Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez már FF5, de nem látszik rajta. Ennél többet nem mutathatok, de jó nem?
A WoFF5 klipet is újraforgatom majd hathatós multis segítséggel veletek.
A MoFF5-tel nem bírok várni. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Off
Sajnos félre tájékoztattalak,az emlitett mûvet nem Lenin irta(bár ne zárjuk ki,a mester annyit irt munkássága során,amit emberi számitás szerint csak akkor lehetett véghez vinni,ha õ és 4 klónja gyerekkoruktól irtak folyamatosan.)Szóval Trockij irta és érdekes is.
Egyszer kalandvágyból dolgoztam rendõrökkel (civilként)és találtam egy Lenin könyvet a szekrényükben.Gondoltam nem árt a mûvelõdés és mivel én tudtam olvasni😊elkezdtem felolvasni nekik belõle.A szolgálat végére ott tartottunk hogy pisztolyal kergettek az épület körül😊
On
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Egy a hibatopikok közül !
Szerintem továbbra is maradunk a jól bevált 1.012-nél !
Az szovjet/orosz precíziós rakétafegyverek és a Maverick egyes típusai lézeres irányításúak. Megvan az az elõnye ennek, hogy elég az, ha a lézer csak elõrefele kell, hogy nézzen nagyjából. Ergo lehetne egy olyan fegyverosztályt létrehozni, ami egy limitált szögû TGP-vel dolgozna, de a rakétahajtás maradna a fegyvereken. Ez még lehet, hogy én is meg tudom buherálni F4Browse-val és simdataval csak a TGP szögkorlátozása maradna meg. (a gond ott kezdõdik, hogy egyes gépeknél ahol van konténer akkor az bezavar a korlátozott TGP FOV-ba..)
Lehetne részletesebben? Mit is üzent a Nagy Eltás a dolgozóknak? 😊 Errõl eszembe jut Zsukov önéletrajzi könyvének a vége. Már berlin elõtt állnak csak szét van minden bombázva, sár, és egyszerûen a páncélosok 12 vel tudnak elõre menni. Felhivja sztálin eltásat és jelent: Sztálin eltás, nem tudunk gyorsabban haladni, a vörös hadsereg páncélosai bátran nyomulnak elõre, de a körülmények.... Sztálin közbevág : Zsukov elvtárs, holnap meg kell kezdeni a külsõ városrészek ostromát. Zsukov : Sztálin elvtárs ez lehetetlent kiván mert... Sztálin : Viszontlátásra -búcsúzott sztálin eltás 😊
On 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Erre azt szokta mondani egy világhirû topiktársam,a maga kedves és megfellebezhetetlen stilusában,hogy a Doom és a Falcon között sok gamer helyezkedik el,akik ugyancsak szeretnék
kiélni a Top Gun keltette vágyaikat😊
Nem tudom kipróbáltad e ,de megelõlegezem hogy olyan repmodel van benne mint a WoE-ban és
a jelenetekbõl itélve magasan veri grafikában és a küldetések is izgalmasabbak.Igazából a WoE küldetéseitõl az is izgalmasabb ha Kiszel Tünde részleteket olvas fel Lenin :Levél a szovjet munkásokhoz c. mûvébõl......
<#integet2>#integet2>
#14299: :-D!
OF4.6-ban lehet, hogy Su-25T szintû flight modell lesz. És a ti coderetek pedig azt mondta, hogy ne számítsatok semmi hasonlóra FF/RV alatt ugyanis õ az aerodinamikához nem ért.
Innentõl mibõl is lehet valami??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A chopperes mûrepüléseken mindig megdöbbenek.Nem tudom minek csinálják.....na ja,látványos csak igy elég drága.
Ha jól látom az egyik filmben, egy Transal csúszik az orrán.....biztos az orrfutó benyakkant.
Gondolom meglepõdtek ,hogy kicsit lejebbrõl látják a betont😊
http://www.metacafe.com/tags/crosswind_landing/
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
"What has done Mav-JP are 2, I repeat TWO, all new Flight Model Engine.
The current one (all Falcon version) is a 2D (X and Z only) simple physical engine without any torque concept...
He has coded a 6D Physical engine (X,Y,Z effort, + XYZ torque and Ineritia) that he wants to apply to basic simple A/C (like A-10) to achive the level of perception provided today by LO/FlmingCliff for the SU-25T
And a full Viper FLCS system on top of the physical engine.
This is of course 100% coding and nothing can be done based on the current RV or OF code.
The question is : will he release his new engine with OF4.6, if yes it will be clearly a major step forward...
RV/FF can support not having the "most advanced" avioninc feature such as data link, DTC or B&W tgt pod, but it will become hard if we are far beyong in term of flight perceptions.."
Ezt Topplo írta. Erre T-Rex.
"Historically, Mav has been good about allowing FF to use things like the HFFM. Hopefully, he will still have that feeling.
The big problem will be integrating it, I think"
Hm... Ez érdekes.
Erre Seifer meg ezt.
"I know about this FM a long time ago, since Mav started rewriting it. Its not a simple FM table change. Its 100% code rewrite. Mav even showed me the books where he got his information from. Some NASA stuff.
Rewriting that requires knowledge about aerodynamic concepts, which I lack. So dont expect this kind of stuff, at least from me"
Hát még a végén ebbõl lehet valami.
Bucser : Ez melyik ZA volt egyébként?
Wampa : Valóban csodakategória. HA kicsit lejjebb megy akkor megreped a szárny, vagy annyira megfogja a gépet hogy oldalra fordul. Azt mondják hogy felment ment egy kört és leszállt. Kérdés persze mennyi keró volt még. Lehet nem volt elég másik reptérhez. Az szépen látszik hogy már az elején herrierként csúszik a pályához. Kétségtelen hogy szép nagy mák, és profi tudás kellett hogy lehozza. Sikerült, de szerintem ott azért utána volt a cockpitben pár "baz*eg" 😊
Én a pilot helyében még mindig ütném a repülésirányito fejét aki ráengedte a reptérre.
Borzalmas keresztszél van ,szemmel láthatóan forditja el a gépet.Lehet hogy csak a siklópálya
végén,a beton felett ,ezért jött be a pilota,de ezt a toronyban nem észlelik?
Akkora szerencséjük volt,szinte csoda.
Valamelyik tûzfal nekem is hazavágta a netet.Az egész Windowst ujra kellett raknom.
Nem biztos hogy ez a Zone izé,de ismerõs igen.
Uninstalláltam és minõ furcsaság utána nem volt netem. Azaz állat nem volt hajlandó visszanyitni a portokat amiket blokkoltam és a végén blokkolt minden portot mikor uninstallra került. és még a windowsos processturkálásban és registrydurkálásból sem tudtam elõszedni, hogy rendesen menjen.
Nem beszélve arról, hogy a processfigyelése olyan szinten leöli a gépet, hogy félelmetes. (nálam ez volt az ok az uninstallra ja meg hogy nincs 64 bites verzió😊)
@ Wampa
Igaz!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ez a problémátok oka... nekem pl volt olyan hogy egyszerûen kinyírta a netkapcsolatomat (holott router szerint csatlakozva voltam).
-az RV-ben tactical engagement-et repülünk.
Megnézem akkor majd a tûzfalas tanácsotokat...
Ebben az egész internetes kapcsolódásban az a poén, hogy múlt évben simán tudtunk probléma nélkül kapcsolódni az RV-ben (18ó után is 😄) a Hamachi nélkül is... soha sem volt semmilyen problémánk. Ugyanaz a tûzfal, OP rendszer, egyéb beállítás....
PL. ma 8ó-kor ismét probléma mentesen tudtunk kapcsolódni egymáshoz az RV-ben. Nem is szaggatott semmi sem.
Nekem Kaspersky van és bizony olyankor amikor multizunk átállok a Windows tûzfalra, mert valamiért nem jó.
Hiába engedélyezem akkor sem engedi joinolni a szerverre a reptársakat. Egyszerûen olyankor letiltom a Kaspersky-ét és a Windowsét kapcsolom be, abban meg engedélyezem a kivételek közé pl. az AF-et. Igy jó minden.
- Az anyja kötelezõ mutatványa, hogy az aranysas új száma meglegyen, és mivel a gyerek nem tud még olvasni (lévén hogy óvodás), felolvastat mese helyett (is) cikkeket, amikben érdekes képi anyagot talál. -
Sok kreativitást vitt az óvodai viselkedésekbe, (más gyerkõcöknél is) és amelyik gyerek eddig nem akart rajzolni, hajtogatni (addig Gabó sem) az mostanra nem az óvónénik réme maradt (õk modták, hogy kreatíven viszi a " szerintük" kezelhetetlen magot), hanem egymást elfoglalva lekötik magukat. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire hatásos lehet. Nem akartam sem én sem a párom, hogy a gyerek a gép elép akarjon ülni, de a játék magával radagda Gabót.
Ma volt ikolaérettségi felmérésen. Unta. Két negatívumot mondtak:
- Hintázik a széken ha kész van,
- Az iránymeghatározással vannak gondjai.
Szerintetek?
A lenti képekhez tényleg õ repülte a gépet, én csak a képeket csináltam.