Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Skacok tesztelnétek egy kicsit ti is? NAGYOBB mintára lenne szükség, mint ami most van. Nektek is ki kéne próbálni ezt a dologt és mérjétek le ugyanabban a helyzetekben az FPS-t. A Havin' fun strike küldetés az jó, vagy valamelyik hadjárat elsõ napján a FLOT közelében. EGYELÕRE úgy tûnik, hogy ez a dolog nem is olyan vészes, mint amilyennek látszik. 😉

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Eltûnt a lopakodó szindróma ? Megy jól minden ?
Molnibalage
Kettõt találhatsz. 😉

Boconadi
Az FF5 bemutató trélerét ki fogja csinálni, ha lesz egyáltalán ilyen?
L Viper
Nem még.
Molnibalage
Falcon videó.

Hát én is tervezek ilyen nyugisabb klippet, de szerintem csinálhatta volna kicsit jobban is. Csak emiatt nem fogom felrakni az 1.0.0.4-et, de amit engedélyezik akkor kirakom az én hasolnó klippemet.

Molnibalage
Kipróbáltátok már azt a reflection modot amit belinkeltem?

L Viper
Gyors voltál. Gondolom azért még van szöszmötölni való. Ha az is megvan: Ghostolni <#nyes>
zsoltfireman
<#taps> <#taps> <#taps> <#integet2> <#email>

JoeDestroy
Reinstall system finished!
Ready for takeoff!
Test phase of net gaming....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Persze, azokra a reptereknél. Az nagyon tetszik.
Molnibalage
Nem több, inkább az mondanám más. A repterekkel is keményen foglalkoztak a srácok, de többet nem mondatok. Azt már láttátok, hogy ccc milyen iszonyatos mennyiségû hajót és egyéb 3D modellet csinált.

zsoltfireman
Igen! Lámpaoszlop! Repterekre gondolsz? Meg azok a hangárok....
<#guluszem1> <#wave>

Hát Te még nem alszol...😊
Ha a beharangozott 3D-s kabinok mindegyike mûködik,én azzal is
bõven elégedett leszek!

L Viper
Nekem már ez is elég lenne és lámpaoszlop <#vigyor1>
Ha ennél több lesz,akkor természetesen megnyugodtam....

L Viper
Én is az RV-nek drukkolok, de sok olyan dolog van ami jelenleg jobb az OF-ben. Mégegyszer jelzem jelenleg és remélem az FF5-ben ezeket is javítják.
Gondolok itt a felhõkre, a repterekre (lámpaoszlopok, antennatorony -amik apróságok, de iszonyat növelik a feelinget), a látótávolság / párásság aránya, ami az RV-ben roppantul el lett rontva. A haze lekapcsolása valamit javít ugyan, de sajnos akkor meg a köd tünik el a völgyekbõl. Aztán a "rosszidõs" felhõmodell is meggyõzõ lett a 4.5-ben

Az RV-ben a füstök sokkal jobbak és ami kiszivárgott, még jobbak lesznek, i_hawk egy két screenjén láttuk már. Az új Flare és a rengeteg kabin is jó lesz.
Molnibalage
Hát szerintem meg nem. Láttam pár radart (textúra még nem volt) néhány épületet és parkolóhelyet és új részletesebb hajómûvet. AZ új FF-ben azért annyira sok õj modell nem lesz, de azért ennél több lesz.

(Vagy csak én vagyok vak? Összesen 1 oldal volt csak.)

L Viper
Tényleg rengeteg minden van. Durva.
De ha OF 3D modding orgiára vágysz IDE érdemes benézni...

L Viper
Igen errõl, csak nem tudtam átbogarászni, mert gyakorlatilag most dolgozom :-)
Sztem ERRÕL
beszélt Viper

L Viper
Azon gondolkodtam, hogy nem is baj, hogy két fejlesztõcsapat van. Versenyeznek, hogy jobb legyen a Falcon, ez nekünk használóknak csak jó.<#vigyor3>
L Viper
Én kb. két hete néztem, épületek voltak fõleg.
Molnibalage
Hát nem találtam meg és X oldal megnézése után letilt a szerver. Kedves.

Molnibalage
Az, hogy nem olyan tunyán lassú a gép végre érezni a nagy átmeneti forduló szögsebességet. Az átesés is mint látod szépépen le lett szimulálva.

Amikor víuszintesen pörög az meg szerintem laposdugó.

Szia Balage,

mik a repmodellben a legújabb dolgok, amitõl így beindultál? Nem kötekszem, csak kérdem.

Üdv: Razor

Boconadi
Igen csak valami???

Ez k*baszott jó! <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>
L Viper
Itt volt valamelyik oldalon

Remélemjól emlékszem. Van ott minden, pl az általam hiányolt szebb hajótextúrák stb.
Molnibalage
Link????? <#rinya>

Reflection MOD.

L Viper
Láttam a Global fórumon a modelleket, tényleg iszonyat jók.
Én azt látom, hogy ott is gõzerõvel megy a meló.
Molnibalage
Link?

Én skyfixet nem csináltam,csak a Lee féle felhõkenek alakítottam a
normal csatornáján....

zsoltfireman
Köszi srácok!
Azért nem gyenge 3D stáb melózik ott...
Találtam egy oldalt,ahol új terep tárgyak vannak készülõben az OF-hez
Az is lehet,hogy a 4.6-ra....
Nálam RV-OF! <#taps>

Scottt
Grat😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Helyes. Akkor most el kéne kezdeni közelíteni a két fejleszõ tábor egymáshoz. 😊

(NAGYON kéne az a fasza új repmodell az FF-be.)

zsoltfireman
Naldo küldte nekem.....
Dear zsoltfireman!

On behalf of Global Falcon, it is with great honor that I extend to you best wishes and congratulations as you are receiving OF Support to others award.
The reason that goes with your award is:
Awsome contribution on the skins m8....Thanks..
Thank you very much for your outstanding activity.

Best regards,
The Global Falcon staff
<#smile>

Molnibalage
Gyerekek ez SENKIT nem hoz lázba?

A Sindelnet álltal elkövetet típus.Ámbár az estét sajna nemigazán tudja lekezelni a skyfix...legalább is nálam így néz ki eleinte,majd ha kilépek és vissza,akkor lesz sötét a táj.Bár nem vagyok otthon Korea napszakkinézeteiben.

L Viper
Jó volt, bár Joyzsínór kiszabva rám, mert az elején szarakodtunk a kapcsolódással, mert én nem vettem fel a sávszélességet alapról, ami a lehetõ legalacsonyabbra van ugye állítva "gyárilag". <#vigyor1>

Utána jó volt, volt egy excellentes küldetés, aztán Bihac környékét kellett támadni, de ott minden létezõ vacakból lõttek ránk, ami ugye nem egészséges. Puhítani kell még a környéket, mert a reptér környékére merészkedni egyenlõre öngyilkosság. Magasan és talajszinten egyaránt.
L Viper
Felhõ és füstmod nincs, az AF nem moddolható rendesen, mert mindent lekódoltak benne. Egyedül a talajtextúrák cserélhetõl le a HiTiles nevûre.
A kabinokhoz is van másféle.
Sziasztok!

Véleményetek szeretném kérni.

F4:AF-el játszottam régen, most elõvenném megint. Viszont ha lehet akkor frissíteném az alap grafikát. Az alap kampányokkal szeretnék játszani, tehát nem új küldetésekkel.

Van olyan grafikai kiegészítõ amit javasoltok feltenni a játékra, amitõl jobban fog kinézni (felhõk, stb...)?

Köszönöm elõre is!

Csaba
JoeDestroy
Nagy élmény volt a semmi közepén ülni. Egyébként a HUD only így használhatóbb lenne (körbe is tudtam nézni, a 3ds modellem eltünt).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Nézd meg a lopakodómról készült képeket alaposan.
Láthatatlanná váltam az égen. Viper nekem is jött.
DX fileokkal lehet nálam a hiba (komplex). Win reinstall lesz.
Úgyhogy én csak külsõ szemlélõje lettem a dolgoknak.

Molnibalage

Molnibalage
Ez melyik Skyfix?

Molnibalage
OFF

Egy kis zenei ajánló. Rob Costlow Woods of Chaos albuma valami eszméletlen jó.

ON

Tegnapi multi, akarom mondani mise milyen volt?

És egy kis RV..mert szeretem 😊

Vihar készül:

És mikor elkezdõdik...

Hajnalodik.....