52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#49962 Ha valakinek még nincs meg az eredeti Falcon akkor most okt.-17-ig 50% al olcsobb a steamen 3,5 dollár -
#49961 Ezért gondolkozom azon, hogy soha többet nem csinálok olyan mélységű MOD-ot, mint régen. Egyszerűen csak elbaszom vele az időmet... :(
Viszont a jelenlegi adatbázis még mindig egy annyi szar valami, hogy azon sajnos csak sírni lehet. Félelmetes, hogy 18 év után sem képes az adatbázis legalapvetőbb szinten legalább közelítőleg modellezni legalább az egyik oldalt. És ez csak battalion összetétel a modellező értékekről még szó sem esett. Hála istennek ezen a téren azért volt elég nagy előrelépés, de kb. csak a fő fegyverek talán negyedénél.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.10. 19:13:26 -
#49960 Amugy a mod topicban olvastam egy hszt ami elég fontos lenne ha megoldanának a későbbiekben. tehát az , ha valaki csinál egy uj helyszint és kijön egy uj javitás az nem biztos hogy müködni fog vele. Tehát valami olyan rendszert kellene kidolgozniuk ami a javitások után is biztositja a kompatibilitást vagy legalább egyszerübbé teszi a kijavitásá.
Mert olvastam, hogy van , hogy az egészet nullárol kell ujra kezdeni egy terület teljes beállitását, mind az objektumok mind az adatok terén , ez eléggé frusztráló lehet a modderek számára, hogy x időközönként ujra meg kell csinálnia az egészet és elmegy vele az ideje ahelyett, hogy a meglévőt fejleszthetné javithatná -
#49959 Én feltettem, repkedtem vele pár kört, hogy elindul-e, beállításaim is megmaradtak-e (minden ok), de a hadjárattal nem foglalkoztam. Azt mondjuk nagyon remélem, hogy régi mentést lehet folytatni, mert ha nem, az most elég gáz lenne (Strong DPRK-n repülünk jó pár hete egy Iron fortress kampányt, és végre kezdtük visszaszorítani az Északiak légierejét)... -
#49958 Próbálta már akkor valaki az U2-től? Az új supply rendszerre leszek kíváncsi. Én leghamarabb jövőre fogok talán repekdni ezzel... -
#49957 Kabinokat is...? Én annak örülnék, ha már a 1,5-2 éve látott orosz rackek belekerülnének. A kabin csak hab a tortán. -
#49956 Ahogy a linkelt topikban írják is, ez a teszthez kell, hogy a kliensek ne kommunikáljanak egymással, CSAK a szerverrel!
Normál esetben tényleg a 2934-2937 és 9987-9989 portokat kell engedélyezni. -
#49955 A2934 és 2935-ösöket ki kellett engedni a tűzfalon nem blokkolni eddig legalább is én így tudtam -
#49954 COOP Server Test
Please note if you would like to fly block your port 2935 TCP and UDP from your Windows firewall.
ez eddig is volt vagy ez újdonság? -
#49953 Ú, nemtom már pontosan hol, az egyik fórumban írták, hogy a köv. patch orosz oldali kabinokat fog tartalmazni, de ez még a Tommo féle variálás előtt volt, az kissé felboríthatta a menetrendjüket. -
#49952 Ezt hol olvastad? A Tornadp HP fixet várom már. Akkor talán elkezedek modot heggeszteni. -
#49951 Ezt csak a fejlesztők tudják. Anno azt olvastam, hogy a következő nagy content-addon az orosz oldal gépeit fogja inkább érinteni, de az még a Tommo féle megállapodás előtt volt. Hogy ezt az U2-őt miért volt fontos kiadni, azt a changelog alapján nem értem, a kódban sok minden változott, de a leírás alapján azok sem voltak kritikus hibák. -
#49950 changelogban nem olvastam semmit a netcode-ról. lehet, hogy közvetetten pl az IVC kód javítása a stabilitáshoz hozzátesz, de ha jól emlékszem a red flagnál AS-ék arról beszéltek, hogy a jelenlegi netkód mellett 2 megás feltöltés kell minden klienstől, és azt a játékosok alig fele tudja prezentálni. Az ilyen mértékű átalakítás viszont nem egy-két hónap a hobby projecteknél... -
#49949 remélem a multin javítottak -
#49948 hmm. egy kicsit többet vártam, az u2es javitástól. vagy ez csak egy "gyors" tapasz? Mert azt hittem, hogy azt a rengeteg 3d-s modellt beleintegrálják amik a forumon láthatóak, F-2, mirage F1, janhas F16, kuznyecov stb..
Arról nem is beszélve, hogy amiről még nem tudunk illetve pár kodbeli ujitás ami igy, hogy ujra jogilag engedéllyel rendelkezve modolhatják a kodot talán jobban beleáshatták magukat és nagyobb részt tudnak átirni a kor szinvonalára és ezzel még szebb és jobb dolgokat megvalósitani vele.
remélem az u3mmal ez fog megtörténni és az u2-t pont emiatt adták ki -
#49947 Kint van az U2 javítás. 100 mega, a Deliah-on meg néhány kódbéli változáson kívül inkább csak bugfixek vannak benne.
https://www.bmsforum.org/forum/showthread.php?28573-Falcon-BMS-4-33-U2-Incremental-Installer -
#49946 Nagyon jól néz ki simán hozza az FS szinvonalát a táj és még realisztikusabbnak is hat mint a DCS a fényviszonyok miatt és a szinek miatt, nem az a rajzfilmszerü matt tempera mint ott.
REmélem sok ehhez hasonló lesz még és a plusz változatos épitmények máshol is megjelennek -
#49945 Ez tényleg jól néz ki -
#49944 Valami új helyszín. -
#49943 Csodás, hogy most már van egy X52 Pro-m... :(
Nem kell valakinek egy X52 Pro? Akkor megvehetném ezt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.03. 18:31:48 -
#49942 Thrustmaster HOTAS Cougar eladó -
#49941 Új tool. -
#49940 Sound MOD. -
#49939 SAAFOPS 2006 trailer -
#49938 Mert nem azonos exe-hez készültek, a jogok feletti hercehurca, stb. A szimtörténelmes írásomban ott vannak ezek. -
#49937 ezeket a dolgokat nem értem, ha ilyen dolgok ilyen állapotban készen voltak és valami miatt megszakadt a fejlesztés akkor miért nem dobta át olyan csoportnak aki folytatja a fejlesztést .
Az SAAFOPS is rengetek ujdonságot és fejlődést hozott volna, főleg hogy lett volna Gripen is, de a táj és minden másban minőségi ugrás lett volna még lehet most is egy két területen. -
#49936 FO-n linkelte be valaki a chaten -
#49935 Ezt hogyan találtad meg? -
#49934 Previously Unseen Falcon 4.0 Development Footage
0:56-tól -
#49933 Egyszer talán lesz valami a SAAFOPS-ból is. Az esély szinte semmit, de talán... -
#49932 -
#49931 ha ebay-en jókor veszed meg akkor tudsz spórolni. -
#49930 Azt még pont nem.
De teneked hogy jött ki az onnan olcsóbban? Mert én itt angliában amazon.co.uk-ról 20% os áfával sem kapnám meg olcsóbban? -
#49929 Amazonról nem tudok nyilatkozni, a trackclip pro viszont nagyon megéri, összehasonlíthatatlanul stabilabb, jobb az agancsos verzió. Aktív LED-ek miatt nappal, fényes szobában sincs vele gond (Amíg a kamera nem néz napba, vagy közvetlenül lámpába). -
#49928 Amazonról rendelt bár bárki TIR-t vagy más használt cuccot? Mennyir kockázatos? Megéri némi spórolásért ezzel vacakolni?
A TrackClip Pro mennyivel jobb, mint a sima fényvisszaverős izé?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.03. 14:29:55 -
#49927 Az alap skin az kissé nyers, tök fekete, kosz nélkül, normális kopás és weathering nélkül. A srác rendbetett pár kijelző világítást is.
Itt egy video a régi kabin textúráról:
A külső skin detto, azt meg ezzel lehet feljavítani:
Stingers-quot-VFA-113-Skin-(BMS-4-33-F-18-C-Hornet-US-Navy-Skin) -
#49926 Mennyivel szebb ez a skin? Én még nem repültem a játékkal.. :) -
#49925 Fasza F-18 PIT:
http://www.bmsforum.org/forum/showthread.php?27886-Hornet-Pit -
#49924 Nem ismertem, de mindig rossz ezeket olvasni. RIP. -
#49923 Eggyel kevesebben vagyunk. :(