Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Köszönet a reppenésért.
Multi pics:

és:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Köszönöm én is a lehetõséget,jó volt 😊.

L Viper
Na ez sem volt rossz repkedés. Köszi srácok!

Indulás:

Dogfight:

Molnibalage
Ezen sincs TS szerver... Mindegy, csak köszönni akartam a cimbiknek. Ma egy nagyon jó hangulatú röplabdakupán vagyok túl. Harmadikak lettünk, ha nem lettem volna kába az elején a bulizától akkor a 2. hely is megcsíphetõ lett volna.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

Vagy próbáld meg quickconnect-tel . írd be a neved ,a loginnévhez ne írj semmit,szerver ip és szerver pass: fuckoffallhacker

JoeDestroy
Boci szerverére a portszámot is be kell írni, és nem regisztráltként gyere.
L_Viper a szerver:
78.131.91.22

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem tudok felmenni Boci TS szerverére és nem látok senkit a thomi-s szerveren.

Molnibalage
A kapcsolós dolog az két részbõl tevõdik össze.

1. A modellnek tartalmaznia kell és nem csak textúraként.

2. Az exe-nek kezelnie kell ezt.

Tudtommal ez a kijelölt irányvonal és az új kabionk már ezzel a szemlélettel készülnek már "csak" az exe-t kell aláírni. (Ez nem tuti...)

Ez baromira jóóóóóóóóó,ebbõl simán lehet nagyfelbontású,gyönyörû 3D
F-16 cockpitet csinálni!!!!

JoeDestroy
Szerver
IP:88.209.229.134
~ 400kbs up

97th Vampire
Köszönöm a skyfix-et!

L Viper
Én is !
L Viper
Ez a többi skyfixnél is ilyen, a motor sajátossága.
JoeDestroy
Fent vagyok a TS-en.

Fél 10 körül benézek,ha nincs senki,akkro majd félóránként,vagy írjátok ki ha már vagytok.Ma este inkább itthon maradok😊.

A Lee féle Sindelnet által átírt csatornájú Viper által belinkelt skyfix 😊.Elég jól néz ki bár az estéket érdekesen kezeli le.Dinamikusban csak narancssárga a sötéstség,de ha kilépsz és vissza,akkor meg jó szokott lenni :S.

L Viper
Jó, megyek oda 1/4 óra múlva. A Falcon szobába.
JoeDestroy
Boci féle TS beállítva.
Más.
Jövõ héten várhatóan pakkot kapok. Tartalma egy TM Cougar HOTAS usb 2.0.
Beállítása, tapasztalata ha van valakinek szívesen venném.

L Viper
L Viper
Elvileg Boci és eLGi akart ma is, nekem még van egy kis dolgom, de reppenhetünk egyet.

Repvez : Ez nagyon korrekt lesz, tetszik.
JoeDestroy
Kösz ez jól jön.

repvez
TOD tool
L_Viper most már kedvedre állitgathatod a felhöket 😄
97th Vampire
A "SEAD A-10-el" nevezetû képen milyen "égbolt" mod-ot és milyen felhõzet mod-ot használtál? Mi a nevük?

zsoltfireman
Sõt,ha a hud kezdetû sort átírod erre:
"hud 20.063 -2.750 -0.618 20.063 2.750 -0.618 20.063 -2.750 4.902 5 5 260 260 c;."
akkor a kijelzõ is a helyén marad forgolódásnál....

JoeDestroy
Ma lesz multi?

JoeDestroy
Az art/ckpitar könyvtárban a 3dckpit.dat filet ki kell egészíteni az alábbi módon, minden olyan repülõnél amivel repülni akarsz:

viewlimit_pan_left 170.0;
viewlimit_pan_right 170.0;
viewlimit_pitch_down 50.0;
6dof_ready 1;

Ezután lesz 6DOF.

L Viper
Már elfogytak a Harm-ok, de a környéken még voltak célpontok.
Nekem és Bocinak már csak AA fegyverzet volt, eLGi-nek volt még kazettás bombája.
Az ügyködésünk miatt MiG-eket "emeltek" ránk, én õket kötöttem le, Boci csalit repült a Kub ütegnek, amig rámozdultak eLGi szétkapta õket. Utána fegyverzet nélkül pucolás haza. Hatalmas volt a hangulat.
Sziasztok, láttam egy videót a youtubon az Open Falconról, én próbáltam 4 ledes free trackkerrel de nekem csak a fel-le és a jobra--balra forgás megy, megtudná valaki mondani mit kell beállítana hogy a fel-le a jobra--balra csúszás és a zoomolás is menjen. Szoktam néha olvasgatni a fórumot, de nem mindig jut idõm rá ezért ha volt már róla szó akkor elnézést, Molnibalage ha jól vettem ki akkor te is a Red Viper fejlesztõcsapatában vagy, arra lennék kiváncsi hogy a következõ RV-ben lessz e hasonló fülke mint az OF-ba, fog-e úgy müködni mint a videóban? a mások ami borzasztóan zavaró mind RV-ben mind OF-ban hogy a 3D fülkében nem látszanak a kapcsolók állásai, sosem tudom mikor van le vagy felkapcsolva valami, ez ki lessz javítva? Gripen leszz a következõ RV-ben és ha lessz mennyire lessz kidolgozva? fõleg a fülke érdekel. A következõ RV-nek van honlapja ahol képeket vagy videókat vagy valami infót lehet olvasni?

JoeDestroy
Mi is. + Bowling.<#eplus2>

Molnibalage
Bõvebben? Mi összehangoltan ittuk le magunkat tegnap. 😊

Molnibalage
Az új FF manualban ennek is lesz szentelve egy fejezet.

Épp egy kifagyott pillanatban... 😊

És persze RV....
Khm:

Antiship:

SAD A-10-el:

SEAD:

Jöhetne az új,mert kellenek a multis képekhez 😊.

L Viper
Köszönöm uraim az esti multit. Jó volt a SEAD bevetés, szépen összedolgoztunk.

eLGi84
Nálam a csúcsot a Kub üteg elleni összehangolt támadás hozta el 😊
Boconadi
Fain volt az esti játék 😊 <#eljen>

LeonSilver
Kössz skacok!Asszem simán meglesz csinálva.A sógorom úgyis ilyen elektronyos buherátor.Meg majd az említett úriemberrel is felveszem a kapcsolatot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Hadjárat IP: 78.131.91.237
L Viper
Nem quick connect !
Ha nem jó Gabbar, írj ide a fórumra.
Boconadi
TS-en vagyunk:

address: 87.229.7.118:8795
pass (ha van): fuckoffallhacker
nickname: neved
Boconadi
L Viper
Itt van, képekkel egyebekkel
Vedd fel a kapcsolatot Joe Destroy-al, õ "vágja" a témát.
LeonSilver
Megpróbálom megtalálni, bár a 14k hsz-bõl nehéz lesz lévén az SG keresõje egy rakat bálnasza*.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Dehogynem, többen megcsinálták itt is.
Volt komoly értekezés itt is, setupolásról és mindenfélérõl.
LeonSilver
Te skacok.Ilyen trekk ir izét házilag nemlehet összedobni webkamerából meg mittoménmibõl?

L Viper
Rakom én is az 1.012-õt.
No és a Realism patch is legyen fent mindenkinek.
eLGi84
Este tudok jönni. Ha a többség 1.0.12 javasolja akkor újrarakom.
Boconadi
akkor ma 9kor AF 1.012. Ts, a lent leirtaknál.