Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Már lennénk öten.
No meg aki mé akar az jöhet a Boci féle TS-re.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Még a center is a helyén maradt. A FreeTr is ugyanezt produkálta egér módba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
THX!
TrackIR már a 2 verziója óta tudja ezt a megodlást. bár nem túl üdvözítõ. egyedül OFP-en értelmes, mert ott külön kezelheted a forudlástól a fegyvert.
de ArmA-ban sokkal jobban megoldották.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hasonlóan mûködik mint a FreeTrack, csakhogy itt nem ledekkel kell játszadozni, hanem fehér színû fényforrásokkal. Lényege az lenne, hogy papírfecniket ragaszgatni egy sapkára, és azt érzékelné led ként.
A progi alapvetõen úgy mûködik, hogy fekete fehér webkamera állás mellett a fehér fényforrásokat érzékeli.
Namármost a progi kicsit furcsa, ugyanis hiába rakom a papírt a sapkára vagy akárhová, ha valahonnan beletükrözõdik egy fehérebb fény a kamerába, akkor azt fogja venni (nagyon befojásolják a külsõ tényezõk a hatást. pl: nappal van, lámpa a háttérben, stb...)Tehát, megkéne próbálni azt, hogy pici kis tükröket, vagy valami alufóliát tenni a papír helyett, hogy például a monitor fényét villantsa visszafelé a kamba, így inkább arra koncentrálna, és azt érzékelné.
A programban nagyon jó ötletnek látom, hogy az érzékelt mozgást lehet csatolni az egérhez. Tehát azokban a játékokban is tudjuk használni, ami nem támogatja a trackIR-t, vagy amiben az egérrel mozgatjuk fõként a kamerát. Tehát tegyük fel kodozunk, akkor amerre nézünk, arra megyünk. De egy jobb példa: ofp.
mondjuk, lehet hogy ez csak nekem ujdonság
Valójában még tesztelgetnem kéne (ledekkel például, alufóliával, stb), de nincs hozzá sok kedvem
Valakinek van tapasztalata,hogy milyen hálozsákot érdemes venni a mostani idöszakra.Lehetöleg minél kisebbre össze lehessen csomagolni ,nagyon könnyü legyen és meleg.A hervisbe néztem egyet 8k-ért az -12-tõl +19 fokig volt ráirva.A márkáját nem tudom,de talán az jó lehet?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nincs még 😊
Amugy ezt látta vagy probálta már valaki?:
webkamerás trackir ledek nélkül csak papir képpel.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

#14400: Nekem nem tetszik. Számomra fusztráló, hogy lent van a horog felszállásnál...
#14401: Úgy gondolom, hogy zavarna, hogy két Falcon videó alatt ugyan olyan zene van. De ha téged nem, engem marhára. Ha most én ugyan arra csinálnék videót és netán jobb lenne, avagy a roszabb, jönnének az "ilyen-olyan" kommentek, amire én nem vágyom, köszi. Szimplán zavar/zavarna és kész...
A videókhoz magabiztosság az ugyan kell, csak elszállni magunktól nem .
Egyébként az FF5 beta érdekes, mert nincs uninstallja elég egyszerûen törölni. FF5 felrakása után az MP F4.0 telepítõje nem lát aktív telepítést engedi mégegyszer feltelepíteni tehát én úgy látom, hogy MINDENFÉLE registry trükk és átnevezés nélkül felmehet az OF is mellé így. Ha ez a jövõben is így marad simán fent lehet egyszerre a kettõ. Majd megkérdezem.
(De kinek lesz igénye rá? Haha! <#vigyor1>#vigyor1>)