Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
10 hónapos video... Biztos elég friss ez?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
L Viper
Hát ez tényleg egy okostojás !
Te nagy sportember vagy Balage...Repsect(mielõtt valaki lebax ez Ali G -ül van)
Vannak rögeszmések akikkel felesleges vitázni....Annak idején amég olvastam a Top Gunt ,azok a piloták akik mertek nyilatkozni,mindig azt fújták...emelni a repórák számát,szimók kellenek gyakorolni,mert csúnya világ lesz.Arról nem is beszélve,hány jó szakembert elmartak,akik egzisztenciális gondok miatt szereltek le,pedig tuti hogy a szivük beleszakadt.A srác jól ir,korrektül, aki a nyitó hozzászólást irta,ja,meg plussz közli hogy személyesen is érintve van valamilyen szinten.
Erre ráugrik a gyerek hogy nincs tekintettel a tragédiára.Ezt nem kell kommentálni.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nem válaszolt. Majd szólni fogok, ha van bármi is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Hali,Na? Mi a helyzet skin ügyben???

Ma pont voltam bent a kórházban.
Eléggé lehangoló volt ,ahogy két katonai egyeruhába öltözött férfi haladt át a folyosón.Gondolom a rep.bizt-tõl voltak és a tûlélõket keresték

Molnibalage
A helikopter baleset kapcsán.

Hát ez jó. Itt is feltûnt egy okostojás...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

L Viper
A Flare szép, a napazért még nem olyan, mint az Il-2 -ben <#vigyor1>
A jelenlegi verzióban olyan "sugaras" azt kéne kicsit élénkebbé, vakítóvá tenni.
(A kép alapján ez jön le, a játékban gondolom másabb.)
Molnibalage
Simán. Kettõt pislogsz és itt lesz. A gond, hogy nekem akkor lesz tetõponton az elfogaltságom. Államvizsga, diplomamunka, nyelvvizsga.

Molnibalage
Ja és már az sem titok, hogy FF5 néven fut majd. Szóval gondolhatjátok, hogy mekkora lépés lesz ez elõbbre.

repvez
De az még 4 honap 😞
Hogy birom azt ki.
Molnibalage
Hát akkor úgy tûnik igen. Egész jól tudok becsülni. <#vigyor1>

repvez
Jól értelmezem,hogy málus 31-re akarják kiadni?
megjelenési dátum
Sajnos így van,legalább is amennyire eddig volt alkalmam belelátni.Durva dolhokat mesélnek itt is a szolnokiak.Pl. amikor volt az a botrány az afgán misszió kapcsán a hiányos felszerelés miatt,akkor is utánna mit kaptak a srácok? Napfényvédõ krémet,miközben ott álltak a tökig érõ hóban a nyári felszerelésükben február közepén.(ámbár igaz,még a nyár végén mentek oda-igen ez szarkazmus akarna lenni).
Ami a katonákat illeti..hát..zászlóalj függõ.Van ilyen is ,olyan is,de azt konkrétan tudom ,hogy a 34-esek többnyire benne vannak az elsõ háromban a harcászati versenyeken.Tán a legutóbb is a másodikok lettünk a swédek után.Elég kemények voltak a résztvevõk véleménye szerint 😊.

zsoltfireman
Ez így van...<#sir> <#sir> <#sir> <#shakehead>

Molnibalage
Talán attól, hogy nem adnak elég repidõt és ezer éves gépeken kell repülniük. Igazából itthon ami a honvédelem terén megy az az IGAZI magyar unikum és nem a tokaji. Kevés ország van a világon, ahol így elhanyagolják és lezüllesztik a honvédelem színvonalát...

Boconadi
Mitõl is van? Mert én nem tudom.
zsoltfireman
2súlyos,1könnyebb,1halott.....

Molnibalage
A magyar katonai helik és repcsik balasetei statisztikája valami elborzató itthon sajnos 100'000 rep órára levetítve. Sajnos tudjuk, hogy ez mitõl is van.

Olvastam az origón. 😞

Egész pontosan hol?Ma amikor voltam kint futni láttam repkedni õket(itt élek Szolnok mellett és ugye így eléggé direkte kontaktba vagyok velük,méghacsak vizuálisan is (egyelõre 😊 ),mer titt repkednek felettünk,mellettünk,mindenhol).

LeonSilver
Ja.Most olvasom én is, hogy leesett egy minyó és valaki meghalt.Sajnos..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Bakker, lezuhant egy mi-8-asunk 😞
Molnibalage
Meg. Még nem válaszolt. Most olyan nyüzsi van a dev fórmon, mint itt amikor kijött az FF4.

zsoltfireman
Az jó lesz!!! Nyugi a gépemen fent van az RV is!<#hamm>
MEGKÉRDEZTED????

Molnibalage
Milyen okból kifolyólag. Az ITO-2 hamarosan elkészül RV alá abban tutira realisztikusabbak a hadjáratok + lesznek hozzá kabinok is.

zsoltfireman
<#eplus2>
Az Israel theatre egyszerûen durva!!!!

Molnibalage
Benéztem. <#falbav>

repvez
Ezt miböl gondolod hogy ujraéled ezt az irást 2006 májusában irta.
Molnibalage
Mad Dog McEwan kommentje az érdekes.

1. A SAAFOPS akkor hamarosan újra életre kell.

2. Hej, MÉG jó kabinok!

Molnibalage
HITETLEN! Ez OF! <#vigyor1><#vigyor2>

Boconadi
amúgy meg lehet privát szervert indítani, és esetleg levédeni kóddal.

Ha meg csak oktatni akarsz, akkor csatlakozhattok IP-vel is, nem kötelezõ fellõni lobby-ra.
zsoltfireman

Bucser
LÁSD: #13481

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Söt továbbmegyek lehetne egy olyan mint IL2-ben az online warok.A beregisztrált emberek és századok lenne egy kijelölt reptere és gépparkja amivel csak az adott társaság szálhat fel.Tesem fel osan bázison a 162th századba lennénk igy akinek van szabad ideje az ezt a századot választaná és lerepülne egy bevetést.Ez adná ki igazán a dinamikus kampány velejét amikor többnemzetiségi bevetések lennének.És az ellen is ugyan igy lehetne emberes.Föleg hogy már lesz északi oldalon is jol kidolgozott kabin.
repvez
Nem kell egy csapatba lenned vele,de ugy egy kicsit egybemaradna a falconos társadalom,nem 30 különbözö egyéni server lenne amiröl senki sem tud.
Amugy azt is le lehet jelszavazni és saját servert is tudsz ott is csinálni,de lenne egy-két 0-24 server amin bármikor lehetne nyomulni.És mennyivel nagyobb feelingje van ha több emberi szereplö végzi el a bevetéseket.Én AF-el egyszer egy ÍR srácnak voltam a wingmanje és tök jó volt mikor jöttek ránk a rossz fiuk ( igyaz,hogy csak szövegesen,mert angolul nem tudok) meg tudtuk beszélni hogy ki melyiket lövi le igy nem ment pocsékba rakétám ha a másik is ugyan arra akart löni.
Bucser
ÉS ha belegondolsz azzal már nagyon szép kis több squadron által repült kampányt lehetne összehozni weboldalas felületttel. vagy éppen online awacset használva. (ami több szerverhez is bejoinol és összegyûjti majd összefésüli az adatokat és egy átfogó operációképet adhat.)

de ez csak ötlet és nem elvárás.

Molnibalage
Akkor megkérdem, hogy ezzel mi a helyzet.

Bucser
Semmit. lelövöd. Szerinted IL-2-ben mit cisnálunk az idegen ismeretlenekkel?ellenezõ odlalra állunk és jól lelõjük. Ez a szépsége.

TS-en meg haverok voltak és velük egy odlalon repültünk coopban és dogban is.

Nem lenne butaság a join in progress és a HL támogatás. kúrva sok HC szimmer gyülekezik ottan.

Molnibalage
Látnátok éjszaka, meg belülrõl a kabinban... Ha a gép külsõ felületeni ilyen fényeffekt van akkor csak halkan súgom, hogy bent is van hatása a kabinban.

Molnibalage
Azért az húzós lenne. A másik -már bocs a kijelentésért - nem feltétlenül repkednék bárkivel aki csak úgy feltéved a multire. Az, hogy egy magyar kezdõ okítok mondjuk az rendben van. De feltéved egy halál láma kis külfödi srác, vele mit kezdjek?

repvez
Ezt is Ara likelte be:
Molnibalage
Port forward az már nem kell majd asszem és auto sávszél beállítás lesz. Ez utóbbi már nem titok ezt már korábban mondták.

repvez
Mondjuk egy hyperlobby támogatásnak jobban örülnék.Igy több ember tudna egyszerre multizni,nem csak az olyan emberek tudnának multizni akik ismerik egymást vagy a server IP-jét.
LeonSilver
Nemmondod, hogy beteszik RV-be 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bucser
Nem tudom. Lehet.

Molnibalage
Tehát jó azzal a cuccal amit még Leon Silver linkelt be a #13373-ban?
Vajon miért is kérdezem? 😉