Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Elsõ az élet minden csak utána jöhet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Kivárjuk, majdcsak megjelenik egyszer. Ez van. Sikeres vizsgázást !
Gundark
Repvez : Jobbulást kivánok.

Balázs : Döntsük el, most dicsekszel vagy panaszkodsz? 😊

Molnibalage
A fejlesztés is. Meg lennék lepve, ha május végén kijön. Mostanában én is kicsit ritkábban leszek itt és kevesebb idõm lesz a Falconnal foglalkozni.

Diplomamunka írás, nyelvvizsgára készülés, államvizgára készülés is elég elfoglaltság, de felajánlottak részmunkaidõs komoly mérnöki állást is. Szóval nagyon elfogalt leszek. Diplomázás után meló ugyanezen teljes gõzzel + már most szóltak, hogy villámgyorsan kéne, hogy legyen jogsim. Szóval meghajtanak, mint Singer a varrógépet.

A most futó cuccaimat gyorsan befejezem, de a 3D modellezés hosszú idõre talonba kerül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Hali ! jo sokat irtatok 1 hét alatt mig nem voltam.
De most kurálom magam 39,2c lázam van 😞
remélem hamar tul leszek rajta.
Jo a kép,de lehet hogy nem leszek itt amikor kijön a game,mert elhuzodik a dolog.<#violent>
Lehet valami skyfix miatt,de ezt csak Aragorn tudná megmondani.

Molnibalage
Nem értem miért. Én is hasonló napszakban csináltam videót (nagyot szól majd, ha ki lesz téve publikusra) és nekem nem volt ilyen színû.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elég kék a flare füstje,nekem legalább is annak tûnik.
Mikor lesz multi?

JoeDestroy
Ha ma lenne multi, az nekem nem jó.
Holnap már valószínûleg ráérek.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
Nem hinném, hogy balázs nem látta ezeket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
Tisztelgés a Mystere IV elött...

De majd holnap rakom fel a skint

zsoltfireman
Köszi nagyon! Szép munka!!!
Cserébe kapsz egy Mirage 2000-es skint
<#merges2> <#taps>

Molnibalage
Tessék Zsolti itt a taijvani F-16.

Látod nem idióta, csak ezért nem adta oda az övet. Ez egy "picit" jobb nála.

Gundark
Gundark
A gen-x a Texas Instruments által gyártott egyfajta egyszer használatos aktiv zavarótöltet. Ilyet találtak egyszer itthon is, mikor a 18asok a szerbekhez járkáltak, oszt verték a harangot hogy a nátó bombáz minket mert hanyagok 😊 Úgy emlékszem a hagyományos dipólszóróba is betölthetõ. Legalábbis asszem a 18as igy hagyta el. Az ale-50 pedig egy huzalon vontatott "rakétacsali". Vagyis aktiv radarzavaró. A 18asokon van, legalábbis a szuperhorneteken. (lásd janes fa-18😊 De a mostani Aranysásban van egy kép egy 16osról, aminek az átalakitott pilonjában van. Ezért gondoltam hogy esetleg megjelenik "nálunk" is.

Molnibalage
Nem lesz vontatott csali. Ez még a wishlistben sem került szóba. IGEN nehéz lenne ezt megvalósítani tekintve, hogy ki az aki már leglább fotón látott ilyen. (mûködés közben meg pláne...)

Ehhez jön még a lekódolás problémája. Ez baromi hosszú cuccot vontatsz megad után. Már ez is fini fizikai probléma. Ezután még azt is le kéne kódolni, hogy illeszkedjen a jáétk elektorinkai világába. Ez jelenleg nem megoldható ennél sokkal egyszerûbb dolgot sem csináltak meg a srcáok.

Molnibalage
Az ALE-50 az nem chaff/flare konténer? Másikról fogalam sincs mi.
Tudtommal még MINDIG nem lesz úgy chaff/flare pod, mint ahogy van ECM. Nem'tom miért.

Ezek mik?Csak érdeklõdöm...

Gundark
Csak egy kérdés Balázs, az FF5rõl. Lesz a használható dolgok között gen-x vagy ale-50?

L Viper
Az is jó megoldás, ha átnevezed a movies mappát, ugyanis kiakadhat akkor is amikor kampányt indítassz és töltené a mozit. Nekem is ilyen, mióta felraktam az XP-t megint.
Bucser
Használd a Combined Community Codec Packot (CCCP for the world😊)

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja hogy K-Lite codec pack! Leszedtem, mûködik! 😊)) Ezer köszönet!!!
Hoppá. Ha letörlöm az intro movie-t akkor mikor indítanám a progit elõtte szépen visszarakja és úgy indul el, hogy megint csak hangot hallok. Nagyon cseles, de már a tököm tele van vele. Mi az a K-Lite?
Fogalmam sincs, de már kinlódok vele vagy 3 napja.
Molnibalage
Ezalatt nem azt értem, hogy nem tudod megoldani. Vajon mitõl jött elõ ez a gond ennyi idõ után?

Köszi mindenkinek!
Molnibalage
Elképesztõ. Évekig senkinek nem volt ez a problémája most meg 1 hónap alatt te vagy kb. az 5. Valszeg codec. Ha minden kötél szakad töröld le az intro movie-t és menni fog. A fõkönyvtárban megtalálod.

Hol van ez a K-Lite? Mi az pontosan?
LeonSilver
Nekem a K-Lite csinálta.Leszedtem, Falcon indít, fasza minden.Aztán kodpakk vissza és azóta is jó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok!

Van egy nagy problémám, remélem tud valaki segíteni. Hónapokkal ezelõtt sokat játszottam ezzel a szimulátorral és nagyon tetszett. Most fel akarom tenni megint a gépemre és egészen egyszerûen az elején csak hang van, kép nincs. Maga a játék be sem jön, csak a legelején a szirénát hallom. Mi lehet a baj?
Molnibalage
Igen ugyanazt használja RÉSZBEN. Régen két darabból rakta össze, de én rájöttem, hogy egy is elég. Most már mindekttõ ugyanaz az én modomban.

JoeDestroy
Teljes füstcsík volt, mint ami a moddodban van.
Vagy ott ugyanazt használja?
Ritkán megyek olyan magasságig.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Bug? Kondenzcsík. Eddig 30 ezer lábon volt ez, én legalábbis úgy tudtam.

JoeDestroy
Néhány érdekes manõver a SU-val ábrákkal illusztrálva.
http://www.youtube.com/watch?v=oSfETF-pkD0

JoeDestroy
27.000 láb felett a füstcsík automatikusan elindul, és nem lehet kikapcsolni.
Bármely típusnál.
Bug?

JoeDestroy
Így már jó.
Szürkületi fények a városokban?

Így már 45-60 fps.

Molnibalage
A Haze opciót érdemes kikapcsolni a setup-ban.

JoeDestroy
Elég ködös.

JoeDestroy
Ap. controlled-en volt. Megnéztem.

JoeDestroy
Ugyanaz.
A külsõ élsimítás.

Molnibalage
Élsimítás és anisotrop filtering legyen application controlled-en vagy x2 x2-en legalább.

LeonSilver
Full-Scene Anti-Aliasing

Molnibalage
CSAK a terrain detailt tedd 11-re. A többi maradjon ahol volt.
FSAA az mi?

JoeDestroy
Minden 13-ra téve,
obj. detail, bubble, terrian,
1680x1050@32: 38-55 fps labellekkel
FSAA nincs bekapcsolva.

Köszi. Megnéztem a kézikönyved mielõtt kérdeztem, de nem találtam, persze ettõl még lehet hogy benne van csak nem jól kerestem.

Molnibalage
1. Igen. (Balkán nincs)
2. Kézikönyv telepítési részében van errõl szó úgy emélkesz.

Itt vannak,

Sziasztok, megtudná valaki mondani hogy a Red Viperhez létezik európai terület mint a AF-nél a Balkáni, és ha létezik honnan tölthetõ le? Köszi.

Molnibalage
Mindegy. Én csak nagyon felületesen teszteltem, mert videót gyártok éppen. Remélem engedélyezik kitenni és akkor nem csak a Dev. csapat élvezheti. Nálam szóló repülés soroán is végig 50 felett volt az FPS a legdimbesdombosabb részeket is FF5 alatt és jó magasan repülve.

A kinti skacoknál olyan 40-50 FPS esetén 9-10-nél többet nem esett.

L Viper
Erre a paraméteres indítással megnõvelt terrain detail 11 dologra gondolsz?
Hitilessel vagy alaptextúrákkal nézzük az fps-t?
Nálad sokat esett?