Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Nagyon faja!
Úgy érzem dinamikus multik elé nézünk! 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nos íme! 😊

http://rapidshare.com/files/102011402/Fly_freely_.rar.html

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Öregszik õ is <#vigyor1>
Molnibalage
Sakcok aki jár az FW-ra az nézze meg Mower szignóját. Eltûnt az OF-et istenítõ sor. Érdekes. Csak nem egy megtérõ hívõ? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Akkor itt lenne.Havonta kell új?Vagy, hogy vannak a korlátozások?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen, gyakorlatilag ennyi, ráadásul oda viszed, ahova csak akarod, értsd: másik gépre is dughatod. Mondjuk 3G-s lefedettség/térerõ függvénye, egyelõre a megyeszékhelyeken és Pesten garantált...

Molnibalage
Az új klip nem gyengén tetszik a skacoknak. 😊

Bár lehetne ezekkel indulni a flimfesztiválon... Remélem mihamarabb láthatja a nagyközönség.

Scottt
Az szép sebesség.Megveszed bótba bedugud gép seggébe azt örülsz?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Igen, AF meg a kukába villámsebesen. Nagyon kíváncsi leszek, ki lesz olyan õrült, aki azzal tolná...

A kérdésed után rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem. RV-ben eddig is tudtam csatlakozni, bár csak hamachival, viszont Ti kampányhoz mindig az AF-et használtátok, mert jobb a net kódja, ahhoz viszont sosem tudtam csatlakozni, ezért még kampányban nem bírtam tolni Veletek.

A megjelenéstõl majd a kampányra is az RV lesz használatos, igaz? Onnantól majd nekem is "dombon a tanya"...

Egyébként más is a hardver, ez a web 'n walk USB stick már 7,2 MB/s-ot tud elméletben. Letöltések olyan 250 kB/s-al jönnek lefelé...

Molnibalage
Hamachi-val próbálkoztál? Nem emlékszem tisztán.

L Viper
RV-be tudtál csatlakozni régebben?
Multiztál velünk már régebben.
Vagy ez megint másféle net azóta?
Molnibalage
Angolul ez hogy van? Akkor beírom.

A mobil netes csatlakozás problémája gondolom sajnos nem bír akkora prioritással, hogy valaki ránézzen erre, ugye?

Molnibalage
Az FW topicon volt egy május 31. idõpont, de nem tudom hogy ez komoly vagy csak térfa volt. Azért igen elõrehaladott állapotban van a fejlesztés. Február elsõ hete óta van agresszíven tesztelve, a felfedett bugok közül már olyan 80-90 javítva van.

A gond az, hogy MINDIG jönnek teljesen új ötletek és fejlesztések, de egyszer eljön az a pont amikor az van, hogy akkor MOST ez még benne lesz, de eze meg az meg amaz már nem. Egyes postokban már dev ta is azt írta, hogy már late alfa stage van és hamarosan jön a cucc.

Vannak olyan dolgok amik nem nehezek, csak sokáig tart megcsinálni õket. A Tacref-ben is lesznek változások. Az orosz gépeket én írom. 😊
Persze olyan sok bejegyzés van, hogy az összeset átírni/javítani nem lehet....

És saccra az mondanám, hogy nyáron már ezzel fogunk repülni.

LeonSilver
Hogy Szalacsi bajtárs szavaival éljek :
- éééss mikó?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Skacok az új kilp készen van. Multis felvételek is vannak benne, megcsodálhatjátok majd milyen faszán mûködik.

Molnibalage
Még képek.

És multis kép. Derstef már lent én jövök.

repvez
ugy látszik nem lehet beszurni onnan képet,de ugyis megtalálja aki akarja 😊
repvez
A fustökböl itélve nem nagyon van csuskálás multiban.

A többi kép a freefalcon oldalon.
Scottt
Ünnep van pedig most van píz mikrofonra😞

Akkor ma senki nem multizik?

Scottt
Megyek akkor boltba pelenkáér<#idiota><#idiota>

LeonSilver
Neked legyen igazd 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
OLYAT repültem most dersteffel, hogy majd magam alá szartam. Gyerekek ez erõs függõséget fog okozni.

Scottt
Fighter Ops lesz egyszer.Majd Bucsi tájékoztatróla😊

Gundark
Ez történik akkor amikor a ráérõ embereknek nincsen jobb dolguk 😊 Valószinûleg kéne már nekik nõ 😊

LeonSilver :

Nekem van egy furcsa dolog a képen. Ott az az õz. Igen gyanúsan viselkedik.

Ha lesz este multi valószinü hogy csatlakoznék én is.
Boconadi
szoros kötelék <#hehe>
42nd Intruder
LOL 😄

Boconadi
Ehh Gundark kicsit megváltoztak a képek :-D
Üdvöm
Azt a szimot hogy "Road to the Thunderbirds végleg leállitották?
Még képet se találok belõle,ha valaki tud belinkelhetné......hat éve álmodozok hasonlóról,
amiben végig lehetne vinni egy kõkemény szimóban a katonai pályafutásokat.
Nekem az ilyen feeling fontosabb lenne mint pld a dinamikus hadjáratok.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Helló!
Annyit tennék hozzá Balage hozzászólásához, hogy az AF-et 1.012-re patcheljük, nem 1.013-ra.
Molnibalage
Hej, dó újra hallani felõled!

Multihoz AF singleban a másik kettõ közül amit jobban csípsz.

Nem még nem jött ki, de szerintem 3 hónapon belül azért várható.

A csíkot 2D-ben csak képarány torzítással lehet eltüntetni.Az RV 1.04-nél
belekódolták az exébe,ami csak félmegoldás,teljes a képernyõ az igaz,de enyhén tojás alakúak a mûszerek.
Talán egyszer vki elkészíti a képfájlokat 5:4 felbontással,és újrapozicionálja a kapcsolókat a CockpitEditorral.

Hello srácok!

Melyik verziót érdemes visszatenni a Falconból mostanában?
Illetve kijött-e már az über patch az RV-hez?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

JoeDestroy
Nos a tegnap este merõ szívásba torkollott!
Megláttam, hogy Vipera írja a TS szobát, és készültem csatlakozni. Ebben a pillanatban (gonosz lények megszállhatták drótjaimat!) a net aszonta hogy megyek az almásba, és mostanáig nem is jött vissza onnat. !?@$$### :-( ##GRRMBAH
DE most megy! Ha este is lesz valami akkor csatlakozom.
Közkérdés OF futtatókhoz. 1280x1024 felbontásnál valakinek sikerült már eltüntetni a 2D-s kabin alsó fekete csíkját? (Ami valószínûleg a képarány egész számú skálázásábó fakad.)<#boxer><#violent><#gonosz3><#duma>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Nagyon bájos kép :-)
LeonSilver

Itt meg mi?... Ne add fel, anno az elõzõ változat is nehéznek tûnt, nem? Konkrétan mi a gázos?

Ja igen,sok locsolót mindenkinek!
A csapat.
L Viper
Gratulálok !

Mindenkinek kellemes Húsvétot kívánok.
TS kirakott,de azért köszönöm a mai multit is.
Gundark
Na a TS megint 😊 Köszönöm urak, legközelebb találkozunk! Hali!

L Viper
Ez kimaradt:

L Viper
Jó volt a folytatás, köszi srácok.

Bihac - Zadar - Udbina : 0% Operational

Hud nélkül és balrahúz, sebaj, Balage lekísért:

Zaccos:

Itt lõnek azért:

Gundark
Akkor sorjában 😊
Wampaboy 😊
Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok én is 😊

Scott:

Gratulálok!

Jelmagyarázat :
A robbanás a 4es gépünk. Sanos eltalálták egy SA3mal. A többi füst is SA3, azok L_Viperre mentek. A csefffler felhõ L_Viper készitménye. Zaccos pedig igen a reptér felett van, kicsi pontként megjelenitve 😊

Kellemes húsvéti ünnepeket.....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Ollé!