Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLGi84
Vipera gyere gamelni, nem a fotós énedet éld ki ... 😄
L Viper
Igazi fanatizmus :

eLGi84
a tss.thomi.hu ts-en csináltam egy falcon channelt, password: falcon
Boconadi
Azt hittem, hogy csak nálam van gond :S

A srácék lannt szerveztek a hétvégére, négy naposat elvileg. Lehet ez játszik közre.
eLGi84
skacok nem tudok csatlakozni a ts szerverhez😞
ÁÁÁ,most ébredezik,ráadásul a tiszteletemre telerakta a pelust...
JoeDestroy
Nem alszik?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

P.csába,ma sem tudok jönni,mert egyedül maradtam a gyerekkel.Majd talán holnap,feltéve hogy lesz multi.Pedig jó lenne,mert már hiányzik...Na mindegy,jó mulatást!
JoeDestroy
A Partice systemes videón látható apró leváló repeszdarabok, repeszfelhõk okoznak a játékban sérülést vagy hajtómûleállás, esetleg tüzet?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Nekem mindegy, engem nem zavar a "fura" HUD.
Boconadi
😄
eLGi84
csak NE, ismétlem, NE block 40 esekkel repüljünk
eLGi84
Akkor leszek én a vezérgép 😊 a BRIEFING után, csak block40 esekkel repüljük.
L Viper
Nem tudom mit akartatok, de ez igen f@sza, kivéve 0:50-tõl 0:54-ig az A-10 est körbe követõ döcögõ kamerát.
L Viper
Úgy biza !
Molnibalage
Egy kis ajándék ki hibával.

Sajnos nem sikerült EGYELÕRE megcsinálni vele azt amit akartunk. Így lett belõle elõzetes. Külföldi oldalakra egyelõre ne postoljátok, majd megteszem én vagy Ara. Nektek azért adom, mert eltart amíg Ara is mozdul.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
AF 12 patch+realism mod?

Molnibalage
Dobj már össze akkor te is egyet, lássam mi tetszik neked. 😊

Kecskemétre jön REPÜLNI EF-2000 spanyoloktól! Csak ez maradjon is így. Jön a mûrepülõ kötelékük. Ha F-15 repülne az még azért jó lenne. Vagy istenem, de jó lenne egy Szu-27 varinást már látni legalább a földön.

(a gázvezetékért cserébe egy jöhetne....)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Remélem este hamarabb indulunk mint múltkor. 😊 Ha már itt lesz az FF5 akkor mehetünk mi is vegyesben 😊

Boconadi
nekem nem tetszik 😄
Molnibalage
Nem az volt a kérdés, hanem hogy jól néz -e ki.

Boconadi
nem nagy kunszt
Bucser
nem az FC a szar ilyen téren hanem az ACE codecpack agresszív mint a szar. próbáld eltávolítani és no more TS mert leszedi azokat a codeceket is amiket még a windows rakott fel. (azóta nem használok Ace codecpackot hogy velem ezt volt kedves megcsinálni az a fos.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Héló 😊 és az elõzetes megbeszélés? 😊 Destroy, ez a "nem repülök elöl" annyit tesz hogy nem akarsz vezérgép lenni? 😊 Pedig statisztikailag nekik nagyobb esélyük van a túlélésre olyan helyzetben mint voltunk 😊

eLGi84
Én ráérek ma, és jövök is mint állat 😊
Molnibalage
Checklisttel lenne rá esély. 😊

rtfmZoli
A kabinbelsõ alapján ki tudna vele felszállni? 😊
(Ha teljesen lekapcsolt állapotban van)

Molnibalage
Már volt, de marha jó.

Huhh ez bár kicsit off, de jól meg van csinálva! 😊

A-380 interior

Molnibalage
Na, milyen?

Hát egyszer próbáltam ki az ACE-t akkor is tönkreb@szta az összes jóféle dolgot a gépemen... 😊) FC, Native Instruments KORE, SoundForge, PropellerHeads Reason. Úgyhogy én részemrõl letettem róla. Egyébként pl a Propellerheads vagy a Native Instruments sem egy egyszerû és 3fõs brand és náluk is bekavart szal én nemigen használom. De ugye kinek a pap kinek a pápa! 😊

Molnibalage
Azt tudom, hogy az FC-nél bekavar, de nekem olyna soha nem volt. Azért megjegyzem, hogy kedves kis móka, ha egy ilyen common dolog megfeketeti és még ott a starfos...

Ááá attól kiver a víz! 😊) ACE pack nekem a lehetõ legtöbb helyen bekavar, fõleg a Flaming Cliffs -ben... Nekem egy Xvid codec van fönn, meg pár specifikus amit használok de ennyi.

L Viper
Így van.
A VLC-t viszont már régóta szeretem, korrekt kis program.
Molnibalage
Nekem simán megy az ÕSRÉGI Ace Megacodecpack-kel. Már vagy 4-5 éves, mégis csak szökõévenként van olyan, hogy nem megy vele valami mikor pár érdekes arc olyan formában kódol le dolgat, hogy még a kersõvel sem nagyon találsz hozzá codecet. Mondhatom inteligens dolog.

DivX5 vagy XVid kiválóan megfelel.

L Viper
Ehhez ajánlotta a VLC Media Playert. Tudom már melyik.
Molnibalage

Molnibalage
Nem a practicle-s videóra gondoltam. Március 9-kei tehát 5 napos. Figyeljétek napi rendszerességgel a preview topicot, mert egyre többet és rendszeresebben mutatunk meg.

Ha az Air Cavalry -ra gondolsz akkor az nem az...

Asszem ez a címe: THUMPING Tribute to the FF5.0/RV Particle System.

Part 1.
Part 2.

Igen jó minõségû azért ekkora.

Molnibalage
Az. Örök.

Az Utolsó Cserkész... 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Az ég kék, a fû zöld, a víz nedves, a nõk titkolóznak és Aragorn mindig idóta. 😊

L Viper
Persze. Az a helikopteres.
L Viper
Naon hüjje, már megint <#vigyor1>
Molnibalage

Molnibalage
Már fent van vagy 3-4 napja. Tehát igen.

Nos a sokak által hinányolt lámpaoszlopokból úgy érzem kielégítõ mennyiségû és fajtájú lesz. +dinamikus fényekkel... 😊

Ööö mármint 2 részben letölthetõ...

Az utolsó post fölöttiben lévõ 2 részes videót láttátok ??

L Viper
A lap alját tessék figyelni !

Igen, ez már egy kicsit komolyabb felületû menü.
L Viper
Igen apuka <#eljen> várunk !