Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nem. Ez SG fórum.

Szívesen politizálok. De nem itt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez strucc politika...

www.smart-bus.hu

Bucser
Én nem értem mit foglalkozunk még mindig azzal, hogy a lengyelek F-16-ost vettek. Azt vettek. Mi meg Jas-39-est. Ez van. Innentõl felesleges a további sírás. A politikai elitünket meg tudjuk milyen állapotban van, csak már unalmas a téma. Szerintem ez a topic megmaradhatna a Falconnak. Aki politizálni akar menjen index polidilire és élje ki ott magát. Hála az égnek SG-rõl számûzött a politika.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Hát ez már gáz. De meg sem lepõdöm rajta. "Lendületben az ország..." és a haderõ is ! Szerintük. Pont mi hiányzunk onnan.
A "hülye" lengyelek persze F16-ost vettek.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
A miniszter bácsiban is volt egy kanyar. Ez szép volt <#eljen>
Scottt
Ááááá
Részegen értelmesebben beszélek😄
<#nyes><#banplz><#banplz>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A valóságban néhány ország Block 50/52-es gépein vannak és Block 60-as gépeken. Úgy fel/le szerelhetõ, mint a valóságban TUTIRA nem lesz egy darabig. Macerás és ahogy már írtam értelmetlen. A valósgában sem nagyon szerelgetik fel-le õket. F-15E gépken gyakorlatilag mindig rajta van F-15C meg szinte soha.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Balázs, nem tudom, lehet már volt róla szó, de az FF5ben lesz 16osra CFT? A görög meg az izraeli gépeken már ugye van alapban, de a többieknél választható lesz?

Bucser
Nem az sg fura, csak nem olvasod el hogy hogyan kéne linkeli... (ugyeni a www nem elég. hanem kell a protokoll is elé azaz http://

tessék.

Molnibalage
Egyre furább ez az sg. Akkor marad szövegként.

www.hirtv.net/filmek/gripen.wmv

Molnibalage

Így sem.Bejön az oldal ,de nem történik semmi,tök üres az egész.

Molnibalage
Töröld ki a feluró ablakban a www.sg.hu részt és menni fog.

L Viper
Minden hétvégém ilyen zsúfolt újabban. Itt a frankó net, multira meg nincs idõ.
Akkor ezt mégegyszer újra....( 404 )

Molnibalage
OFF

Akartok röhögni? Nesztek!

Csak picit volt tintás ahogy látom...

ON

Látom tegnap sem volt multi. Hétfõn elvileg kipróbálom egy dev taggal az FF5-öt. Már alig várom.

eLGi84
Lesz este multi?
zsoltfireman

L Viper
Bizony, nagyon jó magyar kézikönyv van a RedViperhez !
Molnibalage
A simdata-ban felsõ sebességlimit van megadva az RV-ben és gépenkét különbözõ ellenállás tényezõ.

eLGi84
És le is van modellezve, ahogy nyílik az ernyõ, vagy milyen körülményeknek kell fennállnia, hogy nyíljon...
Boconadi
És olvasd el a kézikönyvet <#smile>
OK és köszönöm
Molnibalage
Sehogy, azért viselik a training nevet. Ha más géppel akarsz repülni és gyakorolni, akkor TE-t kell csinálnod. Elõször tanulj meg csak az F-16-tal repkedni.

A Redviper-ben lehet a traning pályákon másik gépekkel repülni?
Molnibalage
Mindkettõben van tudtommal. A mai multira van egy esély, hogy ott leszek.

L Viper
Vasárnap korán kell kelnem.<#szomoru1>
eLGi84
A fékernyõs dologra: az AF.ben is van, meg az RV-ben is van?
eLGi84
Hellóbelló mindenkinek!

A betegeknek gyógyúlást, a tanulóknak tanulást a többieknek kedvet az esti multihoz! Lesz ugye?

TTomi55-nak, fékernyõ nincs 😞
Molnibalage
Shift+d, de nem sok gépen van és egy-kettõrõl meg hiányzik amin kéne lennie..

Ja és még valami.Leszállásnál melyik gombal nyitom ki a fékezõernyõket?
L Viper
"K" - mint kerékfék <#vigyor1>
Bocsi!
Már jó csak rosszúl volt beállítvan a joystic.Full gázzal indúltam(:
LeonSilver
ASkkor mûködnie kell fater.A K betû a fék.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem felszállás közben akartam használni hanem akkor amikor kimegyek a kifutóra meg leszállás után.
LeonSilver
Pontosan ezért kérdeztem én is, hogy vattafakk.
Lonciban és is szoktam alkalmazni ha sok rajtam a cuccos és nemszeretnék fûnyírót játszani.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
Én mindent elhiszek neked. 😊
Molnibalage
Mivel sem gázkar állapotot sem RPM-et nem látni a felvételeken így ez alapján elég merész kijelentés talán ez. A másik gond, hogy az FF4-ben a parking brake az bugos. Az régen 85-ös RPM-ig bezony fogta a gépet.

Nem gyengék a fékek a játékban hidd el.

Boconadi
jah, így fizikailag is átlátható (a túl kis kerekek miatt...) Értem én má'!

De szerintem akkor is túl gyengék a fékek a játékban. 80-85 -ös RPM-et simán türnie kéne szerintem. Nézd csak meg a thunderbirds-es vidiket.
Molnibalage
Nem arról van szó, hogy a fékek gyengék félreértés ne essék. A kerekek blokkolt állapotban maradnának és CSÚSZNA a gép a betonon! Így már világos?

Boconadi
értem. Akkor nem szóltam.
Molnibalage
Nem, nem tudna. A valóságban nedves kifutópályán megterhelt F-16-sal megállni nem is olyan egyszerû feladat.

Boconadi
Ne mond már nekem, hogy egy 85-90-es rpm-et nembírna megfogni?
Molnibalage
Mert ez valóságban sincs így az F-16 esetében a kis felületû kerekek miatt...

Boconadi
gondolom be akar fékezni, fákja, és aztán felengedni, hogy jobban meginduljon.

(AF-ben ez fasza, RV-ben nem értem miért nem tudták megcsinálni)
LeonSilver
vattafakk? <#fejvakaras>
A K a kerékfék de az meg minek a felszállingózáshoz?

Sziasztok!
Felraktam a RedViper-t és felszálásnál nem mûködik a fék.
Hogyan tudnám mûködésre bírni?
Scottt
Jobbulást!
Balázs neked meg sok sikert😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Is-is. 😊

Azért ideje felnõni..