Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Talán mostmár fogom, mert erõsebb lett a masinám. Eddig hadjáratban játszhatatlan volt.
Molnibalage
Topicot nem linkeltél eddig. Megtennéd?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
nem tudja valaki hogy ezt a jetstream cimu müsort hogyan tudnám megnézni ,mert az online lejátszásnál kiirja hogy "SORRY! You can't play the CTV Broadband Channel videos in your country".
Lehetséges valahol letöltös formába megnézni ?
repvez
A linkelt topik utolsó hsz-ében ismét van egy video aax néven annak az utolsó 7 mp-e amikor a kis fehér pontocskák mennek össze vissza.
Molnibalage
Mi borít be mit?? Én nem látok semmit. Halvány gõzöm sincs róla milyen nyomjelzõkrõl beszélsz. A videó semmi mást nem mutat csak azt, hogy nagyobb darabokra esnek szét a gépek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Nem a hangulatkeltés végett,de régebben éppen erröl beszéltem amit most a #13525 számü hsz-ben linkelt topic uj OF-es videoján van.A végén éppen a nyomjelzöket mutatják ahogy az egész város feletti területet beboritják.
Ezek szerint mégsem lehet olyan nagy dolog megcsinálni,ha exe modositás nélkül sikerült.
Ebbol látszik hogy nem kell attol leirni az OF-eseket sem mert maradnak a régi DX5-nél.Ök teljesen más irányba indultak el a fejlesztés terén és jobban meg is van kötve a kezük A jogi dolgok miatt.
Lehet ök nem is akarnak a grafikán fejlezteni csak a minél élethübb szimuláciora hajtanak.
Molnibalage
A Realism Patch-el nem mûködik az új patch? Én nem tudom nem próbáltam... Ha nem megy vele akkor megcsinálom majd megint. Hála istennek úgy tûnik, nem kell már sokáig használni..

L Viper
A legújabb javítással rakom fel. Realism mod nélkül egyenlõre ?
Molnibalage
Akár. Addigra csak felrakom az AF-et is.

Holnap akkor mikor lesz a multi Urak?

zsoltfireman
Hát igen,de alul az a csík....<#idiota>
Te is nyomod???

L Viper
Viszont az F16-os kabinok nagyon jók.
zsoltfireman
Hát azért az a füst a háttérbe...Nagyobb a füstje,mint a lángja...
Lehetne jobb is...

L Viper
A Tom féle ingyenes volt az elsõ, aztán ez bõvült és lett fizetõs, majd az AF-é végül.
Az OF ugye a SuperPak 4.2 One click installerbõl nõtt ki, abba már benne volt a Tom féle ingyenes, amit az OF-esek tovább alakítottak, fõleg a repterek környékét.
zsoltfireman

L Viper
Más évszak és Photoshoppal még egy kis színkorrekció. Azon a topikon amit látunk, sokszor korigált és effektelt. ( Nem mintha baj lenne. )

Amit Boci mutatott képet ahhoz még fel van telepítve a magasabb felbontású reptér Tiles is. (Airbase Tile Upgrade asszem a neve. )
Molnibalage
Szerintem téged az téveszthetett meg, hogy nem nyári textúrákat rakott fel. Szerintem ez az õszi.

Boconadi
ok
Molnibalage
Ha nem Hitiles akkor szerinted mi? (lehet, hogy az OF-es texture zip-pel készült)

Jelenleg 2,5 Hitiles van.
AF-hez készült, a régiebbi Falconhoz készült fizetõs és az ezzel összemixelt Tom féle free ami egyes elemeket adott és ebbõl lett az OF féle asszem.

Boconadi
Ennek köze nincs a sima hitileshez... Én használok alap hitilest mégsem ilyen szép. Amúgy meg ez van IAF_MetalHead 469 hozzászólásában, tehát ezt Repveznek mondjad.

Minden esetre szép kép és kész. szerintem.
Molnibalage
???

1. Ez csak sima Hitiles szerintem.
2. JanHas F-16 skin.

Semmi újat nem látok rajta.

Boconadi
Molnibalage
IAF_MetalHead 469-es hozzászólására gondolsz? Nekem szimpla Hitiles-nek tûnik.

Köszi szépen a segítséget.

LeonSilver
1. Felteszed az falcont és erre az RV-t
2. regedit és HKEY_LOCAL_MACHINE-on belül megkeresed a MicroProse bejegyzést és exportálod mondjuk RedViper.reg néven.Ha megvan akkor törlöd a bejegyzést a regisztribõl.
3 Felteszed a falcont ( más könyvtárba mint az elõbb ) és erre felteszed az OF-t.Megkeresed az elõbb említett regisztri bejegyzést és elmented mondjuk OF.reg néven.

Amelyikkel játszani akarsz az ahoz tartozó, elmentett reg. bejegyzésre a játék indítása elõtt klikk.Aztán lehet indítani a játékot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
ennek a topiknak az utolsó képein milyen talaj texturát használhat? az ujból nem hiszem,mert azt nagyon titkolják,mindig csak az eget lehetett látni az eddigi képeken.
JoeDestroy
Regeditálás +batch file készítés, vagy Falconswitch1.3 vagy multifalcon prg-k.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Laptopom....? Hát lehetne jobb is,Turion dupla proci,ATI XPRESS 1100 256MB,
1GB RAM,120GB vinyó,és a COD 4 legyengítve is szaggat! OF,az nem gond.
De hát aki a munkahelyein él....<#zavart2>

Hogy tudtad feltenni a RV meg az OF egyszerre? én is próbáltam de mindig csak az müködött ameiket utóljára tettem fel.

Molnibalage
Durva jó lepotopod lehet, ha fut rajta az OF. <#vigyor2>

LeonSilver
+1

Nekem mind a három fentvan (RV,OF,AF) és hangulattól függõen használom õket 😉
Jaa.És a lokkon is fentvan.És azt is szeretem <#bee1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Ez így van! Azért sok dolog szól az OF mellett! Egy tûzoltó kollegám meglátta a laptopomon az OF-et,jó mondjuk õ is rep.mániás,meglátta a felhõket és elájult! Hétfõn felteszem a gépére.
Igen szóval RV,OF nagyon nagyon jók,de az lenne a legjobb,ha nem az lenne,hogy ezt azért szeretem,azt meg azért...
<#email> <#integet2>

L Viper
Az OF-esek valóban kihoztak már majdnem mindent a DX5-bõl, amit lehetett, de vannak határok.
Csak egy példát mondok: Az OF-ben a gépek guruló fényszórójának fénysugár effektje még mindig olyan, mint az alap Falconé, az RV-ben már sokkal jobb.
Dolgoznak még az OF-esek is azért! Szerintem még egy ideig fognak is. Azért még nem írom le õket.
Az nagyon valószínû. hogy az RV apparátusa jóval nagyobb, pl. Aeyes is inkább az RV alá dolgozik inkáább, az utóbbi idõben.
Molnibalage
Csak a probléma az, hogy nem is fog. Tethát TÉNYLEG minden tiszteletem az OF csapat elõtt IS, csak sajnos a DX5 motor felett már eljárt az idõ. Bármi amit ezalatt csinálnak az már nem vezet messzire. Ezt már Mower is kezdi belátni ami nagy szó.

JoeDestroy
Ha a szim. élményét és az összetettségét nézed akkor RV ha a coop. ot és a a társaságot nézed (multi és a kontakt) akkor AF. DE HA A FALCON 4.0 nézzük akkor ez szerintem valahol ez az egész ami van közügy is lehet.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jogos <#eljen>
Boconadi
legjobban használható az RV? Attól függ miben? Jelenleg multiban az AF a nyerõ 😊
L Viper
Így igaz, a legjobban használható az RV, a legszebb pedig az OF.
JoeDestroy
Soha ne becsüljük le mások munkáit, inkább nézzük a hasznos (iránymutató) oldalát az eredményeknek. Egyetlen fejlesztésben sem a tudatlanok dolgoznak, de az irányvonalak különbözhetnek. Pálcát törni mások felett akkor sem lehet ha a látszat épp annak kedvez.
Tapasztalatom az iparban az, hogy a kölcsönös tisztelet egymás eredményei elõtt hasznosabb, mint meddõ vitákat folytatni arról, hogy ki mit szart el.
Valamely hozzászólásodban azt fejtegetted, hogy te is OFeznél ha kellõen futna.
Ez most OFF volt.
ON.
A látottak teljes mértékben izgatják a fantáziámat nekem is. Szubjektív véleményem szerin az RV az eddigi legjobban használható Falcon fejlesztés ami eddig volt.
A jövõ meg maradjon a holnapé.

Molnibalage
Ez az én szememben édeskevés.. Iszonyatos lépéshátrányban van az OF és nem úgy tûnik, hogy leváltanák azt a DX5-ös motort. Az FF-nél asszem már mondtam, hogy azon ment a vita, hogy akkor következõ lépés az DX9 vagy 10 legyen...

L Viper
Szépen széthullot és a másodlagos robbanások is jók.
Az éjszakai fülke is nagyon szép.
repvez
Ara közben modositja néha a hzs-eit és uj képeket is rakbe.Ezen már látszik egy kicsit a városi táj részlete is 😊
Molnibalage
Érdekes dolog történt. A privát üzenet mellé lehet csatolni dolgokat. Ez új dolog. Viszont édekes úgy tónik, hogy a rendszer bevezétésének idõpontjában frissítve lettek a hozzászólások száma kereséskor.

L Viper
Coming Soon FF5 ! -ennyit még hozzáírnék <#vigyor1>
"Szeretet ünnepe?! Szeressük egymást! Dzsínó Oláh család... Csak sok kcsg van!"

😄

Sry ON
LeonSilver
A qrva életbe belefele.Mikó' lészen má máLYus ... <#idiota><#idiota>

( bocsi, de most ilyen félõrütt hangulatom van )

L Viper
Added: February 01, 2008 (Youtube)
Molnibalage
Ez HAF F-4. F-4E kabin lesz az FF5-ben.