Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a tudását nem is veszem számításba szerintem az egyik legszebb repülõgép amit valaha láttam... Valamiért nagyon tetszenek a kifelé döntött függõleges vezérsíkok és a szárnyainak alakja. Igazából az egészért oda vagyok mióta az XF-22 -t elõször megláttam.

Molnibalage
Tesztelgettem egy kicsit az új F-22 FM-et. Brutális. 1.6 Mach körüli szupercirkálás 9 km-en! A gép gyorsulása valami iszonyatos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[/img]

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gundark
Igazából nem "zavar" a hudja , hanem nem tetszik 😊 Tudom hogy csiri meg biri, de akkor sem tetszik. Ezért inkább kerülöm a 40est. Az 52es egyébként is jobban bejön 😊 De a 60as tetszene igazán. Remélem egyszer valaki megcsinálja 😊

JoeDestroy
Ettõl még nem látom (több böngészõvel sen, -nincs csak üres hivatkozás-) a képet.<#szomoru1>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

A .....m a billentyûzetembe.Természetesen :"nem kell"

Üdvös
Nem kel,erre gondoltam: Jane Fonda-traitor; we will not forget

JoeDestroy
Nem jelenik meg a kép!
Ahogy a lányom mondja, Kíváncsiságos vagyok!
Relink .. . ..

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Hali
Kis off,pár Spectrés jelvény
Patchek
Nekem ez tetszik a legjobban,Joe biztos képben van miért......

JoeDestroy
Jóvanna.<#gun>

Boconadi
Azt, hogy ha kinnt van, akkor kinnt van, ha meg bennt akkor bennt. Nem viszi át normálisan az effektet. Ezért is írtam, hogy multiplayerben.
JoeDestroy
Nem, sp: singleplay. 😊
Nem figyeltem multi alatt, hogy grafikailag mit mutat a féklap.

Molnibalage
SuperPAK-kal nyomatad MP-ben?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Akit zavart a Blck40 "fura" HUD-ja nos, unreal ugyan, de sem 2D sem 3D alatt nincs már így (Gundark!). A ckpittypes.dat filet is editálni kell.

Bl.40 kiválasztás után:

JoeDestroy
Ezt még mp-ben nem figyeltem sp-n fokozatos a graf is.

JoeDestroy
Kiheréltem az AF kabinokat 1680x1050 nincs fekete csík, teljes képernyõ, igaz munden gép a Bl50-es graffal megy (más nincs kidolgozva erre) 2D és 3D is faja. (Aeyes! res 1920-al).

Molnibalage
Csak MP-ben ez grafikailag nem látszik!

JoeDestroy
Az AF-ben is lehet szakaszosan nyitni és zárni a féklapot, és a sebességet szabályozni.

Molnibalage

Molnibalage
Arra gondolsz, hogy nem csak két állása van? Hétvégen le fogom tesztelni.

Boconadi
Balázs, FF5 multiplayerben a féklap normálisan ki fog nyitódni? Mármint remélem nem úgy mint az AF-ben.
Molnibalage
Ilyen skin kéne a Su-33-nak. A mostani az szerintem nem valóságos...

Molnibalage
Ilyen biztos nem lesz egy darabig. Az F-16 avionikai felépítése továbbra is gátat szab szinte mindennek.

Gundark
Még durvábbat kérdezek 😊 Egy F-4 (mert az rulez 😊 rampstart különbözni fog egy F-18 rampstarttól? Most leszámitva azt hogy mondjuk az adott kapcsolók máshol vannak. Tehát lesznek "tipus specifikus" inditások?

L Viper
A végleges akkor frankó lesz a látott alapján.
Molnibalage
Az még félkész.

L Viper
Az F4-es kabint mi már teszteltük Sindelnettel, hála a japán oldalnak :-)
A kiszivárogtatott cuccban benne volt <#vigyor1>
Molnibalage
A 3D-s picit új lesz. Elvileg az új kabinok úgy készülnek, hogy már a kapcsolók mozoghassnak asszem. Már csak exe kéne hozzá...

F-4 kabin lesz 2D/3D. Minden új kabin elvileg meg van csinálva annyira, hogy lehessen ramp startolni.

L Viper
A CG érdekelne.
Gundark
Nekem is hibátlan a stopworks. Tényleg, Balázs, az FF5ben lesz "új" 16os kabin? Mármint olyan ami felveszi a versenyt (vagy éppen azok licence 😊 a stopworkssal vagy az Aeyes félékkel. Az F-4-nek lesz rendes kabinja benne?

L Viper
Én az RV-t 1024x768-ban futtatom.
Ha a játékban a CJ és a CG mappáját átnevezed, akkor egy AF-hez hasonló kabint kapsz, szerintem korrekt. De csak ennél a felbontásnál jó az "átnevezõs" módszer.
L Viper
Stopworks kabin van a CJ-hez, CG-hez és az MLU -hoz.
A CG-vel RV alatt gond van, hacsak a tied nem egy újabb javított változat.
Nekem jól mûködik....

Hmm ezer hálám!

Ellenben akkor már megkérdezném hogy te mit használsz?
L Viper
Bár azt nem használom, mert nekem túl steril, de RV-vel az egyik pont ezt a hibát csinálja. ( A CG )
A megoldás, hogy használd a CJ-ét a CG-s "fura" HUD-oshoz is.
Sry igazad van Stopworks kabinok...
L Viper
Nem Stopworks kabin véletlen?
Skacok I have a problem...

Felraktam az RV -t hozzá a CJ-CG Aeyes kabinokat meg a GunsFix -et.. Nah mondom akkor teszt, bejön a töltõképernyõ F-16 kabin szépen ahogy kell, kilépek mondom nézzünk egy strike missiont - nyomok Fly töltõképernyõ nuku, hajtómû hang van, kép semmi... 😞

Felbontás 1600x1200...
Áááá! Ez hatalmas...

LeonSilver
Vagy éhes makk disznókat álmodik 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Éhes disznó makkal álmodik! <#eplus2>

L Viper
<#vigyor1>
Sok esélyed nincsen..😊
Ez akkor készült ,mikor éppen szállok be a 16 osba és búcsúcsókot ájul az üvegre
Búcsúájulás
Itt éppen visszazavarják a lázongó katona csajokat,akik fehérnemûre vetkõztek a fogadásomra,
mert éppen titkos bevetésre indultam Bejrútba....közvetitette a CNN is
Csalódott arcok
Rachel öngyilkos akart lenni ,alig tudták lefogni.....
Ne add fel Rachel
Pajkos veszekedés a dedikált fotómon
Na de lányok😊)
A titkos bevetés végén (amirõl a Discovery filmet forgatott)mégis benéztem pár percre
Vajon elég szép vagyok egy hõsnek?
De ne keseregj Balage.....neked is szereztem rajongót
I love the falcon pope

F18e DI

Éjszaka, sérült, géppel anyahajóra.....nem könnyû.

Bucser
Nem. Amihez a TSH mod van az a Jane's F/A-18 Hornet.

Ez meg a Digital Integrations F/A-18e Super Hornet.

2 totál más játék. mindkettõ 2000-ben jött ki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nekem megvan, de nem repülök vele. (Már ha ez az amihez van a TSHV MOD)

Bucser
Balázs neked kellett az DiD F/A-18e Super Hornet progija?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Csak kilépéskor, de az már fixálva van csak az még nincs ebben verzióban benne.

Scottt
Huh,akkor Lémisztõ netével az egész Magyar század felszállhatna 1x 😊))

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
És nem volt CTD, vagy bármilyen hiba ?