Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Nincs ezekhez psd!

Molnibalage
Zsolt, ccc egy kéréssel fordulna hozzád. F-100, F-105, F-4(E) és F-5 Thunderbids skineket nem csinálnád meg meg esetleg a Blue Angels régebbi gépeit?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Örömmel!!! <#integet2> <#email>

L Viper
Kösz, hogy idõt szántál rá.<#eljen>
zsoltfireman
OF-nél így néz ki Block 30,mert még jelenleg 30-sal repûlnek még

zsoltfireman
Gyerekek,mégegyszer a T-Birds...Csapó 3

JoeDestroy
Nekem a szombat jó, ha lesz multi.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Meg tudnád úgy csinálni, hogy az ÖSSZES F-16CG skin függõleges vezérsíkja thunderbirs-ös legyen? A skin választás még mindig bugos a TE és hadjárat alatt az FF5-ben... Dogfightben készültek a screenek.
(miért van az 1-es gépjelzés kétszer a gépen??)

Molnibalage
Pénteken legénybúcsúra megyek (nem az enyém az ikertesóméra), másnap meg pár óra alvás után meg röplabdakupára és egészen estig tart 11-re jó ha itton leszek. Azért beköszönni talán befogok.

L Viper
BOCI !
Köszönjük, már akartam hamarabb is írni.
Remélem a következõ multin jó lesz.
Zaccos kolléga jelezte nekem, hogy pénteken jönne is, ha lesz.
Nekem jó a péntek és a szombat is most.
Molnibalage
Azért az FF5 bétában is észre lehet venni, idõgyorsításkor aztán meg végképp bár ez azért bocsánatos bûn.

L Viper
OF-ben jobban észre lehet venni.
Molnibalage
Apró ricegés akkor van, mikor a bubble-n berül kerülnek a dolgot és a szétesnek egyéni objetumokra. Ez RV-ben is megvan ám...

JoeDestroy
RV Korea standard, dogfight.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Végre eljutottam odáig, hogy leteszteltem az OF kampányt az új gépen.
A Tiger Spirit-nél jobb volt a helyzet, mint a Rolling Fire-nél.
Az FPS-el nem volt gond általában. Sûrûbb "helyeken" azért a Rollingban volt esés, de játszható maradt.
A gond inkább az akadozás volt. Érdekes, mert tûrhetõ FPS érték mellett is volt apró ricegés.
Az FPS értékek szinte azonosak voltak 8x-os vonalsimítás és 8x-os Anizotróp szûrés bekapcsolásával és ezek mellõzésével is. A régi DirectX lekorlátoz sok mindent sajnos. Ennek processzor kell, de keményen.
Egyébként sok helyen szép nagyon az OF, de annyira megszoktam az AF és RV irányvonalát, hogy sok minden nem áll kézre az OF-ben. Nem hiszem, hogy túl sok idõt is tudnék rá fordítani és egyébként is jön az új RV :-)
zsoltfireman
OF-ben kipróbáltam,és nincs semmilyen rózsaszín folt! Átmásoltad az új színeket a régire???
Használsz más teathre-t is??? Mert ODS és Europe esetében ott külön be kell másolni a megfelelõ mappába

JoeDestroy
A kabin alatti részen kétoldalt.
Ld lenti kép.

zsoltfireman
Ezt,hogy érted?????

JoeDestroy
Már csak a rózsaszín marad ki.

zsoltfireman
T-Birds UPGRADE!
Visszajelzést kérek!

zsoltfireman
Az én T-Birds mappám hiányos! Ha valaki megszerzi,elkészítem RV-re!!!

JoeDestroy
Ugyanaz mint ott.

LeonSilver
Nnnna.Most lejött nekem is.Az imént amikor próbáltam ilyen 0 bájtos izé lett belõle.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Na,ha valaki tud letõlthetõ T-Birds skint szóljon!!!!!!!!
Nekem most nem elérhetõ!
<#email> <#confused> <#email> <#confused> <#pias>

repvez
Nem mindegyik webkameránál kell megcsinálni az infraszürö leszedést.A müvelet elött érdemes lett volna letsztelni egy távirányitoval.Ha látod a távirányito ledjét akkor nem kell leszedni a szüröt, ha nem látszik az infraled csak akkor kell eltávolitani.Legalábbis nálam nem kellett hogy muködjön infraleddel.
Boconadi
Üdv!

Kedves barátom Kopi, megengedte, hogy használjuk a TS szerverüket, melynek elérhetõsége:
87.229.7.118:8795
Ide bárki, bármikor bejöhet, ha regisztrált a TS szerverre. Tehát, szobák közti váltogatás csak a regisztrált felhasználók számára van engedélyezve. Alkalom adtán, mindenkit beregisztrálunk, aki feljön a szerverre (illetve idõvel ha kapok adminisztrátori jogokat, akkor megteszem én)
Természetesen megpróbálom mihamarabb elintézni a dolgot.

Tehát:

Server Address: 87.229.7.118:8795
Pass (ha van): fuckoffallhacker
Channel: Speedbreaker's channel
Sub-Channel: Falcon 4.0 - Red Viper

Tisztelettel...
Sziasztok, bocs hogy ide irok de régebben láttam hogy beszéltetek a FreeTrack beállításokról, van egy kis gondom vele, olvastam hogy ha infra ledeket használunk ki kell szedni az ifra szürõt, az enyémrõl ehez le kellet csavarni a lencserendszert, de azóta nem tudom rendesen visszaállítani mostmár ha a led nincs szembe a kamerával akkor apró pont, de ha teljesen szembe van akkor egy nagy fényfoltot lát a Freetrack akárhogy állítom a freetrackbe. Szerintem a kameránál nem tudtam visszallítni a fókusztávolságot, de fogalmamsincs hogy lehetne pontosan beállítni, most nagyon le vagyok égve nincs pénzem új kamerára, meg jó még ez csak elvan állítva, ha tudtok valami megoldást, kérlek segítsetek, egy noname kameráról van szó.
Mégegyszer bocs a nem ide illõ témáért.

zsoltfireman
Az az igazság,hogy nem próbáltam ki,csak feldobtam! Uraim,elnézést!
Azonnal intézkedek!

Molnibalage
FF5 alatt ilyen. Rakjon be már majd valaki screent, hogy FF4 alatt milyen.

Molnibalage
FF5 alá új verzió kell, mert megváltoztak a dds számok egy kicsit. Midjárt jön a screenshot.

Molnibalage
Nekem legyütt bár kicsit töprengett.

LeonSilver
Valamit csinálj vele tezsvír mert nekem se FF-el se stexplórerrel nemjön le... :cry:

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
<#nevetes1> <#nevetes1> <#wave> <#email>

Molnibalage
Bocs, hülye kérdés volt válasz ott a filenévben.

Molnibalage
Éljen éljen soká! RV alá?

zsoltfireman
Eszméletlen..nem kis idõ lehetett megcsinálni nameg megtervezni.

L Viper
Nagyon beteg <#idiota><#eljen>
LeonSilver
Ez qrvajó!

Molnibalage

Köszönöm.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Aham... Én is csak a NAV módra értettem. Köszönöm az infot!

Molnibalage
Dogfigt módban nincs se pitct ladder és FPS sem, mert a valóságban a pilóta ilyenkor a "segge alapján" repül. Többi üzemmódban is el lehet tünteni a jobbkéz fele levõ panelon oldalt.

Ha AF-ben kilövöd az ATO-t akkor semmlyen bevetést nem generál. 6-8 órát simán fent lehet egy bevetésen az E-3-as, de ha teszel mellé tankert akkor talán még tankol is az AI és adhatsz meg még hosszab õrjáratozási idõt.

Yepp! 😊

Boconadi
Hyperlobby-ról -Jammer- -hez van szerencsénk? 😊
Sziasztok 2 kérdésem lenne... Kb 1 hónapja játszom a gameval vegyesen AF/RV. Arra lennék kíváncsi, hogy ha Campaign generáláskor az ATO-t is kiveszem a HQ "keze alól" akkor az AWACS -et és a KC-t is nekem kell fölküldeni ? A másik gondom az, hogy a Flight Path Maker az hol van, hol nincs... 😊 Hogy lehet be/ki kapcsolni mert próbáltam megfigyelni de teljesen rendszertelenül van és nincs...

THX!

LeonSilver
Nekem átvan irányítva a gmail-re <#idiota>
Gmail spamfilter ( és Emil ) ruleZ <#ijedt>

Változó,de elõfordul idõnként nálam is