Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halehet akkor a 1.012 mellett voksolnék és nekem bármelyik nap jó per pillanat.

Megvan, köszi szépen.

Molnibalage
Na holnap sokáig lesztek akkor talán én is tiszteletemet teszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nekem jó amikor ráértek, ma is holnap is. Destroynak szombaton jó, azt mondta. A többséghez alkalmazkodom.
Akkor mi legyen, 1.013 vagy 1.012 ?
Molnibalage
Áttételesen van ilyen. Oldási távolságokat adsz meg amit a sebbeségedbõl számol ki a rendszer. Idõt azért nincs értelme megadni, mert akkor épp az aktuális sebességedtõl függ az szórás iszonyat körüményes és pontatlan lenne a dolog.

Alapból 175 lábon van a dolog. Kazettás bombáknál ezt érdemes sorozatoldás esetán legalább 400-500 lábra felvinni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Újabb kérdés. ( ...egyszer csak elfogy... ) Átolvastam a Falcon manual A-G részeit de vagy nincs benne szó errõl ( nem valószínû ) vagy átsiklottam 2x is fölötte. ( sokkal inkább az ) Na szóval arra lennék kíváncsi, hogy tudok -e olyat csinálni, hogy ha mondjuk viszek magammal 6-12db Mk-82 -es bombát azokat tudom -e idõzítve oldani ? Tehát mondjuk CCRP -ben elérem a relase point -ot, és a bombákat egymás után mondjuk 25ms -onként oldom le ?

Molnibalage
Az ember igyekszik. Néha már én is meglepõdök, hogy mi mindent tudok. Szerénység ON. 😊

(én mi mindent nem!!!!)

Fuhhh! Köszi a kimerítõ választ. 😊 Azthiszem mindent megtudtam amit szerettem volna...

Molnibalage
Ezeket nagyrészt azért nem írtam le eddig sehol, mert ez már inkább development szekció, az emberek nagy részét ez nem izgatja õk csak repülnek.

AF-ben és nem voltam szívbajos (kb. akkor csináltam ezt mikor az AF-es kézikönyvet írtam) és air drop képességet kihasználva az északi légierõ szétverése után a reptereik közelébe kiraktam pár egységet és villámgyorsan elfoglaltam a védetelen környéket. Hamar meg lehet nyerni így hadjáratot, ha tied a légifölény és tudod, hogy mit kell elfoglalni. Fõleg, hogy a kód hiányosságai miatt M-1 zászlóaljat is ki tudsz dobi az ellen hátországában akár egy szál helivel is, azt meg nem nagyon állítja meg ott semmi, max. az ellen légiereje, amit persze meg már jól kiporoltam.... Én nem csaltal és csak könnyebb egységeket hajítottam ki és mindig sok gépet küldtem, mint a valóságban.

Molnibalage
A hadjáratnak asszem többféle módon lehet vége, de ebben nem vagyok biztos fejbõl. Az egyik mód az tuti, ha az elõre definiált objektumokat elfoglalja az adott fél. Ez hadjáratonként különbözik. Az OF és RV-ben a \campaign\save vagy a másik könyvtárban ahol a hadjáratok vannak találni fogsz tri kiterjesztésû fileokat. Ezek valójában txt-k. Ha megnyitod õket akkor látod az elõre deifinált eseményeket amik megváltoztatják az AI viselkedését és meghatároznak egy-két dologot.

Tehát vannak olyan sorok amik definiálják, hogy melyik objektuomkat kell elfoglalni, de ezek Campaign ID-vel vannak megadva. Tacedittel ki lehet keresni ezeket az objektumokat. Déli oldalról a Rolling Fire hadjáratban, asszem Wonsan-t és Phenjan egyes részeit kell elfogalalni az északiknak Szöul nagy részét (asszem mást nem)

A másik lehetséges út, de ebben nem vagyok biztos a szemben álló erõk nagyságának az arányán múlik. pl.: ha az egyik küzdõ fél summa földi ereje é légiereje kisebb X/Y aránynál akkor az egyik fél vesztett. A kínaiak és oroszok hadba lépése is ezzel van szabályozva, ez viszont tuti.

A fent említett összes tényezõt én képes vagyok megváltoztatni. 😊

(asszem az új manualba lesz egy ilyen fejezet is ami majd definiálja az adott hadjáratok megnyeréséhez szükséges objektumok nevét)

Az elfoglalt repterekre ha nem sérültek gond nélkül le lehet szállni, de kevéssé valószínû, hogy odatelepüljenek a saját századaid. OF-ben és RV-ben a relocation ki és be is kapcsolható. Mikor be van kapcsolv akkor is szökõévenként tesz ilyet az AI legalábbis nekem a kék oldalon, mert nem fenyeget már jó ideje az a veszély soha hadjáratban, hogy elfogalják reptereimet.

Jöttem megint kérdezni... 😊 A dinamikus kampánnyal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Az tiszta, hogy ütik egymást a felek földön-levegõben 0-24. Mondjuk sikerül hátrébb szoritani az ellent, de igazából arra lennék kiváncsi, hogy történik/történhet -e olyan, hogy egy már elfoglalt repteret használatba vesz -e a NATO/UN ? Vagy lehet -e elfoglalni repteret? Végig olvastam a Balázs által írt manualt töbször is. Igazából jelenleg még nagyon sokat használom mert sok dolog még homály ezért ki is nyomtattam... Jó anyag! 😊 Megnyerni egy hadjáratot lehetséges -e ? Gondolom el kell foglalni és megtartani kulcsfontosságú objektumokat, városokat nem ? Hát így elsõre ennyi... Köszönöm elõre is.

Molnibalage
IL-76 modell tudtommal új lesz, talán még A-50 is azt lehet, hogy tévedek. Legalábbis nagyon remélem mert szégyen, hogy kék oldalnak falcnos szemmel egész szép szállítógépei és AWACS gépei vannak a vörösnek meg nagy büdös semmi.

(Akkor került szóba mikor elkeztem 3D modellezni és szóltak, hogy az IL-76-ra ne pazaroljam energiáimat.)

Multi lesz valamikor?

L Viper
Az IL-76 viszont még OF-ben is az a nagyon ronda "szögletes hajtómûves" van.
Azért örültem volna, ha FF5-ben is dolgozna rajta valami fanatikus. Sokan amikor Falcont indítanak és kiválasztják az AIM-9 gyakorlást, rögtön ezzel a két ronda modellel találkoznak és egybõl kezdõdik a szájhúzgálás, noha hadjáratkor meg nemigen találkozni velük.
Sejtettem, hogy nem ez az elsõdleges modell a fejlesztésben.
Molnibalage
Szerintem nem, mert OF-ben van a modell.

L Viper
Balage, az FF5-ben lesz új Tu-16 modell?
Valimi ilyesmi jó lenne, mint ami az OF-ben van:

L Viper
Multis kampányrepülésnél van, hogy mi is így szoktuk, a helyzetnek megfelelõen. Szinte mindig átvariáljuk a fegyverzetet, a felajánlotthoz képest.
Scottt
Szvsz legjobb megoldás ha a géppár egyik tagja több bombát visz mint a másik,de ha harca kerül sor a bombás gép is aktívan részt tud venni csak kevesebb rakétával.Míg a másik gép kevesebb bombát visz szvl fordítva.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ááá thx! 😊

Nagyjából én is ezt írtam és a végén fejtegettem hogy az a 4 is bõven elég sõt ha úgy számolunk lehet az 6 is csak nem éppen bevett szokás törzs alá AMRAAM -ot meg GBU -t függeszteni... Persze úgy hogy mondjuk elöl GBU hátul AMRAAM..
LeonSilver
del a numpadon

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van olyan keystroke amire a radar eldobja a célt ? ( unlock? ) Mert ha befogok valamit akkor a befogás megszzüntetését leginkább csak a radar kikapcsolásával tudom elérni. Van erre más mód ?

L Viper
Urak, volna egy javaslatom: a hétvégi multira rakjuk vissza az AF-re az 1.012-es javítást.
Nagyon szaporodnak a bugosságára utaló hozzászólások a Frugalson is.
Egyébként sem igen futtatja Vistán közületek senki, ha jól tudom.
LeonSilver
Kössz.Idõközben megleltem 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage

Molnibalage
Asszem errõl is van oktatófilm. Az F-4-nél ez szárnytartályok esetében nem megy, bugos. Legalábbis az FF5 beta-ban az, tehát valszeg FF4-ben is.

Az MFD-n is megteheted.Válts A-G-re majd az MFD-n az S-J-re kattintva jelöld ki a tartályokat és nyomd le a tûzgombot..nagyjából ..de biztos menni fog "hajlott korod" ellenére is 😊.

LeonSilver
Már megint nemtalálok valamit ( elnézést de valószínüleg hajlott korom miatt van <#whatever> )

Szóval ha van fent némi pót üzemanyag akkor CSAK a benzineskannákat hogan lehet ledobni?Mert ugye a ctrl+j-re ledob mindent ( majdnem )...

Háttõ én ezt a csapásmérõ képesség a légiharc kapacitás rovására témát nem teljesen értem...

Tudtommal az F-15E -nek összesen 19 függesztési pontja van (+2 a célmegjelölõnek, flirnek) ebbõl 3 póttartály (2 szárnyon 1 törzs alatt) akkor még mindig maradt 16 ebbõl 4 a szárnyakon ahova értelemszerûen mehet az AIM-120 meg az AIM-9 nah most ekkor is még mindig van 12 db függesztési pont amibõl 4 re mehet AMRAAM 6 ra meg mondjuk JDAM...
De ha nem mert netán rosszul tudnám... Ott van a 4 függesztési pont a légiharc rakétáknak már ez is elég bõven és akkor még fölpakol az ember fia 12db! SDB -t hátt az Úr irgalmazzon 😊

Nem mellesleg ugye soha sem járnak egyedül a gépek és tételezzük fel 6 AMRAAM meg 2 Sidewinder már elég kell legyen egy légiharchoz...

Jah mégvalami bár ez gondolom köztudott:
A szokásos függesztmény általában 4 GBU 3 póttartály meg 2-4 AMRAAM és 0-2 Sidewinder. 😊

Ezt megszorzod 8 -al és már is meggondolod hogy felszállsz e ellenük... 😊
Molnibalage
Hát az alapból is multirole elég rendesen. Ugyanazt kb. eljátssza mint a bemutatott F-4 pár "apró" különbséggel.

A CFT-vel a belsõ üzemanyagkapcitás 22500 font körül van, de három póttartállyal 35 ezer font! Mondjuk három póttartály mellett ha csapásmérõ képességet akarsz azt csak a légiharfegyverzet rovására teheted meg.

Normál bevetésre persze simán elég is a két nagy kalapács LGB, törzs alatti póttartály és 8 légiharcrakéta. Mivel ECM a gépben van gyakorlatilag full extrás. Egyetlen gyenge pontja van a gépnek az, hogy nincs HARM...

A múltkor az F-15E-bõl csináltam én így egy amolyan multirole repcsit...azon is volt minden ,mint a búcsúban.

Molnibalage
Nem tudom hányatoknak tûnt fel, de az F-4 gépek terhelhetõsége két féle módon van benne a játkban. Az F-4S és a RAF Phantomjai képesek erre a játékban viszont a valóságban nem sok ilyen fotót láttam amin ezt megteszik a gépek, gondolom a légellenállás miatt.

Tehát a gép elviheti az összes 8 (!) légiharcrakétáját, két póttartályt és még két 2000 fontos bombát vagy 2x3 kisebbet. Azért ez atombrutál.
A nagy kérdés, hogy valóságban ebbõl mennyi az igaz.

A "táposabb" F-4 modellje egyébként más! A Sidewinderek indítósínje a gép modelljének a része.

Bucser
a 2 között nagyon oskan vannak . Nos nekik készült. meg azért a mddolt gépek meg fegyok ogencsak jól mûködnek. singleben kell tolni egyszer kétszer kiengedni a gõzt jó a többit el kell felejteni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello
Pont most próbálgatom a WoE-ot,de én az egész sorozatot nem értem.A gépek kivülrõl nekem nagyon tetszenek,maga a grafika ,fegyver effektek nekem jók.De a borzalmasan egysikú kampány, szerintem feleslegesen nagyok,unalmasak a területek, Nem értem, miért annyira gagyik a pitek,a reptulajdonságok meg.......Kinek készül ez a játék?Pontosan tudom hogy az átlagos játékos,aki el pötyög a crysis-el
de már ott is köpdös mert van 10 nél több funkcio gomb,az nem játszik vele.A hardcore meg ,mint ti,nem erre vágyik ,hogy árkádositsák.....Pedig k..va jó is lehetne..nem értem a koncepsziót.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Bucser
Strike fighterkülönbözõ modjaiban gyönyõrû phantom van meg 105-ös.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
óóóó az F4-et én is kedvelem.Jane's USAF-ban az volt a kedvencem.Meg az F-105D.

Molnibalage
Azért arra figyelj, hogy a fent levõ dolgok egy része elavult, mert már bele vannak integrálva az RV-be vagy az OF-ben. Az ITO2 is ilyen, mert FF3 alá készült. Ranger is dev tag, FF5 alá konvertálása már a végéhez közeledik amennyire láttam és õ írta. Alig várom már. Izraeli F-4, A-4 és Mirage III gépekkel menni MIG-21 és kortársai ellen. Nagy fun lesz. SA-6 ellen elektronikai segítség nélkül. 😊

LeonSilver
Húúúú basszus.Sík ideg lettem amikor próbáltam és hulla volt a link.
Most asszem minden szart lehúzok <#idiota>

Molnibalage
Egyébként nekem még MINDIG a WoFF4 tetszik a legjobban csak az új két FF5-ös videóm veheti fel vele a versenyt.

Molnibalage
http://falcon.tonych.info/

Megintmûködik, tessék leszedni hamar ami kell.

L Viper
Természetesen számíthatsz rám.<#nyes>
zsoltfireman
F-16 PSD van nekem,az általad felsoroltak nincsenek! CCC érdeklõdjön máshol,hátha több sikerrel jár...
Nekem nem fog menni...
Maradok F-16-nál...

LeonSilver
Habár anno a WB klánban én voltam HenryHawk a kakas magyar nevét látod nemtudom.A régi nonlapunkon is csak annyi van, hogy Foghorn kakas.

Molnibalage

Molnibalage
És F-16 psd-kez honnan szedtél? Ezt nem igazán értem. Tehát adott egy dds paletta amit ismersz. Nem azokat használtad eddig is kicsórva a játékból. ccc-nek szeretném elmagyarázni, hogy mi a gond de amíg én sem értem addig ez gond. Esetleg te is kapcsolatba léphetsz vele, fent van az összes falconos fórmuon, de az FF-en tutira.

Molnibalage
J skacok, az FF5 kiadása után a Moments of FF4 klip zenéjére újra kéne forgatni egy klippet az FF5-tel. Mit szóltok hozzá? Az új multi kóddal igen látványos dolgokra leszünk képesek.

Bocs az off-ért,de valaki nem tudná megmondani mi volt a Bolondos Dallamokban(looney Toons) a kakas magyar neve,már ha volt ilyen és nem csak szimplán kakasnak hívták.
Thx.

zsoltfireman
Ha nincs meg egy skinnek a PSD-je,/Ez egy olyan formátum,ahol paint shoppal ízekre tudom a skin-t szedni/ Az a baj,hogy én nem tudok gyártani PSD-t!
Ha meg a meglévõt alakítod,az már nem lesz szép!

Molnibalage
Ez nekem nem mond semmit. Ez mit jelent technikailag?

zsoltfireman
Egy kis Öböl háború OF-en...