52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#49922 Egyszer majd csinálok talán én is új videót... Csak kéne hozzá TIR.
A zene választás jó volt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.27. 15:28:04 -
#49921 Hangulatos :) -
#49920 Új BMS videó :) -
#49919 Hornet kabin skin projekt. -
#49918 Battle For Balkans. Force On Force
vörös oldal gépek
kék oldal gépek
-
#49917 -
#49916 van egy kis élet -
#49915 jujj mit találtam. pcpilot magazin 2012 január
-
#49914 A steamen 50%os akcióba van az eredeti Falcon 4 3.5euro.ha valakit érdekel akkor 18-ig megteheti. -
#49913 ezen az oldalon 1 próbát megér
kicsit nehézkes a download gomb megtalálása.
de van itt cumó bőven. -
#49912 ezt a konyvet nem látta valaki letölthetőbe?
Vagy olyan anyagot ami a földi kiszolgálásról szolna, körüljárás sorrendje, közbeni ellenőrzések, jelzések?
Mindenhol csak a pilótáknak és a repüléshez szügséges manuálok vannak, arról, hogy mi történik repülés elött és után a géppel arról nincs. -
#49911 F16 hoz van valakinek Field operation manual, ami a különböző rendszerek nyomasertekei, folyadékok szintjét írja le ellenőrzéseket stb..
A bms manualok között van ilyen mennyire fedi az eredeti leírást? -
#49910 Ezt a kinti fórumon kérdezd meg. -
#49909 Oculus-al működik a BMS? VorpX-el? -
#49908 Nemtom ez kit érdekel, a 4.33 F-16-okhoz is van már pilóta modell, itt a link és instrukciók, hogy hogyan kell installálni:
7091-Pilot-model-fo-F-16
Ehhez kapcsolódik, a WDP legújabb verziói már ki tudják menteni a WDP lapokat dds formátumban, és felülírják a kneeboard textúráit. Ezt én még nem ismertem, de qrvajó, mert a 2D-s térképes tervezés után a küldetést be lehet tölteni WDP-be, automatikusan kitölti a lap nagy részét, és utána egy klikkel az egész ráküldhető a 3D pilóta modellre is. -
Talon11 #49907 Nemcsak az F18-ashoz, hanem a többi kosarast igénylő géphez is jó. Egyébként tetszik is -
#49906 Ú, ez fasza lenne, F-18-ashoz nagyon hiányzik. -
#49905 ezt a videót most találtam. jól néz ki..... -
#49904 Ez egész jópofa. Kár, hogy a domborzatnak semmi hatása nincs rá, és az időjárás változás csak annyi, hogy a layout-ot változás nélkül csúsztatja ide-oda, de ez is jobb, mint a semmi :) -
#49903 Tegnap este reppentünk egy Red Flag-et, elég sokan bent voltak (10-15 játékos biztosan), ellenséges légi célt nem láttunk, és hát voltak anomáliák. Tibi kifagyott (IVC-t ilyenkor használni kell, anélkül nem enged a szerverre), Merlinnek Pause-val állt meg játék közben (valahogy visszajött belőle), nekem semmilyen PC-s problémám nem volt, viszont az első Maverick kilövése után átváltott nullára a számláló, és a WPN page is azonnal OFF-ba ment. Kinézve a szárnyra, ott figyelt még kettő a szárny alatt. Próbálgattam Powert ki és bekapcsolni, nem reagált. AA-AG üzemmódot váltani, semmi. Master arm le-fel, az sem. Végül elindultam haza. Útközben próbálgattam még, hátha visszajön valahogy, végül az sms lapon átváltottam bombákra, majd vissza maverickre, és ezzel megjavult, hogy rohadjon meg. De onnan már nem fordultunk vissza. Ja és menübe kilépve az eredményeknél csak a vezérgépnek adott meg földi célt, pedig mi is bombáztunk/maverick-eztünk. A fagyás az lehet, hogy IVC miatt volt, Merlin pause-ja és a küldi végén szarul elszámolt célok sem új dolog, de ezzel a maverick-es hibával én még nem találkoztam.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.06. 10:33:24 -
#49902 Hopsza, a DB-ben van végre chaff/flare pod és ECM pod ECM értéke is külön van kezelve. Van fejlődés kérem. :) -
#49901 Időjárás generátor. -
#49900 U1-el állítólag megjavult a netkód, annyira biztosan, hogy mernek red flaget rendezni. Mondjuk olyan most is volt sínain, hogy 2-3 gép közt random osztotta el a debrief-ben, hogy ki mit lőtt... Na, mindegy, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Korábbi falconra én biztos nem térek vissza, annyira nem gáz a 4.33U1
A házi kampányunk sem a 4.33 miatt áll, egyszerűen nehéz ennyi ember szabadidejét összeegyeztetni, ha meg mégis összejovünk páran, akkor sem mindig a Falcon megy.
Az IVC ettől függetlenül, saját host-os repüléseken is fagyott ha a host kilépett a menübe pl. Úgyhogy saját repülésekkor mi csak TS-t használunk. Ez nem hiszem, hogy változna, fórumokon nem olvastam, hogy téma lenne az IVC. -
#49899 hátha az új coop szerver összerántja a bandát :) -
#49898 Annyivel szebb a 4.33 és annyi új dolog van benne, hogy kb. annyira lenne fájdalmas, mint FF4-ről vagy FF5-ről FF3-ra visszaállni. -
#49897 Húha, hiábas a netkód? Ezt nem is tudtam. Lagok vannak, szinkron hiábak vagy csak nem stabil? -
#49896 lehet érdemes lenne vissza tenni a 4.32.-őt.
-
#49895 4.33-ban jött új netkód volt nagyon rossz, rengeteg hiba volt vele, ezért álltak a pvp kampányok is. Nálunk az IVC -vel is gond volt(van), ha azt kikapcsoltuk, akkor nem volt soha semmilyen fagyás. Ami mondjuk red flagen nálam tök rendszeres volt :/ Ha lesz új red flag, remélhetően visszaszoknak az emberek. Tibiékkel házi kampányt sem repültem már vagy két hónapja, már nekem is hiányzik valami kis repkedés online... -
#49894 jaja sajnos ez igaz.
a múltkori coop teszten hiába volt Awacs, nem mondott semmit sem.
fel-leszállásnál senki sem rádiózik sajnos.
Emlékszel, balkánon pvp-n Striker szó szerint neki vezetett az ellennek. hiába mondta, hogy nincs arra senki, nembaj menjél arra amerre mondtam. Aztán hírtelen hopp egy enemy mirage :)
( Ma veszem meg Dumbo kollegától az fc3-at és az A-10et. majd próbálkozok azzal ) -
#49893 Játszák is vagy olyan már mint kb 1 éve (ekkor néztem fel utoljára, jó párszor), hogy soha nem volt emberi awacs, alig volt játékos a levegőben. Igazából nem sok különbség volt már a single kampány vagy online kampány között.
Amikor elkezdték (3 éve?) ezeket az online hadjáratokat tényleg jók voltak, de mintha elfogyott volna a lelkesedés mára. -
#49892 Redflag 4.2
végre valami.....
kedden 3kor indul a coop szerver. csak be kéne nézni -
#49891 Én most adok túl a TIR4-en és ha sikerül eladni még pár fölös cuccot, akkor TIR5 beruházás lesz. -
#49890 Nálam , majd most lesz egy gépfejlesztés, meg talán sikerül végre majd nekiállni a joynak is végre , hogy jól működjön.
DE sajnos a "határ" idős melók mindig közbeszólnak . -
#49889 Hát az nem jó ha ennyire elhalt itt a Falcon. -
#49888 Én évek óta nem repkedek. Egyszer talán rászánom magam, csak ahoz moddolni kell, mert az alap modellező értékekkel én nem vagyok hajlandó repülni. Egyszer talán a tervezett videókra is van időm, csak mostanában sok a meló és barátnő képes igencsak felszívni a szabadidőt. :)
Főleg úgy, hogy egyszerre írok doksit a Falcon fejlesztéshez, a HTKA összfoglalót és csinálok még ezt-azt. Április eleje óta nem volt olyan, hogy a hétvége mindkét napján otthon lettem volna...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.01. 09:29:11 -
#49887 sehol semmi.
havonta 1 repkedés. az is csak szerver teszt általában. -
#49886 Megy amúgy a falcon-os élet? Vagy csak itt a fórum punnyadt be? -
#49885 Tacview leárazás. -
#49884 Ilyenekkel én is játszogattam, egy részét meg is csináltam a MOD-ban. -
#49883 Előtte még el kellene adnom ezt-azt, hogy meglegyen rá a pénzmag. Ugye nem túl sürgős?