Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Megint multiztatok én meg kínlódtam.No most küzdés volt
Magyar Bajnok vok😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
TS kirakott bennünket :-)
L Viper
Campaign : 78.131.91.255
L Viper
Csináltam TS szobát, ha jön valaki, ott vagyok.
Tss.thomi.hu Falcon - falcon.
Gundark
Ki. De nem tudom 😊 A régit egy pillanat alatt átprogramozom, itt meg ... 😊

Kipróbáltad mán az X-52 profilt, ecsém? <#integet2>

L Viper
Nem tudém még, hogy alakul az este, most sem otthonról írok, koraeste meg vendég lesz. Talán be tudok azért szállni ma este is.
Ha nem tudok akkor ott az autosave...
Molnibalage
Igen, ott állítható.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Egy hullámban támadva üssük ki a repteret teljesen. Elöl durandalok, mögötte BSU 50esek, utána kazettások. Közben valaki meg SEADot megy. Bár inkább már csak alacsony védelem van, de ha jól láttam eljövetelkor még egy vagy két SA6 aktiv.

Lordj, a Pápa jól mondja (hihi pápamobil vadászat dogfightban 😊 Nem kell a stick. Én a gázkar hátulján lévõ HATot használom. A forgó meg az antennát állitja. Egy kézzel tudok radarozni 😊 Jut eszembe tegnap a kis sumák 21esek mélyrepülésben hogy bombázták a mieinket. 10 mérföldön belül voltak mikor végre sikerült jelet fogni róluk. Vagy inkább közelebb mert láttam az utánégetõjüket a radaron meg se kép se hang. Pedig párban dolgoztunk Tgabbarral. De õ is csak a G4eseket fogta. Ravasz.. De nem eléggé 😊

Azt sajnos nem fogod tudni megcsinálni, hogy a kurzor SEBESSÉGÉT a ministick kitérítésétõl tedd függõvé, de tudomásom szerint eleve a kurzor sebessége bár állítható a config-ban, de utána fix. Azt viszont meg lehet csinálni, hogy a ministickhez rendeled a kurzort, de ahhoz a stick-en Band-eket kell létrehozni.

Molnibalage
Az biztosan kell, hogy menjen. Gundark tud segíteni, neki X52-je van.
(mondjuk én is tehetném a POV HAT-ra, ha már van Trak IR 4-em...)

Ma este multi megint?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Akkor legközelebb megint vissza lehet térni. Egyébként azért jópofa ez a légvédelem koncentrálság, az én új hadjáratomban is ehhez hasonló helyzet van az északi fõváros körül, csak korhû fegyverzettel. Azért elsõre mindenhova berepülni tényleg lehetetlen. A bugok azért zavaróak. Az a fáránya RWR...

Saitek X52-m van, és szeretném használni rajta a ministicket a radarkurzor irányítására. Persze konfigurálhatok rá gombokat is, csak így elvész a folytonosság (azaz hogy minél jobban nyomom, annál gyorsabban megy a kurzor).
L Viper
Kezd már alakulni ez a hadjárat is, miután elmentél tesztelni, még reppentünk 3-an egy Bihac környéki bevetést.
Annyi gond volt, hogy nem akart generálni oda bevetést, vagy sokat kellett volna várni a következõre, ezért az ATO-ban kerestünk egyet és annak a steer pointjait áthúztuk Bihacra.
Határozottan látszik a ténykedésünk értelme, a légvédelem gyengül, de ebben a bevetésben még mindig veszélyesek voltak. Szépen sebészkedtünk, excellent-et kaptunk.
A következõben szerintem visszük a Durandal-okat, egy áthúzást már be lehet vállalni, mostmár túlélhetõ.

Jó volt a hangulat nagyon.
L Viper
A hajókat lestük meg :-) Arra értettem.
Molnibalage
Hát nem én! 😊

Bár láthatnátok az új videómat. Atombrutál lesz, nagyon sok dinamikus résszel.

L Viper
Köszi a mai repülést, pár kép:

Ki ez ?

Dogfight:

Molnibalage
Tehát az AF-ben egérrel rángatod az radarkurzort? Az RV-ben tuti nem lehet, de sok értelme nem is lenne. A radakruzor mozgatása két tengely mentén van eggérrel leprogramozni felesleges lenne, mert a valóságban sem ilyen elven mûködtetik.

Van valami mód arra, hogy az egérrel irányítsuk a radar kurzort RedViperben? Allied Forceban lehet olyan billentyût beállítani, hogy "Toggle mouse SOI", de RV-ben ilyet nem találok.
L Viper
IP: 78.131.91.103 lesz
Bazz....valóban(szintén kisbetûselbaszós)

Molnibalage
Falcon a jelszó. Az kavart meg engem, hogy én kisbetûvel szoktam írni végig.

L Viper
Gyere tss.thomi és falcon szoba, a jelszó, na vajonmi ??? <#vigyor1>
Na ez egy jó kérdés..... Hazaérek,úgyahogy kilábadozva ebbõl a gedva dögvészbõl,multi is lenne...erre nincs jelszó....
Helló Urak😊!

Molnibalage
És mi a jelszó??

Molnibalage
Ok.

L Viper
Csináltam szobát, de kb. negyed óra múlva lenne jó.
Molnibalage
Akár most rögtön. TS a thomi?

L Viper
Neked mikor jó ?
Molnibalage
Akkor eddig ketten? Mikor kezdjünk?

JoeDestroy
Én csak holnap, v vasárrnap. De Legyen akkor is!!!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Lövünk!<#violent><#violent><#violent>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Legyen <#hehe>
LeonSilver
Jaja.Én volt, hogy "kicsit" keményebben tettem oda a gépet és ( kis túlzással ) csa ka kokpit meg a kis pisze orr látszott ki a betonybúú. E <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Lesz ma multi?

JoeDestroy
Egy ~bug miatt az RV-ben,de az AF-ben is (megfigyeltem leszállás közben is multi alatt) a hátsó stabilizátorsíkok a híd alatt (valamint a kifutó betonján) el tudnak merülni a felszín alá (már többen bemutattuk ezt a mutatványt leszálláskor -még az AI is leveri a gépet néha).:-)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ezek a mini repülõk! tán a mostani aranysasban van cikk róluk.Ha megfigyeled, 7,5x6 m kb. Erõs csapat.

L Viper
Biztos nyaralni voltam <#vigyor1>
Molnibalage
Mutáns Tu-22M. <#idiota>

Molnibalage
Ezt pedig már linkeltem bõ 1-2 évvel ezelõtt a Patrick oldaláról.

L Viper
Nagyon durva <#eljen>
LeonSilver
Persze.Némó kapitány 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ettõl alacsonyabban tud valaki repülni?
http://www.indavideo.hu/video/Nagyon_alacsonyan

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Értem, köszönöm...

Molnibalage
Az még x16-os on is nehéz követni... Az idõgyorsítás tuti, hogy exe kódolt.

Éppen ez az. Szeretném nézni közben mi történik, milyen bevetések folynak a történések következményeként... Csak úgy figyelgetni. 😊

Scottt
Hagyd úgy a géped menyjél fürödni,aludni..😉😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Valaki aki egy kicsit mélyebben ismeri a program mûködését ( Balázs ? <#wink> ) meg tudná mondani, hogy lehet -e olyat csinálni, hogy esetleg vmi fileban átírok valamit és a hadjárat közben gyorsabban telik az idõ ? Másképpen lehet -e a mostani maximális 64x -es szorzót ( persze ezeknek a többszöröseire gondoltam pl.: 128, 256 ) föntebb emelni ? Kíváncsi lennék hogyan zajlanak a dolgok "nélkülem" hosszabb távon csak jelenleg elég lassan halad elõre max 64 -es szorzóval...

Molnibalage
Mármint a valóságban érted az R-27-es megjegyzést. A játékban, ha egyszer megszakad a befogás akkor helló...

Az "ide lõjetek tábla" a HOJ estében igaz.

Ami tuti hogy az R-27 még nem veszett fejsze nyele ha netán megszakad a besugárzás és gyors vagy és újra rámérsz a rakéta megkapja a jelet és esetleg még találhat is de általában az újra befogás túl sokáig tart...

Usainál ha netán a célgép azt mondja "music on (ECM be)" a számítógép ezt gond nélkül és nem igazán zavartatva fogja lekövetni...

Mindenesetre én személy szerint úgy gondolom adódhat olyan helyzet amikor az ECM inkább egy hatalmas "IDE LÕJETEK" tábla mintsem védelmet biztosító eszköz... 😊
Ellenben én a váltásban igen 😊

Viszont ez a majdcsak célbaér dolog necces... Gondolj bele hogy nagyrészt egy nem zavart célt sem találnak el a rakéták pedig arról még azt is tudod jobb esetben hogy milyen típus... 😊