig nyilazva,sebesség 0.98 Mach.
-Nagy baj van!Itt van végig mögöttem,szárnyaim teljesen hátranyilazva...akármit csinálok végig 6 óránál van...úristen ez a ***mégcsak most kezdi nyilazni a szárnyait....
Próbálkoztam is,de nem jött be.
Különben szerintem sem szép ezeket a ferde kifejezéseket használni,fõleg sûrûn nem .
Én sokat nem is értek,még abból sem amit ti használtok.Pld nem tudom mit neveztek
Flame-nek.De az is biztos hogy az internetes angol minden nyelvben ott van már,
ezek a "hüje"átirások meg talán csak múló divat .....illetve lehet hogy másnak is szar a billentyûzete.Ellenpélda a francik,lásd courriel-e mail
Balage a chopper pitet amirõl videot tettél be hol lehet letölteni?
Kivánom mint vámpir malaca a fokhagymát😊
Mi megpróbáltuk megoldani amnesián, és hát egyelõre úgy tûnik, hogy egyre kevesebbszer használják a népek ezeket a szavakat 😄
Mondjuk amnesián phpBB van amiben elég könnyû beállítani a cenzort.
Ha valaki ezeket ( csak néhány van itt ) szavakat használja a fórumban akkor a postjában a következõt fogja látni :
ON
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lõni a légellenállásban letörõ szánnyal kell!<#nyes>#nyes>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
OFF vége
És közben te is azt teszed.
Falcon 4 nyelvész topic OFF :-)
www.smart-bus.hu
es meg annyit uzenek, hogy a legjobb, hogy magyarok vagyunk es szepen forumozunk <#szomoru1>#szomoru1>
www.smart-bus.hu
Mindegy,nem haragszom...
ON:
be lehetne fejezni néhány meddõ v. nem, vitát.
Én addig is reppentem. De csak csendesen.
Talán a bivalysör........
Komolyan mondom tényleg felrobbanok a program logikájától. EGY AZ EGYEBEN lekövetem a tutorial videókat vagy alkalmazom azokat, de ROHADTUL nem az történik ami azokon. Fel nem fogom, miért van az, hogy kb. 5 óra alatt eljutottam odáig, hogy tudok egész jó 3D modelleket készíteni, de 1 HÉT alatt nem tudok egy nyamvadt alap textúrázást csinálni...
és mit gondoltok, ezt vajon lehetne használni Falconhoz??
Mert ha ezzel átlehet venni az egér szerepét már egészen használható lenne.
A ckpart mappában csináltam egy SU25 nevû mappát és ebben vannak a gifek.
Nem kellett hozzá más szám...Egy kabin így legalább egy hónapos munka,ilyen ütemben,ahogy haladok 😞
Többet nem postolok errõl,valszeg abba is hagyom,mert úgy olvastam,h vki ezt már megcsinálta régebben,és a legtöbb helyrõl bannolták miatta....