Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az AA-10 alklmazásnál kiír HOJ üzemmódot a HUD-on a játékban, de ha megszakítod a radarkapcsoltatot (STT-t) akkor bye-bye.
Egyláltalán nem is kéne STT. Szóval erre értettem, hogy csak szöveg van modellezés nincs.

A váltogatás az üzemmódok miatt meg az IFF miatt problémás meg azért ez nem olyan egyszerû, mint a villanyat kapcsolgatni. Egyszerûbb egyet simán egyet meg HOJ üzemmdóban indítani.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Szerintem nagyjából korrekt amit mondasz.

"ezért csak az irányát tudod a távolságát max saccolni."
Ha mindig a jó irányba repül a rakéta akkor egyszer csak célbaér.

A váltásban nem vagyok biztos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Õm egy dolgon megakadt a szemem, bár lehet rosszul értelmeztem, de tudomásom szerint ha elindítasz egy rakétát egy adott célra és az útközben netán ECM -t kapcsol akkor a váltás automatikusan megtörténik és ez nem okoz gondot a rakétának.

Másrészrõl viszont a HOJ módnak a nagy problémája hogy távolságadat nem társul a kisugárzott jel mellé ezért csak az irányát tudod a távolságát max saccolni.

A harmadik ami ugyan egyértelmû HOJ módban a rakéták találati aránya töredéke az egyébként mért értékeknek.

Ha hülyeséget beszélek szóljatok és csöndben maradok. <#gonosz1>
Molnibalage
Szépek. OF.

Molnibalage

Molnibalage
Az új klipem készülget. Ami eddig megvan belõle ûbereli a MoFF5-öt! És a multis felvételek még el sem készültek!

Bocsi az off miatt,de úgy gondolom,hogy ezt a vidit látni kell
http://www.youtube.com/watch?v=Dmx6sjuUJDM&feature=related

jobb mint Kecskeméten

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Bucser
3.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Gohtic? Melyikkel? Ma adtam al a G3-at...

Bucser
Tévedsz😊 Total Warozok és Gothicozok meg néha GRAW-ozunk coopba haverokkal. Persze baromi keveset.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Amikor még rengeteg idõm volt a létezõ összes szimulátort végigjátszottam amihez hozzájutottam. Training, kampány stb. Kevés olyan volt ami nem tetszett.
Az utóbbi idõben már nincs annyi idõm, de szimulátor is alíg akad új.
Gundark
De miért kéne dönteni? Ez nem a komoly élet ahol vagy ezt választod vagy azt és az kihatással van mindenre. Játssz mindkettõvel. Én vagyok itt az egyetlen hitehagyott, aki mindenfélével játszik 😊 Nemrég feltették egy helyre a Freedom Force-t azt nyomtam végig újból sok év után. De mellette megy a GTR2 a WTCC meg a Race 07. A kód 4rõl nem is beszélve. De hébe hóba még elõveszem a Janes FA 18at, a DI superhornetet is. (ha ezek a hülyék nem nyirják ki egymást ebbõl a kettõbõl egy igen jó hornetszimet lehetett volna gyúrni 😊 Ja én meg ezt használom képfeltöltésre.

Bucser
Akkor próbáld ki a Jane's félét. sokkal jobb.

Ja,meg nekem a DI Superhornet örök szerelem.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Meg az IL-2....igaz az 2WW-os,de nekem nehezebb mint a Falcon,vagy a LOck On
Fõleg a sugárhajtású gépek az ujban......mármint az 1942 ben.Borzalmasan szar vagyok vele.Is.

LeonSilver
Ez is jó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Edig mindig az volt. Ez azért egy komolyabb oldal..

zsoltfireman
Huuuu......Ez még jobbaz sg-nél is!!!!! Remélem elérhetõ lesz mindíg!!!!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#integet2><#email>

zsoltfireman
Koszi!!!!!!!!
<#worship> <#integet2> <#email>

Molnibalage
Ja. Ezt is betetetem majd a banner alá.

L Viper
zsoltfireman
Tud valaki egy másik képfeltöltõ oldalt ajánlani az sgupload-on kívûl????? Mert az nem elérhetõ!!!!
<#confused> <#rinya> <#email>

L Viper
Jól beszélsz Bácsi :-)
Lonciban fasza az idõjárás is. Alapvetõen ez a két (csúnyán fogalmazva)harcigép szimulátor van, helisben meg az EECH.
Személy szerint gyûjtök mindent ami repülõs progi. Kell az, elfér.
Én sem szeretek hasonlítgatni. Ha Loncival repülök, akkor nem azon nyafogok, hogy ez "mér" így van, amott nem így van és viszont.
Örülök, hogy van és kikapcsolja az agyam egy jó bevetés. A multikról nem is beszélve.

Jaja, RV-ben mikor oldassz egy rakétát, akkor is megbillen picit, az f@sza <#vigyor1>
LeonSilver
Szintén zenész.Én szivesen repülök a Loncival, Falconal vagy ha úgyhozza a kedvem akkor EECH-val és rohadtul nemérdekel, hogy melyiknek milyen az akármilye.Szeretem a röpcsiket, szórakoztat és pihetntet ha repülök ( ha már IRL nemtehetem ) és nekem csak és csakis ez a lényeg!

( azé Falconban is billent egy kicsinyt a gép ha ledobsz valami nagyot de nemkell trimmelni ) 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
A hangulat, a dinamikus hadjárat jobb, részese vagy egy szimulált háborúnak, minden velejáróval együtt, nem csak elõre konfigurált bevetéseket repülsz.
Sokkal kisebb a gépigénye. Avionika messze összetetteb, klikkelhetõ kapcsolók, kidolgozottabb rádiózás.
Sokan szidják a repmodellt, hogy nem csúszkál, nem libeg úgy a gép. mint a Lock Onban, de alapvetõen ez F-16 szimulátor, Fly by Wire irányítási rendszerrel. Itt nem kell trimmelgetni, mert a computer elvégzi a kompenzációkat. Ha leoldasz egy bombát, nem húz félre a gép stb.

Grafikában, táj részletességben jobb a Lock On. Egyesek tûzzel vassal irtanák a Falcont, állandóan szidják, hogy ilyen szar, meg olyan szar. Vagyunk itt jópáran, akik évek óta szinte csak Falconozunk, nekünk nagyon tetszik. Személy szerint én szeretem a Lock Ont is és az elõdje a Flanker 2.5 is a nagy kedvencem volt.

Nemsoká várható egy új csomag a Falconhoz, amiben sok szép grafikai fejlesztés is lesz.
Nézd meg, egy kis elõzetes.
"Mik a Falcon elõnyei?"

A LockOn gyengéi... 😊

Hm?
Balage😊))))

Nem tudok dönteni. Lock On vagy Falcon...

Mik a Falcon elõnyei?
De ki fog ezzel felszállni?
Nem lesz könnyû......nagy poén lenne ha csak orosz manuálja lenne😊
Én nekem még az EECH ban se volt egy rendes leszállásom,pedig ott nincs egy klikkelhetõ kepcsoló sem

Molnibalage

Molnibalage
Harrier esetében most is le van modellezve, persze igen messze van a valóságtól, de legalább van valami.

Bucser
Black Shark a Lowland-i Tiger Meet '08-on.

Jahh a képen 4 touchscreen látható😊

zsoltfireman
Kiváncsi vagyok,hogy fogják lemodelezni.....STOL-VTOL....
Szegény F-16-osok,mivel fogunkrepkedni,ha már nem lesznek?
F-35,az egy szar......<#boxer> <#violent> <#boxer> <#violent> <#integet2> <#email>

Molnibalage
F-35 project most jelenleg nincs nem is tartom indokoltnak egyelõre mivel még a valóságban sem sokat tudni róla.

Molnibalage
Igen, arra. Most már ezt is tudom. 😊

Just my .02ra gondolsz? Az a "just my 2 cents", ami kb. annyit tesz "ez legalábbis az én véleményem".

Molnibalage
Mondjuk az utolsó mondat elsõ része az nekem nem tisza. Gondban vagyok az ilyesfajta rövidítéssekkel..

Molnibalage
Sajnos ezt Falcon kódja jelenleg nem támogatja. Már ide is postoltam a javaslatot. Most megteszem megint.

"- The bubble is too small for all CG gropus and combat ships.

- Somehow should be reach that can use long range missiles from ~70-120 miles. --> In SEA radar mode the max. scale that is allowed only 40 miles. BAD! --> should be minimum 80 but 160 sould be better!

- Needs a new guidance mode for long range radar guided missiles. I think we need a similar method as for ARH missiles. This method can be good, because ship can equipped with dispensers too! --> Should be visible on radar the big missiles! --> SAM's and CIWS can fight agains these!

- (Modern ship's SAMs too accurate, have 100% kill ratio in the game I have never seen a miss I swear!

These new things bring a WHOLE new dimension to FALCON!"

Ez volt a válasz Dewdog-tól.

"1) Need some tweaking of those Navy SAMs somehow to reduce hit chance.
2) Need an EXE with the carrier code complete so can do some proper testing.
3) Bubble changes shouldn't be a problem. I dunno the process for RWR.
4) Yes, you should be able to launch from much larger distances like the JSOW from 25k. However JSOW goes after fixed target only at the Stpt. The Navy is moving....Your SeaMode Radar is not even going to pick them up beyond 40 miles and you can't see enough on AGM MFD to get a lock....

just my .02 and hope someone has methods to implement your great thoughts."

Bucser
A saját kilõtt rakéták elleni ellentevékenységre. Azért a hajóknak van közel és távollégvédelmi rendszerei igen szépek. A közellégvédelem nem a repülõk és helikopterek ellen van.

Molnibalage
Ezt a mondatot nem értem. Saját kilõtt rakétára gondolsz vagy a hajók által kilõttekre?

Molnibalage
Nem, nincs meg. Vígan megy 1,6 Mach-os szupercirkálás és utánégetõvel is úgy megy 2 Mach-ig, hogy ehaj. Nagyon kijön a Falconban is, hogy nem nagyon van ellenfele a gépnek, pedig a szuperérzékeny RWR és istekirály AESA radarját nem tudjuk leszimuláni. A NCTR képessége is iszonyatos. kb 20-30 fokos szögben közeledett egy ellen és asszem 25 mérföldrõl már azonosította az NCTR mód...

Molnibalage
Nem is akármilyen. A 2D-s már majdnem készen a 3D-sbõl csak 3DS elõnézetet láttam, de iszonyat durva lesz. Más változás is lesz, de arról most inkább nem... 😊

Gundark
Boeing? A terhes cápa? 😊 És ezt a saját emberei adták neki 😊) Nekem a 35ösbõl a helybõl felszálló tetszik. Amikor kinyilnak az ajtók meg lefelé fordul a gsf az állat 😊 Olyan transzformeres 😊) Az F22 tetszik. Még mindig megvan az a bug hogy 800 csomó felett szétesik? 😊 Mert az RVben igen 😊) Valami durran és már égnek is a vészjelzõk. De az a vicc hogy a többi nagyvas viszi szó nélkül a 800 felettit. Azok a képek jól néznek ki ahol a 15ös és a 22es együtt van. Akkor úgy néz ki mintha a 15ös lépett volna egy evolúciós lépcsõfokot és 22essé vált.😊) Ja mennyire lesz "valós" a repmodellje? Mármint természetesen a kereteink között. Tudom hogy már unsz Balázs, de az EFnek lesz új kabinja meg repmodellje? Mert az is tetszik. Lesz itt mivel röpülni 😊)

Wampaboy :

A Raptorhoz lesz. Szerintem a Lightninghez még nem. Az nagyon más. Tiszta képernyõ az egész 😊)

Jelzem az x gépek tudtommal nem sorozatgyártásra tervezett ,kisérleti gépek az amcsi terminológiában.Az y elnevezést kapják a tenderre elkészitett gépek,itt YF-22/23
Ebbõl a 22 nyert(szerintem brrrrr)De nekem az f-35 szemben indult Boeing gép is jobban tetszett😊

Balage ,lesz uj csili vili pit a 22 eshez?35 ös nem lesz?

Nekem az YF-23 jobban tetszett

Bucser
Inkább a hajókra kéne ellentevékenység, mert nem minden kilõtt rakéta talál.

Molnibalage
Ja, az adatbázis turkálása közben érdekes dolgokra bukkantam. Az kifutó ellen bombák tulajdonságai meglehetõsen érdekesek.

A BetAB-500Shp, 200kgARB és BLU-107B (Durandal) értékei elég furán vannak belõle.

1. Az összes damage value értéke ugyanaz, holott az utóbbi kettõ a 250 kg-os kategórában van, a másik meg eggyel feljebb...

2. A 2D statisztikája a BetAB-nek durvább, mint egy LGB-nek...

So én megfelezetem a kisebbek sebzését és a találati arányát is lentebb vettem az összesnek, a hozzájuk hasonló nem irányított bombákéhoz lõttem be. (A BetAB-nál ez felezést jelentett!!). Mindjárt más az összkép... Nem képes egy mísz kóbór J-6 kötelék szarrá bombázni egy repteret, de a BLU-107-bõl is kell ám a 6 legalábbb és egy gép nem elég a sikerhez egy áthúzásból.

Elvileg el fogják fogadni ezeket a váltzotatásokat. A az orosz haditengerészeti rakéták sebzése is valami vicc. Kínai csoporton teszteltem. 3-4 találatot kibírnak AS-17-bõl a rombolók és fregattok. Hát azért ez vicc.. Egy két Mach felett bejövõ tárgy már önmagában elég combos pusztítást okoz. Szóval az õ sebzésük is meg lesz buherálva, sõt van egy pár hajó aminek szintén érdekes. A haditengerészetre most személy szerint rászálltam és megpróbálom azért élvezhetõbbé tenni. Persze a Falconnak van korlátai...

Molnibalage
Ja, hétvégén új FF5 preview kippet forgatok dersteffel. 😊

Molnibalage
Hát hátulról nézve (4-5óra irányából) olyan a gép, mintha valaki mögélopakodott volna és iszonyatosan seggberúgta volna. Onnan irdatlan hülyén néz ki. Szembõl, felülrõl szép.