Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Round 2..méég mindíg nem

,csúnya,de messze volt így nagyítani kellett...azért remélem a lényeg látszik..nem szerettek minket Bihac-nál 😊

L Viper
Jó volt, végül öten jöttünk össze. Balkán hadjárat képei:

L Viper
Új TS IP: 78.131.91.160
Mi törpént...connection lost

JoeDestroy
Az igazi lopakodó vegyes 13 patch után.

Ütközés elõtt:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Az AF hadjárat címe is ez lesz!
L Viper
TS Quivk connect : 78.131.91.177 Adj magadnak egy nick nevet, már ott vagyunk.
akkro most melyik a jó?

eLGi84
gyere fel msn-re pls
JoeDestroy
Nincs ping sem.
Jó az IP?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
ERROR.
<20:52:58> Kapcsolódás: 78.131.91.177
<20:53:01> Nincs válasz a szervertõl
Lehet, hogy a szerver nem fut
vagy a TeamSpeak nem fut rajta

L Viper
Most próbáld.
eLGi84
nem enged be...
L Viper
Quick connect-be írjátok be, amit lentebb beírtam IP-t !
Ott vagyok már.
JoeDestroy
Hová megyünk beszélõre?

L Viper
78.131.91.177
L Viper
Nekem sem megy, szerencsére felraktam a szerver exe-t is, majd csinálok mindjárt egy saját TS szervert !
JoeDestroy
Gyakorló IP:
88.209.194.191

L Viper
Ezt még a tudomány sem igazán tudja megmagyarázni a jelenlegi ismereteinkkel. Lehet UFO jelenség okozza, esetleg "hamisítók"
:-))))))))))
JoeDestroy
Ha valaki tud szobát csinálni írjon.
Az 1. társalgó szobában vagyunk jelenleg.

JoeDestroy
LG nem megy a szoba létrehozás nekem.
Látom ott vagy.

Molnibalage
Hát ma nem'tok sajnos menni max. beköszönök. Keményen dolgozom a jobb FF5-ért. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ez meg mi??

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
:-)

L Viper
Nem raktam rá, majd Balage csinál nekünk egy újat az 1.13-hoz 😄

Majd a Harmokat is visszaállíthatná, hogy 4-et lehessen felrakni, mint régen.
JoeDestroy
Már kipróbáltam a neten keresztül.
Ment.

a realism mod-ot fel kell tenni?Gondolom a valid-ot se árt átírni.

Letesztelem én is lobbyn,hogy megy-e amulti része

L Viper
Most raktam fel az AF-et és rá az 1.013-at.
Meg ugye,hogy most újra rakom,kíváncsi leszek lessz -e szarakodás a multival,mint annak idején,amikor nem látot egy szervert se...alig várom :S:

Bezony ráérek,csak szóljatok,hogy kb hány óra körül kezdenénk,mer takkor úgy inmtézek mindent.
Addig meg rakom újra az Af-et...hülye patch...

L Viper
Ha jól tudom Tgabbar is ráér este.
eLGi84
Akkor edig 3, és a "szever" is jön 😊
L Viper
<#integet2> Jelentkezem.
Molnibalage
Aham. Még a bomba modellje is kéne pluszban. Felvethetem a Dev. fórumban, de sok esélyt nem látok rá, fõleg mert a kép alapján megjósolható, hogy a jelenlegi bombazárakon sem lenne olyan amilyennek kéne lennie.

zsoltfireman

Van egy szimulátor progi,na ott ez is benne van,az összes verzióival!!!
WINGS OVER EUROPE

zsoltfireman
Fehér foszforos effekt KITÛNÕ!!!!!!!!
BDU-33....tényleg nem tudod mi??? <#rinya>

Molnibalage
Elindítottam egy videó kódolást, de olyan durván lassan fogja számolni az elõzetes tesztek szerint, hogy elfõdulhat hogy nem fejezi be még este 9-re sem..

eLGi84
JoeDestroy
Uraim!
Estére hányan jelentkezünk?

Molnibalage
BDU-33? Az mi? A gond ezzel az, hogy nagyon sok melóval jár. Új bejegyzést kell készíteni iszonyat sok helyen. A füst is meglenne, gondolom a fehérfoszforos effekt csak megteszi.

A probléma az, hogy ez nagyon nem szempont a Falconban... A Figter Ops-ben tuti lesz ilyen.

zsoltfireman
Lehetne készíteni,olyan gyakorló bomba effekteket,hogy mint a BDU-33-nál
becspódás után füst jelezze a találat helyét....
<#integet2> szija Wampa

Molnibalage
Nem, csak skin. De idõlegesen F4Browse-val át lehet írni 0-ra a sebzést.
Majd egyszer egy ponénos vieóban felviszem a gépágy sebzését az egekbe és azzal kapok szét mindent.

<#integet2>
Ha ledobod a gyakorló bombát,nem robban?Lehet vele gyakorlatozni?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman

Molnibalage
aax.wmv- végén vannak a nyomjelzõk? Azért mert a FF4-ben is hasonló látvány fogad este annyi különbséggel, hogy sárga és nem fehér színben látod ezt. Ezt lehet, hogy lehet korrigálni.

Nem "élbõl" vagyok OF ellenes, sõt nem is vagyok ellenes, de az én szememben minden olyan újítás ami nem hozza a grafikus motor változását lényegtelen. Vicc, hogy egy olyan gép kell az OF-hez amivel a Crysis-szal is elég jól el lehet szórakozni.

A grafikai újításoknak köszönhetõen és majd, ha támogatja a többmagos procikat a cucc eljöhet az a pillanat az FF-be, hogy a bubble méretét jelentõsen meg lehet növeli egységesen a gépek számára. Jelenleg a legmodernebb gépeknél az a gond, hogy az RWR azért nem jelez mert az csak a 3D-s világban mûködik, de a radar meg képes felderíteni a 2D-s világban repülõ kötelékeket. Bár ilyenkor csak egy gépként jellenek meg.

Szóval a gond az, hogy modjuk a MIG-31 radarja vígan észeleli a B-52-õt akár 80-100 mérföldrõl is (mert 2D-s világban is számol radarral a progi) és rádmozdul de te jó, ha 40 mérföld körül kapsz errõl jelzést.

A MIG-29-nél is az alap 3-as bubble méretnél 22 mérföld körül dobja szét õket. Ez túl késõn van...

A motor korlát miatt az OF ezen ebben a formában SOHA nem fog túllépni. Na itt a bibi..

Molnibalage
Bocs, nem vettem észre. Most NAGYON sok dolgom van az új FF5 betaval. Iszonyatos mennyiséget kell tesztelni és mindamellett más feladatom is akad bõve.

repvez
Már megbocsáss,de te olvasol is közbe vagy csak nézed amiket irunk,mert ott volt ,hogy a "amit most a #13525 számü hsz-ben linkelt topic ".Tehát ha figyelmesen elolvastad volna akkor kb 5 hsz-el lejjebb megtalálod a linket ezért is nem akartam ujra betenni.
L Viper
Gondolom ez lenne, amit Repvez nézett:

OF - Új robbanások nappal és éjszaka

#231-estõl pár nappali screen
#235-östõl az éjszakaiak

Szerintem nagyon pofásak.