Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
attól jöhetsz, maximum majd irsz
Scottt
Pázdki, hogy nincs mikim úgy mennék😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Vipera leszel ma?
Már lennénk öten.
No meg aki mé akar az jöhet a Boci féle TS-re.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark
Köszi 😊 Lémisztõ_Vipera itt vagy? Gyere szervernek 😊

Boconadi
Server Address: 87.229.7.118:8795
Gundark
Én még nem vagyok 😊 Mehetek?

De nem találom a cimet sem.

JoeDestroy
Hamarosan jelentkezem a TS-en.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Boconadi
Ha most ráérsz, beizzithatnánk a freetrack-et 😊 Meg aki nincs beregelve még TS-re, az kérem jöjjön fel.
JoeDestroy
Egér módban kipróbáltam a TIR-t a DI's F-18-al és teljesen jól mûködött.
Még a center is a helyén maradt. A FreeTr is ugyanezt produkálta egér módba.

Scottt
😊Ok,megjegyeztem, hogy lógok neked egy kötelékkel.Legyen már meg az a hülye mikrofon másik meghalélt😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark
És? Ha neked is az lesz akkor max géppárban repülünk 😊

Scottt
ÚÚÚÚ.Gundark kr*va jó a logód😊.Most gondolkoztam ,hogy nekem is kéne lassan egy logó.De most elúszott az egyetlen ötletem mert én is F-14re gondoltam.😞(

Ááá vissza minden! Megvan! 😊 Balázs oldalán ki van rakva... 😊)

Be volt ide linkelve régebben egy mod ami a helyzetfényeket cserélte le egy jobbra... Letöltöttem de nagyon elkevertem vhová és nem találom... Nincs meg véletlenül valakinek? A gond az, hogy oldalral ezelõttrõl olvasgatom a topicot idõben a "jelen" felé haladva és nem tudom hol volt ez de nagyon tetszett... Ha valakinek megvan esetleg fölrakná valahová?

THX!

Bucser
"A programban nagyon jó ötletnek látom, hogy az érzékelt mozgást lehet csatolni az egérhez. Tehát azokban a játékokban is tudjuk használni, ami nem támogatja a trackIR-t, vagy amiben az egérrel mozgatjuk fõként a kamerát. Tehát tegyük fel kodozunk, akkor amerre nézünk, arra megyünk. De egy jobb példa: ofp."

TrackIR már a 2 verziója óta tudja ezt a megodlást. bár nem túl üdvözítõ. egyedül OFP-en értelmes, mert ott külön kezelheted a forudlástól a fegyvert.

de ArmA-ban sokkal jobban megoldották.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Na akkor a progiról:

Hasonlóan mûködik mint a FreeTrack, csakhogy itt nem ledekkel kell játszadozni, hanem fehér színû fényforrásokkal. Lényege az lenne, hogy papírfecniket ragaszgatni egy sapkára, és azt érzékelné led ként.

A progi alapvetõen úgy mûködik, hogy fekete fehér webkamera állás mellett a fehér fényforrásokat érzékeli.
Namármost a progi kicsit furcsa, ugyanis hiába rakom a papírt a sapkára vagy akárhová, ha valahonnan beletükrözõdik egy fehérebb fény a kamerába, akkor azt fogja venni (nagyon befojásolják a külsõ tényezõk a hatást. pl: nappal van, lámpa a háttérben, stb...)Tehát, megkéne próbálni azt, hogy pici kis tükröket, vagy valami alufóliát tenni a papír helyett, hogy például a monitor fényét villantsa visszafelé a kamba, így inkább arra koncentrálna, és azt érzékelné.

A programban nagyon jó ötletnek látom, hogy az érzékelt mozgást lehet csatolni az egérhez. Tehát azokban a játékokban is tudjuk használni, ami nem támogatja a trackIR-t, vagy amiben az egérrel mozgatjuk fõként a kamerát. Tehát tegyük fel kodozunk, akkor amerre nézünk, arra megyünk. De egy jobb példa: ofp.
mondjuk, lehet hogy ez csak nekem ujdonság

Valójában még tesztelgetnem kéne (ledekkel például, alufóliával, stb), de nincs hozzá sok kedvem
Gundark
Lehet ki leszek átkozva, de nekem inkább az a Mustang kellene a pócról 😊 Este ha lesz multi mennék. De ezt az új TS izét nem tudom 😊

repvez
Gratula a cicushoz!Már csak egy ilyet kell hozzá összeállitani:
kép1
kép2
Egyébként honnan és mennyiért vetted?
repvez
Bocs, ha nagyon off leszek.
Valakinek van tapasztalata,hogy milyen hálozsákot érdemes venni a mostani idöszakra.Lehetöleg minél kisebbre össze lehessen csomagolni ,nagyon könnyü legyen és meleg.A hervisbe néztem egyet 8k-ért az -12-tõl +19 fokig volt ráirva.A márkáját nem tudom,de talán az jó lehet?
Molnibalage
Valakinek nincsenek meg a SAAFOPS-ról lementett kabinok képei?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Tyûû,odab*sz.Vajon Gripen kabin lesz benne?

Molnibalage
A honlapon fent van a MoFF5 javított verziója.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Figyelem, a lap alján gyönyörû Viggen kabin !!!

Ha még nem látta volna valaki !
Scottt
Zsolti véletlenül nem gondolkoztál mostanában azon, hogy megtudnád lepni a Scott-ot egy finom kis F-14es skinnel?<#law><#worship><#nyes>

Látni hogy fiatal harcos vagy.....nekünk már csak igen,iiigen,haggyá alunni ribanc!
<#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Igen,igen,igen.....
Bármikor......

repvez
Köszi ,rámfér.nem kell altató mese az elalváshoz 😄
L Viper
Majd írd le a tapasztalataid, sajnos most nincs idõm megnézni.
L Viper
Üdv Gabbar és Repvez. Pihenjétek ki jól magatokat a kemény hét után. <#eljen>
Boconadi
Na megvan az éjjszakai programom azt hiszem 😊
LeonSilver
Vattafakk??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
Én is találkoztam már többször a zenével. Lock On-os videót kapásból vagy 4-et feltudnék sorolni amiben megegyezik a zene, valamennyire igazad van, de szerintem ahogy visszaolvasva nézem, Te is szereted, ha a saját videód alatt olyan zene muzsikál ami "csak" azalatt van.

Nincs még 😊
repvez
Én is tuléltem a hetet, nem volt könnyü, ellenben ennél csak nehezebb lesz.

Amugy ezt látta vagy probálta már valaki?:
webkamerás trackir ledek nélkül csak papir képpel.
LeonSilver
PM

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Én annyi repszimes videót láttam már volt olyan zene amivel már vagy 3-szor találkoztam, ha jó a képanyag rohadtul nem számít. Te pedig értesz hozzá mit ne mondjak, az FF fiúk elõször az hitték viccelek, mikor közöltem, hogy ez beza joy nélkül készült. Van már? 😊

Boconadi
holnap szerintem
Csókolom.Haza értem az elsõ hetemrõl ésw még élek😊.Majd mesélek,de mos tmennem kell .Holnap Lessz multi vagy esetleg ma?

Boconadi
"az RV az AF -nél"
Hát kb 1-1,5 hónapig csak AF-el játszottam. Ahhoz képest az RV alapállapotában egy mese! 😊 Sokkal szebb az RV! És én átsiklottam az alábbi hibaüzi fölött és végig HiTiles nélkül játszottam az RV-t. Úgyhogy most keresek hozzá egy másik telepítõt!

Molnibalage
Mármint AF-nek?

Molnibalage
A vöröstõl én készen vagyok. Biztos mert mindkét volt barátnõm vörös volt. 😊

Mondok egy viccet... Anynival szebb az RV az AF -nél, hogy eddig észre sem vettem, h HiTiles nélkül játszom! 😊 Most utánajárok honnan tudnám "beszerezni" egy mûködõ verzióját...

Hát egyszer egy ilyen ferdeszemû csajszit ha törik ha szakad is...<#ravasz1>

Boconadi
román csajszi a legjobb
Molnibalage
Akkor újítsuk fel egy régi témánkat. 😊

Molnibalage
Az Aeyes. 😊

Boconadi
De. Meg fasza a 3D-s F-14 kokpit is.

#14400: Nekem nem tetszik. Számomra fusztráló, hogy lent van a horog felszállásnál...

#14401: Úgy gondolom, hogy zavarna, hogy két Falcon videó alatt ugyan olyan zene van. De ha téged nem, engem marhára. Ha most én ugyan arra csinálnék videót és netán jobb lenne, avagy a roszabb, jönnének az "ilyen-olyan" kommentek, amire én nem vágyom, köszi. Szimplán zavar/zavarna és kész...

A videókhoz magabiztosság az ugyan kell, csak elszállni magunktól nem .
Molnibalage
A legegyszerûbb újrarakni a Falcon-t.

Egyébként az FF5 beta érdekes, mert nincs uninstallja elég egyszerûen törölni. FF5 felrakása után az MP F4.0 telepítõje nem lát aktív telepítést engedi mégegyszer feltelepíteni tehát én úgy látom, hogy MINDENFÉLE registry trükk és átnevezés nélkül felmehet az OF is mellé így. Ha ez a jövõben is így marad simán fent lehet egyszerre a kettõ. Majd megkérdezem.

(De kinek lesz igénye rá? Haha! <#vigyor1>)

Ittvan.

>Link<

Uhh lehet az a baj! Tényleg! Vmi hibát csinált... Mindjárt lefotózom.