Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
OF F-16C B32 302 FS "Sun Devils/Hellions"

L Viper
Régebben mi is játszottunk RV-t Hamachival, mert volt olyan, hogy egyéb módon nem lehetett kapcsolódni pár "kollégának".
Dogfightban jó volt, ment szépen.
A hadjárat az gyakorlatilag játszhatatlan RV-ben jelenleg, bármilyen netkapcsolattal. Ezért arra jó az AF.
L Viper
Offoljunk tovább: az összes szörnyikét megcsinálták 3D-ben és nagy felbontású textúrákat kapott a játék. Te is szeretted anno a Duke-ot?

Leon: Pályákat csináltam hozzá és azokon gyilkolásztuk egymást. Aztán jött a Quake õrület neten.
LeonSilver
Persze.VAn olyan verziója ami simán megy xp alatt ( DN 3D ugye DOS-os gém ) és mára akkor ( DOS idõszakban ) megcsinálták, hogy magyarul dumáljon Duke ( tükör elõtt --> Az istenit, de kurva jól nézek ki! ).Ez volt az elsõ gém amit hálóban játszottam és frenetikus élmény volt.Holo Duke ruleZ <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Milyen módban repkedtek és mivel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

97th Vampire
A Hamachi-val végre sikerült kapcsolódnunk... DE!...
Játék közben kb 1 másodpercenként meg meg állt egy pillanatra a játék, mintha valami progi lefogta volna a gépet. Csakhogy semmi sem fogta a gépet mert csak a hamachi ment task-ban.
Ismét ötleteket várnék! 😄
(még sohasem használtam a hamachi-t, lehet hogy nem állítottunk be valami fontosat???... )

Köszönöm az eddig adott segítséget!!!

L Viper
Minek a Duke 4 ever, mikor a régit is feltupírozták az "amatõrõk", mint a Falcont. Azért jöhetne már <#hehe>
LeonSilver
Ja.Meg a Duke Nukem 4everrel ... 😛<#falbav>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Majd meglátjuk <#wink>
Egyszerre jön ki a DCS - Black Shark-kal. <#zavart1>
Molnibalage
Már bocsánat, de ezen csak mosolyogni tudok.

L Viper
Geraki:

"OF 4.6 the last from OF series ,ULTIMATE FALCON 5.0 will take place after that !!!

Naldo carry on with your life but do not forget us do not forget your dream.. it is very close to the time that FALCON 4.0 Jump's to 5.0.

Developers keep walking ,all we are with you!!!"
Molnibalage
Ügyes, grat! <#taps>

L Viper
Nemsoká jön velünk multizni...<#eljen>
JoeDestroy
A gyerek a lelkemre kötötte, hogy publikáljam a mai repülését, amint ráközelít és próbál együttrepülni egy "kétutánégõs nagy repülõvel" F-15C.
Íme:

Most elment fürödni, és ha nem csináltam volna meg, akkor gyalázatos hangulatot ígért!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
Próbálj innen klienst letölteni.

8 fõig ingyen lehet hálózatot kreálni. ha többet akarsz egyszerre mint 8 fõt ahhoz eõ kell fizetned.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

97th Vampire
Nem. Tudsz adni linket hogy honnan lehet leszedni?

Molnibalage
Hamachi LAN emulátorral próbálkoztatok már?

97th Vampire
-AF-el soha sem sikerült még neten kapcsolódnunk. Az RV-vel gond nélkül ment... akkor.
-Router-ünk nincs.
-IP címek fix-ek.
-Nekem ADSL, havernak kábeles netje van.
-Igen. IDÕFÜGGÕ hogy mikor látjuk egymást...

LeonSilver
Necsigázz vazz ... <#ejnye1><#beka2>

Molnibalage
Kapaszkodjatok meg ezt olvastam a Globalfalcon fórumon az egyik fejleszõtõl itt.

"4.6 being the last OF release, we are taking time to include as much fix/new stuff as possible.

It will be released when it is ready."

Ez druva.

JoeDestroy
Nem lehet hogy az ISP ekkor osztja újra a din. IP-ket? Utána csináltatok IP cím ellenõrzést, pl speedtestnet?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Milyen fajta netetek van? (ADSL, mikró, stb.) Router van? Jól értem, hogy IDÕFÜGGÕ, hogy mikor látjátok egymást? Ilyenrõl még SENKI nem hallott. AF-fel is próbálkoztatok?

97th Vampire
Lenne egy olyan problémám hogy haverral nem tudunk neten kapcsolódni egymáshoz kb 16-18óra után... (haver serverének IP címe beírva, próbálok join-olni, connection established... de csak én vagyok ott.)
Simán az RV-ben próbálunk kapcsolódni. 16-18ó elõtt viszont minden gond nélkül sikerül.
Van valakinek valami ötletek?

Molnibalage
Volt egy ötlet arra Balu-tól, hogy mit lehetne csinálni a jobb nagy hatótávolságú A-G rakéta szimulációra, de egyelõre talonba került.

Gundark
Nem ide tartozik és ritkán is találkozunk vele a falconégben de akkor is tetszik ez a kép.

Molnibalage
Az enter lenyomása az AA Mastermode. Tekinteted vesd a 64. oldalon levõ diagramre -e tekintetben.

Ööö szerintem dogfight módban voltam. Bal MFD-n TWS, jobboldalin SMS oldalon AIM-120 kiválasztva ahová enterrel kerültem el. HUD-on egy nagy kör ( LockOn -ban BORESIGHT -nak hívják ) cél kis négyzetben kijelölve... WingMan már lelkesen támadta a köteléktársát.

"2 másodpercig kell nyomva tartani a tûzgombot" - ez hasznos info, köszi.

Molnibalage
Mert ezek esetében, ha nem dogfight módban vagy akkor kb. 2 másodpercig kell nyomva tartani a tûzgombot. A DLZ egyébkénr elég sokszor téves (inkább csak becslés) a játék kódjából adódóan...

Lenne még egy kérdésem. Van amikor egyszerûen nem birok rakétát indítani... Cél STT -ben befogva, Már majdnem belül van a Dynamic Launch Zone -n, Master ARM ON, teljesen ránézek orral és nem megy ki sem az AIM-120 sem az AIM-7. Egyszerûen nem értem. Ja, RV+2 patch.

L Viper
Talált, süllyed <#nevetes2> Majdnem.
Boconadi
biztos dcs-re <#idiota>
L Viper
Böktem én is, de nem árulom ám el, hogy melyikre !

<#vigyor1>
Molnibalage

Hát ezt szomorúan hallom. Pedig jó dolog az szerintem...

Molnibalage
És hosszú ideig nem is lesz, sõt talán soha.

Aham. Nos ez hasznos info! 😊

Molnibalage
Mert ilyen opció csak az AF-ben van...

Üdv!

Arra lennék kíváncsi, hogy RVben hogyan lehet az ATO-t kivenni a HQ "keze alól" ? Mert AFben hiába HQ kezeli flightokat, ott jobbklikkel lehet packaget létrehozni ennek ellenére. RV-ben viszont nem és a kampánygenerálásnál az elején ahol lehet a PAK -ot állítani ott nincs ott a másik jelölõnégyzet ahol ki tudnám venni az ATO mellõl a pipát! ( Vagyis izé... asszem kocka van benne. )

Boconadi
nem tudom, nem próbáltam azóta, de majd mostanában nemgint beizzitom, hátha sikerül.
JoeDestroy
Jó képek. Lehet hogy én is gyakorolok egyet.
Apropó a Freetrack megy már?

Boconadi
Nem kell letölteni (nem is tudod). Beállítod a megfelelõ idõpontra a csúszkán amit akarsz, jobb oldalt elmented, aztán rákattintassz, hogy "add TOD data to list", utána "show/hide list".
Az ott levõ sorokat kimásoljátok, majd a terrdata/korea/weather mappában a tod.lst file-t megnyitjátok jegyzettömbbel, és a kívánt idõszak helyére beillesztitek a kimásolt sorokat. Elmentitek a jegyzettömbel megnyitott file-t, majd a játékon belül abban az idõszakban amire átírtad a sorokat, olyan lesz. (elméletileg, nekem nem pont ugyan az lett)

Én például összeraktam egy ilyet:

Próbáld ki azt amit én linkeltem,nem programban hanem flashben fut,
csak nem tudom,hogy készít-e tod fájlt,vagy csak egy bemutató?

Boconadi
nem jön be
L Viper
Le tudtad tölteni?
Próbálta vki a repvez által belinkelt TodMakert?
Hogy lehet menteni a az összemixelt tod fájlt?

JoeDestroy
Igen az volt fent azelõtt.

L Viper
Az a régebbi ATI driver lenne ?
JoeDestroy
A tegnapi hibák miatt visszaraktam a 7.12-es catalystot, a lenti képen látható hiba singleplay alatt megszünt. Remélem hogy multi alatt sem lesz több piros kép és fagyás. Elõtte a 8.1-es volt fent.

Molnibalage