Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Izí Zaccos úr, csak elõkészit a jövõre 😊 Az már neccesebb lesz mikor 18 éves korában egy jól kivitelezett buli után csinálja majd veled ugyanezt 😊)

Túlságosan is jól van.Két hetes,de már most úgy megalázott mintmég soha senki.Péntek esti fürdetésnél elõször lehugyozott aztán ráfosott a kezemre,s ezek után megetettem és mikór a büfiztetésre került sor nyakonhányt.Egyébként tündéri....
Molnibalage
Múlt héten fogorvosnál jártam, mert mint utólag kiderült gyakrolatilag kettétört a régen tömött fogam. Gyökérkez stb. jön majd. A doki viszont betegen dolgozott. Faszán elkaptam tõle, de csak enyhébben. A hangom Lee Marvin hangjához hasonlít jelenleg... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DE jó lett volna jönnöm..azért hiányzik a közös repkedés😊.Mentségemre váljék,hogy köszönhetõen az influenzának deliriumban töltöttem a hétvégét(kicsit progresszív volt,de azért benne volt a bugi a lábamban),most meg ugye megyek vissza,de jövõ hétvégére hazajövök megint.Majd jelentkezem😊.
Zaccos:Remélem jól van a kiccsaládod,a gyerek mûködik és nem sok ébrentöltött órád van😊.

Molnibalage
Kipróbáltan 1400 lábon a 440 csomós sebesség (C, 0,68 Mach) tartható 100% hajtómûtejesíménnyel az alábbi kongfigban két póttankkal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mert rosszul repültetek. Utánégetõvel fel kellett volna gyorsítani 400 környékéig és után vissza max. gázra. Az állászöget folyamatosan növelni kellett volna, de még ilyen rakománnyal is elérhetõ a 340-es sebesség simán.

Köszönöm a játékot Urak!Na meg az egyedi fényezést...
JoeDestroy
Én lenni ma dislex is!?
V. csak szesszes?! :-))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A reptéri kifutót 100%-ban megsemmisítettük, és a létesítmények sora is teljesre sikeredett a debriefben. Némi mai dog!

Köszönöm a mia repülést is!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark
Nos. Boci a felszállástól kezdve szoros kötelékben jött velem.A malacokkal 230 csomót birtunk egyenesben 😊 Igaz 3 sparrow, egy konténer és 12 mk20 volt a rakomány. Csak a támadáskor váltunk szét. Szóval Boci aviátornak jár az elõléptetés 😊

Aztán, valami történt. Azt hiszem a reptér utáni erdõben megbújó ravaszok eltaláltak. De valószinûbb hogy a kazettás illetve a célpont darabjai megütötték a gépet. Jó vas ez. Igaz 210 csomóra csökkent a sebesség, leállt az egyik hajtómû, felére esett a hidraulika nyomás, de stabilan repült (kicsit trimmeltem balra) és haza is ment volna. De nem ment, mert már mindenki leszállt mikor én még 30 mérföldre jártam a DMZ elõtt , még javában ÉK területen 😊

Ez pedig dogfájt. Ittend lenni pájtosok mögöttem lõni erõsen 😊

Boconadi

Köszi a mókát, dogfight nagy volt! 😄
Molnibalage
Köszi srácok a repkedést. A Pápa zarándoklatot tett a hívekkel a Szentföldön. 😊

JoeDestroy
Gundark?
F-4 pörölyök?
OK!

JoeDestroy
Thomi szoba!
pw:falcon
No vajo?
IP is lesz ha jön valapi:88.209.240.111

JoeDestroy
Most megyek!

Sajnos mentésem az nincs,ráadásul a netem is elég szar.Valaki még esetleg?Gundark?Destroy?Viper?
Molnibalage
Kell egy szerver azt csá. Meg hadjárat mentés. Én 1000 éve nem repültem veletek, nekem nincs..

Nah,mostmár szabad vagyok,úgyhogy felõlem mehetne....
Molnibalage
Na, múúúúúúúúúúúúúúúúúúti? <#vigyor1>

Erre eddig nem jöttem rá! 😊

Molnibalage
Ez nem igaz, csak félig! Ha az egér a csúszkán van akkor az egérgörgõ mûködik. Ébernek kell lenni. 😊

JoeDestroy
Másnak sem. Az RV-nél a listában nem tudsz görgõvel lapozni (remélem csak eddig :-)).

Molnibalage
Mármint RV-ben nem tudsz egérrel zoomolni? Ilyenrõl még nem is halottam eddig.

Lenne egy kérdésem/kérésem FF5-el kapcsolatban... Másnak sem ismeri a progi az egér görgõjét vagy csak a G7-et nem szereti ? Állandóan túlmegyek mindenen amit listából kell kiválasztani. 😊 Lehet ezen vhogyan segíteni ?

Gundark
Én jönnék ha lenne este múúti. Majd még benézek. Pörölyt akarok ! 😊

JoeDestroy
THX.
Oda is felrakom. Jól jön multinál.
A ma este még képlékeny, majd ránézek a fórumra. kb ~1 óra múlva kiderül. Ki lenne még?

Molnibalage
Igen.

JoeDestroy
Az AF TE pack Korea 2005-ben is jó?
Ha igen, oda is oda teszem.

Molnibalage
Ma este multi? Mikor, kik?

Molnibalage
ADSL neted van? A kapott IP címedet lehet, hogy elõzõleg más használta és õ töltött le. Bontsad a kapcsolatot és próbáld újra. Majd felrakom tárhelyre is.

Gundark
Háj bojsz! 😊 Ha legközelebb röppenünk, meg kéne próbálni mégegyszer az utolsó bevetést. Legyõzhetnénk a csoda 29est. Én elviszem a Phantomokat. Azért valljuk be mikor Boci felszállt velük meglehetõsen impresszivek voltak azzal a töménytelen mk20assal 😊 S mivel légvédelmi lefogónak mennek, (Hö gondolom azért hogy õk vesszenek oda ne a drága teknika 😊) mélyrepülésben végig döngetnék az SA3asok felett. És akkor kiderülne hogy miért hivják õket izraelben Kurnass-nak, ami ugye pörölyt jelent 😊

Hello
Balage én miért nem tudom leszedni a kis filmet a rapidszarról?Régebben engedett naponta egy valamit letölteni,de most mindig azt irja ki hogy tulléptem a szabad limitet😞
De én ismerek olyat akinek dinamikus az IP cime és naponta leszed 10 cd-t......

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Boconadi
Jah, a zenével kapcsolatban erre nem gondoltam.

De repülhet 3000 méter felett egy A-10, ahogyan egy F-22 is 30 méteren 😄
Molnibalage
Azért kellett az eredeti zenét használnom, mert azért egy flhivatalos játék introja nem használhat fel szerzõi jog által védett számokat. Remélem ezt te is belátod...

"Miért baj az, hogy egy A-10 3000 méteren van?"

Mert nem valóságos? Mit keresne ott áruld már el? Egyszerûen nem az a repülési profilja. Az F-15C és F-22 sem 30 méteren repked...

Boconadi
Miért baj az, hogy egy A-10 3000 méteren van?

Tény, hogy az alap intro ratyi, de nekem amit most csináltál sem tetszik. Ezek a hangok, és effektek nem kellenek alá. Más zene kell, más hangokkal. szvsz -.-

Én tudnék ajánlani egy zenét, és szerintem frankón meglehetne vágni hangokkal alápakolni, fasza pörgõsre csinálni. Legalábbis én látom benne a fantáziát.
Molnibalage
Mert a régi intro baromság. Mit keres egy A-10 3000 méter felett??? A nagy büdös semmit... A térképen tudok változtatni. Igen, ez lett volna betéve intronak, csak a Falcon intro olyan megveszekedett formátumban van, hogy a legjobb XVid videót is alákódolva okádék az egész...

Gundark,

Profil elment priviben.

Üdv: Razor

rtfmZoli
Az A10-es klip meg azért nem jó, mert a földfelszín túl közelrõl látszik.

rtfmZoli
Nagyon jó lett, ez lesz a hivatalos intro?
A zene, és a hangok jók, és az A10 kivételével(00:00:45:??-00:00:49:??) a képi anyag is.
Tetszett a háttérben feltûnõ HUD, viszont a térkép mintha túl nagy nagyításban lenne, kicsit kockás 00:00:23:??-tõl 00:00:28:??-ig, ha tudsz rajta javítani, változtatni, akkor tedd meg.

Gundark
Ó, Destroy elállitott valamit, mert külföldiül beszél minknekünk 😊

Ami meg a képet illeti : Elvtársak a célpont a rózsaszin területen található, két sárga meg egy zöld között A cél hogy sárga legyen, igy az ellenség eltéved 😊

Jó éjt mindenkinek, és köci a mai játékot.

JoeDestroy
Good Night Everybodi, Godd night developers!
And Good nights and very thanks all flying guys at night.

L Viper
Mi ez agrár topic ? <#hehe>
Molnibalage
Új Hitiles. 😊

L Viper
Multis képek:

Vittünk most más típusokat is:

A célterület feletti fogadtatás:

Következõ misszió:

Dogfight:
Boconadi
szuszá
Molnibalage
A kibaszott KURVA életbe. A gépem veszi fel a hangot, de nincs hanom a TS-en! MI A FASZOM VAN??? Mindenki mellett UV -van , de nekem nem! ADJATOK MÁR JOGOT a dumára!!!

Molnibalage
Nem. A sérülésmodell a régi. A blast radius érték számít semmi más.

Molnibalage
A végén a sok feketeség ahol nincs semmi. Elbasztam a kódolást. A-10 jelentbõl többet nem tudtam kicsikarni. Az AI ellen ennyire voltam képes. A követõ kameranézet még ennél is ocsmányabb a sima mozgazás ellenére is..

L Viper
Hadjárat IP: 78.131.91.68
L Viper
Negyed óra...