52967
  • molnibalage83
    Az TIR 5-öt lehet, hogy megvenném. Nekem meg van egy 4-es eladó, de törött lábbal. Egyébként működik. Annyiért eladnám, amennyit fizet érte bárki.
  • molnibalage83
    Frisssítve, az előző vieót leszedték.
  • molnibalage83
    Szavazás.
  • z0ty4
    Analysis: F-16C vs F/A-18C [4.33 U1]
  • Razor18
    Mindkettőről itt...
  • VO101Tom
    Azt lehet tudni, hogy pontosan mi történt? Csak annyit olvastam, hogy "gyakoroltak"...
  • molnibalage83
    És -1BA is...
  • repvez
    A 6 os számú thunderbirds leperecelt a pilóta dobbantott belőle :(
  • z0ty4
    Kinn az új Balkán telepítő

vasárnap este publikus teszt.
  • Borisz80
    Köszi. Új volt még nekem ez a 4 monitoros config meg az Nvidia setupja.
    Most már remekül működik minden!
  • JoeDestroy
    A negyedik monitort tedd a másik három alá a videokártya konfig progijában. (NVidia konfig)
    A Falconban add meg a felbontást a felső három monitornak megfelelően (pl 3*1920x1080)
    Futtathatod full screenben is mert csak a felső képernyőkre teszi rá mivel a felbontásod magassága 1080, és a 0,0 a bal felső sarok.
    Az alsó monitorodra be tudod állítani a MFDExtractort.
  • VO101Tom
    Értem. Akkor passzolom.
  • Borisz80
    Falcon configuration menüben van benne. Természetesen ablakban futtatom a bms-t, de sajnos nem tudom az ablakot méretezni. Se a configban (szürke a szövegdoboz) se az ablak keret megfogásával.
    Az UI az ugyebár fix felbontású. A 3d-s környezet ablakát lehet állítani a setupban, de ott csak előre megadott felbontások vannak.
  • VO101Tom
    Lehet, hogy nem Falconnal kapcsolatban olvastam, de valami olyasmi volt, hogy ablakban kell futtatni, és akkor van lehetőség, hogy csak három ablak szélességre húzod szét? Valahol lehet a windowsban is állítani, hogy a programok ablakait milyen pixel koordinátán kezdje, ne középre tegye. De nem találom a fórumot, ahol ezt pontosabban leírták. :/
  • Borisz80
    Közben megtaláltam.
    Most meg már egészen más problémával küzdök.
    Szóval az a szitu, hogy vettem 3 monitort amin szeretném a BMS-t futtatni panoráma nézetben. Viszont; van egy 4. monitorom is amin meg az MFD extractor műszereket szeretném megjeleníteni. 4 monitoros panorámában tudom futtatni, de valahogy manuálisan kellene megadnom a bms-nek hogy milyen felbontásban futtassa a 3d-s ablakot, hogy ne érjen ki a 4. monitorig.
    Vagy ha valakinek van már tapasztalata és van egyszerűbb módja ennek az egésznek kérem írja le ide. THX!
  • VO101Tom
    Esetleg itt nyálazd át, itt írnak erről:
    http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3382809/Re:_BMS-4_Triple_Screen_Not_ri
  • repvez
    Ha a cfg fájlba magasabb fov értéket irsz az nem jó?
  • Borisz80
    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol vagy hogyan lehetne a FOV-ot még nagyobbra venni mint amit az egér scroll gombjával lehetséges? Mert 3 monitoros nézetben kb az egész HUD kitölti a középső monitort a legnagyobb FOV-on.
  • molnibalage83
    Tom azt írta, hogy árnyékkal is jó az FPS. Egy ilyen város néhány ezer poligon. Az F-16C és fegyverzete meg cirka 50k+...
  • L Viper #49861
    Remélem nem fognak átmenni a házakon a mozgó földi egységek. Amúgy tetszik. Az fps is jó kérdés.
  • Borisz80
    Klasszul fog majd szaggatni az ilyen nagyvárosok felett.
    Lassan a Falcon is elér egy olyan szintre ami miatt erőgép szükséges majd hozzá. Számomra ez a fejlődés nem függ össze szorosan a grafikai szépséggel.
  • molnibalage83
    Tom tovább kísérletezik.
  • VO101Tom
    Nem, de érdekesnek tűnik :)
  • molnibalage83
    Ezt próbálta már valaki?
  • z0ty4
    Battle For Balkans 1.3.0 RC7 SA

vasárnap este online teszt. ha csatlakozna valaki.
  • Borisz80
    Nálam is az árnyékok hatalmasat harapnak az FPS-ből. 4.32-vel nem voltak gondjaim, de a 4.33-al...
    Pedig azóta egy kicsivel erősebb videókari lett a gépbe.
  • repvez
    Bakker, már azt hittem fighter ops hirekről linkelsz :)

Más:
    Arról van valahol infó, hogy a F16-os indítása alatt a földi személyzet mit mikor és, hol ellenőriz dolgokat vagy mit mond/jelez a pilótának közbe?
    körüljárási útvonal ?
    mint itt:
  • molnibalage83
    Fo hírek.
  • z0ty4
    kabint is mutathatna ha már ezekkel a gépekkel repked :)
  • molnibalage83
    Egy szót sem írt arról, hogy milyen VGA, CE és játékbeli beállításokkal tolta és a felbontása sem full HD. A képeken elég szép recék vannak, ami alacsony AA-t sejtet és sehol egy árnyék. Így igen, el lehet érni jó FPS-t. Janhas fáknál is így volt úgy, hogy a kisebb poligonos LOD-kat használtam. 60-70FPS. Oszt bekapcsoltad az árkényok ls 25 tájára zuhant. Azok kb. annyi poligonból álltak, mint egy város.
  • z0ty4
    "Well about the FPS I can`t say anything about for now.
    These pics are made on my old rigg - an i3 1.8GHz with 4 GB RAM and 1GB graphic Card. The simulation works very fine and stable but I have to make big Citys just like Athina or Istanbul to give correct answers about the Frames."

molny most tépi ki az összes haját
  • molnibalage83
    Közben megtaláltam, itt.
  • molnibalage83
    Ezt hol találtad és mi?
  • repvez
    Hooly shit! :O
  • Borisz80
    Mennyire különbözik az ITO hadszintér a PvP-s Battle of Shinai-tól?
    Minden ugyan az csak egyik PvP-re van kihegyezve?
  • z0ty4
    youtube-on nem jártál? van egy pár videó fenn.
  • Borisz80
    Hogyan kell a Maverick-ek fejeit összehangolni a TGP-vel? Mert jelenleg a TGP / MAV WPN elég nagy eltérést mutat. Valahol olvastam hogy előbb össze kell hangolni a rendszert, hogy mind a kettő ugyan oda mutasson.
  • molnibalage83
    Nem lehet, mert a 3D modell része.
  • Borisz80
    Szeretnék egy 3 monitoros rendszert kiépíteni játékra, mondjuk falconra (hagyjuk most a VR-eket ;) ). Persze nem vagyok milliomos, így a pénz is számít.
    Egyik ismerősöm nagyon ajánlgatta az iiyama monitorokat.

Kinéztem egy 24" iiyama prolite e2483hs-b1 -et. Szerintetek ebből 3 megfelelne a célra?
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.05.14. 10:55:00
  • repvez
    A VR dolgot jó lenne , ha meg tudnák oldani eszméletlen hangulata lenne és mint egy régebbi játék talán könnyebben lehetne hozni a megfelelő frissítési frekvenciát.
    Lehet elég lenne ha kezelni tudna 2 kamerát egyszerre eltolva a két szemnek megfelelően és ezt küldeni ki a szemüvegre.
    Kezdésnek ez is megtenné, vagy ha egy küldős progi tudna hasonlót kiszámítani az eredeti 3d-s pozidióbol, mint a tridef3d vagy hasonló.

ÉS amennyi fanatikus kabinépitő van , hamar megjelennének, hozzá a házi barkács VR kontrollerek amivel a kabinba kattintani lehetne.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.05.14. 10:29:16