Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
A Hitiles telepítés szabályosan történt? A terrain merger lefutott ?
Az égvilágon semmit... A felbontást is változtattam és ez csak a Korea hadszíntéren generált akármelyik kampányban van így. Használok sok mindent de jelenleg még semmi nincs fölrakva. Érthetetlen számomra. 😊

L Viper
Nálam hibátlanul megy.
Használsz az alapon kívül más kabint? Realism Modot? Milyen felbontáson van a játék?
A Kabintelepítés mindig a realism Mod után történjen.
Csak a Campaign "feketedik"?
Érdekes dologra jöttem rá az elõbb... Eddig RV-ben nem is akartam Koreaban játsztani leginkább a Taiwan kampányt játszottam. Legenerálok egy Koreai kampányt és akármivel akármilyen bevetést akarok repülni egyszerûen nem tölt be a játék. Elkezdi tölteni, oldalt megy is fölfelé a kis képeken de a végén megáll és úgy marad. Újraraktam a következõképpen a játékot: F4->RV->2patch->HiTiles. Semmihez nem nyúltam, azonnal legeneráltam egy új kampányt és ugyanez. Valakinek vmi ötlet esetleg ?

L Viper
Hoppá !
L Viper
Ma nekem sem jó, a holnapot illetõen, talán.
JoeDestroy
Multi nekem holnap jó.
Ma üzemzavaros garázsesemények lesznek.
Remélem nem a sárgaföldig 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Mindenki kap egy kindertojcit? <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Az-az ez kínzás de élvezzük 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ne mááár... ez olyan mint sajtreszelõvel rejszólni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas! <#idiota> Ez kínzás... 😊)

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Egy lemaradt.

Molnibalage
Köszönöm elismerõ szavakat mindenkitõl. 😊

Pár módosított kép wallpaper-nek.

Megnéztem a videjót... hááát... Anyúúúúúúúúúúú... akaroooooom... (toporzékol) <#idiota>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Kész van a javított videóklip, csak valami gáz van az extrával. Sem törölni, sem felmásolni nem enged a drága, csak letölteni...

Molnibalage
Derstef cimbi ajándéka.

L Viper
Az biztos, hogy multiban élõszóval könnyebb összehozni a felvételeket.
Nem kell az AI-hoz igazodni.
Molnibalage
És ki tiltja meg? Én is másodjára használom fel... A WoFF zene is újra sorra kerül. Aztán van még "raktáron" a Transformers Score-ról az Arrivel to Earth, a jubileumi kliphez egy MoHPa zenéje + a már 90%-ban kész új klip.

Szóvel el vagyok látva zenével és még vannak ötleteim. Én abban látom erõsségem (és szerénységem), hogy a klippjeim fele nagyon nem szokványos zenére készül enyhén szólva. (fõleg a még be nem mutatott)

Rob Costlow egyik számára lesz, ennyit azért elárulok. 😊

Molnibalage
A hordozós felszállás jó lett mi? Meg ami utána jön, bár ott is van egy kis hiba.

Molnibalage
Van mediafire-s link az FF preview thread-ben.

A 2:10-nél levõ dologhoz hasonló helyzetekben lenne jó, ha lenne multis segítség. 😞

Majd megjelenés után, hej milyen kilppet rakunk össze.

Karbantartás van az extra-n... 😞(

www.smart-bus.hu

Molnibalage
1:44-nél senkinek nem tûnt fel az új G effekt?

Thx!

Molnibalage
Ezeket azóta sem láttam sajnos..

Molnibalage
Nem, a Sziget Soundtrak-rõl a My name is Lincoln egy picit editálva a végén. Az elõzõ moments zenéje is ez volt. A WoFF is meg lesz ismételve. 😊

Molnibalage
Van még egy másik, de az még nem publikus és várom a final állapotot, csak akkor lehet teljes. Az NAGYON más movie lesz, az eddigiektõl más stílusú. A Dev csapat szószerint seggreült mikor meglátta.

L Viper
Balázs, ezek be lesznek integrálva az FF5-be ?

Még Balu mutatta ezeket régebben.
Ááá megyek lefekszem fáradt vagyok... Ugyanazt raktam be megint. 😊 Sry.

Erre gondoltam.

Uhh ezt is be akartam linkelni.

Érdekes olvasmány szintén radarokról...

PDF

Boconadi
egy valamit sajnálok azonban. Ezt a zenét én akartam belerakni az egyik videómba 😞
Scottt
Eissssszáááá😊 Nagyot alkottál Pápa,mi a zene címe?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
<#eljen>
LeonSilver
Hát ez qrvajó fater !

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nagyon jooóóó video! 😊 Grats!

Mi ez a zene ? Nekem elsõre a "National Treasure" ugrik be de nem vagyok benne biztos...

JoeDestroy
Igazán remek kis elõzetes vid. lett.
Mire kijön a megapatch (remélem minnél hamarabb), magamhoz idomítom az új szerkentyûmet is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Gondolom az új Tiles szekció a még nagyon titkos kategória. Biztos nagyon feldobja az egész látványt majd.
L Viper
Ez ütõs lett.
Robbanások, másodlagos robbanások, flare, füstök.
Ja és ehhez még AF szintû, vagy jobb multikód. Kellene már nagyon ez a cucc :-)
Bucser
Toebrakem még nincs. HA lesz az is Simpedes lesz. csak ahhoz kell majd pénz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JoeDestroy
Csak egészen az asztal alatt van.

JoeDestroy
Yes!!!
CH Pro rudder!
Wheelbrake Toe Left, Righ + Rudder.

Bucser
Jahh és készülj fel😊 a Kezed fájni fog már az elsõ pár óra után😊 Izomláz😊 Aztán hozzászoksz és rá sem néznél az X-52-re<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Jolvan. Üljél le, egyes <#idiota>
Bucser

Welcome to the family😊

Asszem ideje lesz neked is ellátogatnod ide😊

Már csak egy pedál kell ugyanis twist nincs rajta.

Molnibalage
Bassze, a videóben benne maradt pár hiba, amikor a képernyõ szélén csík van.. Konvertálhatom újra holnap. <#falbav><#falbav>

Boconadi
jah!
JoeDestroy
Elsõ benyomás:
- Nagyon nehéz: ~8,5 kg
- nagyon vas (az összes gombjával együtt)
- nagyon erõs a center rugója.
- nagyon nem egyszerü (még használni sem, nemhogy programot módosítani)
- nagyon élethü (master és bore módonként más a gombok funkciója)
Szumma: mint az elõzõekben írtam, újra kell szokni a teljes irányítást.
Lényegesen élethûbb és bonyolultabb mint az X52-t használni.

Ha valakinek van tapasztalata, gyakorlata a tesztreszabásban írjon. Addig is fejtegetem a kézikönyv alapján a testreszabhatóságot, mivel ami nekem tetszõ beállítás lenne (TM F4 REAL), az a 17. sorban syntax erroros, de még azon is alakítanom kellene egy kicsit a kényelem érdekében.

Molnibalage
Most már mûködik, kipróbáltam.

Boconadi
Haha, elõtérben a kedvenc motorom 😄