Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múltkori multin mi is tapasztaltunk egy-két furcsa dolgot.
Maradjunk a jól bevált 1.012-nél, amihez jó a realism patc is, vagy legyen az 1.013 ? Ezt kéne még idõben leegyeztetni, ne akkor legyen tökölés vele.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
De az emberkék a videóban hogy menekültek már a dombról... 😄😄😄
A fiam nekem is rajzolt sokat amikor még kicsinyke volt.
Szépen eltettem õket egy mappába.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az egyik legjobb multi volt, amikor a végén megcsináltuk a Falcon "csillagot" HEHE
ROHADT jó volt a skacokkal együtt dumálni bár NAGYON kellett koncentrálnom, mert 7 éve nem beszéltem semmit, csak írtam/olvastam. A fiatal izraeli srác mondanivalójának felét, ha értettem. Aztán jött egy öregebb arc, õt már sokkal jobban értettem. 😊
(már csak azért is,ert akkor nálam mégtöbbször lesz)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szólt a törzsfõnök és a KisIndián elindult a túlpartra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
Vipera reagálása engem érdekelt,rá a legnagyobb rosszindulattal se fognám hogy "poligame"😊
A "politkai"témához irt mondatok több mint egyharmadát Bucser irta.
Az Indexen is van olyan topik amin nem ugrunk egymás torkának,legalábbis kettõt biztosan tudok,meg amit én nyitottam(mondjuk oda havonta egyszer ir valaki,ugy nem nehéz😊Nem beszélve a Szõrös p...k topikról <#worship>#worship>
Oroszlán,helyes a bõgés és nem értelmetlen.Milyen topikokon vagy még?
<#integet2>#integet2><#vigyor2>#vigyor2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A szabad vélemény-nyilvánítás egy érdekes dolog.Mert igaz, hogy szabad vélemény-nyilvánítás van viszont a fórum moderátorainak joguk van ezt korlátok közé szorítani.Én annak idején kértem egy állásfoglalást az adatvédelmi biztostól ( Dr. Péterfalvi Attila volt akkor még ) és többek között a következõt írta :
"A vélemények megjelenítése és törlése az oldal moderálási elvei (modus moderandi) szerint történik. A moderálási szabályok írják elõ azt, hogy a moderátor milyen feltételek között jeleníti meg a hozzászólásokat, illetve töröl bizonyos véleményeket, a hozzászóló pedig ezeket a feltételeket elfogadja és tudomásul veszi"
Szóval a lényeg a lényeg, hogy ( pártállástól függetlenül ) Szekeres egy pöcs, aki a Gripenek vásárlása mellett döntött az meg egy barom.
Elnézést a hosszú és értelmetlen post miatt <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
**--**
Gyerekek ez az x52 egy igen fasza kis cucc! <#nevetes1>#nevetes1>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ilyesfajta szemlélet uralkodik ott még mindig. Szégyen.
De mindegy tõlem azon nyammogtok amin akartok. Ha ez jó nektek vagy ettõl a HM jobb lesz akkor hajrá. Bár célravezetõbb lenne levelekkel bombázni a HM-et hátha nyílik a fejükben világosság, hogy mit kellene tenni.
Jut eszembe Gripen. LEHET, hogy új modellje (mármint 3D) lesz. Azért nem akarom elkiabálni...
Igazán megdobhatna vele.<#integet2>#integet2>
Nincs bajom az offal. A politikai offal van bajom. Eléggé széleskörûen el lehet bezsélgetni bármirõl itt az SG-n. Speciel politikát semmilyen formában nem tûrnek meg.
Azthiszem az idejárók többségét ez nem zavarta, többek között ezért válaszoltam én is Balázsnak ITT.
Arról, meg, hogy melyik topikba mi való ne beszélj, akkor amikor az IL-2 -ben lehet oldalakon át Offolnod, vállalkozói topikot csinálni ?
Ja, bocs neked lehet...oké, elnézést. És nem hisztizek, köszi <#eljen>#eljen>
Még annyit, mint állampolgár van véleményem a Gripen vásárlásról és mivel szabad, ki is nyilvánítom, akkor is, ha téged zavar. (Tudom, hisztis vagyok.)
Te is tudod, hogy van saját topicja haditechnikának és a repülésnek. ez maradjon a Falcon 4.0-é, mert ennyi erõvel öreganyám térdekalácsáról is lehetne itt beszélni.
"Értelmes felnõtt emberek járnak ide"
Boconadi???<#vigyor1>#vigyor1>
Másrészt meg tudom, hogy a politikai jellegû viták hova képesek fajulni fórumon, mert nincs egyetértés. Érdemes felnézni indexre.
Én továbbra is tartom, hogy nem idevaló.
www.smart-bus.hu
Nem a mi érdekünk, hogy mindig mindenhol a pártokról beszéljünk vagy a kormányról vagy másról, hanem a politikusoké.
Mindennek megvan a maga helye és ideje. A politikáé szerintem nem a JÁtékosok Fóruma -> Falcon 4.0 - Generation topicban van.
Szerintem.
www.smart-bus.hu